zotya975 Elküldve Június28, 2009 Megoszt Elküldve Június28, 2009 Speciel nekem alul elég erősen kellett szemeznem, mire megláttam, utána megint szemezni, hogy el is tudjam olvasni, ami oda van írva. <_< Csak neked, csak itt, és csak most.: Link to comment Megosztás: More sharing options...
daykiller Elküldve Június28, 2009 Megoszt Elküldve Június28, 2009 Csak neked, csak itt, és csak most.: Tudom. <_< Nekem is ott van, de alul a végáttétel is oda van írva. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június28, 2009 Megoszt Elküldve Június28, 2009 Csak neked, csak itt, és csak most.: na ez az ami pl nekem nincs így és ott Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június28, 2009 Megoszt Elküldve Június28, 2009 na ez az ami pl nekem nincs így és ott Biztos astrád van, nem vmi kínai utánzat? <_< :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június28, 2009 Megoszt Elküldve Június28, 2009 classic... Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve Június28, 2009 Megoszt Elküldve Június28, 2009 Biztos astrád van, nem vmi kínai utánzat? :) :) classic... Lengyel utánzat :lol: :lol: <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június28, 2009 Megoszt Elküldve Június28, 2009 Lengyel utánzat :) :) <_< jah Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Július29, 2009 Megoszt Elküldve Július29, 2009 Hali! Megtudnátok mondani, h milyen eljárás közepette lehet leengedni a váltóműolajat? Mert ki szeretném cserélni. Szerintem az olajban már 136000 km van. 86000-rel vettem és nem hiszem h cserélték előtte. A vezérműszíj is ezt mutatta, mert az sem volt cserélve. :) Érzetre kicsit nehezebben jár. Vagy csak töltsek utána? Mert a szokásos helyen ereszti a levet... Másik kérdés. Csak Opel(GM) olajat rakjak bele vagy jó neki a Metabond GL-4 olaj is? Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve Július29, 2009 Megoszt Elküldve Július29, 2009 Hali! Megtudnátok mondani, h milyen eljárás közepette lehet leengedni a váltóműolajat? Mert ki szeretném cserélni. Szerintem az olajban már 136000 km van. 86000-rel vettem és nem hiszem h cserélték előtte. A vezérműszíj is ezt mutatta, mert az sem volt cserélve. :( Érzetre kicsit nehezebben jár. Vagy csak töltsek utána? Mert a szokásos helyen ereszti a levet... Másik kérdés. Csak Opel(GM) olajat rakjak bele vagy jó neki a Metabond GL-4 olaj is? Nos, állitólag, a gyártó szerint, nem is kéne a váltóban olajat cserélni...de azért ajánlott. A sebességváltóról az alsó lemezt kell lecsavarozni és vigyázni, hogy ne a nyakadba ömöljön a trutyi mert igen büdi az az olaj.. :P Utána visszacsavarozod - nekem nem volt külön tömités, de egyesek irták , hogy van/volt nekik, de nem szokott megsérülni...állitólag mehet vissza - és mehet bele az olaj a szuszogón keresztül. Ha pedig a váltórudazatnál veri ki az olajat akkor a GyIK-ben találsz segitséget a cseréjét illetően. Ajánlott a GM-es váltóolaj. Nem ismerem azt a metabond olajat, viszont azt hiszem Novy cartárs is azt tett bele... :) ...akkor meg biztos megfelel bele az is.. :hiya: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július29, 2009 Megoszt Elküldve Július29, 2009 Hali! Megtudnátok mondani, h milyen eljárás közepette lehet leengedni a váltóműolajat? Mert ki szeretném cserélni. Szerintem az olajban már 136000 km van. 86000-rel vettem és nem hiszem h cserélték előtte. A vezérműszíj is ezt mutatta, mert az sem volt cserélve. :( Érzetre kicsit nehezebben jár. Vagy csak töltsek utána? Mert a szokásos helyen ereszti a levet... Másik kérdés. Csak Opel(GM) olajat rakjak bele vagy jó neki a Metabond GL-4 olaj is? Nos, állitólag, a gyártó szerint, nem is kéne a váltóban olajat cserélni...de azért ajánlott. A sebességváltóról az alsó lemezt kell lecsavarozni és vigyázni, hogy ne a nyakadba ömöljön a trutyi mert igen büdi az az olaj.. :P Utána visszacsavarozod - nekem nem volt külön tömités, de egyesek irták , hogy van/volt nekik, de nem szokott megsérülni...állitólag mehet vissza - és mehet bele az olaj a szuszogón keresztül. http://lh3.ggpht.com/_HRl2grF06j8/SfQ77vGs.../KĂŠp%20034.jpg Ha pedig a váltórudazatnál veri ki az olajat akkor a GyIK-ben találsz segitséget a cseréjét illetően. Ajánlott a GM-es váltóolaj. Nem ismerem azt a metabond olajat, viszont azt hiszem Novy cartárs is azt tett bele... :) ...akkor meg biztos megfelel bele az is.. :hiya: A metabondot nem ajánlom. Nekem is volt benne, és nem vált be. A GM-mel vaj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Július29, 2009 Megoszt Elküldve Július29, 2009 Nos, állitólag, a gyártó szerint, nem is kéne a váltóban olajat cserélni...de azért ajánlott. A sebességváltóról az alsó lemezt kell lecsavarozni és vigyázni, hogy ne a nyakadba ömöljön a trutyi mert igen büdi az az olaj.. :P Utána visszacsavarozod - nekem nem volt külön tömités, de egyesek irták , hogy van/volt nekik, de nem szokott megsérülni...állitólag mehet vissza - és mehet bele az olaj a szuszogón keresztül. http://lh3.ggpht.com/_HRl2grF06j8/SfQ77vGs.../KĂŠp%20034.jpg Ha pedig a váltórudazatnál veri ki az olajat akkor a GyIK-ben találsz segitséget a cseréjét illetően. Ajánlott a GM-es váltóolaj. Nem ismerem azt a metabond olajat, viszont azt hiszem Novy cartárs is azt tett bele... :) ...akkor meg biztos megfelel bele az is.. :hiya: Köszinom a választ meg a képet! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Július29, 2009 Megoszt Elküldve Július29, 2009 A metabondot nem ajánlom. Nekem is volt benne, és nem vált be. A GM-mel vaj. Okés. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Július29, 2009 Megoszt Elküldve Július29, 2009 Nekem maradt 0,5 L GM-es váltóolaj, ha kell vkinek szóljon. 1 kapucsinóért odaadom. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július29, 2009 Megoszt Elküldve Július29, 2009 A metabondot nem ajánlom. Nekem is volt benne, és nem vált be. A GM-mel vaj. Melyik meta volt a tiedben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Július29, 2009 Megoszt Elküldve Július29, 2009 Nekem maradt 0,5 L GM-es váltóolaj, ha kell vkinek szóljon. 1 kapucsinóért odaadom. :) Nekem sztem pont elég lenne, de kicsit drága lenne elszaladni érte... :( Annyiból vehetek jó pár litert... Nem tudod véletlenül mennyi most literje? Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Július29, 2009 Megoszt Elküldve Július29, 2009 Nekem sztem pont elég lenne, de kicsit drága lenne elszaladni érte... :) Annyiból vehetek jó pár litert... Nem tudod véletlenül mennyi most literje? Sztem páran mennek most innen is a Blitzre, ha gondolod megkérek vkit, hogy vigye el. Link to comment Megosztás: More sharing options...
pszilaj Elküldve Július29, 2009 Megoszt Elküldve Július29, 2009 Sztem páran mennek most innen is a Blitzre, ha gondolod megkérek vkit, hogy vigye el. óóó! Ennek nagyon örülnék!!!!!!!!!!!!!!! :( :P :hiya: Hálám üldözni fog!!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július29, 2009 Megoszt Elküldve Július29, 2009 Melyik meta volt a tiedben? GL4-es. Kb 1 évig volt benne. Ezidő végére alig tudtam vele váltani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július29, 2009 Megoszt Elküldve Július29, 2009 GL4-es. Kb 1 évig volt benne. Ezidő végére alig tudtam vele váltani. Érdekes, több ismerősnek is van már ilyen a F13 váltóban, és senki nem panaszkodik hasonlóra. Nekem is meta van a versenyváltóban, de abban GL5 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július29, 2009 Megoszt Elküldve Július29, 2009 Érdekes, több ismerősnek is van már ilyen a F13 váltóban, és senki nem panaszkodik hasonlóra. Nekem is meta van a versenyváltóban, de abban GL5 :) Most tavasszal cseréltem vissza GM-re. Ég és föld a különbség. Nem akarom leszólni, nekem nem jött be. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július29, 2009 Megoszt Elküldve Július29, 2009 Most tavasszal cseréltem vissza GM-re. Ég és föld a különbség. Nem akarom leszólni, nekem nem jött be. :( Hát akkor ezt a tapasztalatot is elkönyveltük :) És nem hiányzott belőle, amikor leengedtétek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július29, 2009 Megoszt Elküldve Július29, 2009 Hát akkor ezt a tapasztalatot is elkönyveltük :) És nem hiányzott belőle, amikor leengedtétek? Nem. 1.5 l jött le belőle. A szimeringet előtte cseréltem, hogy a meta belement. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Augusztus1, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2009 óóó! Ennek nagyon örülnék!!!!!!!!!!!!!!! :lol: ^_^ B) Hálám üldözni fog!!!! :huh: Hening kartársnál van az olaj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Augusztus1, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2009 Hening kartársnál van az olaj. Van, de nem adok. ^_^ :huh: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus1, 2009 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2009 Hát akkor ezt a tapasztalatot is elkönyveltük :huh: És nem hiányzott belőle, amikor leengedtétek? Udinak rowe olaj volt benne,úgy kihányta 200km alatt,hogy öröm volt nézni.Váltóolajból csakis gyári! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts