Frodo Elküldve Július6, 2011 Megoszt Elküldve Július6, 2011 Sziasztok! Remélem tud nekem segíteni valaki!A következő a problémám:egy jó ideje az 5.fokozatból kiugrik a váltó erősebb fékezésnél,ill. rázós úton!Próbáltam már a pozicionálást, de a hiba ezután is megmaradt!Esetleg ha valaki tud valaki Profi váltó szerelőt ajánlani aki nem csesz át azt megköszönném!Bp vagy környék esetleg Miskolc és környék!Előre is köszi mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bálintka 1.6i Elküldve Július10, 2011 Megoszt Elküldve Július10, 2011 Srácok,az a gondolatom támadt,hogy tovább gondolnám a kocsi mechanikáját házon belül. A c16nz-t milyen hatos váltóval tudom házasítani?Ha tudom egyáltalán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astra.opelos Elküldve Július10, 2011 Megoszt Elküldve Július10, 2011 Srácok,az a gondolatom támadt,hogy tovább gondolnám a kocsi mechanikáját házon belül. A c16nz-t milyen hatos váltóval tudom házasítani?Ha tudom egyáltalán. Magyar ember előtt nincs akadály megoldja ezt is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július10, 2011 Megoszt Elküldve Július10, 2011 Srácok,az a gondolatom támadt,hogy tovább gondolnám a kocsi mechanikáját házon belül. A c16nz-t milyen hatos váltóval tudom házasítani?Ha tudom egyáltalán. Hát szerintem egy hosszabb ötödik járhatóbb út. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
megadave Elküldve Július10, 2011 Megoszt Elküldve Július10, 2011 Hát szerintem egy hosszabb ötödik járhatóbb út. :D A hatos váltó a LEThez való nem? :icon4: Nem vagyok szerelő, de akármi legyek, ha összeillik a 16NZvel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július10, 2011 Megoszt Elküldve Július10, 2011 A hatos váltó a LEThez való nem? :D Nem vagyok szerelő, de akármi legyek, ha összeillik a 16NZvel... Van valami táblázat ott van hogy milyen motorral szerelt gépeket milyen váltóval gyártották. Ha így van ahogy mondod akkor meg ritka lehet mint a fehér holló. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Július11, 2011 Megoszt Elküldve Július11, 2011 Van valami táblázat ott van hogy milyen motorral szerelt gépeket milyen váltóval gyártották. Ha így van ahogy mondod akkor meg ritka lehet mint a fehér holló. Calibra 4x4, Vectra A 4x4 C20LET Asszem pont egy ilyen Vectra A 4x4 van Biharkeresztesen eladó... :D A napokban hallottam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MomoadamM3 Elküldve Július11, 2011 Megoszt Elküldve Július11, 2011 Sziasztok nem tom ide illik e de valszeg kuplung problémám van.. elinduláskor dadog fulladozik, 40-50 km/h dadog nagyobb fordulat vagy sebességnél nem jelentkezik a probléma szerintetek is kuplung lesz? alapjárat nem ingadozik.. gyertya oké Milyen kuplungot vegyek ha van tippetek tapasztalatok? Astra F 1,8 C18nz Üdv Adam Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július11, 2011 Megoszt Elküldve Július11, 2011 Sziasztok nem tom ide illik e de valszeg kuplung problémám van.. elinduláskor dadog fulladozik, 40-50 km/h dadog nagyobb fordulat vagy sebességnél nem jelentkezik a probléma szerintetek is kuplung lesz? alapjárat nem ingadozik.. gyertya oké Milyen kuplungot vegyek ha van tippetek tapasztalatok? Astra F 1,8 C18nz Üdv Adam Sztem ez nem annyira kuplung probléma lesz, én inkább az üzemanyagrendszerben nézelődnék: benzinszűrő vagy AC-pumpa irányban. Olyan, mintha nagyobb terhelésnél nem kapna elég üzemanyagot a motor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Július11, 2011 Megoszt Elküldve Július11, 2011 Sztem ez nem annyira kuplung probléma lesz, én inkább az üzemanyagrendszerben nézelődnék: benzinszűrő vagy AC-pumpa irányban. Olyan, mintha nagyobb terhelésnél nem kapna elég üzemanyagot a motor. De ő nem azt akarta írni, hogy kisebb fordulaton dadog az autó? Nagyobb fordulaton pedig jó? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Július11, 2011 Megoszt Elküldve Július11, 2011 De ő nem azt akarta írni, hogy kisebb fordulaton dadog az autó? Nagyobb fordulaton pedig jó? Azt írta: elinduláskor. De dadogni se tud sztem kuplungtól, max. kicsit rángatva megy, de nem fulladozik a motor. Sztem. Aztán tévedhetek én is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Július11, 2011 Megoszt Elküldve Július11, 2011 Azt írta: elinduláskor. De dadogni se tud sztem kuplungtól, max. kicsit rángatva megy, de nem fulladozik a motor. Sztem. Aztán tévedhetek én is. Igen írta, hogy elinduláskor, és hogy nagyobb sebességnél és nagyobb fordulaton már nem jelentkezik a hiba. Nekem akkor volt hasonló amikor a 3 hónapos levegőszűrő bemondta az unalmast. Nem tudom mi lehetett vele, mert nem látszott rajta, hogy koszos lenne. Akkor nekem az volt, hogy kisebb fordulaton rángatott az autó. Városba kettesbe meg hármasba kellett menni, hogy ne rángasson. Én is gondoltam már mindenre. Cseréltem benzin szűrőt, gyertyákat, kértem kölcsön egy garnitúra gyertya kábelt. Aztán mentünk Debrecenbe és mire oda értünk annyira rossz volt a helyzet, hogy már szinte csak kettesbe pörgetve tudtam közlekedni. Biztos néztek, hogy nem tudok vezetni, mert eléggé pörgettem. Már nem tudtam mit csinálni, a csomagtartóba volt a régi levegőszűrő, és már elkeseredettségembe beraktam azt, és lám semmi baja nem volt az autónak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MomoadamM3 Elküldve Július11, 2011 Megoszt Elküldve Július11, 2011 Igen írta, hogy elinduláskor, és hogy nagyobb sebességnél és nagyobb fordulaton már nem jelentkezik a hiba. Nekem akkor volt hasonló amikor a 3 hónapos levegőszűrő bemondta az unalmast. Nem tudom mi lehetett vele, mert nem látszott rajta, hogy koszos lenne. Akkor nekem az volt, hogy kisebb fordulaton rángatott az autó. Városba kettesbe meg hármasba kellett menni, hogy ne rángasson. Én is gondoltam már mindenre. Cseréltem benzin szűrőt, gyertyákat, kértem kölcsön egy garnitúra gyertya kábelt. Aztán mentünk Debrecenbe és mire oda értünk annyira rossz volt a helyzet, hogy már szinte csak kettesbe pörgetve tudtam közlekedni. Biztos néztek, hogy nem tudok vezetni, mert eléggé pörgettem. Már nem tudtam mit csinálni, a csomagtartóba volt a régi levegőszűrő, és már elkeseredettségembe beraktam azt, és lám semmi baja nem volt az autónak. Valami hasonló van nálam is meg érezhetően erötlen a motor de a levegőszőrőt azért megprobálom én is bár nem hiszem, hogy az lenne a baj forrása de sosse lehet tudni olyasmit képzeljetek el mint amikor tanultatok vezetni és gyorsan ugrottatok le a kuplungrol.. elindulás valami iyesmi tartani kell a kuplungot meg pörgetni... de ennél az a baj hogy nem látok bele mert látnám hogy szétvan kopva az jó lenne... Link to comment Megosztás: More sharing options...
atis c14se Elküldve Július11, 2011 Megoszt Elküldve Július11, 2011 Valami hasonló van nálam is meg érezhetően erötlen a motor de a levegőszőrőt azért megprobálom én is bár nem hiszem, hogy az lenne a baj forrása de sosse lehet tudni olyasmit képzeljetek el mint amikor tanultatok vezetni és gyorsan ugrottatok le a kuplungrol.. elindulás valami iyesmi tartani kell a kuplungot meg pörgetni... de ennél az a baj hogy nem látok bele mert látnám hogy szétvan kopva az jó lenne... Ha szerelő ablakos a váltód akkor meg tudod nézni a kuplungot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Július11, 2011 Megoszt Elküldve Július11, 2011 Ha szerelő ablakos a váltód akkor meg tudod nézni a kuplungot. Lehet hogy épp nem olyan... mint ahogy az enyém sem... :D :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MomoadamM3 Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 Lehet hogy épp nem olyan... mint ahogy az enyém sem... :D :icon4: Ma újabb fejlemények a rángatással kapcsolatban. Tuti nem kuplung és nem is gyertya meg még megnézet valamit ott a kör alakú fekete doboznál de ott is rendben volt minden. azt mondta a szerelő valszeg a katalizátor folyt vissza valamilyen oknál fogva de holnap leszedi és megy vele egy kört.. .. a levegőszűrő is ok Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 Ma újabb fejlemények a rángatással kapcsolatban. Tuti nem kuplung és nem is gyertya meg még megnézet valamit ott a kör alakú fekete doboznál de ott is rendben volt minden. azt mondta a szerelő valszeg a katalizátor folyt vissza valamilyen oknál fogva de holnap leszedi és megy vele egy kört.. .. a levegőszűrő is ok ?????Micsodi? :D Ez olyan mint a ladákban az elszakadt dudabowden? :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 Ma újabb fejlemények a rángatással kapcsolatban. Tuti nem kuplung és nem is gyertya meg még megnézet valamit ott a kör alakú fekete doboznál de ott is rendben volt minden. azt mondta a szerelő valszeg a katalizátor folyt vissza valamilyen oknál fogva de holnap leszedi és megy vele egy kört.. .. a levegőszűrő is ok És hova folyt vissza, az öntödébe? Folyadék vs fojtogat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 ?????Micsodi? :D Ez olyan mint a ladákban az elszakadt dudabowden? :icon4: És hova folyt vissza, az öntödébe? Folyadék vs fojtogat. Já hát már éééértem!!! :icon4: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MomoadamM3 Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 Já hát már éééértem!!! :D Én az a baj már rég nem értem, csak azt a napot várom amikor ismét úgy működik minden ahogy anno... Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július12, 2011 Megoszt Elküldve Július12, 2011 Én az a baj már rég nem értem, csak azt a napot várom amikor ismét úgy működik minden ahogy anno... A katalizátor össze tud törni, és eldugaszolva a kipufcsövet gátolja a gázkiramlást, ezáltal jelentősen csökkenti a motorteljesítményt. Gondolom van a szerelőnek egy közdarabja amit berak helyette egy próbára. Link to comment Megosztás: More sharing options...
MomoadamM3 Elküldve Július15, 2011 Megoszt Elküldve Július15, 2011 A katalizátor össze tud törni, és eldugaszolva a kipufcsövet gátolja a gázkiramlást, ezáltal jelentősen csökkenti a motorteljesítményt. Gondolom van a szerelőnek egy közdarabja amit berak helyette egy próbára. Igen a katalizátor csinálta a gubancot mivel egyenlőre nincs rá keret addig egy cső fogja helyettesíteni szeptemberig...vélemény? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Július15, 2011 Megoszt Elküldve Július15, 2011 Igen a katalizátor csinálta a gubancot mivel egyenlőre nincs rá keret addig egy cső fogja helyettesíteni szeptemberig...vélemény? Ha nem futsz bele kpm-es útszéli mérésbe akkor nem kell aggódni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Július15, 2011 Megoszt Elküldve Július15, 2011 Igen a katalizátor csinálta a gubancot mivel egyenlőre nincs rá keret addig egy cső fogja helyettesíteni szeptemberig...vélemény? B.sszadneki, +0,5 ló :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MomoadamM3 Elküldve Július15, 2011 Megoszt Elküldve Július15, 2011 Ha nem futsz bele kpm-es útszéli mérésbe akkor nem kell aggódni. Nem szeretnék bár ilyet nem sokat látok pedig szinte munkából adódóan minden nap úton vagyok ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts