Imi (Astra) Elküldve Február10, 2014 Elküldve Február10, 2014 Ha nyelestengely csapágy, akkor hallani lassan/hirtelen felengedve is ugyanazt a hangot. ;) Csapágyat lehet cserélni, csak itt nincs a csapágynak belső gyűrűje, hanem az maga a nyelestengely. Ebből adódóan, ha a tengely kopott (és általában az) nem lesz sok haszna a cserének. Mindezektől függetlenül a szétszed, megnéz a legjobb, ahogyan azt már ajánlották. :icon1: Ahogy említettem, ha lassan, finoman engedem fel, elmúlik a hang, és egyébként sem jön elő mindig... Az idegesít, hogy miért csupán a kuplung cseréje után jött elő? Előtte miért nem volt ez a hang? Muszáj lesz elvinnem valahová, de a baj az, hogy nem nagyon marad akiben bíznék, aki hajlandó lenne csak azért megbontani, hogy megnézze mi a baja, és persze nem egy vagyonért (20-30 ezret kérnek a szerelésért, mivel 2002-es nem ablakos). Másik, hogy VALEO ment bele, mint utólag kiderült... nem sok jót olvastam itt róla... <_< Köszi a tippeket
zotya91 Elküldve Február15, 2014 Elküldve Február15, 2014 Sziasztok! Már jó ideje olvasom a fórumot. Van egy nem rég vásárolt Opel Astra 1.6 16V autóm 146.500Km-el :D . Elég jó állapotban van ahhoz képest, hogy már 17 éves. A váltó kulissza szimeringet kellesz kicserélnem, megvan hogy hogyan kell, de sajnos a szimering méretét nem találom sehol sem. Valaki le tudná esetleg írni? Előre is köszönöm szépen!
zotya91 Elküldve Február15, 2014 Elküldve Február15, 2014 Sziasztok! Már jó ideje olvasom a fórumot. Van egy nem rég vásárolt Opel Astra 1.6 16V autóm 146.500Km-el :D . Elég jó állapotban van ahhoz képest, hogy már 17 éves. A váltó kulissza szimeringet kellesz kicserélnem, megvan hogy hogyan kell, de sajnos a szimering méretét nem találom sehol sem. Valaki le tudná esetleg írni? Előre is köszönöm szépen!
zotya975 Elküldve Február15, 2014 Elküldve Február15, 2014 Sziasztok! Már jó ideje olvasom a fórumot. Van egy nem rég vásárolt Opel Astra 1.6 16V autóm 146.500Km-el :D . Elég jó állapotban van ahhoz képest, hogy már 17 éves. A váltó kulissza szimeringet kellesz kicserélnem, megvan hogy hogyan kell, de sajnos a szimering méretét nem találom sehol sem. Valaki le tudná esetleg írni? Előre is köszönöm szépen! GM/ ORIGINAL F10, F13,F17-es váltónál Ascona-C, Astra-F, Astra-G,Astra-H, Calibra, Corsa-A, Corsa-B, Corsa-C, Corsa-D, Kadett-E Mérete: 13*26*7
Imi (Astra) Elküldve Február16, 2014 Elküldve Február16, 2014 GM/ ORIGINAL F10, F13,F17-es váltónál Ascona-C, Astra-F, Astra-G,Astra-H, Calibra, Corsa-A, Corsa-B, Corsa-C, Corsa-D, Kadett-E Mérete: 13*26*7 Ez a váltó kulissza szimering engem is érdekelne... Ez hol található? Ez az, ami az utastérben van, a váltókar után? Hogyan is lehet cserélni? Köszönöm!
zotya975 Elküldve Február16, 2014 Elküldve Február16, 2014 Ez a váltó kulissza szimering engem is érdekelne... Ez hol található? Ez az, ami az utastérben van, a váltókar után? Hogyan is lehet cserélni? Köszönöm! Nem az a váltó tetején van, ahol a rudazat bemegy, ha ez megkopik akkor lesz tiszta olaj a váltó felső része. Ott van ahol a villás rúd bemegy. Sajna a csere nem mindíg hoz tökéletes javulást, mert többnyire a rúd is meg van már kopva. 1
wookie Elküldve Február16, 2014 Elküldve Február16, 2014 Nem az a váltó tetején van, ahol a rudazat bemegy, ha ez megkopik akkor lesz tiszta olaj a váltó felső része. Ott van ahol a villás rúd bemegy. Sajna a csere nem mindíg hoz tökéletes javulást, mert többnyire a rúd is meg van már kopva. Fel lehet hegeszteni a rudat, és méretre köszörülni, illetve akasztani kell egyet az új szimering rugóján, hogy szorosabb legyen.
Imi (Astra) Elküldve Február16, 2014 Elküldve Február16, 2014 Fel lehet hegeszteni a rudat, és méretre köszörülni, illetve akasztani kell egyet az új szimering rugóján, hogy szorosabb legyen. És olyannal találkozott már valaki, hogy egy bizonyos fordulatszám-tartományon rezonál az utastérben a váltókar körül valami. Ha a váltókart megfogom elhallgat. Ötletek? Köszönöm!
zotya975 Elküldve Február17, 2014 Elküldve Február17, 2014 Fel lehet hegeszteni a rudat, és méretre köszörülni, illetve akasztani kell egyet az új szimering rugóján, hogy szorosabb legyen. A szomszéd csináltatott méretre szimeringet valami kerti traktorhoz, megkérdezem tőle hol, aztán gyártatok olyat aminél a belső átmérő kisebb. És olyannal találkozott már valaki, hogy egy bizonyos fordulatszám-tartományon rezonál az utastérben a váltókar körül valami. Ha a váltókart megfogom elhallgat. Ötletek? Köszönöm! Na ez jó kérdés, mert nekem is csinálja főleg pályán egy fordulatszám tartományban. De mire hazaérek mindíg elfelejtem megnézni. Nekem a felhúzógomb rezonál, lehet alá kéne kenni valami zsírt. 1
fishmong3r Elküldve Február18, 2014 Elküldve Február18, 2014 Kedves Fórumozók! 2002-es, utolsó szériás (amennyire tudom) Astra Classic, kombi, 1.4-es autóról van szó. Fura nyekkenő hangot adott ki, először csak hátramenetbe nem ment, majd előre se. Egy ismerősöm szerint váltócsere, a szervizbe pár nap múlva viszem. Egyelőre az érdekelne, hogy ha ez igaz, akkor mennyibe fog nekem kerülni? Lehet komplett váltót jó állapotban szerezni bontóból pl.? Lehet, hogy nincs szükség a teljes cserére(tudom látatlanban nehéz)? Előre is köszönöm a válaszokat. fm
spzoli Elküldve Február19, 2014 Elküldve Február19, 2014 Leallitott motornal be tudos tenni sebessegbe? Kuplungbowden nem szakadt el? Motorterben a valtorudazat nem ugrott szet? Mindent lehet kapni...
zotya91 Elküldve Február22, 2014 Elküldve Február22, 2014 (edited) GM/ ORIGINAL F10, F13,F17-es váltónál Ascona-C, Astra-F, Astra-G,Astra-H, Calibra, Corsa-A, Corsa-B, Corsa-C, Corsa-D, Kadett-E Mérete: 13*26*7 Szia! Köszönöm a válaszodat! Ma sikerült is kicserélni a szimeringet, a hely szűkössége miatt szép kis harc volt :-) https://plus.google.com/photos/107021858181315526733/albums/5972163481171464353/5983229634844998914?banner=pwa&pid=5983229634844998914&oid=107021858181315526733 Egy jó pár kép a dologról :D Ez a váltó valami újfajta, nincs rajta hogy Fxx... milyen váltó ez? Módosítva Február22, 2014 : zotya91
csjanos46 Elküldve Március1, 2014 Elküldve Március1, 2014 Sziasztok! Kilómeteróra meghajtó spirált szeretném megolajozni müszerolajjal. Aki már csinált ilyet ,attól kérdem, hogy megoldható-e a következő képpen.A váltónál lecsavarom a hollandert és kihuzom a spirált a meghajtó négyszögletes furatából.Majd a bovdent felemelem az elosztó magasságába kb. hogy aránylag egyenes legyen.És ekkor kitudom-e huzni a bovden házából a meghajtó spirált.Megkenném vékonyan a spirált müszerolajjal és visszadugnám a spirált a házában a műszerfalig, és ott óvatosan forgatnám jobbra -balra, hogy betaláljon a négyszögbe. majd vissza a bovden vége a váltóba.
zotya975 Elküldve Március1, 2014 Elküldve Március1, 2014 Sziasztok! Kilómeteróra meghajtó spirált szeretném megolajozni müszerolajjal. Aki már csinált ilyet ,attól kérdem, hogy megoldható-e a következő képpen.A váltónál lecsavarom a hollandert és kihuzom a spirált a meghajtó négyszögletes furatából.Majd a bovdent felemelem az elosztó magasságába kb. hogy aránylag egyenes legyen.És ekkor kitudom-e huzni a bovden házából a meghajtó spirált.Megkenném vékonyan a spirált müszerolajjal és visszadugnám a spirált a házában a műszerfalig, és ott óvatosan forgatnám jobbra -balra, hogy betaláljon a négyszögbe. majd vissza a bovden vége a váltóba. Én nem tudtam kihúzni a spirált a gégecsőből. Vettem egy újat amikor elszakadt a gyári. De hiába olajoztam zsíroztam vagy bármit csináltam, vele, kattogott, ugrált a mutató. Meguntam elmentem egy bontóban, kivettem egy gyárit egy törött kocsiból beraktam az enyémbe és jó. Akinek kell az új , az elviheti amíg ki nem bacom a kukába.
Laliiii Elküldve Március1, 2014 Elküldve Március1, 2014 Hamarosan Én is így leszek vele. Vagy az elektromos óra megy be vagy veszek Én is egy gyári bontott bowden-t.
kotvány Elküldve Március5, 2014 Elküldve Március5, 2014 ez nem off. ez azért van, mert a vezérlőegység -amig hidewg a motor addig későn kapcsol fel, - ez azért van mert igy elősegiti a motor melegedését.
kotvány Elküldve Március5, 2014 Elküldve Március5, 2014 (edited) Ugy látom nagyon sok itt a hozzáértő ember! Szeretem az automata váltó témákat, hozzászolásokat! Az F astra automata váltojába dextron 2 olaj kell! A váltoban 40-60ezer km az olacsere periodus! Városban használva 40, országuton, pályán pedig 60ezer. Ha hamarabb cseréled aranyat ér! A váltod azért nem vált el mert kezdödő mágnesszelep probléma van a váltoban. Aránylag könnyen cserélhető. Egy olajcsere nem 4 liter olajból áll!!!!! Legalább 8 liter kell. 1;leengedni az olajat a váltoból. 2;leszedni az olajteknöt. 3;ha lehet cserélni a szűrőt.(nem minden tipusnál van alul, elérhető helyen) 4;új tömitéssel vissza a teknòt, be a leeresztő csavart. 5;feltölteni olajjal. 6;menni vele kb 15-50 km. 7;olaj megint le( ha nagyon koszos akkor a szűrőt ki, és átmosni) 8;vissza minden és feltölteni ismét ÚJ olajjal!! Igy nézne ki egy normális váltó olaj csere. Csak ezt kevesen tudják. Sajnos!! Ha kérdésed van, szivesen segitek ha tudok. Elérhető vagyok: karmazsinb@gmail.com Módosítva Március7, 2014 : kotvány
zoli083 Elküldve Március6, 2014 Elküldve Március6, 2014 Üdv.Váltórudazat beállításához tudnátok tippet adni?A gond az,hogy szerelőtöl elhozva motorcsere után,nincs 5.,és hátramenet.Ismerősé,x16sz motort cseréltek x16szr-re és ilyen hibával hozták el.
zotya975 Elküldve Március7, 2014 Elküldve Március7, 2014 Üdv.Váltórudazat beállításához tudnátok tippet adni?A gond az,hogy szerelőtöl elhozva motorcsere után,nincs 5.,és hátramenet.Ismerősé,x16sz motort cseréltek x16szr-re és ilyen hibával hozták el. a GyIK-ben van róla leírás, vagy azt Te mint nem klubtag nem láthatod? :rolleyes:
wookie Elküldve Március7, 2014 Elküldve Március7, 2014 Én csak azt nem értem hogy egy motorcsere miatt miért kell hozzányúlni a váltó rudazathoz. :huh:
zotya975 Elküldve Március7, 2014 Elküldve Március7, 2014 Én csak azt nem értem hogy egy motorcsere miatt miért kell hozzányúlni a váltó rudazathoz. :huh: Lehet váltóval együtt cserélték ki, én motor kiszedéskor egyáltalán nem nyúltam rudazathoz ha jól emlékszem. Ott látszik balra a féltengely felett.
zoli083 Elküldve Március7, 2014 Elküldve Március7, 2014 a GyIK-ben van róla leírás, vagy azt Te mint nem klubtag nem láthatod? :rolleyes: Bocsánat,azt nem néztem,de máris pótolom. :blush:
zoli083 Elküldve Március7, 2014 Elküldve Március7, 2014 Lehet váltóval együtt cserélték ki, én motor kiszedéskor egyáltalán nem nyúltam rudazathoz ha jól emlékszem. Ott látszik balra a féltengely felett. Ezt sajnos nem tudom,hogy miért lett hozzányúlva,nem volt ott egyikünk sem.De a vélemény meg van róluk,hogy milyen szerelők,ha így adnak vissza egy autót.És nem is kis árat elkérve.........szinte a semmiért.
stirlitz Elküldve Március11, 2014 Elküldve Március11, 2014 Én csak azt nem értem hogy egy motorcsere miatt miért kell hozzányúlni a váltó rudazathoz. :huh: hát azért sztem ez elállítódhat, nekem már attól elment, hogy leszedtem a váltó fedelét persze visszacsinálhattál vóna
Recommended Posts