wzsolt_1.6_16V Elküldve Június21, 2010 Elküldve Június21, 2010 Sziasztok az autómataváltóm eddig jó volt. az volt régen a mániája hogy meg a motor hideg volt nemengedte elindulni a kocsit hanem villogot a sport lámpája. ez valamilyen módon megszűnt nem is tudom hogy, váltóolaj lett benne cserélve (szervízben) és megint előjött a probléma. Annyi hogy dexron II helyett dexron III került bele nem GM olaj hanem castrol. ez lenne a probléma? Csak egy ötlet: Nem lehet, hogy valami kábel kontakthiba? Olajcserekor megpiszkálták azt ismét előjött. A Betöltő és leeresztő környékén ha vannak elektromos vezetékek azokat esetleg mozgasd meg hátha megjavul. Vagy gurítsd vissza a szevízbe, hogy mióta hozzányúltak azóta... Hátha megkeresik a hibát :D
Bálintka 1.6i Elküldve Június21, 2010 Elküldve Június21, 2010 A múlt héten kicseréltem a váltó rudazat szimeringjét.Nem ment nehezen és jó is lett,azóta szobatiszta.A napokban viszont észre vettem,hogy nem megy a tolató lámpám.Lehet e kettő között valami összefüggés?Esetleg nem raktam vissza jól a kulisszát?Vagy máshol keressem a dolog titkait? :D
zotya975 Elküldve Június21, 2010 Elküldve Június21, 2010 A múlt héten kicseréltem a váltó rudazat szimeringjét.Nem ment nehezen és jó is lett,azóta szobatiszta.A napokban viszont észre vettem,hogy nem megy a tolató lámpám.Lehet e kettő között valami összefüggés?Esetleg nem raktam vissza jól a kulisszát?Vagy máshol keressem a dolog titkait? :D Lehet elmozdult a csati, ott van valahol a kapcsoló betekerve a váltó tetejébe-oldalába.
Bálintka 1.6i Elküldve Június21, 2010 Elküldve Június21, 2010 Lehet elmozdult a csati, ott van valahol a kapcsoló betekerve a váltó tetejébe-oldalába. Megnézem,ha eláll az eső.Azt hittem rosszul raktam össze,bár elég egyszerű szerkezet Köszi
m_petya Elküldve Június21, 2010 Elküldve Június21, 2010 Megnézem,ha eláll az eső.Azt hittem rosszul raktam össze,bár elég egyszerű szerkezet Köszi Sanszosabb, hogy vagy a kapcsoló adta meg magát, vagy mind2 izzód egyszerre ment ki. De nagyobb a valószínűsége a kapcsolóhibának. Húzd le a csatit, zárd össze a két lábat, indítsd el a kocsit. Ha a lámpa világítani kezd, akkor ott a gond. A másik eshetőség a kapcsolóhibájának kizárása. Csatit lehúzod, beteszed a szekeret rettenetesbe, és multiteszterrel mérsz egy szakadásvizsgálatot a csati két lábán. Ha azt mutatja, hogy zárt az áramkör, akkor valami más a gond.
Bálintka 1.6i Elküldve Június21, 2010 Elküldve Június21, 2010 Sanszosabb, hogy vagy a kapcsoló adta meg magát, vagy mind2 izzód egyszerre ment ki. De nagyobb a valószínűsége a kapcsolóhibának. Húzd le a csatit, zárd össze a két lábat, indítsd el a kocsit. Ha a lámpa világítani kezd, akkor ott a gond. A másik eshetőség a kapcsolóhibájának kizárása. Csatit lehúzod, beteszed a szekeret rettenetesbe, és multiteszterrel mérsz egy szakadásvizsgálatot a csati két lábán. Ha azt mutatja, hogy zárt az áramkör, akkor valami más a gond. villanyszerelő vagyok,köszi :D
m_petya Elküldve Június21, 2010 Elküldve Június21, 2010 villanyszerelő vagyok,köszi :P Én kérek elnézést. ^_^ Senkinek nincs kiírva a foglalkozása az aláírásába, szóval alapul vesszük a laikus embernek mondjuk variációt. Szerintem ezzel nem csak én vagyok így :D
zotya975 Elküldve Június21, 2010 Elküldve Június21, 2010 Sanszosabb, hogy vagy a kapcsoló adta meg magát, vagy mind2 izzód egyszerre ment ki. De nagyobb a valószínűsége a kapcsolóhibának. Húzd le a csatit, zárd össze a két lábat, indítsd el a kocsit. Ha a lámpa világítani kezd, akkor ott a gond. A másik eshetőség a kapcsolóhibájának kizárása. Csatit lehúzod, beteszed a szekeret rettenetesbe, és multiteszterrel mérsz egy szakadásvizsgálatot a csati két lábán. Ha azt mutatja, hogy zárt az áramkör, akkor valami más a gond. Mind két izzó? :D
Bálintka 1.6i Elküldve Június21, 2010 Elküldve Június21, 2010 Én kérek elnézést. ^_^ Senkinek nincs kiírva a foglalkozása az aláírásába, szóval alapul vesszük a laikus embernek mondjuk variációt. Szerintem ezzel nem csak én vagyok így :D Nincs gond,csak kérdeztem,megbeszéltük.Megnézem a kapcsoló csatiját.Vagy csak előre megyek :P
zotya975 Elküldve Június21, 2010 Elküldve Június21, 2010 Semmi sem kizárt ^_^ Végülis előrordulhat. De ez hátul egy izzócserével kiszűrhető fél perc alatt. :D
m_petya Elküldve Június21, 2010 Elküldve Június21, 2010 Kérdem én, mennyire pontos a TID-nek a sebességmérője? Van egy olyan megérzésem, hogy dobhatom a kukába a km orámat. Tegnap mentem siófokra, és azt vettem észre, hogy 2-ben eddig úgy 40 alatt már kapcsoltam a 3-at, most meg elment egészen 5ig, mire annyira kipörgött mint szokott. Hang után vezetek általában, és most is annyira nyomtam neki mint szoktam, és az óra mutatott 110-et olyan 90es tempo környékén. Lakott területen visszavettem 70-re, megnyomtam a két gombot, és a TID pedig 51 km/h-t írt. Arról nem is beszélve, hogy ha elindulok álló helyből és épp hogy gurulok, már fel is ugrik a mutató 30ig. A másik poén, hogy 50 felett úgy hullámzik a mutató amikor rájön a dili, hogy tengeribeteg leszek tőle. Eddig néha néha csinálta azt, hogy 70 környékén picit remegett, de most ezt elhagyta és egy 20-assal többet mutat, és rájött a hullámozhatnék.
Dáwid Elküldve Június21, 2010 Elküldve Június21, 2010 Kérdem én, mennyire pontos a TID-nek a sebességmérője? Van egy olyan megérzésem, hogy dobhatom a kukába a km orámat. Tegnap mentem siófokra, és azt vettem észre, hogy 2-ben eddig úgy 40 alatt már kapcsoltam a 3-at, most meg elment egészen 5ig, mire annyira kipörgött mint szokott. Hang után vezetek általában, és most is annyira nyomtam neki mint szoktam, és az óra mutatott 110-et olyan 90es tempo környékén. Lakott területen visszavettem 70-re, megnyomtam a két gombot, és a TID pedig 51 km/h-t írt. Arról nem is beszélve, hogy ha elindulok álló helyből és épp hogy gurulok, már fel is ugrik a mutató 30ig. A másik poén, hogy 50 felett úgy hullámzik a mutató amikor rájön a dili, hogy tengeribeteg leszek tőle. Eddig néha néha csinálta azt, hogy 70 környékén picit remegett, de most ezt elhagyta és egy 20-assal többet mutat, és rájött a hullámozhatnék. A TID ötven valamennyi (asszem 53 fölött nem mér) Kérjél kölcsön egy GPS-t valakitől, és akkor látod mi történik. Ha remeg a mutató akkor valszeg a km-spirálod adta meg magát. Ha gebac van, akkor szólj, és vedd meg az egyik km-órámat :P :D ^_^
m_petya Elküldve Június21, 2010 Elküldve Június21, 2010 A TID ötven valamennyi (asszem 53 fölött nem mér) Kérjél kölcsön egy GPS-t valakitől, és akkor látod mi történik. Ha remeg a mutató akkor valszeg a km-spirálod adta meg magát. Ha gebac van, akkor szólj, és vedd meg az egyik km-órámat ;) :D ^_^ 53-ig mér a TID. Nem hinném, hogy a spirál adta meg magát, mert többet mutat az óra mint kéne, nem kevesebbet, hogy csúszna a spirál. Azt tudom, hogy nem gyári a spirál benne, mert akkor nem szabadna remegnie. Ha km órat akarok venni akkor meg fordulatszámmérőset fogok venni, szóval buktál. :P
kispit Elküldve Június22, 2010 Elküldve Június22, 2010 Sziasztok! Egy kicsit más. Előző c14nz-mben a váltókar pontos és határozott úton járt.Új(számomra)járgányomban viszont "nyúlós" az érzés. Tipp? Köszi.
Dáwid Elküldve Június22, 2010 Elküldve Június22, 2010 Sziasztok! Egy kicsit más. Előző c14nz-mben a váltókar pontos és határozott úton járt.Új(számomra)járgányomban viszont "nyúlós" az érzés. Tipp? Köszi. Váltókaron van egy gumi-gyűrű amit lehet cserélni. Ha ez elkopik lötyögősebb lesz a váltókar. Aztán szépen végig lehet menni a rudazaton, és ha stiftet, vagy gumialkatrészt látsz rajta cseréld ki és menj tovább :D
szepnorbee Elküldve Június27, 2010 Elküldve Június27, 2010 Üdv all! Kérdés: Váltóolaj szintnek a szintjelző nyílás alatt kell lenni 2 centivel ugye? Namármost én most ellenőríztem mióta megvettem a sast, de nekem pont szintig van töltve. Miért kéne a szintjelző alá menni 2 centivel? A gyárban rossz helyre tervezték a lyukat? Vagy a lyukfúró pasas fordítva nézte a műszakirajzot? :D Nagy gondot okoz ha nekem szintig van pont? Semmi bajom a váltóval (vagyis nem érzem), max. a lükit nem veszi elsőre néha.
Dáwid Elküldve Június27, 2010 Elküldve Június27, 2010 Üdv all! Kérdés: Váltóolaj szintnek a szintjelző nyílás alatt kell lenni 2 centivel ugye? Namármost én most ellenőríztem mióta megvettem a sast, de nekem pont szintig van töltve. Miért kéne a szintjelző alá menni 2 centivel? A gyárban rossz helyre tervezték a lyukat? Vagy a lyukfúró pasas fordítva nézte a műszakirajzot? ^_^ Nagy gondot okoz ha nekem szintig van pont? Semmi bajom a váltóval (vagyis nem érzem), max. a lükit nem veszi elsőre néha. Hivatalosan az nem szint-mérő nyílásnak van kitalálva, hanem csak a "reszelékgyűjtő" - mágnes furata. Viszont külön szintjelző nyílás nincs, tehát a felhasználónak ez az egy esélye van megnézni hogy mennyi a lötty benne. A nagyok nem ellenőrzik, csak leszedik az alját, kiömlik belőle, aztán feltöltik annyival amennyi kell bele, és kész. Ha annyit önt bele, akkor annyi van benne. Ha addig a szintig van töltve az nem szokott gondot okozni, úgy emlékszem többeknek van addig, és nem volt belőle probléma :D
zotya975 Elküldve Június27, 2010 Elküldve Június27, 2010 Hivatalosan az nem szint-mérő nyílásnak van kitalálva, hanem csak a "reszelékgyűjtő" - mágnes furata. Viszont külön szintjelző nyílás nincs, tehát a felhasználónak ez az egy esélye van megnézni hogy mennyi a lötty benne. A nagyok nem ellenőrzik, csak leszedik az alját, kiömlik belőle, aztán feltöltik annyival amennyi kell bele, és kész. Ha annyit önt bele, akkor annyi van benne. Ha addig a szintig van töltve az nem szokott gondot okozni, úgy emlékszem többeknek van addig, és nem volt belőle probléma :D Nekem ís addig van, igaz én nem szedtem le az alját, csak kihúztam a féltengelyt, és nem jött ki semmi. Kitekertem a csavart, elkezdtem önteni, aztán folyt le a földre a nyíláson mire észrevettem. ^_^
kopymv6 Elküldve Június29, 2010 Elküldve Június29, 2010 sziasztok! segítségetek kérném váltót keresek X16XEL astrába,ha valakinek van küldjön PÜ-t ár megjelöléssel Bp en. előre is köszönöm.
PottR Elküldve Június30, 2010 Elküldve Június30, 2010 Sziasztok! Ma elvitettem a kocsimat egy szerelőhöz, hogy cserélje ki a kerékcsapágyat és kis idő múlva visszakérdezett, hogy "miért kellene ezt a csapágyat kicserélni?" hiszen jó. Ellenben, amikor felemelte a kocsit és megpörgette a kereket, akkor a másik kerék is forgott. Azt mondta, hogy a váltóban lesz a gond. Részletesen nem ecsetelte, de azt mondta, hogy az is okozhat olyan problémát, hogy morog az autó és bizonyos sebességnél olyan érzetet, mintha ütne a kerék) SZerintetek mi lehet a probléma?
wzsolt_1.6_16V Elküldve Június30, 2010 Elküldve Június30, 2010 Sziasztok! Ma elvitettem a kocsimat egy szerelőhöz, hogy cserélje ki a kerékcsapágyat és kis idő múlva visszakérdezett, hogy "miért kellene ezt a csapágyat kicserélni?" hiszen jó. Ellenben, amikor felemelte a kocsit és megpörgette a kereket, akkor a másik kerék is forgott. Azt mondta, hogy a váltóban lesz a gond. Részletesen nem ecsetelte, de azt mondta, hogy az is okozhat olyan problémát, hogy morog az autó és bizonyos sebességnél olyan érzetet, mintha ütne a kerék) SZerintetek mi lehet a probléma? Ez kicsit röhejesen hangzik. Ha mindkét kerék fel van emelve és forgatod az egyik oldalt (és ha a másikon nem szorul a fék) akkor az is forogni kezd egy kicsit, de azt könnyem meg lehet állítani. Ha viszont nem lehet megállítani és erősen együtt akar forogni a két oldal, akkor lehet a váltóban a difivel van gond. Kerékcsapágyról hogyan állapította meg, hogy jó?
Dáwid Elküldve Június30, 2010 Elküldve Június30, 2010 Ez kicsit röhejesen hangzik. Ha mindkét kerék fel van emelve és forgatod az egyik oldalt (és ha a másikon nem szorul a fék) akkor az is forogni kezd egy kicsit, de azt könnyem meg lehet állítani. Ha viszont nem lehet megállítani és erősen együtt akar forogni a két oldal, akkor lehet a váltóban a difivel van gond. Kerékcsapágyról hogyan állapította meg, hogy jó? Kézzel pörgetve nem búgott :D ^_^ :P
PottR Elküldve Június30, 2010 Elküldve Június30, 2010 Kézzel pörgetve nem búgott :D ^_^ :P Kb. Nem voltam a helyszínen és egy barátomon keresztül ment az üzengetés részemre, hogy mi a probléma. Egyébként a szerelő is a difit említette, de nekem ez egyelőre kínai. Tudtok valami laikusok számára is érthető leírást erről?
kopymv6 Elküldve Június30, 2010 Elküldve Június30, 2010 Kézzel pörgetve nem búgott :D ^_^ :P avagy menet közben nem búg.
Recommended Posts