Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
az aksi felett hajoltam be, szóvala kormány oldalán :lol:

köcce,

a gyertyafuratot, milyen cuccossal pucoltad ki ilyen jól ?? (egyébként nekem a pár ezer km es gyertyáim néznek ki így- igaz nem ennyire sok pólusúak.)

Elküldve
köcce,

a gyertyafuratot, milyen cuccossal pucoltad ki ilyen jól ?? (egyébként nekem a pár ezer km es gyertyáim néznek ki így- igaz nem ennyire sok pólusúak.)

nekem 7 éves a kocsi

féktisztítóval.

de sztem jó akármilyen olajos csavarlazító is.

meg egy kis darab rongy hosszú csavarhúzóval.

a képek szarok lettek, nem látszik a lényeg, az pedig a kopottságuk, nem a színük, a színnel nincs baj.

Elküldve
Azaz.

A szintellenőrző a féltengelynél van valahol. Tegnap zotyáéban nem találtam, jól el van rejtve. :D

Kiméntem, megnéztem, megvan, csak nem látszott az olajsártól. :lol: :lol:

Elküldve
Kiméntem, megnéztem, megvan, csak nem látszott az olajsártól. :lol: ;)

Elég szomorú :lol: :D :D

Elküldve
Most mit csináljak, fellülről lemostam, enni lehet róla, de a másik 3 oldalhoz nem fértem hozzá. :lol:

azt amit többen is.

slaggal bevizez

aktív zsíroldóval permetez

vmi kefével dörzsöl

slaggal lemos

Elküldve
azt amit többen is.

slaggal bevizez

aktív zsíroldóval permetez

vmi kefével dörzsöl

slaggal lemos

Sikamikáltam majd egy órát, még a kábeleket is elhúzkodtam a tetejétől, hogy jobban hozzáférjek. De akkor se lehet úgy hozzáférni, mint pölö aknából.

Elküldve
Sikamikáltam majd egy órát, még a kábeleket is elhúzkodtam a tetejétől, hogy jobban hozzáférjek. De akkor se lehet úgy hozzáférni, mint pölö aknából.

nemértek hozzá, nekem sincs aknám, igaz nem olyan idős mint neked, de nekem lejön.

a motortérből el lehet érni

Elküldve
nemértek hozzá, nekem sincs aknám, igaz nem olyan idős mint neked, de nekem lejön.

a motortérből el lehet érni

Jaja nőgyógyász kézzel. Gergolabsnak is tök tiszta volt. Igaz Doktor úr? :lol:

Elküldve
Ja hát így könnyű, motortéren kívül. :)

Vidd el benzinkútra (ha van ott magasnyomású), permetezz rá hidegzsíroldót, ha tudod suvickóld meg valamilyen kemény fogú kefével, hagyd rajta kb 5 percig, oszt mehet rá a magasnyomású.

Szerintem <_<

Elküldve
permetezz rá hideg zsíroldót,

Szerintem :)

Szerintem meg inkább ne ugyanis a hideg zsíroldó és a festékek java nincsenek jó viszonyba egymással, ha jut belőle akkor a festék nemigen fog ott maradni. Brigéciol (esetleg "2000" verziója) vagy amit nagyon tudok ajánlani az a Xintex "Aquatex" zsírtalanítója <_< és attól nem is mattul az alumínium mint a Brigécioltól :lol: vagy esetleg gázolajjal (+ ecsettel) is fel lehet áztatni és úgy könnyen viszi a locsolótömlős víz is.. :)

Elküldve

Sziasztok!

Szét kaptam a járművet (kiszedtem a váltót), sajnos kiderült, hogy a nyeles tengely csapágy kotyog (valószínűleg ez adta a hangot felengedett kuplungnál üresben) és úgy tűnik, hogy F15-nek felel meg a váltó.

Nem tud valaki egy viszonylag egyszerű módszert a nyeles tengely csapágy kihúzására a váltó szétszerelése nélkül?

Megnéztem ennél kifelé jön ki csak nem tudom mivel lehet megfogni.

Elküldve
Sziasztok!

Szét kaptam a járművet (kiszedtem a váltót), sajnos kiderült, hogy a nyeles tengely csapágy kotyog (valószínűleg ez adta a hangot felengedett kuplungnál üresben) és úgy tűnik, hogy F15-nek felel meg a váltó.

Nem tud valaki egy viszonylag egyszerű módszert a nyeles tengely csapágy kihúzására a váltó szétszerelése nélkül?

Megnéztem ennél kifelé jön ki csak nem tudom mivel lehet megfogni.

Pedig szét kell kapni.

És ha jól emlékszem, elég spéci a csapágy, nem a normál kompakt, hanem csak a görgősor.

Elküldve

Az biztos, hogy kifelé jön mert a ház belső felén csak akkora a furat, mint a tengely.

Megrendeltem a csapágyat majd meglátom hogy néz ki.

Elküldve
Az biztos, hogy kifelé jön mert a ház belső felén csak akkora a furat, mint a tengely.

Megrendeltem a csapágyat majd meglátom hogy néz ki.

Szerintem nem olyan egyszerű ez a téma, ha még nem láttál ilyet, érdemes lenne egy jó

szakihoz menni, aki nem feltétlen lehúzós. Pl Patyi Lacinak oda lehet vinni szatyorban is

a váltót, és garantáltan jól kapod vissza <_< És nem húzza le rólad az utsó bőrt :)

Elküldve
Szerintem nem olyan egyszerű ez a téma, ha még nem láttál ilyet, érdemes lenne egy jó

szakihoz menni, aki nem feltétlen lehúzós. Pl Patyi Lacinak oda lehet vinni szatyorban is

a váltót, és garantáltan jól kapod vissza <_< És nem húzza le rólad az utsó bőrt :)

Igen megnéztem valóban szét kell húzni.

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.