Tibee83 Elküldve Május22, 2011 Megoszt Elküldve Május22, 2011 Sziasztok! Valakinek van esetleg 93-as F astrába sebváltó szoknya szabásmintája? A régit nem akarom szétvágni, csak ha nagyon muszáj! üdv, Tibor Link to comment Megosztás: More sharing options...
zocsa Elküldve Május22, 2011 Megoszt Elküldve Május22, 2011 Sziasztok! Valakinek van esetleg 93-as F astrába sebváltó szoknya szabásmintája? A régit nem akarom szétvágni, csak ha nagyon muszáj! üdv, Tibor Nekem nincs,de 1500 Ft. körül lehet venni amúgy. KLIKK Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május22, 2011 Megoszt Elküldve Május22, 2011 Nekem nincs,de 1500 Ft. körül lehet venni amúgy. KLIKK Én csak úgy ránézésre műbőrből csináltam egyet, nem is 4 hanem csak egy élen varrtam. A másodkik lett jó, az első 5-nél feszült. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Május24, 2011 Megoszt Elküldve Május24, 2011 Cserélt már valaki rövidebbre végáttételt? Az opel-infos szerint van 4.18 f13wr-rel szerelt 14,16nz,sz,meg 14si is, ezzel lehet más valamiben,mint mondjuk 3.94-es végáttétellel, vagy nincs érezhető különbség plusz gyorsulásban és fogyasztásban? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Május24, 2011 Megoszt Elküldve Május24, 2011 Cserélt már valaki rövidebbre végáttételt? Az opel-infos szerint van 4.18 f13wr-rel szerelt 14,16nz,sz,meg 14si is, ezzel lehet más valamiben,mint mondjuk 3.94-es végáttétellel, vagy nincs érezhető különbség plusz gyorsulásban és fogyasztásban? Meguntad a szutyok felső-közép kategot, és Ferrarit meg póósét akarsz ölni, vagy mi van? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hakapeszimaki Elküldve Május24, 2011 Megoszt Elküldve Május24, 2011 Meguntad a szutyok felső-közép kategot, és Ferrarit meg póósét akarsz ölni, vagy mi van? :D Nem direkt. Szétrúgtam a difit, nem bírta a nyomatékot. :D Aztán már cserélek,akkor gondoltam menjen bele rövidebb, úgyis nagyon hosszúnak találtam a 3.94-et. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május24, 2011 Megoszt Elküldve Május24, 2011 Nem direkt. Szétrúgtam a difit, nem bírta a nyomatékot. :) Aztán már cserélek,akkor gondoltam menjen bele rövidebb, úgyis nagyon hosszúnak találtam a 3.94-et. He-he utoljára akit láttam difit szétrúgni az Kojak volt, mondjuk nála sem értettem miért nem bírta a kímélő üzemmódot. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Május24, 2011 Megoszt Elküldve Május24, 2011 Nem direkt. Szétrúgtam a difit, nem bírta a nyomatékot. :D Aztán már cserélek,akkor gondoltam menjen bele rövidebb, úgyis nagyon hosszúnak találtam a 3.94-et. LOL. :) :D Nekem 3.74 van és néha rövidnek érzem. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
TomTech Elküldve Május24, 2011 Megoszt Elküldve Május24, 2011 Nem bonyolult cserélni, még a váltót sem kell kivenni a kocsiból. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peeti183 Elküldve Május28, 2011 Megoszt Elküldve Május28, 2011 93-as 14-es F Astrába milyen és mennyi váltóolaj kell? Árat tudtok mondani ? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Május28, 2011 Megoszt Elküldve Május28, 2011 93-as 14-es F Astrába milyen és mennyi váltóolaj kell? Árat tudtok mondani ? Köszi Kábé két liter, és GM-olaj ajánlott. Olyan 2000Forint körül van literje. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peeti183 Elküldve Május29, 2011 Megoszt Elküldve Május29, 2011 (edited) Szerintem motortípustől függetlenül a rövid féltengely mellett kell nézni a szintet, és a nyílás alatt 1.5-2- centire kell lennie: [ig]http://pics.coldline.hu/pics/228056-20110508-3cppQ2.jpg Nekem 2 napja sikeresen elfolyt kb 0,5-1liter olaj a váltóból féltengelyszerelés közben :D Gondoltam töltök bele, de ahogy azt az ellenörzőcsavart kitekertem már folyt is az olaj kifele. Lehet hogy túl volt töltve?? Amúgy vörös színű olaj volt benne, nemtudom jelent-e ez valamit :D Módosítva Június5, 2011 : uhuhu ejnye Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Május29, 2011 Megoszt Elküldve Május29, 2011 Amúgy vörös színű olaj volt benne, nemtudom jelent-e ez valamit :DAnnak olyannak is kell lennie. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Rics Elküldve Június1, 2011 Megoszt Elküldve Június1, 2011 Sziasztok! Lehet kérdezték már de nem találtam.Az én 93-as c14nz astrámon F10-es váltó van.Gondolom gyári mert nem igen nyultak hozzá. A kadetteken is ilyen volt? Vagy csak astrán? Hanyas szokott még lenni az astrákon ami rá megy gondnélkül? üdv Rics Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június1, 2011 Megoszt Elküldve Június1, 2011 Sziasztok! Lehet kérdezték már de nem találtam.Az én 93-as c14nz astrámon F10-es váltó van.Gondolom gyári mert nem igen nyultak hozzá. A kadetteken is ilyen volt? Vagy csak astrán? Hanyas szokott még lenni az astrákon ami rá megy gondnélkül? üdv Rics Nekem pl. F13W418 van rajta, de szokott az erősebbeken F15 is lenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Jürgen Elküldve Június1, 2011 Megoszt Elküldve Június1, 2011 A kadetteken is ilyen volt? Igen, volt F10 Kadettben. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Június3, 2011 Megoszt Elküldve Június3, 2011 Sziasztok! Lehet kérdezték már de nem találtam.Az én 93-as c14nz astrámon F10-es váltó van.Gondolom gyári mert nem igen nyultak hozzá. A kadetteken is ilyen volt? Vagy csak astrán? Hanyas szokott még lenni az astrákon ami rá megy gondnélkül? üdv Rics F10-es váltó ezekben van: Ascona C; Astra F; Corsa A; Corsa B; Kadett D; Kadett E; Vectra A. Astra F 14NV, 14SE, C14NZ, C14SE MR 4,18 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Frodo Elküldve Június5, 2011 Megoszt Elküldve Június5, 2011 Sziasztok! Tudna-e segíteni nekem valaki abban,hogy az 5.fokozatból elég gyakran kiugrik a váltó!Pl. erősebb fékezésnél,vagy rázósabb úton. Válaszokat előre is köszi!Viktor Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest gorbi Elküldve Június5, 2011 Megoszt Elküldve Június5, 2011 Sziasztok! Tudna-e segíteni nekem valaki abban,hogy az 5.fokozatból elég gyakran kiugrik a váltó!Pl. erősebb fékezésnél,vagy rázósabb úton. Válaszokat előre is köszi!Viktor Érdemes végigellenőrizni a váltórudazatot, ha nincs felesleges holtjáték sehol, akkor érdemes újrapozícionálni, erről úgy emlékszem van leírás a GyIK topikban. Ha ez sem segít, akkor esélyes, hogy a váltóban megadta magát ennek a fokozatnak a reteszelése. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Marek Elküldve Június6, 2011 Megoszt Elküldve Június6, 2011 sziasztok nemtudja valaki hogy az automataváltónak hol van vagy van-e olajszűrője? Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivanyii Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 Sziasztok! :D Lenne egy olyan kérdésem,hogy a 1.2.3 sebesség fokoztaban mikor váltok furcsa hangja van az autónak kattan egyet mikor kiveszem sebességből meg mégegyet amikor beteszem sebeségbe.De csak 1.2.3 4 sebeseégbe már nem a hallom a motor felöl jön de tudom mi lehet azt mondták,hogy a kinyomo csapács lesz megkopva egy kicsit mert csak 1.2.3 sebeségben csinálja mi a véleménytek? tapasztalatok van ezzel kapcsolaptban valakinek? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
bandika Elküldve Június7, 2011 Megoszt Elküldve Június7, 2011 Sziasztok! :D Lenne egy olyan kérdésem,hogy a 1.2.3 sebesség fokoztaban mikor váltok furcsa hangja van az autónak kattan egyet mikor kiveszem sebességből meg mégegyet amikor beteszem sebeségbe.De csak 1.2.3 4 sebeseégbe már nem a hallom a motor felöl jön de tudom mi lehet azt mondták,hogy a kinyomo csapács lesz megkopva egy kicsit mert csak 1.2.3 sebeségben csinálja mi a véleménytek? tapasztalatok van ezzel kapcsolaptban valakinek? :D Ha kinyomócsapágy lenne szerintem minden kuplungolásnál halható lenne, üresbe is Link to comment Megosztás: More sharing options...
Peeti183 Elküldve Június10, 2011 Megoszt Elküldve Június10, 2011 Sziasztok! Az lenne a kérdésem h 93-as 14. 60LE-s astránál mi az áttétel? Avagy mivan bele irva a km-órába? 50nél 80-at mutat az órám, azt mondták vagy a váltó vagy a km-óra lett cserélve, ezér kellene az áttétel a km-órából. Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június10, 2011 Megoszt Elküldve Június10, 2011 Sziasztok! Az lenne a kérdésem h 93-as 14. 60LE-s astránál mi az áttétel? Avagy mivan bele irva a km-órába? 50nél 80-at mutat az órám, azt mondták vagy a váltó vagy a km-óra lett cserélve, ezér kellene az áttétel a km-órából. Köszi Igazából egyikben sem szoktak talán nem is lehet áttételt cserélni. A váltóban ugyan van olyan, hogy más végáttételüre cserélik pölö az 5.-et, de ez nem szól bele a sebességmérő műszer csalásába. Az órát lehet kalibrálni, a mutató levehető a tengelyről, pölö egy villával alányulva, mert nagyon paszentos. A mutatót átt kell ugrasztani a kezdőpöckön, meg kell jelölni, hogy hol áll meg magától, levenni és arrébb tenni, jelen esetben a pöcöktől távolabb. Amúgy alapból általában valamelyik számsor sarkánál szokott állni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Június10, 2011 Megoszt Elküldve Június10, 2011 Igazából egyikben sem szoktak talán nem is lehet áttételt cserélni. A váltóban ugyan van olyan, hogy más végáttételüre cserélik pölö az 5.-et, de ez nem szól bele a sebességmérő műszer csalásába. Az órát lehet kalibrálni, a mutató levehető a tengelyről, pölö egy villával alányulva, mert nagyon paszentos. A mutatót átt kell ugrasztani a kezdőpöckön, meg kell jelölni, hogy hol áll meg magától, levenni és arrébb tenni, jelen esetben a pöcöktől távolabb. Amúgy alapból általában valamelyik számsor sarkánál szokott állni. Ezzel kapcsolatban itt olvashat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts