astrásgyerek Elküldve Augusztus2, 2010 Elküldve Augusztus2, 2010 Sziasztok! Meg tudná mondani valaki,hogy 97-es X17DTL 50kw-os caravanba gyárilag milyen váltó van? F15 vagy F17? Nincs rajta kuplung-szerelőablak az alján. Sajna nem látom a váltóházon,viszont tudnom kellene,mert folyik a váltóolaj és szimmeringeket kell vennem. A gyári EPC katalógus sem hozza a kódot alvázszámra sem. :wacko: Nekem ferdehátúba F15 van. :D Nekem sincs kuplung-ablakocska. De nézd meg te is, írja rajta, csak felülről nézve pont eltakarja a váltó rudazat, pont ott van, ahol összekapcsolódik a rúd a stift-el! Kép1 kép2 kép3 kép4 Az a biztos ha meglesed a tieden is! :wacko:
Guest Sanci Elküldve Augusztus2, 2010 Elküldve Augusztus2, 2010 Sziasztok! Meg tudná mondani valaki,hogy 97-es X17DTL 50kw-os caravanba gyárilag milyen váltó van? F15 vagy F17? Ezeket a mocikat F13 és F15 váltóval szerelték :wacko: mikor újíttattam fel voltunk is bajban milyen legyen az a B tengely :D a szembetűnő különbség, hogy az F15 5-ik fokozatánál a B tengely végén egy persely van és azon fut a csapágysor míg az F13-é simán maga a felcementált anyag :wacko: ha leszeded a bal keréknél a deknit róla egyből meglátod, hogy perselyes-e vagy sem.. :wacko: F13 - F15
astrásgyerek Elküldve Augusztus2, 2010 Elküldve Augusztus2, 2010 Ezeket a mocikat F13 és F15 váltóval szerelték :wacko: mikor újíttattam fel voltunk is bajban milyen legyen az a B tengely :D a szembetűnő különbség, hogy az F15 5-ik fokozatánál a B tengely végén egy persely van és azon fut a csapágysor míg az F13-é simán maga a felcementált anyag :wacko: ha leszeded a bal keréknél a deknit róla egyből meglátod, hogy perselyes-e vagy sem.. :wacko: F13 - F15 De felirat csak van rajta szerintem, az egy dolog, hogy nem találta meg, kicsit tüzetesebben kell keresni! :D Neked milyen van? F15?
Guest Sanci Elküldve Augusztus2, 2010 Elküldve Augusztus2, 2010 De felirat csak van rajta szerintem, az egy dolog, hogy nem találta meg, kicsit tüzetesebben kell keresni! :wacko: Neked milyen van? F15? F13 :wacko: azért hányta szét a nyomaték.. :D :wacko:
Bee Elküldve Augusztus2, 2010 Elküldve Augusztus2, 2010 Én is ott kerestem,ahol a képen mutattátok,de komolyan nincs ott semmilyen jelölés. :D Az lehet,hogy a 98-as modellévtől máshol jelölik? Alvázszámom: X17DTL0TFF35W2007903
astrásgyerek Elküldve Augusztus2, 2010 Elküldve Augusztus2, 2010 Én is ott kerestem,ahol a képen mutattátok,de komolyan nincs ott semmilyen jelölés. :wacko: Az lehet,hogy a 98-as modellévtől máshol jelölik? Alvázszámom: X17DTL0TFF35W2007903 Sajna ezt nem tudom. :D Valahol ottkörül kéne legyen szerintem.
Bee Elküldve Augusztus3, 2010 Elküldve Augusztus3, 2010 Sajna ezt nem tudom. :D Valahol ottkörül kéne legyen szerintem. Itt nincs,majd az oldalán a bal kerékjárat felől megnézem,de ott meg a kartervédőtől nem látom.... http://kepfeltoltes.hu/view/100803/IMG_089...ltoltes.hu_.jpg
gergolabs Elküldve Augusztus3, 2010 Elküldve Augusztus3, 2010 Itt nincs,majd az oldalán a bal kerékjárat felől megnézem,de ott meg a kartervédőtől nem látom.... http://kepfeltoltes.hu/view/100803/IMG_089...ltoltes.hu_.jpg Onnan kell látnod 1 sárga alapon 2 karakteres kódot(matrica) és abból tudod visszakeresni a váltó típusát. A váltó oldalán inkább.
astrásgyerek Elküldve Augusztus3, 2010 Elküldve Augusztus3, 2010 Itt nincs,majd az oldalán a bal kerékjárat felől megnézem,de ott meg a kartervédőtől nem látom.... http://kepfeltoltes.hu/view/100803/IMG_089...ltoltes.hu_.jpg Az isuzu astrámon pl itt van (F16) (Kis takarítás után találtam én is csak meg...) :D
zotya975 Elküldve Augusztus3, 2010 Elküldve Augusztus3, 2010 Az isuzu astrámon pl itt van (F16) (Kis takarítás után találtam én is csak meg...) :D Én meg nagy takarítás után találtam meg, pont takarja a rúd.
astrásgyerek Elküldve Augusztus3, 2010 Elküldve Augusztus3, 2010 Én meg nagy takarítás után találtam meg, pont takarja a rúd. http://kep.psharing.com/401908.jpg Ja-ja, a legtöbb váltótípuson itt található. De Bee váltóján sem ott van, és az én Isuzu astrámon sem (azon ott van, ahol nekünk az a sok szám, a levehető rész tövében.)
Bee Elküldve Augusztus4, 2010 Elküldve Augusztus4, 2010 Mai nap megnéztem az oldalát,ezt láttam: Az opel-infos.de alapján ez F13+ lenne? De az F13 kuplungablakos,az enyém meg nem. Felhívtam a szegedi opel márkaszalont,ott F15-re tippelnek,ami szerintem is az. Na mindegy,ha lekerül a váltó szanaszét fogom keresni rajta az F kódot,hátha rajta van csak én nem láttam. :D
zotya975 Elküldve Augusztus4, 2010 Elküldve Augusztus4, 2010 Mai nap megnéztem az oldalát,ezt láttam: Az opel-infos.de alapján ez F13+ lenne? De az F13 kuplungablakos,az enyém meg nem. Felhívtam a szegedi opel márkaszalont,ott F15-re tippelnek,ami szerintem is az. Na mindegy,ha lekerül a váltó szanaszét fogom keresni rajta az F kódot,hátha rajta van csak én nem láttam. :D A kuplungablak még az évjárattól is függhet, nekem pölö van, a későbbiekben meg nincs.
Bee Elküldve Augusztus13, 2010 Elküldve Augusztus13, 2010 Úgy néz ki,sikerült megszüntetni a folyást, a jobboldali kihajtásnál kellett kicserélni a szimmeringet és jól tippeltünk,ugyanis F15-ös a váltó.
Peti85 Elküldve Augusztus22, 2010 Elküldve Augusztus22, 2010 Teljesen normális az ha felemelve az egyik kereket pörgetve, a másik is pörög ellenkező irányba. Ez nem jelent hibát. Na nekem felemelve motorral meghajtva az egyik ment, de a másiknak nem nagyon volt kedve, csak ugy imitálta a pörgést ^_^ Ja és valami nagyon zörög terhelés alatt... erre azt mondták első hallásra hogy sanszos hogy a váltó avgy a difi lesz a ludas... Majd holnap viszem szervízbe...
takarp Elküldve Augusztus24, 2010 Elküldve Augusztus24, 2010 Hello! Nagyszabású szerelésbe vágok a héten, a motor lesz megbontva, akkor már a váltót is kicserélem, F15 menne F13 helyére. A féltengelyeket hogyan kell kihúzni a váltóból? Olvastam az így csináld-at meg másik szervízkönyvet is, de az agyból nem nagyon akarom kiszedni. Meg a belső végét valami villás szerszámmal kellene kipattintani. Nem nagyon tudom elképzelni hogyan. Milyen hétköznapi szerszámmal lehet megcsinálni? Köszi!
Guest Sanci Elküldve Augusztus24, 2010 Elküldve Augusztus24, 2010 ...de az agyból nem nagyon akarom kiszedni... A kerékagyból? :D Pedig kénytelen leszel.. ^_^
hening Elküldve Augusztus24, 2010 Elküldve Augusztus24, 2010 Hello! Nagyszabású szerelésbe vágok a héten, a motor lesz megbontva, akkor már a váltót is kicserélem, F15 menne F13 helyére. A féltengelyeket hogyan kell kihúzni a váltóból? Olvastam az így csináld-at meg másik szervízkönyvet is, de az agyból nem nagyon akarom kiszedni. Meg a belső végét valami villás szerszámmal kellene kipattintani. Nem nagyon tudom elképzelni hogyan. Milyen hétköznapi szerszámmal lehet megcsinálni? Köszi! A kerékagyból? :D Pedig kénytelen leszel.. ^_^ Jaja, a váltóból meg egyszerűen kirántja.
kknl Elküldve Augusztus24, 2010 Elküldve Augusztus24, 2010 hali lehet kirántani is és azt is hogy kétoldalrol alányulsz és apránként feszegeted amig ki nem ugrik a rugo egyoldalrol feszitve nem szeret kijönni a rángatástol pedig esett már szét féltengely a kezemben
zotya975 Elküldve Augusztus24, 2010 Elküldve Augusztus24, 2010 Hello! Nagyszabású szerelésbe vágok a héten, a motor lesz megbontva, akkor már a váltót is kicserélem, F15 menne F13 helyére. A féltengelyeket hogyan kell kihúzni a váltóból? Olvastam az így csináld-at meg másik szervízkönyvet is, de az agyból nem nagyon akarom kiszedni. Meg a belső végét valami villás szerszámmal kellene kipattintani. Nem nagyon tudom elképzelni hogyan. Milyen hétköznapi szerszámmal lehet megcsinálni? Köszi! Arra figyelj, hogy 30-as hosszított dugókulcsal tekerd le az anyát a féltengely végéről, mert a korona miatt a sima nem ér be, és lenyal-hatja a sarkát. Én simán kirántottam a váltóból, csak valamit tegyél alájja, hogy ne essen a porba, meg elméletileg folyhat ki olaj. Van némi kotyogása, azzal lendületet lehet venni a kirántáshoz. Először én is a könyv szerinti villás kiemelést akatam , de úgy nem jött, nagyot kell ám rántani! A rugóstagról meg stab-bekötés, kormányösszekötő, talpas leold, és félre lehet fordítani, annyit enged fent. A talpasnál magát a rugostagot kopogtattam ahol átmegy a talpas, és lefele kipattant. Ja és a koronás anyát a féltengelyen ugyanúgy mint a kerékcsavarokat addíg kell meglazítani, amíg a kerék a földön van. Tudom-tudom mindenkinek egyértelmű, nekem azért nem volt az. ^_^
Guest Sanci Elküldve Augusztus24, 2010 Elküldve Augusztus24, 2010 Arra figyelj, hogy 30-as hosszított dugókulcsal tekerd le az anyát a féltengely végéről, mert a korona miatt a sima nem ér be, és lenyal-hatja a sarkát. És egyszerűen megkér valakit, hogy taposson már bele rendesen a fékbe -úgy legalább kíméli a váltót is.. ^_^
zotya975 Elküldve Augusztus24, 2010 Elküldve Augusztus24, 2010 És egyszerűen megkér valakit, hogy taposson már bele rendesen a fékbe -úgy legalább kíméli a váltót is.. :D Jó, de én egyedül voltam, és vagy a lábam volt rövid, vagy én voltam túl lassú. :D Amikor meg kihívtam az asszonyt, 5 percig a kuplungot nyomkodta, közben esküdözött, hogy féken lép, én meg anyáztam, hogy akkor mi a facért forog a kerék, a hatodik percben meg bejelentette, hogy fázik, és bemegy, miközben én már vagy 2 órája a hóban üldögéltem a kerék alatt. ^_^
Dáwid Elküldve Augusztus24, 2010 Elküldve Augusztus24, 2010 Jó, de én egyedül voltam, és vagy a lábam volt rövid, vagy én voltam túl lassú. :D Amikor meg kihívtam az asszonyt, 5 percig a kuplungot nyomkodta, közben esküdözött, hogy féken lép, én meg anyáztam, hogy akkor mi a facért forog a kerék, a hatodik percben meg bejelentette, hogy fázik, és bemegy, miközben én már vagy 2 órája a hóban üldögéltem a kerék alatt. ^_^ Oszt mire van elakadásjelző 3cög a csomitartóban, ha nem arra, hogy a dobozával kitámaszd a fékpedált az üléshez? :D
zotya975 Elküldve Augusztus24, 2010 Elküldve Augusztus24, 2010 Oszt mire van elakadásjelző 3cög a csomitartóban, ha nem arra, hogy a dobozával kitámaszd a fékpedált az üléshez? ^_^ Az enyémnek nincs doboza, meg aztán akkor minek nősültem? :D
pebe Elküldve Augusztus25, 2010 Elküldve Augusztus25, 2010 Arra figyelj, hogy 30-as hosszított dugókulcsal tekerd le az anyát a féltengely végéről, mert a korona miatt a sima nem ér be, és lenyal-hatja a sarkát. Én simán kirántottam a váltóból, csak valamit tegyél alájja, hogy ne essen a porba, meg elméletileg folyhat ki olaj. Van némi kotyogása, azzal lendületet lehet venni a kirántáshoz. Először én is a könyv szerinti villás kiemelést akatam , de úgy nem jött, nagyot kell ám rántani! A rugóstagról meg stab-bekötés, kormányösszekötő, talpas leold, és félre lehet fordítani, annyit enged fent. A talpasnál magát a rugostagot kopogtattam ahol átmegy a talpas, és lefele kipattant. Ja és a koronás anyát a féltengelyen ugyanúgy mint a kerékcsavarokat addíg kell meglazítani, amíg a kerék a földön van. Tudom-tudom mindenkinek egyértelmű, nekem azért nem volt az. ^_^ Hasonló művelet vár rám is a jövő hétvégén mindkét oldalon féltengely csukló csere miatt, ez után újra vinni kell futóműállításra? Csak azért gondolom, mivel a kormányösszekötőt is le kell venni a rugóstagról...
Recommended Posts