Jean Trevor Elküldve Június12, 2011 Megoszt Elküldve Június12, 2011 Én mikor betettem a másik órámat, és visszatekertem a valós szintre, mert az új többet mutatott, akkor nem raktam vissza rendesen a mutatót, és mikor próbakörre mentem kb. 50-nél 80-85-öt mutatott az óra :D aztán visszaraktam rendesen a mutatót pattintva, és akkor jó lett :D 1 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dark_Errant Elküldve Június15, 2011 Megoszt Elküldve Június15, 2011 http://racing-bazar.hu/alkatresz/hajtas/op...to_kiprobalhato Szerintetek megéri? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június15, 2011 Megoszt Elküldve Június15, 2011 http://racing-bazar.hu/alkatresz/hajtas/op...to_kiprobalhato Szerintetek megéri? Szerintem simán. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június15, 2011 Megoszt Elküldve Június15, 2011 http://racing-bazar.hu/alkatresz/hajtas/op...to_kiprobalhato Szerintetek megéri? Szerintem hülye vagy :D Megy az már rendesen, inkább ültess, meg lakatolj :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
petiii Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 Hello! F 13 váltóm van, és az a gondom vele h nem valami finoman veszi a sebességeket! váltóolaj szerintem elég van benne mert mikor rátöltöttem az ellenőrzőcsavarnál elkezdett kifolyni. A váltórudazatot is beállítottam! az segített rajta egy kicsit de még mindig nem a legjobb. fogalmam sincs h mi lehet a baja! ha kuplungot benyomom akkor nyikorgó hangot ad, de nem a váltóból jön szerintem a bowden adhat ki valahol egy kis nyikorgást! kérlek segítsetek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 Hello! F 13 váltóm van, és az a gondom vele h nem valami finoman veszi a sebességeket! váltóolaj szerintem elég van benne mert mikor rátöltöttem az ellenőrzőcsavarnál elkezdett kifolyni. A váltórudazatot is beállítottam! az segített rajta egy kicsit de még mindig nem a legjobb. fogalmam sincs h mi lehet a baja! ha kuplungot benyomom akkor nyikorgó hangot ad, de nem a váltóból jön szerintem a bowden adhat ki valahol egy kis nyikorgást! kérlek segítsetek! Próbálj stiftet cserélni, egy vagy kettő van benne, jól el tud kopni, és akkor már akkorát kottyan a kulissza, hogy hiába állítot be, nem műkszik jól. Ideiglenesen egy próba erejéig tehetsz be helyette M6-os csavart is, de ezzel nem lesz tökéletes, mert a villában az egyik lyuk 8-as, itt is lesz egy kicsi holtjáték. Link to comment Megosztás: More sharing options...
petiii Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 Próbálj stiftet cserélni, egy vagy kettő van benne, jól el tud kopni, és akkor már akkorát kottyan a kulissza, hogy hiába állítot be, nem műkszik jól. Ideiglenesen egy próba erejéig tehetsz be helyette M6-os csavart is, de ezzel nem lesz tökéletes, mert a villában az egyik lyuk 8-as, itt is lesz egy kicsi holtjáték. Most néztem a stift nincs benne elkopva. mondjuk csak egy stiftet találtam és az passzentos. nincs kikopva. mi lehet még a problémája? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 Most néztem a stift nincs benne elkopva. mondjuk csak egy stiftet találtam és az passzentos. nincs kikopva. mi lehet még a problémája? Esetleg ez: Link to comment Megosztás: More sharing options...
petiii Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 Esetleg ez: Esetleg ezeken a képeken megtudnád mutatni mire gondoltál. itt a váltóm képe http://kepfeltoltes.hu/view/110618/DSC0223...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/110618/DSC0223...ltoltes.hu_.jpg Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 Esetleg ezeken a képeken megtudnád mutatni mire gondoltál. itt a váltóm képe http://kepfeltoltes.hu/view/110618/DSC0223...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/110618/DSC0223...ltoltes.hu_.jpg Ott van a másodikon majdnem vizszintes fekete műanyag két gömbcsuklót köt össze, a műanyag kikopik, és kotyog a csuklón. Nem veszi a sebességet, vagy kidobja? Link to comment Megosztás: More sharing options...
petiii Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 Ott van a másodikon majdnem vizszintes fekete műanyag két gömbcsuklót köt össze, a műanyag kikopik, és kotyog a csuklón. Nem veszi a sebességet, vagy kidobja? Haver és tényleg kotyog a csuklón. Nem dobja ki a sebességet csak nehezen veszi be. fuh hát akkor azt kell kicserélnem. nem tudod mennyibe kerülhet egy olyan biszbasz körülbelül? amúgy nagyon szépen köszönöm hogy segítettél. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 Haver és tényleg kotyog a csuklón. Nem dobja ki a sebességet csak nehezen veszi be. fuh hát akkor azt kell kicserélnem. nem tudod mennyibe kerülhet egy olyan biszbasz körülbelül? amúgy nagyon szépen köszönöm hogy segítettél. Olyan 2-3 ezer körül lehet, de most nem találom egy webáruházban sem......azért ne tévesszen meg, nekem is kotyog, mégis jó, ha teheted cserélj valakivel egy próbakörre mielőtt újat veszel. Link to comment Megosztás: More sharing options...
petiii Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 Olyan 2-3 ezer körül lehet, de most nem találom egy webáruházban sem......azért ne tévesszen meg, nekem is kotyog, mégis jó, ha teheted cserélj valakivel egy próbakörre mielőtt újat veszel. Jah értem. majd akkor megnézem valami haveromnak majd az opelját h mi a különbség. és am van neve annak a fekete dolognak? :D huhh remélem h nem a váltó belsejében minden okés :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 Jah értem. majd akkor megnézem valami haveromnak majd az opelját h mi a különbség. és am van neve annak a fekete dolognak? :D huhh remélem h nem a váltó belsejében minden okés :D Igazából nem tudom, mert nem találtam meg, talán az lesz az, de kép nélkül....Klikk ide. Link to comment Megosztás: More sharing options...
petiii Elküldve Június18, 2011 Megoszt Elküldve Június18, 2011 Igazából nem tudom, mert nem találtam meg, talán az lesz az, de kép nélkül....Klikk ide. Nézd itt megtaláltam. http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=1460215289 kössz mindent Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 Nézd itt megtaláltam. http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=1460215289 kössz mindent He-he ráadásul szerintem fórumtárs árulja. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Skorpijo Elküldve Június19, 2011 Megoszt Elküldve Június19, 2011 He-he ráadásul szerintem fórumtárs árulja. :D Ühüm :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Nagymate Elküldve Június21, 2011 Megoszt Elküldve Június21, 2011 Észrevétel: tegnap autó takarítás közben a váltózsákot felhúztam, kiporszívóztam a szerkezetet, kitisztítottam, beolajoztam. A váltó működését nem lehet összehasonlítani a művelet előttivel. mintha más autóban ülnék. Ennyi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június22, 2011 Megoszt Elküldve Június22, 2011 Észrevétel: tegnap autó takarítás közben a váltózsákot felhúztam, kiporszívóztam a szerkezetet, kitisztítottam, beolajoztam. A váltó működését nem lehet összehasonlítani a művelet előttivel. mintha más autóban ülnék. Ennyi :D 2 hónap múlva várom az újabb észrevételeket :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Nagymate Elküldve Június22, 2011 Megoszt Elküldve Június22, 2011 2 hónap múlva várom az újabb észrevételeket :D :D valami rosszat tettem ezzel?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június22, 2011 Megoszt Elküldve Június22, 2011 valami rosszat tettem ezzel?? Nem, de 2 hónap múlva újra meg fogod csinálni, mert a hatása eltűnik, aztán még 2 hónap múlva megint, aztán lesz.rod, és nem foglalkozol vele többet :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Nagymate Elküldve Június22, 2011 Megoszt Elküldve Június22, 2011 Nem, de 2 hónap múlva újra meg fogod csinálni, mert a hatása eltűnik, aztán még 2 hónap múlva megint, aztán lesz.rod, és nem foglalkozol vele többet :D :D :lol: jaaa. én nem vagyok ilyen. vagyis haverok szerint néha " beteges" mennyire tisztán tartom a motorokat kocsikat :D Amikor meglátták hogy fogkefével takarítom a motort vagy a kocsi alatt fekve mosom az alvázat csak hogy tiszta legyen , az kiverte náluk a biztit :lol: Tegnap megmostam a kocsit reggel , délután esett, este megint megmostam mert foltos lett :D Tehát annyira nem nagy művelet, akár minden takarításnál elszórakozok vele. de nagyon tetszik. olyan mint egy " igazi váltó " :D mert ugye sok teszten a váltó működését bírálták , pl: " Ha a régivel váltanod kell, hagyj fel minden reménnyel" Tehát nekem most olyan élményben van részem mintha egy új váltó került volna a gépbe. Szerintem kb 17 éve nem volt tisztítva :P úgyhogy nem is tudtam hogy ennek így kéne működni na jól kibeszéltem a nagy semmit :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Június22, 2011 Megoszt Elküldve Június22, 2011 :P jaaa. én nem vagyok ilyen. vagyis haverok szerint néha " beteges" mennyire tisztán tartom a motorokat kocsikat :D Amikor meglátták hogy fogkefével takarítom a motort vagy a kocsi alatt fekve mosom az alvázat csak hogy tiszta legyen , az kiverte náluk a biztit :lol: Tegnap megmostam a kocsit reggel , délután esett, este megint megmostam mert foltos lett :lol: Tehát annyira nem nagy művelet, akár minden takarításnál elszórakozok vele. de nagyon tetszik. olyan mint egy " igazi váltó " :D mert ugye sok teszten a váltó működését bírálták , pl: " Ha a régivel váltanod kell, hagyj fel minden reménnyel" Tehát nekem most olyan élményben van részem mintha egy új váltó került volna a gépbe. Szerintem kb 17 éve nem volt tisztítva :D úgyhogy nem is tudtam hogy ennek így kéne működni na jól kibeszéltem a nagy semmit :lol: Én is állandóan mosok, volt hogy esőben is kimentem mosni, -15-ben is lemostam, de a váltókar részeit párszor kitakarítottam, megkentem, de meguntam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Nagymate Elküldve Június22, 2011 Megoszt Elküldve Június22, 2011 Én is állandóan mosok, volt hogy esőben is kimentem mosni, -15-ben is lemostam, de a váltókar részeit párszor kitakarítottam, megkentem, de meguntam :D ja és a motortérben is befújkáltam a csuklókat, meg a rudazatot amiben csúszik :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június22, 2011 Megoszt Elküldve Június22, 2011 ja és a motortérben is befújkáltam a csuklókat, meg a rudazatot amiben csúszik :D Nagy ügy, én meg kiszedtem eltakarítani :D : Viszont ahol fordul az a rugós-stiftes biszbasz az nem jött szétt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts