bandika Elküldve Április5, 2011 Megoszt Elküldve Április5, 2011 Hali! Tudja valaki c16nz váltó kulissza stiftnek, szimeringnek mi a cikszáma? előre is köszönöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bandika Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Hali! Tudja valaki c16nz váltó kulissza stiftnek, szimeringnek mi a cikszáma? előre is köszönöm. Hello! valaki tud segíteni ebben a kérdésben aki mostanában esetleg cserélt ilyeneket, vagy a sorszámát? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Április8, 2011 Megoszt Elküldve Április8, 2011 Hello! valaki tud segíteni ebben a kérdésben aki mostanában esetleg cserélt ilyeneket, vagy a sorszámát? A stiftét megtaláltam,elvileg.Asszem neked kettő kell. Igenis! Katalógusszám: 90523189 Cikkszám: 07 58 915 Egyébként,ha visszaolvasol szerintem megtalálod a másikat is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sekler Elküldve Május2, 2011 Megoszt Elküldve Május2, 2011 Sziasztok Nemreg vettem egy '97-es Astra-t X14XE motorral. 5-os fokozatban 2500-as fordulatszammal megy a kicsike 80-85 km/h-val. Erdekelne, hogy mas X14XE motorral ellatott gepeken is hazonlo az arany? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Skorpijo Elküldve Május2, 2011 Megoszt Elküldve Május2, 2011 Hali! Tudja valaki c16nz váltó kulissza stiftnek, szimeringnek mi a cikszáma? előre is köszönöm. szimering: 90182169 kat.: 732235 Fölös opelét venni, sima 13X26X7mm oszt csókolom olcsób is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Május2, 2011 Megoszt Elküldve Május2, 2011 szimering: 90182169 kat.: 732235 Fölös opelét venni, sima 13X26X7mm oszt csókolom olcsób is. Ha lehet vegyen duplaajkast, vagy porvédős, nem tudom pontosan mi a neve... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bandika Elküldve Május2, 2011 Megoszt Elküldve Május2, 2011 szimering: 90182169 kat.: 732235 Fölös opelét venni, sima 13X26X7mm oszt csókolom olcsób is. Köszi srácok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Porter Elküldve Május5, 2011 Megoszt Elküldve Május5, 2011 Sziasztok! Kinek van váltóolaj csere utáni tapasztalata? Nekem most cseréli a haver, mert sajna nem tudok aknára állni. Könnyebb lett a váltó mozgása a fokozatok között és puhábban, olajozottaban működik? Szerintem az enyémbe még soha nem volt cserélve. Éreztem a szagát is mikor épp kiengedte. Biztos jobb lesz már az új olajjal... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
adolf Elküldve Május6, 2011 Megoszt Elküldve Május6, 2011 Helló! Valaki tud nekem segiteni a váltórudazat nál folyik az olaj és hogyan lehet ki cserélni a szimeringet. köszielöreis. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Május6, 2011 Megoszt Elküldve Május6, 2011 Helló! Valaki tud nekem segiteni a váltórudazat nál folyik az olaj és hogyan lehet ki cserélni a szimeringet. köszielöreis. GYÍK! Nekem a képek nem jönnek be, nem tudom miért... De a mappámban is találsz képeket az én műveletemről! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bandika Elküldve Május6, 2011 Megoszt Elküldve Május6, 2011 Helló! Valaki tud nekem segiteni a váltórudazat nál folyik az olaj és hogyan lehet ki cserélni a szimeringet. köszielöreis. a Gyík topicban találsz leírást, csak már a képeket nem jeleníti meg Link to comment Megosztás: More sharing options...
adolf Elküldve Május7, 2011 Megoszt Elküldve Május7, 2011 GYÍK! Nekem a képek nem jönnek be, nem tudom miért... De a mappámban is találsz képeket az én műveletemről! :D kösszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Május8, 2011 Megoszt Elküldve Május8, 2011 Letudná írni vki a váltóolaj szint ellenőrzés folyamatát? (C20NE) Illetve, hogy mennyi olajnak kéne benne lenni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rics Elküldve Május8, 2011 Megoszt Elküldve Május8, 2011 Sziasztok! Volna egy kérdésem f astra váltóval kapcsolatban.Nem találtam hasonló kérdést.Féltengely kihajtás "lóg" kotyan sajna elég nagyot föleg a hosszabik féltengelynél. Van állítási lehetőség de az a diffi hézagot állítja vagy a kihalytás is? A hiba jelenség nagy sebességnél rázza a kormányt.Más minden rendbe van át néztük kerék centirozva nem kotyan más.Nem szálszakadtt a gumi se. Valakinek ötlete?Aki találkozott már ilyennel kérem adjon tanácsot. köszönöm elöre is üdv Riccardó Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május8, 2011 Megoszt Elküldve Május8, 2011 Letudná írni vki a váltóolaj szint ellenőrzés folyamatát? (C20NE) Illetve, hogy mennyi olajnak kéne benne lenni? Szerintem motortípustől függetlenül a rövid féltengely mellett kell nézni a szintet, és a nyílás alatt 1.5-2- centire kell lennie: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Május8, 2011 Megoszt Elküldve Május8, 2011 Letudná írni vki a váltóolaj szint ellenőrzés folyamatát? (C20NE) Illetve, hogy mennyi olajnak kéne benne lenni? Data szerint 2.0 motornál (bár nem írja a váltó számát) 1,9 liter a hajtómű feltöltési mennyisége. Szerintem motortípustől függetlenül a rövid féltengely mellett kell nézni a szintet, és a nyílás alatt 1.5-2- centire kell lennie: Úgy emlékeztem, hogy ez csak a "kis" motoroknál, jellemzően F13-as váltónál van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Május8, 2011 Megoszt Elküldve Május8, 2011 Sziasztok! Volna egy kérdésem f astra váltóval kapcsolatban.Nem találtam hasonló kérdést.Féltengely kihajtás "lóg" kotyan sajna elég nagyot föleg a hosszabik féltengelynél. Van állítási lehetőség de az a diffi hézagot állítja vagy a kihalytás is? A hiba jelenség nagy sebességnél rázza a kormányt.Más minden rendbe van át néztük kerék centirozva nem kotyan más.Nem szálszakadtt a gumi se. Valakinek ötlete?Aki találkozott már ilyennel kérem adjon tanácsot. köszönöm elöre is üdv Riccardó Ha a féltengely belső csuklója a váltóban tengelyirányban mozog egy picit az nem baj. Igen, az a difié. A féked milyen régi? Az is tud ilyet okozni, de még elég sok minden. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rics Elküldve Május9, 2011 Megoszt Elküldve Május9, 2011 Ha a féltengely belső csuklója a váltóban tengelyirányban mozog egy picit az nem baj. Igen, az a difié. A féked milyen régi? Az is tud ilyet okozni, de még elég sok minden. A fékem az uj tárcsa betét elötte is meg volt ez a probléma.A féltengely kihalytás le fel értem a kotyogást és gyanusan nagy. üdv Rics Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krajcso Elküldve Május12, 2011 Megoszt Elküldve Május12, 2011 Sziasztok! F13-as váltóm van és elég nagyot kottyan a váltórúd. A kottyanás 90%-a attól a csuklótól jön, ami a váltó fedelébe bemenő kar után van rögtön. A csuklót két stift fogja össze, és közötte van egy műanyag "kocka". Az egyik stift cserélhetős, ezt már kicseréltem, a másik viszont valami csapszeg jellegű és nem tudom hogy lehetne leszedni? Máshogy nem tudok hozzájutni a kis "kockához", aminek a lyukja ki van kopva. Ilyen kis műanyagot lehet venni valahol, vagy bontó? (de ott is csak kopott van). Még arra gondoltam hogy valahogy megvastagítom a csapszeg tengelyét és akkor nem löttyen a műanyagban akkorát. Aki már szerelt ilyet, kérem segítsen! :D Üdv, Ákos Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Május12, 2011 Megoszt Elküldve Május12, 2011 Sziasztok! F13-as váltóm van és elég nagyot kottyan a váltórúd. A kottyanás 90%-a attól a csuklótól jön, ami a váltó fedelébe bemenő kar után van rögtön. A csuklót két stift fogja össze, és közötte van egy műanyag "kocka". Az egyik stift cserélhetős, ezt már kicseréltem, a másik viszont valami csapszeg jellegű és nem tudom hogy lehetne leszedni? Máshogy nem tudok hozzájutni a kis "kockához", aminek a lyukja ki van kopva. Ilyen kis műanyagot lehet venni valahol, vagy bontó? (de ott is csak kopott van). Még arra gondoltam hogy valahogy megvastagítom a csapszeg tengelyét és akkor nem löttyen a műanyagban akkorát. Aki már szerelt ilyet, kérem segítsen! :D Üdv, Ákos Lehet kapni a kis kockát, meg a stifteket is. Mindkét stift ugyanúgy jön ki: a vékonyabbik végén kell összenyomni a rögzítő rugós füleket, pl. egy kis fogóval. Sajna nem jó az EPC-m, de a stiftek számát még tudom: 07 58 915. A kockát külön nem hozza az EPC az Astra F-nél, de asszem Kadettnél igen, és az ugyanaz (annak mondom, aki utána tud nézni EPC-ben). De régebben le volt írva ebben a topicban is a száma egyébként. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krajcso Elküldve Május12, 2011 Megoszt Elküldve Május12, 2011 Lehet kapni a kis kockát, meg a stifteket is. Mindkét stift ugyanúgy jön ki: a vékonyabbik végén kell összenyomni a rögzítő rugós füleket, pl. egy kis fogóval. Sajna nem jó az EPC-m, de a stiftek számát még tudom: 07 58 915. A kockát külön nem hozza az EPC az Astra F-nél, de asszem Kadettnél igen, és az ugyanaz (annak mondom, aki utána tud nézni EPC-ben). De régebben le volt írva ebben a topicban is a száma egyébként. Nekem azt hiszem a régebbi fajta rudazat van, mert az egyik stift az úgy van ahogy mondod, hogy a végén van egy kis rugós pöcök, az tartja a helyén, de a másiknak tányér alakú mind a két vége. De megnézem megint és csinálok képet róla! Majd max a rugós verzió lesz a másik fajta helyett is, ha sikerül kiműtenem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Skorpijo Elküldve Május12, 2011 Megoszt Elküldve Május12, 2011 Neked is olyan, mint nekem volt. Egyik fele szegecselt. Flex a barátod. Szegecs vég leköszörül, kiütődik, rugós stift a helyére oszt örül.(nincs az a műanyag kikopva csak a szegecs lett vékonyabb) Gumikocka váltórudazathoz (most már műanyag) néven keresd: kat. Szám.:755341 De nem a leg olcsóbb, van ahol 3 ropit is elkérnek érte. (nem utángyáriért) Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Május13, 2011 Megoszt Elküldve Május13, 2011 Én franciakulccsal összenyomtam egy kissé a két szárát ami a kockát tartja és azóta nem lötyög. Előtte azért kivettem a kockát belőle. :D Sziasztok! F13-as váltóm van és elég nagyot kottyan a váltórúd. A kottyanás 90%-a attól a csuklótól jön, ami a váltó fedelébe bemenő kar után van rögtön. A csuklót két stift fogja össze, és közötte van egy műanyag "kocka". Az egyik stift cserélhetős, ezt már kicseréltem, a másik viszont valami csapszeg jellegű és nem tudom hogy lehetne leszedni? Máshogy nem tudok hozzájutni a kis "kockához", aminek a lyukja ki van kopva. Ilyen kis műanyagot lehet venni valahol, vagy bontó? (de ott is csak kopott van). Még arra gondoltam hogy valahogy megvastagítom a csapszeg tengelyét és akkor nem löttyen a műanyagban akkorát. Aki már szerelt ilyet, kérem segítsen! :D Üdv, Ákos Link to comment Megosztás: More sharing options...
Skorpijo Elküldve Május16, 2011 Megoszt Elküldve Május16, 2011 Nekem azt hiszem a régebbi fajta rudazat van, mert az egyik stift az úgy van ahogy mondod, hogy a végén van egy kis rugós pöcök, az tartja a helyén, de a másiknak tányér alakú mind a két vége. De megnézem megint és csinálok képet róla! Majd max a rugós verzió lesz a másik fajta helyett is, ha sikerül kiműtenem :D Műanyag rúd leakaszt a villafelőli oldalon, majd az alsó gömbcsukló aljáról a seeger gyűrű (vagy micsoda) levesz, lefelé le húz és már vihető is a satuhoz műtétre a beteg. Ajánlatos még a váltócsuklót is szétszedni (ahol felvan fogatva a csukló a váltóra), mert ott is van két műanyag persely és a csap, ami tud jól "nyúlós" váltókar utat okozni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Krajcso Elküldve Május16, 2011 Megoszt Elküldve Május16, 2011 Műanyag rúd leakaszt a villafelőli oldalon, majd az alsó gömbcsukló aljáról a seeger gyűrű (vagy micsoda) levesz, lefelé le húz és már vihető is a satuhoz műtétre a beteg. Ajánlatos még a váltócsuklót is szétszedni (ahol felvan fogatva a csukló a váltóra), mert ott is van két műanyag persely és a csap, ami tud jól "nyúlós" váltókar utat okozni. Köszi a leírást, meg fogom műteni hétvégén a beteget :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts