wzsolt_1.6_16V Elküldve Január7, 2010 Elküldve Január7, 2010 németországba biztos hentesként dolgozott :lol: grat a sikerélményhez :P Hát azért annyiban igaza van, hogy a gyári előírás is az, hogy nem kell cserélni csak utántölteni a váltóolajat, na és abban is igaza van, hogy ha "szarakodik" a váltó akkor az olajcsere nem a végleges megoldás csak időhúzás. Németeknél meg nem pöcsölnek ilyen időhúzó megoldásokkal hanem kicserélik a váltót egyben (vagy az egész autót :lol: )
Novy Elküldve Január7, 2010 Elküldve Január7, 2010 Hát azért annyiban igaza van, hogy a gyári előírás is az, hogy nem kell cserélni csak utántölteni a váltóolajat, na és abban is igaza van, hogy ha "szarakodik" a váltó akkor az olajcsere nem a végleges megoldás csak időhúzás. Németeknél meg nem pöcsölnek ilyen időhúzó megoldásokkal hanem kicserélik a váltót egyben (vagy az egész autót :lol: ) áh azért nem pazarol a német ennyire, a franciával kevered :lol: egy váltórudazat állítást biztos megpróbálnak ott is :P
Csyby Elküldve Január7, 2010 Elküldve Január7, 2010 Sziasztok lenne egy kérdésem... van egy c14se motorkódú verdám..amin nem tudom milyen váltó van/lehet a gyári,nem tudom piszkálták-e előttem/. a problémám az hogy ha benyomtam a kuplungot csendesen járt ha kiengedtem zajos volt a váltó.már így vettem. aztán mentem vele kb 5ezret így és elkezdet írtóra csúszni a kuplungom alig tudtam hazamenni vele. jah és amióta megvan a kocsi azóta a kuplung nyekeget mikor benyomtam. majd kuplung szettet cseréltem benne!simán ment az autó de mintha még mindig lett volna valami kis hangja a váltónak mikor ráengedtem a kuplungot.../de nagyon halkan.../ aztán elmentem vele kb 500-600 kilómétert és újra ugyan olyan hangos. :P nah ez mi lehet van egy tippem de ti biztosan jobban tudjátok...:lol: előre is köszi a segítséget!!!!! :lol:
Novy Elküldve Január7, 2010 Elküldve Január7, 2010 Sziasztok lenne egy kérdésem... van egy c14se motorkódú verdám..amin nem tudom milyen váltó van/lehet a gyári,nem tudom piszkálták-e előttem/. a problémám az hogy ha benyomtam a kuplungot csendesen járt ha kiengedtem zajos volt a váltó.már így vettem. aztán mentem vele kb 5ezret így és elkezdet írtóra csúszni a kuplungom alig tudtam hazamenni vele. jah és amióta megvan a kocsi azóta a kuplung nyekeget mikor benyomtam. majd kuplung szettet cseréltem benne!simán ment az autó de mintha még mindig lett volna valami kis hangja a váltónak mikor ráengedtem a kuplungot.../de nagyon halkan.../ aztán elmentem vele kb 500-600 kilómétert és újra ugyan olyan hangos. :P nah ez mi lehet van egy tippem de ti biztosan jobban tudjátok...:lol: előre is köszi a segítséget!!!!! :lol: ha csere után elhallgatott, akkor valamelyik cserélt alkatrész lessz a hibás. szeinem szerkezetnél cseréltél mindent?? kinyomócsapágy, tárcsa, szerkezet??
Csyby Elküldve Január7, 2010 Elküldve Január7, 2010 igen cseréltem mindent! valami ilyesmit mondtak nekem hogy a nyelestengely végén vagy egy csapágy és az lehet a bűnös. viszont olyat is mondtak hogy ebben ott nincsen csapágy!!!/ezt a szolnoki opel szervízbe mondták:) /
Makimókus Internetkalóz Elküldve Január7, 2010 Elküldve Január7, 2010 németországba biztos hentesként dolgozott :lol: grat a sikerélményhez :lol: Elkiabáltam.... Most meg elment az 5. Ááááá Túl sokat állítottunk???
Novy Elküldve Január7, 2010 Elküldve Január7, 2010 Elkiabáltam.... Most meg elment az 5. Ááááá Túl sokat állítottunk??? valószínű :lol: bár én még soha se csináltam, nekem még nem kellett.
Dáwid Elküldve Január7, 2010 Elküldve Január7, 2010 Elkiabáltam.... Most meg elment az 5. Ááááá Túl sokat állítottunk??? :lol: Ha tudnád mennyit játszottunk ezzel :P Egy fél napig vagy rükim volt vagy 5-ös, de a kettő együtt sosem. Aztán lett mindkettő, de hidegen nem volt jó az 5 melegen meg a rüki, aztán volt hogy csak előre meneteli fokozatom volt, hátra egy sem, mert a odébb másztunk annyival hogy felhúzógombos lett az egyes :lol: :P ott már csak röhögtem kínomban amikor megszakadt a menet a rudazat rögzítésnél, és egy normális rögzítés nélküli váltórudazattal mentünk el venni csavart, meg anyákat. Idézem fateromat amikor megtaláltam a kettest: "hozzá ne nyúljál, két kezet a kormányra, és a csavarboltig le se veszed" :lol: (most átmenő csavarral, és 2 anyával van összehúzva) valamikor nyár közepén játszottunk ezzel, azóta jó amúgy hidegen-melegen mindenhogy. Csak párszor lesütöttem a kezem a kipuffal :lol: Azóta lett mondjuk cserélve a kulissza része, de az már csak azért mert volt frissebb amire cserélni lehetett :lol:
Csyby Elküldve Január7, 2010 Elküldve Január7, 2010 szóval akkor senkinek sincs több ötlete? ez a nyelestengely csapágyas dolog? :lol:
webshark Elküldve Január8, 2010 Elküldve Január8, 2010 szóval akkor senkinek sincs több ötlete? ez a nyelestengely csapágyas dolog? :lol: Ott szimmering az biztos van, csapágy meg...logika szerint.
wzsolt_1.6_16V Elküldve Január8, 2010 Elküldve Január8, 2010 szóval akkor senkinek sincs több ötlete? ez a nyelestengely csapágyas dolog? :lol: Melyik végére gondolsz? Ami a váltóban van nyelestengely csapágy az szokott szolni egy idő után. A másik végén a lendkerék felől nem tudom van-e csapágy. Utoljára 2t wartburgon láttam egy ilyen tehermentesítő (támasztó) tűgörgős csapágyat a lendkerék közepén a nyelestengelynek.
Csyby Elküldve Január8, 2010 Elküldve Január8, 2010 Melyik végére gondolsz? Ami a váltóban van nyelestengely csapágy az szokott szolni egy idő után. A másik végén a lendkerék felől nem tudom van-e csapágy. Utoljára 2t wartburgon láttam egy ilyen tehermentesítő (támasztó) tűgörgős csapágyat a lendkerék közepén a nyelestengelynek. én is erre gondoltam...mármint váltóban lévő nyelestengely csapágyra.... nah akkor majd ránézek:) thx
Makimókus Internetkalóz Elküldve Január13, 2010 Elküldve Január13, 2010 :lol: Ha tudnád mennyit játszottunk ezzel :P Egy fél napig vagy rükim volt vagy 5-ös, de a kettő együtt sosem. Aztán lett mindkettő, de hidegen nem volt jó az 5 melegen meg a rüki, aztán volt hogy csak előre meneteli fokozatom volt, hátra egy sem, mert a odébb másztunk annyival hogy felhúzógombos lett az egyes :lol: ;) ott már csak röhögtem kínomban amikor megszakadt a menet a rudazat rögzítésnél, és egy normális rögzítés nélküli váltórudazattal mentünk el venni csavart, meg anyákat. Idézem fateromat amikor megtaláltam a kettest: "hozzá ne nyúljál, két kezet a kormányra, és a csavarboltig le se veszed" :lol: (most átmenő csavarral, és 2 anyával van összehúzva) valamikor nyár közepén játszottunk ezzel, azóta jó amúgy hidegen-melegen mindenhogy. Csak párszor lesütöttem a kezem a kipuffal :lol: Azóta lett mondjuk cserélve a kulissza része, de az már csak azért mert volt frissebb amire cserélni lehetett :lol: Na megvagyunk a beállítással. Kellett hozzá egy-két óra. És amikor szereltük sorba jöttek be amit írtál. Vagy 5. nincs vagy lüki. Aztán se lüki se 1. se 2. csak akkor vette be az 1-2. ha lükibe akartam tenni. Amikor idáig jutottunk gondoltam magamban, hogy na akkor most fog jönni a csavarszaggatás...:P De hál istennek nem történt meg. Még egyszer köszi a segítséget mindenkinek.
ádika Elküldve Január15, 2010 Elküldve Január15, 2010 Sziasztok, van egy 98-as 1.6 16V (X16XEL) Astram és hidegen nagyon-nagyon nehezen lehet sebességet váltani!Főleg a 2.-at veszi nehezen.Ebben szeretném segítségeteket kérni,hogy mi lehet a baj??Ja és sokat használom városban, főleg ezért is zavar engem annyira!! Válaszotok előre is köszönöm!!!
Dáwid Elküldve Január15, 2010 Elküldve Január15, 2010 Na megvagyunk a beállítással. Kellett hozzá egy-két óra. És amikor szereltük sorba jöttek be amit írtál. Vagy 5. nincs vagy lüki. Aztán se lüki se 1. se 2. csak akkor vette be az 1-2. ha lükibe akartam tenni. Amikor idáig jutottunk gondoltam magamban, hogy na akkor most fog jönni a csavarszaggatás...:P De hál istennek nem történt meg. Még egyszer köszi a segítséget mindenkinek. akkor jólvan. Örülök hogy összejött. Meg ahogy olvasom, a kéz-sütést a kipuffal sikerült elkerülni :lol: Sziasztok, van egy 98-as 1.6 16V (X16XEL) Astram és hidegen nagyon-nagyon nehezen lehet sebességet váltani!Főleg a 2.-at veszi nehezen.Ebben szeretném segítségeteket kérni,hogy mi lehet a baj??Ja és sokat használom városban, főleg ezért is zavar engem annyira!! Válaszotok előre is köszönöm!!! A nehezen vétel az azt jelenti hogy kidobja, recsegősen eszi, vagy csak nehéz behúzni kettőbe? :lol: Ez így lehet rudazatbeállítástól a nem rendesen kiemelő kuplungig (bár akkor mást is nehezen enne szerintem) többminden :lol:
ádika Elküldve Január15, 2010 Elküldve Január15, 2010 A nehezen vétel az azt jelenti hogy kidobja, recsegősen eszi, vagy csak nehéz behúzni kettőbe? :lol: Ez így lehet rudazatbeállítástól a nem rendesen kiemelő kuplungig (bár akkor mást is nehezen enne szerintem) többminden :lol: Szia, magas fordulaton valamivel könnyebb váltani,de akkor reccsen egyet, viszont alacsony fordulaton meg nehéz behúzni! Ja és ahhoz hogy 1-be tudjam rakni szinte teljesen meg kell állnom(ez normális dolog?).
zotya975 Elküldve Január15, 2010 Elküldve Január15, 2010 Szia, magas fordulaton valamivel könnyebb váltani,de akkor reccsen egyet, viszont alacsony fordulaton meg nehéz behúzni! Ja és ahhoz hogy 1-be tudjam rakni szinte teljesen meg kell állnom(ez normális dolog?). Igen normális egyes sebességet szinte már csak állóhelyzetben lehet kapcsolni. Ha reccsen , akkor lehet nem emel ki a kuplung teljesen. Hol kezd el "fogni" ? Lent, vagy fent?
ádika Elküldve Január15, 2010 Elküldve Január15, 2010 Igen normális egyes sebességet szinte már csak állóhelyzetben lehet kapcsolni. Ha reccsen , akkor lehet nem emel ki a kuplung teljesen. Hol kezd el "fogni" ? Lent, vagy fent? Végülis majdnem olyan középtájon kezd el fogni(most),de korábban eléggé fent kezdett fogni.csak egy autószerelő állított a kuplung bowdenen és így most majdnem teljesen lent fog.
zotya975 Elküldve Január15, 2010 Elküldve Január15, 2010 Végülis majdnem olyan középtájon kezd el fogni(most),de korábban eléggé fent kezdett fogni.csak egy autószerelő állított a kuplung bowdenen és így most majdnem teljesen lent fog. Ha lent fog, akkor előfordul, hogy nem emel ki teljesen. Próbáld meg beljebb az utastér felé tekerni a csavart a kuplungbowden végén, hátha változik a helyzet. Egy váltórudazat beálítást is ellenőrizhetsz, a leírás ott van a GYIK-ben- (gyakran ismételt kérdések tartalom-f-astra GYIK). Nekem is volt ilyen recsegés rükinél, egypár menetet beljebb tekertem, most jó. Amúgy a másik normális dolog f-astánál a duplakuplung rükinék, ha esetleg nem tudnád, ha nem veszi be a rükit elsőre, akkor kuplung fel, majd ismét be, és már jó lesz. A fogaskerekek fogai szokták ilyenkor elsőre nem találni egymást.
ádika Elküldve Január15, 2010 Elküldve Január15, 2010 Ha lent fog, akkor előfordul, hogy nem emel ki teljesen. Próbáld meg beljebb az utastér felé tekerni a csavart a kuplungbowden végén, hátha változik a helyzet. Egy váltórudazat beálítást is ellenőrizhetsz, a leírás ott van a GYIK-ben- (gyakran ismételt kérdések tartalom-f-astra GYIK). Nekem is volt ilyen recsegés rükinél, egypár menetet beljebb tekertem, most jó. Amúgy a másik normális dolog f-astánál a duplakuplung rükinék, ha esetleg nem tudnád, ha nem veszi be a rükit elsőre, akkor kuplung fel, majd ismét be, és már jó lesz. A fogaskerekek fogai szokták ilyenkor elsőre nem találni egymást. Köszönöm szépen a gyors segítséget,remélem egy kicsit javulni fog a helyzet. :lol: És lenne még egy kérdésem is,bár az már motorhoz tartozik!Ahhoz mennyire értessz?de ezért majd írok a motor topikba!
astrásgyerek Elküldve Január16, 2010 Elküldve Január16, 2010 Kicsinyke problémám van váltó körül ha jól sejtem :lol: alapjáraton pötyög a gép, és hallható valami remegésféle, mintha odaérne valami (nem kipufogórészen, mert felemeltem, néztem) ha kicsit megmozdítom a váltókart magam fele, akkor megszűnik, majd a rezgéstől (gondolom) újra elkezdi :lol: néztem a váltónál ezeket az alkatrészeket és az enyémen elég jól mozognak, sőt felül a legfölső csapszegféle ki is van lazulva nagyon. nehéz ezt megcsinálni? és főként hogy kell kérni az ilyen javítókészletet?
Dáwid Elküldve Január16, 2010 Elküldve Január16, 2010 Kicsinyke problémám van váltó körül ha jól sejtem :lol: alapjáraton pötyög a gép, és hallható valami remegésféle, mintha odaérne valami (nem kipufogórészen, mert felemeltem, néztem) ha kicsit megmozdítom a váltókart magam fele, akkor megszűnik, majd a rezgéstől (gondolom) újra elkezdi :P néztem a váltónál ezeket az alkatrészeket és az enyémen elég jól mozognak, sőt felül a legfölső csapszegféle ki is van lazulva nagyon. nehéz ezt megcsinálni? és főként hogy kell kérni az ilyen javítókészletet? Én bontóban kaptam egy ilyen "szettet" a motorcserénél, ez is rá lett téve, azóta sokkal feszesebb, kevésbé lötyögős, de nekem is van egy remegés. Ha csak a kezemet ráteszem a váltókarra, már abbafejezi, ha sebességben van, kinyomott kuplungnál akár, úgy nincs, csak üresbe kivéve. Igazából már letettem arról hogy kitaláljam :lol:
astrásgyerek Elküldve Január16, 2010 Elküldve Január16, 2010 Én bontóban kaptam egy ilyen "szettet" a motorcserénél, ez is rá lett téve, azóta sokkal feszesebb, kevésbé lötyögős, de nekem is van egy remegés. Ha csak a kezemet ráteszem a váltókarra, már abbafejezi, ha sebességben van, kinyomott kuplungnál akár, úgy nincs, csak üresbe kivéve. Igazából már letettem arról hogy kitaláljam :lol: csak nekem az egyik stift elég aggasztóan néz ki, majdnemhogy kiesik, ráférne egy csere legalább azokra :lol: (olvastam Zotya és hening leírásait a GYÍK-ban, aszerint megcsinálom)
astrásgyerek Elküldve Január17, 2010 Elküldve Január17, 2010 a dieseleknél ugye másabb a féltengely :lol: (úgy hallottam erősítettebb) meg ugye a válótól függ, hogy milyen a belső része. :lol:
Reeckatee Elküldve Január17, 2010 Elküldve Január17, 2010 a dieseleknél ugye másabb a féltengely :lol: (úgy hallottam erősítettebb) meg ugye a válótól függ, hogy milyen a belső része. :lol: Alapból vastagabb mert nagyobb a nyomaték.
Recommended Posts