webshark Elküldve Június13, 2009 Elküldve Június13, 2009 az aksi felett hajoltam be, szóvala kormány oldalán :lol: köcce, a gyertyafuratot, milyen cuccossal pucoltad ki ilyen jól ?? (egyébként nekem a pár ezer km es gyertyáim néznek ki így- igaz nem ennyire sok pólusúak.)
Novy Elküldve Június13, 2009 Elküldve Június13, 2009 köcce, a gyertyafuratot, milyen cuccossal pucoltad ki ilyen jól ?? (egyébként nekem a pár ezer km es gyertyáim néznek ki így- igaz nem ennyire sok pólusúak.) nekem 7 éves a kocsi féktisztítóval. de sztem jó akármilyen olajos csavarlazító is. meg egy kis darab rongy hosszú csavarhúzóval. a képek szarok lettek, nem látszik a lényeg, az pedig a kopottságuk, nem a színük, a színnel nincs baj.
zotya975 Elküldve Június13, 2009 Elküldve Június13, 2009 Azaz. A szintellenőrző a féltengelynél van valahol. Tegnap zotyáéban nem találtam, jól el van rejtve. :D Kiméntem, megnéztem, megvan, csak nem látszott az olajsártól. :lol: :lol:
Guest Sanci Elküldve Június15, 2009 Elküldve Június15, 2009 Kiméntem, megnéztem, megvan, csak nem látszott az olajsártól. :lol: ;) Elég szomorú :lol: :D :D
hening Elküldve Június15, 2009 Elküldve Június15, 2009 Elég szomorú :lol: :D ;) De kartergázszűrő az van benne. :lol: :D
zotya975 Elküldve Június15, 2009 Elküldve Június15, 2009 Elég szomorú :D :lol: :D Most mit csináljak, fellülről lemostam, enni lehet róla, de a másik 3 oldalhoz nem fértem hozzá. :lol:
Novy Elküldve Június15, 2009 Elküldve Június15, 2009 Most mit csináljak, fellülről lemostam, enni lehet róla, de a másik 3 oldalhoz nem fértem hozzá. :lol: azt amit többen is. slaggal bevizez aktív zsíroldóval permetez vmi kefével dörzsöl slaggal lemos
zotya975 Elküldve Június16, 2009 Elküldve Június16, 2009 azt amit többen is. slaggal bevizez aktív zsíroldóval permetez vmi kefével dörzsöl slaggal lemos Sikamikáltam majd egy órát, még a kábeleket is elhúzkodtam a tetejétől, hogy jobban hozzáférjek. De akkor se lehet úgy hozzáférni, mint pölö aknából.
Novy Elküldve Június16, 2009 Elküldve Június16, 2009 Sikamikáltam majd egy órát, még a kábeleket is elhúzkodtam a tetejétől, hogy jobban hozzáférjek. De akkor se lehet úgy hozzáférni, mint pölö aknából. nemértek hozzá, nekem sincs aknám, igaz nem olyan idős mint neked, de nekem lejön. a motortérből el lehet érni
zotya975 Elküldve Június16, 2009 Elküldve Június16, 2009 nemértek hozzá, nekem sincs aknám, igaz nem olyan idős mint neked, de nekem lejön. a motortérből el lehet érni Jaja nőgyógyász kézzel. Gergolabsnak is tök tiszta volt. Igaz Doktor úr? :lol:
Novy Elküldve Június16, 2009 Elküldve Június16, 2009 Jaja nőgyógyász kézzel. Gergolabsnak is tök tiszta volt. Igaz Doktor úr? :lol: fogkefe :D
zotya975 Elküldve Június16, 2009 Elküldve Június16, 2009 fogkefe :lol: Próbáltam csak utánna hiába mostam nem tűnt el az a olajos utóíze. :lol: :D
gergolabs Elküldve Június17, 2009 Elküldve Június17, 2009 Jaja nőgyógyász kézzel. Gergolabsnak is tök tiszta volt. Igaz Doktor úr? <_< Ja, ezen gyakoroltam. :)
Johnny82 Elküldve Június17, 2009 Elküldve Június17, 2009 Ma megtakarítottam egy kicsit Az F16-os váltót. 001 002 003 Szerintem holnap megkapja az uccsó csutakolást, remélem szép csili-vili lesz. <_<
zotya975 Elküldve Június17, 2009 Elküldve Június17, 2009 Ma megtakarítottam egy kicsit Az F16-os váltót. 001 002 003 Szerintem holnap megkapja az uccsó csutakolást, remélem szép csili-vili lesz. <_< Ja hát így könnyű, motortéren kívül. :)
Johnny82 Elküldve Június17, 2009 Elküldve Június17, 2009 Ja hát így könnyű, motortéren kívül. :) Vidd el benzinkútra (ha van ott magasnyomású), permetezz rá hidegzsíroldót, ha tudod suvickóld meg valamilyen kemény fogú kefével, hagyd rajta kb 5 percig, oszt mehet rá a magasnyomású. Szerintem <_<
Johnny82 Elküldve Június17, 2009 Elküldve Június17, 2009 Brigéciol. Szerintem. :) Az is jó, de szerintem kicsit gyenge <_< De, ha nem olyan nagy a kosz a váltón akkor jó a brigéciól.
Novy Elküldve Június17, 2009 Elküldve Június17, 2009 Az is jó, de szerintem kicsit gyenge <_< De, ha nem olyan nagy a kosz a váltón akkor jó a brigéciól. sztem is :)
Guest Sanci Elküldve Június18, 2009 Elküldve Június18, 2009 permetezz rá hideg zsíroldót, Szerintem :) Szerintem meg inkább ne ugyanis a hideg zsíroldó és a festékek java nincsenek jó viszonyba egymással, ha jut belőle akkor a festék nemigen fog ott maradni. Brigéciol (esetleg "2000" verziója) vagy amit nagyon tudok ajánlani az a Xintex "Aquatex" zsírtalanítója <_< és attól nem is mattul az alumínium mint a Brigécioltól :lol: vagy esetleg gázolajjal (+ ecsettel) is fel lehet áztatni és úgy könnyen viszi a locsolótömlős víz is.. :)
viktorw Elküldve Június18, 2009 Elküldve Június18, 2009 Sziasztok! Szét kaptam a járművet (kiszedtem a váltót), sajnos kiderült, hogy a nyeles tengely csapágy kotyog (valószínűleg ez adta a hangot felengedett kuplungnál üresben) és úgy tűnik, hogy F15-nek felel meg a váltó. Nem tud valaki egy viszonylag egyszerű módszert a nyeles tengely csapágy kihúzására a váltó szétszerelése nélkül? Megnéztem ennél kifelé jön ki csak nem tudom mivel lehet megfogni.
opel16v Elküldve Június18, 2009 Elküldve Június18, 2009 Sziasztok! Szét kaptam a járművet (kiszedtem a váltót), sajnos kiderült, hogy a nyeles tengely csapágy kotyog (valószínűleg ez adta a hangot felengedett kuplungnál üresben) és úgy tűnik, hogy F15-nek felel meg a váltó. Nem tud valaki egy viszonylag egyszerű módszert a nyeles tengely csapágy kihúzására a váltó szétszerelése nélkül? Megnéztem ennél kifelé jön ki csak nem tudom mivel lehet megfogni. Pedig szét kell kapni. És ha jól emlékszem, elég spéci a csapágy, nem a normál kompakt, hanem csak a görgősor.
viktorw Elküldve Június18, 2009 Elküldve Június18, 2009 Az biztos, hogy kifelé jön mert a ház belső felén csak akkora a furat, mint a tengely. Megrendeltem a csapágyat majd meglátom hogy néz ki.
opel16v Elküldve Június18, 2009 Elküldve Június18, 2009 Az biztos, hogy kifelé jön mert a ház belső felén csak akkora a furat, mint a tengely. Megrendeltem a csapágyat majd meglátom hogy néz ki. Szerintem nem olyan egyszerű ez a téma, ha még nem láttál ilyet, érdemes lenne egy jó szakihoz menni, aki nem feltétlen lehúzós. Pl Patyi Lacinak oda lehet vinni szatyorban is a váltót, és garantáltan jól kapod vissza <_< És nem húzza le rólad az utsó bőrt :)
viktorw Elküldve Június18, 2009 Elküldve Június18, 2009 Szerintem nem olyan egyszerű ez a téma, ha még nem láttál ilyet, érdemes lenne egy jó szakihoz menni, aki nem feltétlen lehúzós. Pl Patyi Lacinak oda lehet vinni szatyorban is a váltót, és garantáltan jól kapod vissza <_< És nem húzza le rólad az utsó bőrt :) Igen megnéztem valóban szét kell húzni.
Recommended Posts