Novy Elküldve November12, 2009 Megoszt Elküldve November12, 2009 Khmm...khmm.....khmm..... :lol: Nagyon nyomja a kukorica a térded Novy? :) egyéb csevegésbe volt egy idézett szöveg, ott nyomkolódtam :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
walker Elküldve November15, 2009 Megoszt Elküldve November15, 2009 Sziasztok! Sebváltógombot szeretnék cserélni, csak nem tudom hogyan kell levenni a régit. Tudja valaki? Előre is köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November15, 2009 Megoszt Elküldve November15, 2009 Sziasztok! Sebváltógombot szeretnék cserélni, csak nem tudom hogyan kell levenni a régit. Tudja valaki? Előre is köszi tekergesd meg jobbra ballra, aztán lehúzható lesz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
walker Elküldve November15, 2009 Megoszt Elküldve November15, 2009 tekergesd meg jobbra ballra, aztán lehúzható lesz :) Köszi :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November15, 2009 Megoszt Elküldve November15, 2009 Novynak megy a :lol: -t megsütötte a oldrex szal tod a dolgod :lol: B) hát gratulálok hozzá ügyes vagy :D szerintem én nem tudnám kicserélni, mert próbáltam már kézzel visszanyomni a villát, de nembírtam... Az eszedbe jutott már hogy nem a villát tolod beljebb hanem a bowdent kijjebb? :) Ha még egyben van, megemeled a pedált, és máris célhoz értél, ha nincs akkor meg elég meghúzni is kijön :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November15, 2009 Megoszt Elküldve November15, 2009 Az eszedbe jutott már hogy nem a villát tolod beljebb hanem a bowdent kijjebb? :) Ha még egyben van, megemeled a pedált, és máris célhoz értél, ha nincs akkor meg elég meghúzni is kijön :) azóta rájöttem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November16, 2009 Megoszt Elküldve November16, 2009 Köszi :) Ha nem kell a régi gomb, akkor kiveszed az egész rudat, allul kell kihúzni a rugós stiftet, és befogod satuba+levésed róla. Nagyon rá van szorulva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November16, 2009 Megoszt Elküldve November16, 2009 Ha nem kell a régi gomb, akkor kiveszed az egész rudat, allul kell kihúzni a rugós stiftet, és befogod satuba+levésed róla. Nagyon rá van szorulva. Nem szorulva...ráöntve! Link to comment Megosztás: More sharing options...
astrásgyerek Elküldve November17, 2009 Megoszt Elküldve November17, 2009 ITT olvastam, hogy van Astrában is 6 sebességes váltó... ez csak a GSi-kbe jó, vagy be lehet mókolni esetleg más változatokba is? :lol: (pl az én dízlimbe :huh: ?) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve November17, 2009 Megoszt Elküldve November17, 2009 ITT olvastam, hogy van Astrában is 6 sebességes váltó... ez csak a GSi-kbe jó, vagy be lehet mókolni esetleg más változatokba is? :lol: (pl az én dízlimbe :huh: ?) Csak a LET hez. / turbós benzines /. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November17, 2009 Megoszt Elküldve November17, 2009 Csak a LET hez. / turbós benzines /. de feltenni is csak ahhoz lehet, vagy csak gyárilag szereltek azzal? Link to comment Megosztás: More sharing options...
deuxopel Elküldve November18, 2009 Megoszt Elküldve November18, 2009 Sziasztok megprobalom leirni a problemam foto nelkul nagyon nehez lesz... A valtokartol ami atjon az elvalaszto lemezen a motor es az utaster kozott a kovetkezo darabja csavarral rogzitheto es egy laposvas, ami kozel fuggolegesen all. azt le lehet-e szedni, mert egy kicsit el van ferdulve a "laposvas", esetleg van-e valami otlet leszedes nelkul a kiegyengetesre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November19, 2009 Megoszt Elküldve November19, 2009 http://duen.hu/hirdetes.php?o=hir_resz&...c2c3&s=5038 nemrég beszélt erről invi... én még ezt a kivitelt nem is láttam, ehhez milyen kupluntárcsa tartozik? vki tudna egy képet linkelni róla? azóta találtam megnéztem az árakat is az hasonló az 1.6i re is meg az 1.6 si re is Link to comment Megosztás: More sharing options...
szeki Elküldve November19, 2009 Megoszt Elküldve November19, 2009 Sziasztok ! Olyan kéérdésem lenne hogy váltót szeretnék felujjitatni,hol,és mennyibe lehetne?Vagy miket kellene megvenni hozzá.Elöre is köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve November20, 2009 Megoszt Elküldve November20, 2009 Sziasztok ! Olyan kéérdésem lenne hogy váltót szeretnék felujjitatni,hol,és mennyibe lehetne?Vagy miket kellene megvenni hozzá.Elöre is köszi. Szerintem jobban jársz ha keresel bontóban jó állapotut, mint szétdönteni ezt. Komoly tapasztalat kell hozzá hogy jól összerakja valaki (ilyen pl patyi laci). Link to comment Megosztás: More sharing options...
wzsolt_1.6_16V Elküldve November20, 2009 Megoszt Elküldve November20, 2009 http://duen.hu/hirdetes.php?o=hir_resz&...c2c3&s=5038 Há! Ez megmaradt valakinek se-re átalakítás után. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szeki Elküldve November20, 2009 Megoszt Elküldve November20, 2009 Az a helyzet hogy már vettem egyszer egy váltót bontóból,fel is raktuk egy darabig jó volt aztán most bvalami zörög benne,meg a nyelestengelycsapágynak is van hangja,ezért már nem igazán bizok a bontósban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve November20, 2009 Megoszt Elküldve November20, 2009 Szerintem jobban jársz ha keresel bontóban jó állapotut, mint szétdönteni ezt. Komoly tapasztalat kell hozzá hogy jól összerakja valaki (ilyen pl patyi laci). szerintem is :huh: felujjítani 4x annyiba kerül, mint egy bontott Há! Ez megmaradt valakinek se-re átalakítás után. :lol: ja, de ez a megoldás nekem eddig uj Az a helyzet hogy már vettem egyszer egy váltót bontóból,fel is raktuk egy darabig jó volt aztán most bvalami zörög benne,meg a nyelestengelycsapágynak is van hangja,ezért már nem igazán bizok a bontósban. attól függ milyen váltód van, és minnél fiatalabb autóból kell megvenni., egy classic váltója szerintem még elvinné a kocsidat, ameddig kell Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November22, 2009 Megoszt Elküldve November22, 2009 Olyan gondom lenne, hogy páros fokozatokból páratlanba húzva, szóval elölről hátrafele húzva a váltókart, menet közben kb középen reccsen-kattan egyet...elég hangosan. A hang egyértelműen a váltó kar alól jön. Mi lehet a baja és esetleg a megoldás? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Dáwid Elküldve November22, 2009 Megoszt Elküldve November22, 2009 Olyan gondom lenne, hogy páros fokozatokból páratlanba húzva, szóval elölről hátrafele húzva a váltókart, menet közben kb középen reccsen-kattan egyet...elég hangosan. A hang egyértelműen a váltó kar alól jön. Mi lehet a baja és esetleg a megoldás? Ha felhúzod a szoknyát (hmm... jól kezdődik :D :lol: ) akkor belesel alá, és fogod látni a keresztbe menő műanyag tengelyt, amibe a váltókar alja van berögzítve. Annak a tengelynek a két vége bepattintós. Mintha valahol láttam volna olyat eltörve :huh: Néztél már be oda? Lehet hogy egyből látnád a lényeget. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November22, 2009 Megoszt Elküldve November22, 2009 Ha felhúzod a szoknyát (hmm... jól kezdődik :D :lol: ) akkor belesel alá, és fogod látni a keresztbe menő műanyag tengelyt, amibe a váltókar alja van berögzítve. Annak a tengelynek a két vége bepattintós. Mintha valahol láttam volna olyat eltörve :huh: Néztél már be oda? Lehet hogy egyből látnád a lényeget. :lol: Meg fogom nézni mindenképp csak még nem jutottam el oda. De régebben ilyen nem volt...szóval kikophatott vagy eltörhetett valami...pl egy stift...de egyértelműen a kar alól jön a hang és nem a váltótól. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November22, 2009 Megoszt Elküldve November22, 2009 Meg fogom nézni mindenképp csak még nem jutottam el oda. De régebben ilyen nem volt...szóval kikophatott vagy eltörhetett valami...pl egy stift...de egyértelműen a kar alól jön a hang és nem a váltótól. Kikopik,szétesik,zsírhiány,csere: 6E az új! Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November22, 2009 Megoszt Elküldve November22, 2009 Kikopik,szétesik,zsírhiány,csere: 6E az új! De nem bizti hogy az az...vagy igen? Szerk. A unixnál van 2500-ért váltókar javító készlet. Az lenne az? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November22, 2009 Megoszt Elküldve November22, 2009 De nem bizti hogy az az...vagy igen? Bazee!Lemész,megnézed!Nem vagyok távgyógyász! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
invictus Elküldve November22, 2009 Megoszt Elküldve November22, 2009 Bazee!Lemész,megnézed!Nem vagyok távgyógyász! :lol: Megnéztem de törve nem nagyon van semmi. :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts