Lancelot Elküldve Június14, 2013 Megoszt Elküldve Június14, 2013 Köszönöm! Nem is :P A stift száma: 90523189. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sömi Elküldve Június19, 2013 Megoszt Elküldve Június19, 2013 Sziasztok! A C14NZ,C14SE,C16NZ és C16SE féltengelyek egyforma hosszúak? Lehet őket cserélni egymással? Nagyon fontos lenne! Köszi előre is! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Június19, 2013 Megoszt Elküldve Június19, 2013 Sziasztok!A C14NZ,C14SE,C16NZ és C16SE féltengelyek egyforma hosszúak? Lehet őket cserélni egymással?Nagyon fontos lenne!Köszi előre is!Én úgy tudom igen. De ha tévedek, valaki úgyis a fejemre koppint . :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sömi Elküldve Június19, 2013 Megoszt Elküldve Június19, 2013 Én úgy tudom igen. De ha tévedek, valaki úgyis a fejemre koppint . :) Köszi szépen! Mert ma szereltem be C16NZ-be egy C14SE féltengelyt! Minden jó volt vagy 10 percig, de kiugrott a váltóból a bal oldali! Vajon miért lehet? Rosszul tehettem be a helyére, előfordulhat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Június19, 2013 Megoszt Elküldve Június19, 2013 Ha astrából van, akkor egyformának kell lennie. A vectráé hosszabb, a corsáé meg rövidebb elviekben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sömi Elküldve Június19, 2013 Megoszt Elküldve Június19, 2013 Ha astrából van, akkor egyformának kell lennie. A vectráé hosszabb, a corsáé meg rövidebb elviekben. F Astrából van természetesen! Az lehet hogy rosszul tettem be a helyére? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június19, 2013 Megoszt Elküldve Június19, 2013 Köszi szépen! Mert ma szereltem be C16NZ-be egy C14SE féltengelyt! Minden jó volt vagy 10 percig, de kiugrott a váltóból a bal oldali! Vajon miért lehet? Rosszul tehettem be a helyére, előfordulhat? Lehet hogy nem ugrott helyére a rögzítő (zéger?) gyűrű. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sömi Elküldve Június20, 2013 Megoszt Elküldve Június20, 2013 Lehet hogy nem ugrott helyére a rögzítő (zéger?) gyűrű. Köszi szépen, én is erre gondolnék, mert 10 percig jó volt bármerre is fordítottam a kormányt, egyszer csak kattant egy kicsit és sehová tovább! Link to comment Megosztás: More sharing options...
petiww Elküldve Június20, 2013 Megoszt Elküldve Június20, 2013 Köszi szépen, én is erre gondolnék, mert 10 percig jó volt bármerre is fordítottam a kormányt, egyszer csak kattant egy kicsit és sehová tovább! Lehet. Mikor kuplungoztuk, cseréltünk egy gumiharangot is az egyik féltengelyen. A haverom visszanyomta amennyire tudta, majd csáposon megnéztük hogy rendesen lehet-e váltani vele, meg megjárattuk a kerekeket is. Ezután ért meglepetésként hogy olaj feltöltésnél folyik a féltengelynél a cucc... Gyorsan vissza lett nyomva a helyére, és egy határozott kattanással jelezte is. Azóta nincs vele probléma. 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sömi Elküldve Június22, 2013 Megoszt Elküldve Június22, 2013 Köszönöm a sok segítséget! Nem ugrott a helyére a zéger gyűrű rendesen, de már orvosoltam és csütörtök óta nyúzom gond nélkül! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mdani Elküldve Június22, 2013 Megoszt Elküldve Június22, 2013 Sziasztok! Nekem ezzel az alkatrésszel lenne a problémám, nem tudom lehet-e valamivel helyettesíteni, de eléggé pontatlan most a váltó, elméletileg szétesni nem fog, de azért jobb lenne valahogy megoldani. a komplett mechanika elég drága, szal jobb lenne cserélni. Ha valakinek van valami ötlete akkor kérem jelezzen :) Köszi előre is http://kepfeltoltes.hu/view/130507/20130429430_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/130507/20130429429_www.kepfeltoltes.hu_.jpg remélem valamelyik link látszódni fog... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mdani Elküldve Június22, 2013 Megoszt Elküldve Június22, 2013 Hátha így jobban be tudjátok azonosítani.... http://kepfeltoltes.hu/view/130622/20130429428_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Köszi Dani Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június22, 2013 Megoszt Elküldve Június22, 2013 Hátha így jobban be tudjátok azonosítani.... http://kepfeltoltes.hu/view/130622/20130429428_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Köszi Dani Általában elég a stiftet vagy stifteket cserélni ha nem javul akkor a dupla faudi fejes fakate műanyagot. A váltóbeállítást már próbáltad? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mdani Elküldve Június22, 2013 Megoszt Elküldve Június22, 2013 Általában elég a stiftet vagy stifteket cserélni ha nem javul akkor a dupla faudi fejes fakate műanyagot. A váltóbeállítást már próbáltad? Nem a stiftekkel van a bajom, hanem hogy ez a fekete műanyag el van törve, és kotyog a váltómechanika, magyarul a fekete műanyag kellene, csak sehol nem találok ilyet, kompletten bontóban 5e Ftért kapnék, de nekem csak az a műanyag/gumi valami kell. Nem lehet valahonnan megrendelni? Vagy van ennek valahol külön cikkszáma? Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Június22, 2013 Megoszt Elküldve Június22, 2013 Külön szvsz nem fogsz kapni. Nekem van egy asszem feleslegben, mert én inkább a régi fajta rudazatot használom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mdani Elküldve Június22, 2013 Megoszt Elküldve Június22, 2013 Külön szvsz nem fogsz kapni. Nekem van egy asszem feleslegben, mert én inkább a régi fajta rudazatot használom. És véletlenül nem akarod eladni nekem ha már úgy is felesleges? :) A régi fajta váltó jobb? Vagy hh azt használod? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június22, 2013 Megoszt Elküldve Június22, 2013 És véletlenül nem akarod eladni nekem ha már úgy is felesleges? :) A régi fajta váltó jobb? Vagy hh azt használod? Fogsz egy fakockát és fúrsz bele két lyukat. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mdani Elküldve Június22, 2013 Megoszt Elküldve Június22, 2013 Fogsz egy fakockát és fúrsz bele két lyukat. :D Ezen már én is gondolkodtam :D Na de szeretném h minden jó legyen, jobb a régebbi fajta váltórudazat? vagy ez a jobb? Nem is értem miért variálták meg ennyire.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június22, 2013 Megoszt Elküldve Június22, 2013 Ezen már én is gondolkodtam :D Na de szeretném h minden jó legyen, jobb a régebbi fajta váltórudazat? vagy ez a jobb? Nem is értem miért variálták meg ennyire.... Van olyan amibe csak egy stift megy, aztán van amibe kettő, de nem tudom lehet-e cserélgetni a két típust. Konkrétan az gumi alkatrész nem? Keresel egy játszóteret és a homokozó traktorgumijából kifürészelsz egy bordát. Ha műanyag akkor meg kellene egy kis tömb damanit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Június22, 2013 Megoszt Elküldve Június22, 2013 És véletlenül nem akarod eladni nekem ha már úgy is felesleges? :) A régi fajta váltó jobb? Vagy hh azt használod? 90-es az autóm, úgy. :) Megkeresem aztán megbeszéljük. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mdani Elküldve Június24, 2013 Megoszt Elküldve Június24, 2013 90-es az autóm, úgy. :) Megkeresem aztán megbeszéljük. Rendben, előre is köszönöm, remélem meglesz :D várom visszajelzésed Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Június24, 2013 Megoszt Elküldve Június24, 2013 Nem azért, de a Csergőnél simán lehet kapni azt a gömbfej-összekötő rudat. Ráadásul csak a végei vannak műanyagból a köztes rész fém. Pár ezer forint és rengeteget segít a lötyögésen, pláne, ha a fémstiftet is kicseréled kicsit arrébb. Kb 5000 pénzből újítottam fel tavaly a váltómechanikát és nagyon jó lett, 1000%-ig megérte a pénzt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wookie Elküldve Június25, 2013 Megoszt Elküldve Június25, 2013 Csak a 92 előttiek fém közepűek, az az utániak teljesen müanyagok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június25, 2013 Megoszt Elküldve Június25, 2013 Csak a 92 előttiek fém közepűek, az az utániak teljesen müanyagok. Úgy tudom corsánál meg van csak fém és átrakható. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június25, 2013 Megoszt Elküldve Június25, 2013 Úgy tudom corsánál meg van csak fém és átrakható. Nem volt, de maszekolható hozzá faudi fejekből és menetes szárból. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts