Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Jó, de én a fórumozók nagy része szerint retardált vagyok, ergó nem volt érvényes a verseny. :D

hasonló beállítottságú vbagyok én is csak ez még nem a saját autóm hanem a családi. De remélem a hónapban meglesz a saját. na akkor lesz nemulass... :D

Elküldve
hasonló beállítottságú vbagyok én is csak ez még nem a saját autóm hanem a családi. De remélem a hónapban meglesz a saját. na akkor lesz nemulass... :D

Én szabadon garázdálkodok, csak az asszony korlátoz néha, pölö ha fél órával a nyaráls előtt még kifele pakolok a motortérből, azt nem tolarálja. :D

Elküldve
Én szabadon garázdálkodok, csak az asszony korlátoz néha, pölö ha fél órával a nyaráls előtt még kifele pakolok a motortérből, azt nem tolarálja. :D

Lehetne azért egy kicsit megértőbb... :D :P :D

Elküldve
Jó, de én a fórumozók nagy része szerint retardált vagyok, ergó nem volt érvényes a verseny. :D

Mutass még egy embert, aki megszámozta a hengereket :lol: :D

Lehetne azért egy kicsit megértőbb... :D :D :D

Majd megnyugtatja Zotya, egy új féltengellyel :P :lol: :lol:

Elküldve

Hello! a kocsin javitottam a kipufogót és fel volt emelve. mielőtt leeresztettem volna beindítottam ,hogy minden okés-e és a kerekek elkezdtek gyorsan pörögni! tehát az lenne a kérdésem hogy a váltóba mi kopott el vagy mi baja van? és am ez nagy probléma vagy egyáltalán nem kellene pörögnie a keréknek! nem erősen pörgette mert lábbal megtudtam állítani

Elküldve
Hello! a kocsin javitottam a kipufogót és fel volt emelve. mielőtt leeresztettem volna beindítottam ,hogy minden okés-e és a kerekek elkezdtek gyorsan pörögni! tehát az lenne a kérdésem hogy a váltóba mi kopott el vagy mi baja van? és am ez nagy probléma vagy egyáltalán nem kellene pörögnie a keréknek! nem erősen pörgette mert lábbal megtudtam állítani

Valamennyi áthajtás mindig van. Ha üresben, lábon (vízszintesen :icon4: ) nem mászik el, ne foglalkozz vele :D

Elküldve
jó ez is igaz :D ! de a motorolajról következtetve nem akartam megbízni a váltóolajban sem

Mi tapasztalatból ajánljuk a GM-et. Ez nem azt jelenti, hogy más olajjal nem lesz jó, hanem azt, hogy a gyári váltó olajjal egészen biztosan jó lesz.

Elküldve
rendben akkor nem foglalkozok!

Jah és vettem a váltóba 80w váltófolyadékot és nekem sárga színű! mindenhol azt olvastam hogy rózsaszínnek vagy vörösesnek kell lennie!

Itt van ilyet vettem:

http://www.mol.hu/hu/vallalati_ugyfeleknek...si_hajtomuolaj/

Én is a gyárit ajánlom ha hajtómű olajról van szó. Ezt a molos löttyöt már csak a rotakapába öntöm, még a kismotoromba is rendes szintetikusat rakok. Ha semmiképpen sem gyárit akarsz szerintem ezt akkor se öntsd bele.

Elküldve

sziasztok!

az a problémám hogy néha nem mindig amikor 1-esbe van a verda majd váltok 2-esbe akkor nem egyenletes a váltás, olyan mintha berántana,de le írni se egyszerű, 3-4 -5 itt már nem csinálja. vajon mitől lehet?

nekem mondták hogy van valami szürke zsír ami lehet kikopott a váltónál ahol a kardán összeér és lehet ott kéne be olajozni mert akad.

mert csak akkor csinálja mikor a gázról leveszem a lábam és rakom be 2-öbe.

Elküldve
sziasztok!

az a problémám hogy néha nem mindig amikor 1-esbe van a verda majd váltok 2-esbe akkor nem egyenletes a váltás, olyan mintha berántana,de le írni se egyszerű, 3-4 -5 itt már nem csinálja. vajon mitől lehet?

nekem mondták hogy van valami szürke zsír ami lehet kikopott a váltónál ahol a kardán összeér és lehet ott kéne be olajozni mert akad.

mert csak akkor csinálja mikor a gázról leveszem a lábam és rakom be 2-öbe.

Váltórudazat beállítást már próbáltad?

Elküldve

hali!

a váltórúd szimmeringemnek vajon mi lehet a száma? c14nzről van szó, hol tudnám megnézni, nézegettem a javítási kézikönyvet de nem láttam ilyesmit benne, vagy csak átsiklottam felette, a kis stiftek amiből kettő kell az egy méret mindegyik astrához vagy annak is van valami száma?egy mezei autósboltban be is tudnám szerezni ezeket?

köszi!

Elküldve
hali!

a váltórúd szimmeringemnek vajon mi lehet a száma? c14nzről van szó, hol tudnám megnézni, nézegettem a javítási kézikönyvet de nem láttam ilyesmit benne, vagy csak átsiklottam felette, a kis stiftek amiből kettő kell az egy méret mindegyik astrához vagy annak is van valami száma?egy mezei autósboltban be is tudnám szerezni ezeket?

köszi!

Szerintem stift csak egyféle van.

Elküldve

köszi!

Erre gondolsz? És ez is az, a bal oldali az eredeti, a jobb oldali az, amire cseréltem!

ITT vannak még képek, ha te is ezt akarod csinálni!

Szerintem stift csak egyféle van.

Szerintem is egyformák! (nekem a 3 astrába legalábbis ugyanolyan, és amiket eddig láttam, azokban is ilyen volt!)

Elküldve
Erre gondolsz? És ez is az, a bal oldali az eredeti, a jobb oldali az, amire cseréltem!

ITT vannak még képek, ha te is ezt akarod csinálni!

Szerintem is egyformák! (nekem a 3 astrába legalábbis ugyanolyan, és amiket eddig láttam, azokban is ilyen volt!)

még nem néztem, de ha nekem nem az f15ös váltóm van akkoris ez a szimmering kell bele?

kb ugyan azt akarom csinálni amit te is, vagyis akarja a bokám, de muszáj :D

köszi!

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.