J0hnny Elküldve December13, 2010 Megoszt Elküldve December13, 2010 Ez melyik saab-ból van? :lol: 900 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kadett-c Elküldve December14, 2010 Megoszt Elküldve December14, 2010 Kérdezném,hogy miért lehet "kemény" a kuplung. A bovden nem szorul a kinyomó villa is szépen mozog. Mégis nehéz benyomni. Kicsit kellemetlen városi vezetésnél. 350ezer km lehet az oka? Cseréljem a szerkezetet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve December14, 2010 Megoszt Elküldve December14, 2010 Taplótélapónak: saab váltó vs opel Szerintem pontosabb a saab konzolja,érdemes lenne cserélni. De Nigel nem azért cserélte mert pontosabb, hanem mert a b204l-hez sensonic váltót rakott fel... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
balfin Elküldve December19, 2010 Megoszt Elküldve December19, 2010 (edited) Errő lehet szó, de a nevét sajna én sem tudom: [ig]http://pics.coldline.hu/pics/135395-20101211-XqyCo9.jpg Ha ez kikopik éppúgy okozhat váltási nehézséget mint a stift. Köszi a segítségeteket, igen a szerelő valószínű erről beszélt, de miután alaposabban is megvizsgálta kiderült, hogy a stift volt elkopva. Miután kicserélte gyönyörűen tudtam váltani. Mégegyszer köszi a képeket + a véleményeket. Üdv :lol: Módosítva December19, 2010 : uhuhu képpel nem idézünk Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 Váltóbot rövidítéssel ki foglalkozott már? Próbáltam rákeresni, de nem találtam semmit. Pár centivel jó lenne, ha lejjebb kerülne a váltógomb, valahogy jobban kézre állna. Gondolom a felhúzógomb miatt kissé problémás. Meg lehet ezt csinálni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kknl Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 Váltóbot rövidítéssel ki foglalkozott már? Próbáltam rákeresni, de nem találtam semmit. Pár centivel jó lenne, ha lejjebb kerülne a váltógomb, valahogy jobban kézre állna. Gondolom a felhúzógomb miatt kissé problémás. Meg lehet ezt csinálni? Persze, kivágsz belöle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 Persze, kivágsz belöle. Fűrész, aztán hegesztés? Ennyi? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 Fűrész, aztán hegesztés? Ennyi? :lol: Tessék, lengyel kollégák megmutatják. :lol: 2.5 cm-t ír a koma. Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 Tessék, lengyel kollégák megmutatják. :lol: Köszi!! :lol: Hm, ezek szerint műanyag az egész? Sose néztem még... Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 Van még 1 váltórudam, ki kellene próbálnom. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 Tessék, lengyel kollégák megmutatják. :D 2.5 cm-t ír a koma. :lol: :lol: :) Ku.va jó a gugli fordítása. :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 :lol: :lol: :) Ku.va jó a gugli fordítása. :D :D :D Eredetiben jobb? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve December20, 2010 Megoszt Elküldve December20, 2010 Eredetiben jobb? Mittudomén. Eleve lefordította. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Reeckatee Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 Tessék, lengyel kollégák megmutatják. :lol: 2.5 cm-t ír a koma. "Aztán feltesszük a csökkentett műanyag rúd, ami szintén hány centi kilóg. Most már tudjuk, mennyi rövidítse le. Mi össze vissza mindent, és várom, hogy egy rövidebb bottal váltás." Azért ezt ne pont így csináld :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve December21, 2010 Megoszt Elküldve December21, 2010 Mittudomén. Eleve lefordította. :lol: Direkt linkeltem a fordítón keresztül, mert a lengyel szép nyelv. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
demars Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 Hello! Olvastam a gyikban, a váltóbeállításról. Nem tűnik túl bonyolultnak. Egy kérdésem azért lenne: Hol van az a fekete kis dugó, amit ki kell húzni...? na azt ( olyat ) nem találtam. Látok egy hasonló kis izét, de azon van egy rugó! Az lenne az ( elöl )? Szerk: Már rájöttem... a rudazat melletti fekete dugó az... csak a bekarikázott képről nem jöttem rá először. A bedugott fúrószáras képről már beugrott... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január8, 2011 Megoszt Elküldve Január8, 2011 Hello! Olvastam a gyikban, a váltóbeállításról. Nem tűnik túl bonyolultnak. Egy kérdésem azért lenne: Hol van az a fekete kis dugó, amit ki kell húzni...? na azt ( olyat ) nem találtam. Látok egy hasonló kis izét, de azon van egy rugó! Az lenne az ( elöl )? Szerk: Már rájöttem... a rudazat melletti fekete dugó az... csak a bekarikázott képről nem jöttem rá először. A bedugott fúrószáras képről már beugrott... :D Van olyan váltó amelyiken nem fekete dugós, fúrószáras móka van, hanem gyárilag van egy stift amit be lehet nyomni, lehet pont az a rugós amit láttál. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Január9, 2011 Megoszt Elküldve Január9, 2011 Van olyan váltó amelyiken nem fekete dugós, fúrószáras móka van, hanem gyárilag van egy stift amit be lehet nyomni, lehet pont az a rugós amit láttál. Ez a fekete dugós változat! Váltó képek itt! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január11, 2011 Megoszt Elküldve Január11, 2011 Eredetiben jobb? A fekete műnyag lyuk része oké... de mi van az utolsó képen, ahol írja hogy fehérből 2mm feketéből 5?? azt elmagyaráznád? Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Január11, 2011 Megoszt Elküldve Január11, 2011 A fekete műnyag lyuk része oké... de mi van az utolsó képen, ahol írja hogy fehérből 2mm feketéből 5?? azt elmagyaráznád? A fehérből csak akkor kell (szerintem) levágni, ha a hátramenetet nem veszi. Mert az a rész ahhoz kell. A fekete igazából kissé érdekes, mivel a lengyel koma képein sehol nem látszik az az acélrúd, ami a közepében van és azt szintén el kell vágni. Esetleg levágni belőle, mert másképp a váltórúd nem lesz rövidebb. Most az a kérdés, hogy az acélból a tetejéből vágjunk le, ami meg van mintázva(nem jut most eszembe a jó kifejezés) vagy máshonnan vágjuk ki a felesleget belőle és hegesszük össze. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Január11, 2011 Megoszt Elküldve Január11, 2011 Épp van egy rudam átalakítás alatt, majd csinálok képeket. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január11, 2011 Megoszt Elküldve Január11, 2011 A fehérből csak akkor kell (szerintem) levágni, ha a hátramenetet nem veszi. Mert az a rész ahhoz kell. A fekete igazából kissé érdekes, mivel a lengyel koma képein sehol nem látszik az az acélrúd, ami a közepében van és azt szintén el kell vágni. Esetleg levágni belőle, mert másképp a váltórúd nem lesz rövidebb. Most az a kérdés, hogy az acélból a tetejéből vágjunk le, ami meg van mintázva(nem jut most eszembe a jó kifejezés) vagy máshonnan vágjuk ki a felesleget belőle és hegesszük össze. :D Nekem is feltünt, hogy a középső részről nem szól semmi... hiányérzetem volt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Január11, 2011 Megoszt Elküldve Január11, 2011 Nekem is feltünt, hogy a középső részről nem szól semmi... hiányérzetem volt :D Milyen "rúdról" beszélsz is? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Január11, 2011 Megoszt Elküldve Január11, 2011 Milyen "rúdról" beszélsz is? :) Még nem szedtem szét teljesen sose, de vmi középső résznek kell lennie, amin fel le húzgálom a gomb alatti fogantyút... hogy mos ez rúd, vagy micsoda azt nem tudom... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Január11, 2011 Megoszt Elküldve Január11, 2011 off. Ne legyél értetlen. Másról írtam. Vágod? on. Acélrúd van benne, mint említettem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts