zotya975 Elküldve Február23, 2010 Megoszt Elküldve Február23, 2010 kicsit durva ez a stílus... szerintem. és legelső körben pucold meg a váltódat, és kiderül van e rövidebb attol. ha régebbi a verda, akkor a váltó rudazatt alatt is ott lesz a szám, de ha ujabb pl faceliftes, akkor baloldalon lesz a szám beleütve a perembe. kép: http://s8.images.www.tvn.hu/2009/06/21/20/...ac8640149f4.jpg itt is keresheted, alol az a fényes fekete a bölcső, hogy el tudd képzelni hol is :( sok sikert. Ahol az az olajfolyás van? :lol: Na a végáttétel kábé 0.9-0.7-között változik szerintem nem hozna számottevő erőtöbbletet. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február23, 2010 Megoszt Elküldve Február23, 2010 Ahol az az olajfolyás van? :lol: Na a végáttétel kábé 0.9-0.7-között változik szerintem nem hozna számottevő erőtöbbletet. :lol: csavarlazító :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
spityu Elküldve Február23, 2010 Megoszt Elküldve Február23, 2010 Bocs a stilusért de nem látszik tökéletesen főleg hogy nemtudok alatta feküdni az autó 1998 08 sedan :lol: Vagy előző gazda direkt el akarta tüntetni??????? BRRRRRRRRRR mert olyan mindha össze lenne verve :lol: de nem volt még törve! Link to comment Megosztás: More sharing options...
spityu Elküldve Február23, 2010 Megoszt Elküldve Február23, 2010 F13W4.18 szerintem mert 18 as látszik! ugyhogy csak ez lehet Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február23, 2010 Megoszt Elküldve Február23, 2010 csavarlazító :lol: Ja persze, nekem is az van rajta. Olyan 5-6 flakonnal. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február23, 2010 Megoszt Elküldve Február23, 2010 F13W4.18 szerintem mert 18 as látszik! ugyhogy csak ez lehet akkor ennyi marad az Se projekt, mert váltócserével nem fogsz eérni semmit, illetve C betű,vagy W van neked?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spityu Elküldve Február23, 2010 Megoszt Elküldve Február23, 2010 Ahol az az olajfolyás van? :lol: Na a végáttétel kábé 0.9-0.7-között változik szerintem nem hozna számottevő erőtöbbletet. :lol: nem tudom motornál elöl 15 hátul 57 2 fogot változtatsz 55 re butális töblet ( vagyis pályán mérhető a dolog brutális változás tehát / ARÁNYBAN KEVEREBB 0.7 09 KÖZT I ELTÉRÉS :())) SZERINTEM ! 1 OLALYFOLYÁS NINCS RAJT MAJD TESZEK FEL KÉPET Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február23, 2010 Megoszt Elküldve Február23, 2010 nem tudom motornál elöl 15 hátul 57 2 fogot változtatsz 55 re butális töblet ( vagyis pályán mérhető a dolog brutális változás tehát / ARÁNYBAN KEVEREBB 0.7 09 KÖZT I ELTÉRÉS :lol:))) SZERINTEM ! 1 OLALYFOLYÁS NINCS RAJT MAJD TESZEK FEL KÉPET Ezt most akkor írd le újra, érthetően. Rajta. Rajt a cél előtt van. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Február23, 2010 Megoszt Elküldve Február23, 2010 Ezt most akkor írd le újra, érthetően. Rajta. Rajt a cél előtt van. :lol: Csatlakozom. Ha már egyszer fórumozol akkor használd azokat a k...va ékezeteket, irásjeleket. Mellesleg tanulj meg mondatot tagolni és értelmesen kifejezni, mert ehhez külön dekóder kell :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spityu Elküldve Február23, 2010 Megoszt Elküldve Február23, 2010 A váltó tipusa leírom szaktársak tehát F13W4.18 ez biztos A válasz az hogy százalékos értemben motornál 2 fog az mind időben mind teljesitményben mérhető dolog! :lol: nahhhhhhhh Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február23, 2010 Megoszt Elküldve Február23, 2010 nem tudom motornál elöl 15 hátul 57 2 fogot változtatsz 55 re butális töblet ( vagyis pályán mérhető a dolog brutális változás tehát / ARÁNYBAN KEVEREBB 0.7 09 KÖZT I ELTÉRÉS :lol:))) SZERINTEM ! 1 OLALYFOLYÁS NINCS RAJT MAJD TESZEK FEL KÉPET Szerintem elenyésző lesz a különbség. Amit legálisan tehetsz az SE-projekt 60-ról majdnem 82-pacira váltás. Alsó hangon 80-100ropi, de ez már nem ide tartozik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február23, 2010 Megoszt Elküldve Február23, 2010 A váltó tipusa leírom szaktársak tehát F13W4.18 ez biztos A válasz az hogy százalékos értemben motornál 2 fog az mind időben mind teljesitményben mérhető dolog! :lol: nahhhhhhhh éa 0,7 és 0,9 között pont két fog a különbség? meg ez a 0,7 0,9 honnan is jött?:lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Február23, 2010 Megoszt Elküldve Február23, 2010 éa 0,7 és 0,9 között pont két fog a különbség? meg ez a 0,7 0,9 honnan is jött?:lol: A két szélső érték végátételben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Február23, 2010 Megoszt Elküldve Február23, 2010 Szerintem elenyésző lesz a különbség. Amit legálisan tehetsz az SE-projekt 60-ról majdnem 82-pacira váltás. Alsó hangon 80-100ropi, de ez már nem ide tartozik. Zotya, hidd el nem legális. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február23, 2010 Megoszt Elküldve Február23, 2010 Zotya, hidd el nem legális. :lol: mociszám marad alvázszám marad, papírokon szereplő adatok serint minden ugyan az mérje be, hogy nem 60ló :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Február23, 2010 Megoszt Elküldve Február23, 2010 mociszám marad alvázszám marad, papírokon szereplő adatok serint minden ugyan az mérje be, hogy nem 60ló :( Csak a motorkód tartalmazza a befecskendezés típusát. :lol: Ájm szorri, későn vettem észre, hogy át lett víve az egyébbe. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
beligrom Elküldve Február23, 2010 Megoszt Elküldve Február23, 2010 mociszám marad alvázszám marad, papírokon szereplő adatok serint minden ugyan az mérje be, hogy nem 60ló :lol: műszakin nem nézik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
spityu Elküldve Február23, 2010 Megoszt Elküldve Február23, 2010 Nekem nem kell se projekt:) Ha annyira akarnám mondtam már hogy gsi motor golyalábbal uzipumpával mindennel eggyüt de nem rakom mostanába bele ! Azt kell hogy mondjam nz -se oké 60-82 le de akkoris 15 let lehet emelni maszek módon de nem mindenki szeret mukucsolni! :lol: furni faragni grammozni könnyitteni polirozni! De ez van! ha akartam volna vetemvolna 1.8 at vagy akármit ! Nekem most igy jó ahogy van :lol: sorry tehát váltót szeretnék ha lenne olyan ember aki segitt nem azért basz..gat hogy nemtudok irni de pda-n kicsit szar:) de ez van! És ha mindenki azzaljön hogy avégáttétel levan irva azzal nem vagyok elöbre tehát :S vagyis lennék ha valaki elmagyarázná! Köszönöm ( bocs nem akarok megsérteni senkit ) se hez hozzá kel tennem ha értő ember álit meg kpm es még a renszámot is leveszi semmi sem legális! Válasz a miértre az hogy nem 82 le után füzetsz meg károsamyag ő honnan tudja mennyi a co ja ???? Meg műszakin is leverhet a viz ha astrával jár a vizsgabiztos és mitmond öcsi az meg mi??????:( De ha érdekelne énis átalakittatnám! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február23, 2010 Megoszt Elküldve Február23, 2010 Nekem nem kell se projekt:) Ha annyira akarnám mondtam már hogy gsi motor golyalábbal uzipumpával mindennel eggyüt de nem rakom mostanába bele ! Azt kell hogy mondjam nz -se oké 60-82 le de akkoris 15 let lehet emelni maszek módon de nem mindenki szeret mukucsolni! :lol: furni faragni grammozni könnyitteni polirozni! De ez van! ha akartam volna vetemvolna 1.8 at vagy akármit ! Nekem most igy jó ahogy van :( sorry tehát váltót szeretnék ha lenne olyan ember aki segitt nem azért basz..gat hogy nemtudok irni de pda-n kicsit szar:) de ez van! És ha mindenki azzaljön hogy avégáttétel levan irva azzal nem vagyok elöbre tehát :S vagyis lennék ha valaki elmagyarázná! Köszönöm ( bocs nem akarok megsérteni senkit ) se hez hozzá kel tennem ha értő ember álit meg kpm es még a renszámot is leveszi semmi sem legális! Válasz a miértre az hogy nem 82 le után füzetsz meg károsamyag ő honnan tudja mennyi a co ja ???? Meg műszakin is leverhet a viz ha astrával jár a vizsgabiztos és mitmond öcsi az meg mi??????:D De ha érdekelne énis átalakittatnám! utoljára elmondom jó??? a te váltódnál nem létezik pörgősebb váltó. csináltathatsz, ha van sok 100 ezred... de gyáriban tudomásaink szerint nincs! jaaaaaaaa :lol: tegyél rá F10eset, az talán könnyebb valamivel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tompecs Elküldve Február23, 2010 Megoszt Elküldve Február23, 2010 .... És ha mindenki azzaljön hogy avégáttétel levan irva azzal nem vagyok elöbre tehát :S vagyis lennék ha valaki elmagyarázná! Köszönöm ( bocs nem akarok megsérteni senkit ) Ha tudod, hogy mekkora sebességnél mennyit forog most és tudod, hogy milyen végáttételű a váltód akkor ki tudod számolni, hogy mekkora kerék fordulatszáma úgy hogy a motor fordulatot elosztod a végáttétellel, majd az így kapott eredményt megszorzod az új rövidebb áttételű váltó végáttételével és megkapod, hogy mennyit fog forogni a motorod a viszonyítási sebességhez képest! Az áttételt fogaskerekeknél pl.: úgy számítjuk ki, hogy a hajtott kerék fogszámát elosztjuk a hajtó kerék fogszámával, szíjtárcsáknál az átmérőket vesszük alapul, ha 1 a kapott összeg akkor nincs módosítás, ha kisebb mint 1 akkor gyorsító áttételről beszélünk, ha nagyobb mint 1 akkor lassító áttételről lassító=rövidebb, gyorsító=hosszabb váltó, tehát ha neked most 4.18-as váltód van akkor ettől nagyobb áttételű kell pl:4.19, 4.20 ,4.21 és így tovább! Remélem ez volt amit nem értettél eddig és most már minden világos! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február23, 2010 Megoszt Elküldve Február23, 2010 Ha tudod, hogy mekkora sebességnél mennyit forog most és tudod, hogy milyen végáttételű a váltód akkor ki tudod számolni, hogy mekkora kerék fordulatszáma úgy hogy a motor fordulatot elosztod a végáttétellel, majd az így kapott eredményt megszorzod az új rövidebb áttételű váltó végáttételével és megkapod, hogy mennyit fog forogni a motorod a viszonyítási sebességhez képest! Az áttételt fogaskerekeknél pl.: úgy számítjuk ki, hogy a hajtott kerék fogszámát elosztjuk a hajtó kerék fogszámával, szíjtárcsáknál az átmérőket vesszük alapul, ha 1 a kapott összeg akkor nincs módosítás, ha kisebb mint 1 akkor gyorsító áttételről beszélünk, ha nagyobb mint 1 akkor lassító áttételről lassító=rövidebb, gyorsító=hosszabb váltó, tehát ha neked most 4.18-as váltód van akkor ettől nagyobb áttételű kell pl:4.19, 4.20 ,4.21 és így tovább! Remélem ez volt amit nem értettél eddig és most már minden világos! ő pont lasabban akar menni, de hamarabb akar gyorsulni és a 4.18as a legkisebb áttételű váltó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tompecs Elküldve Február23, 2010 Megoszt Elküldve Február23, 2010 ő pont lasabban akar menni, de hamarabb akar gyorsulni és a 4.18as a legkisebb áttételű váltó. Ez már legyen az ő problémája, de szerintem azt is kérdezte, hogy mit jelentenek a számok, namost ha nem tudja mit jelent az áttétel, akkor nézegetheti a táblázatokat meg sebesség kiosztásokat hetekig is, úgysem fog rájönni:D így meg észre veszi, hogy nincs rövidebb a sajátjánál Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Február23, 2010 Megoszt Elküldve Február23, 2010 Ez már legyen az ő problémája, de szerintem azt is kérdezte, hogy mit jelentenek a számok, namost ha nem tudja mit jelent az áttétel, akkor nézegetheti a táblázatokat meg sebesség kiosztásokat hetekig is, úgysem fog rájönni:D így meg észre veszi, hogy nincs rövidebb a sajátjánál mondani is mondtuk, hogy nincs rövidebb, de igazad van, hátha így sikerül :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spityu Elküldve Február24, 2010 Megoszt Elküldve Február24, 2010 Nagyon köszönöm! Ezeket az adatokat, utasittásokat ,okosittásokat vártam! És köszönöm hogy nem azt válaszoljátok mind 1 2 en aki azt mondják vegyél erösebbet :lol: Köszönöm szaktársak! ezt hivják segitségnek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
spityu Elküldve Február24, 2010 Megoszt Elküldve Február24, 2010 namármost :lol: Néztem nz t szerelték Tehát c14nz (ascona) F13WR 4.53 Ezt elvileg rá lehet rakni??????????????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts