Dáwid Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 És még én suftnituningolok az átmenőcsavarral! :D Ennél jobb, amikor felborult a betonkeverő, elkezdett körbe menni, feltekerte a hosszabbítót, és leszabta a villanyórát a póznáról. :D :) :) :D ezt te megcsináltad? :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 :) :D :D ezt te megcsináltad? :D :lol: :D Nem dehogy, úgy ismertek? :) Nade OFF. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Április26, 2010 Megoszt Elküldve Április26, 2010 Na és mi ennek az oka? :) Kérlek szépen ez úgy néz ki, hogy van egy 13-mas átmérőjű 5 mm széles rész. Ez le van lapolva, úgy hogy a 12-es kulcs rámenjen. Utána jön egy kb 5 mm széles 8,5 mm-es váll. Ez megy a villa egyik felébe. Folytatódik 8-as átmérőben, a vgén meg van egy 8-as menet. A 8,5 ös átmérő szerepe, hogy ne tudjam belehúzni a stiftet a villába levő gumiblokkba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve Április26, 2010 Megoszt Elküldve Április26, 2010 Most ugye erről van szó? A szimeringnek tudja valaki a számát? nekem is cserélnem kellene, meg a stiftet is, mert már a fele le van kopva, és igencsak lötyög. :) (írtam az OPPÁ-nak, remélem majd holnap válaszolnak van-e most ilyen nekik, és hogy mennyi most) Nah megírták az OPPÁ-tól a stift aktuális árát: "Az Ön által kért alkatrész van raktáron az ára: 780,-Ft" Link to comment Megosztás: More sharing options...
radler Elküldve Április26, 2010 Megoszt Elküldve Április26, 2010 Sziasztok! Lenne egy egy kérdésem:honnan tudom,h a kuplungom cserére érett? -Ma azt hallottam egy szerelőzől,h ha már nagyon fönt áll a kuplungpedál(mint nekem is) akkor az már nem az igazi.és sokszor ezek a kis kuplungok(c14nz) meg sem csúsznak(nekem sem csúszik még),igy nem érzékeli az ember ha rossz. Ez igaz?Mi a véleményetek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április26, 2010 Megoszt Elküldve Április26, 2010 Sziasztok! Lenne egy egy kérdésem:honnan tudom,h a kuplungom cserére érett? -Ma azt hallottam egy szerelőzől,h ha már nagyon fönt áll a kuplungpedál(mint nekem is) akkor az már nem az igazi.és sokszor ezek a kis kuplungok(c14nz) meg sem csúsznak(nekem sem csúszik még),igy nem érzékeli az ember ha rossz. Ez igaz?Mi a véleményetek? Ha rossz, akkor észreveszed, vagy nem emel ki, és zajos a váltás, vagy csúszik, nagy gáznál a moci felpörög, és a kocsi meg nem megy. Ha nem veszel észre semmit akkor jó. Csúszás teszt: elindítod, berakod 3-ba, felpörgeted, úgy 3-ezerig, a kocsi elől elzavarsz kutyát-macskát, szomszéd Bözsi nénit, és leugrasz a kuplungról. Ha lefullad jó, ha nem azonnal akkor csúszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Április26, 2010 Megoszt Elküldve Április26, 2010 Ha rossz, akkor észreveszed, vagy nem emel ki, és zajos a váltás, vagy csúszik, nagy gáznál a moci felpörög, és a kocsi meg nem megy. Ha nem veszel észre semmit akkor jó. Csúszás teszt: elindítod, berakod 3-ba, felpörgeted, úgy 3-ezerig, a kocsi elől elzavarsz kutyát-macskát, szomszéd Bözsi nénit, és leugrasz a kuplungról. Ha lefullad jó, ha nem azonnal akkor csúszik. Jah vagy akkor teszi tönkre a szerkezetet. Ezt a verziót csak saját felelősségre csináld meg. Akkora fordulatnál egy kuplungról leugrás hazavághatja még az új szerkezetet is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április26, 2010 Megoszt Elküldve Április26, 2010 Jah vagy akkor teszi tönkre a szerkezetet. Ezt a verziót csak saját felelősségre csináld meg. Akkora fordulatnál egy kuplungról leugrás hazavághatja még az új szerkezetet is. Szerintem annyira nem erős az autója :) De ha pl.: beteszi 5-be 50-nél, és egy padlógázra nem csúszik el, akkor az nem is csúszik :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
m_petya Elküldve Április26, 2010 Megoszt Elküldve Április26, 2010 Szerintem annyira nem erős az autója :) De ha pl.: beteszi 5-be 50-nél, és egy padlógázra nem csúszik el, akkor az nem is csúszik :) Az már inkább kíméletes, de én tutira nem csinálnám meg a 82 pacival a 3000-nél leugrunk a pedálról effektust. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Április26, 2010 Megoszt Elküldve Április26, 2010 Az már inkább kíméletes, de én tutira nem csinálnám meg a 82 pacival a 3000-nél leugrunk a pedálról effektust. :) Mérnem? Én emelkedőn szoktam visszarakni háromba, felpörgetem 3000-ig a motort aztán leugrok. Semmi baja nem lesz, ha meg lesz, akkor most jött ki, nem akkor, mikor nem számít rá az ember. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április26, 2010 Megoszt Elküldve Április26, 2010 Az h rárúgsz a gázra, kíméli a bakokat is, nem ránt akkorát mikor ráengeded a kuplungot :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április27, 2010 Megoszt Elküldve Április27, 2010 Jah vagy akkor teszi tönkre a szerkezetet. Ezt a verziót csak saját felelősségre csináld meg. Akkora fordulatnál egy kuplungról leugrás hazavághatja még az új szerkezetet is. Akkor nem értett hozzá ez az Etzold csávó, mert mintha tőle olvastam volna....... :) Sőt most ahogy nézem 3000-4000-es fordulatot ír. Mondjuk ő behúzta a kéziféket...felesleges óvatosság. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Április27, 2010 Megoszt Elküldve Április27, 2010 Az már inkább kíméletes, de én tutira nem csinálnám meg a 82 pacival a 3000-nél leugrunk a pedálról effektust. :) Hmmm... Haver csinált már olyat, hogy nagy fordulaton leugrott a kuplungról, és eltört a féltengely. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Április27, 2010 Megoszt Elküldve Április27, 2010 Hmmm... Haver csinált már olyat, hogy nagy fordulaton leugrott a kuplungról, és eltört a féltengely. Megesik... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Április27, 2010 Megoszt Elküldve Április27, 2010 Az h rárúgsz a gázra, kíméli a bakokat is, nem ránt akkorát mikor ráengeded a kuplungot :) ez igaz! Néha van olyan hogy olyat ránt az egész.. majdnem kiszakad a motor a helyéről :) Pedig csak 60 lóerő Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április27, 2010 Megoszt Elküldve Április27, 2010 ez igaz! Néha van olyan hogy olyat ránt az egész.. majdnem kiszakad a motor a helyéről :) Pedig csak 60 lóerő Nah de a nyomaték :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április27, 2010 Megoszt Elküldve Április27, 2010 Nah de a nyomaték :D :) Vagy inkább a bakok. :D De ha ettől jobban alszol, igen, a nyomaték! :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április27, 2010 Megoszt Elküldve Április27, 2010 Vagy inkább a bakok. :D De ha ettől jobban alszol, igen, a nyomaték! :D :) Hogy a csekkendzsín szóljon vissza :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Április27, 2010 Megoszt Elküldve Április27, 2010 Hogy a csekkendzsín szóljon vissza :D :) Mit mondani idegen? :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április27, 2010 Megoszt Elküldve Április27, 2010 Mit mondani idegen? :) :) Azt mondani hogy sok lenni OFF és meg leszünk moderálva :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április27, 2010 Megoszt Elküldve Április27, 2010 Azt mondani hogy sok lenni OFF és meg leszünk moderálva :) Bezony! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Opeles90 Elküldve Április27, 2010 Megoszt Elküldve Április27, 2010 Vagy inkább a bakok. :lol: De ha ettől jobban alszol, igen, a nyomaték! :D :D nem, mert a futóműnél a féltengelynél is ránt és dübben 1et :D Nah de a nyomaték :D :D :D igaz Bocsi J0hnny Már qss van :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
richy09 Elküldve Április28, 2010 Megoszt Elküldve Április28, 2010 Sziasztok, van egy nagy problémám egy nap jöttem Pestről és a kilóméterórám hirtelen váltot egy 10000 km-ert nem tudom mi okból, van mód arra hogy én ezt visszaforgasam, mondták hogy furógépel tekerjem viszafele a km kábeltől de lehetséges ez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve Április28, 2010 Megoszt Elküldve Április28, 2010 Sziasztok, van egy nagy problémám egy nap jöttem Pestről és a kilóméterórám hirtelen váltot egy 10000 km-ert nem tudom mi okból, van mód arra hogy én ezt visszaforgasam, mondták hogy furógépel tekerjem viszafele a km kábeltől de lehetséges ez? Lehetséges, ki kell szedni, kis csavarhúzóval nekiugrasz és annyi. Én azt nem értem hogy, hogy tud 10ezret odébbugrani. Nem csak egy 10-es váltás volt? :) Bár azt gondolom észrevetted volna ha előtte 9999-en áll a vége :D (viszont ez nem túl váltó-téma szerintem :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
richy09 Elküldve Április28, 2010 Megoszt Elküldve Április28, 2010 Lehetséges, ki kell szedni, kis csavarhúzóval nekiugrasz és annyi. Én azt nem értem hogy, hogy tud 10ezret odébbugrani. Nem csak egy 10-es váltás volt? :) Bár azt gondolom észrevetted volna ha előtte 9999-en áll a vége :D (viszont ez nem túl váltó-téma szerintem :) ) Tudom de nem volt külön téma erre vagy csak ép nem találtam meg, millió bocsánat érte, hmm megpróbálom megoldani...én sem hallotam még ilyet főleg, hogy edig nagyon pontos volt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts