webshark Elküldve Június13, 2009 Megoszt Elküldve Június13, 2009 az aksi felett hajoltam be, szóvala kormány oldalán :lol: köcce, a gyertyafuratot, milyen cuccossal pucoltad ki ilyen jól ?? (egyébként nekem a pár ezer km es gyertyáim néznek ki így- igaz nem ennyire sok pólusúak.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június13, 2009 Megoszt Elküldve Június13, 2009 köcce, a gyertyafuratot, milyen cuccossal pucoltad ki ilyen jól ?? (egyébként nekem a pár ezer km es gyertyáim néznek ki így- igaz nem ennyire sok pólusúak.) nekem 7 éves a kocsi féktisztítóval. de sztem jó akármilyen olajos csavarlazító is. meg egy kis darab rongy hosszú csavarhúzóval. a képek szarok lettek, nem látszik a lényeg, az pedig a kopottságuk, nem a színük, a színnel nincs baj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június13, 2009 Megoszt Elküldve Június13, 2009 Azaz. A szintellenőrző a féltengelynél van valahol. Tegnap zotyáéban nem találtam, jól el van rejtve. :D Kiméntem, megnéztem, megvan, csak nem látszott az olajsártól. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június15, 2009 Megoszt Elküldve Június15, 2009 Kiméntem, megnéztem, megvan, csak nem látszott az olajsártól. :lol: ;) Elég szomorú :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június15, 2009 Megoszt Elküldve Június15, 2009 Elég szomorú :lol: :D ;) De kartergázszűrő az van benne. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június15, 2009 Megoszt Elküldve Június15, 2009 Elég szomorú :D :lol: :D Most mit csináljak, fellülről lemostam, enni lehet róla, de a másik 3 oldalhoz nem fértem hozzá. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június15, 2009 Megoszt Elküldve Június15, 2009 Most mit csináljak, fellülről lemostam, enni lehet róla, de a másik 3 oldalhoz nem fértem hozzá. :lol: azt amit többen is. slaggal bevizez aktív zsíroldóval permetez vmi kefével dörzsöl slaggal lemos Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 azt amit többen is. slaggal bevizez aktív zsíroldóval permetez vmi kefével dörzsöl slaggal lemos Sikamikáltam majd egy órát, még a kábeleket is elhúzkodtam a tetejétől, hogy jobban hozzáférjek. De akkor se lehet úgy hozzáférni, mint pölö aknából. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Sikamikáltam majd egy órát, még a kábeleket is elhúzkodtam a tetejétől, hogy jobban hozzáférjek. De akkor se lehet úgy hozzáférni, mint pölö aknából. nemértek hozzá, nekem sincs aknám, igaz nem olyan idős mint neked, de nekem lejön. a motortérből el lehet érni Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 nemértek hozzá, nekem sincs aknám, igaz nem olyan idős mint neked, de nekem lejön. a motortérből el lehet érni Jaja nőgyógyász kézzel. Gergolabsnak is tök tiszta volt. Igaz Doktor úr? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 Jaja nőgyógyász kézzel. Gergolabsnak is tök tiszta volt. Igaz Doktor úr? :lol: fogkefe :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június16, 2009 Megoszt Elküldve Június16, 2009 fogkefe :lol: Próbáltam csak utánna hiába mostam nem tűnt el az a olajos utóíze. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve Június17, 2009 Megoszt Elküldve Június17, 2009 Jaja nőgyógyász kézzel. Gergolabsnak is tök tiszta volt. Igaz Doktor úr? <_< Ja, ezen gyakoroltam. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Június17, 2009 Megoszt Elküldve Június17, 2009 Ma megtakarítottam egy kicsit Az F16-os váltót. 001 002 003 Szerintem holnap megkapja az uccsó csutakolást, remélem szép csili-vili lesz. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Június17, 2009 Megoszt Elküldve Június17, 2009 Ma megtakarítottam egy kicsit Az F16-os váltót. 001 002 003 Szerintem holnap megkapja az uccsó csutakolást, remélem szép csili-vili lesz. <_< Ja hát így könnyű, motortéren kívül. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Június17, 2009 Megoszt Elküldve Június17, 2009 Ja hát így könnyű, motortéren kívül. :) Vidd el benzinkútra (ha van ott magasnyomású), permetezz rá hidegzsíroldót, ha tudod suvickóld meg valamilyen kemény fogú kefével, hagyd rajta kb 5 percig, oszt mehet rá a magasnyomású. Szerintem <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Június17, 2009 Megoszt Elküldve Június17, 2009 Brigéciol. Szerintem. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve Június17, 2009 Megoszt Elküldve Június17, 2009 Brigéciol. Szerintem. :) Az is jó, de szerintem kicsit gyenge <_< De, ha nem olyan nagy a kosz a váltón akkor jó a brigéciól. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Novy Elküldve Június17, 2009 Megoszt Elküldve Június17, 2009 Az is jó, de szerintem kicsit gyenge <_< De, ha nem olyan nagy a kosz a váltón akkor jó a brigéciól. sztem is :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 permetezz rá hideg zsíroldót, Szerintem :) Szerintem meg inkább ne ugyanis a hideg zsíroldó és a festékek java nincsenek jó viszonyba egymással, ha jut belőle akkor a festék nemigen fog ott maradni. Brigéciol (esetleg "2000" verziója) vagy amit nagyon tudok ajánlani az a Xintex "Aquatex" zsírtalanítója <_< és attól nem is mattul az alumínium mint a Brigécioltól :lol: vagy esetleg gázolajjal (+ ecsettel) is fel lehet áztatni és úgy könnyen viszi a locsolótömlős víz is.. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
viktorw Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 Sziasztok! Szét kaptam a járművet (kiszedtem a váltót), sajnos kiderült, hogy a nyeles tengely csapágy kotyog (valószínűleg ez adta a hangot felengedett kuplungnál üresben) és úgy tűnik, hogy F15-nek felel meg a váltó. Nem tud valaki egy viszonylag egyszerű módszert a nyeles tengely csapágy kihúzására a váltó szétszerelése nélkül? Megnéztem ennél kifelé jön ki csak nem tudom mivel lehet megfogni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 Sziasztok! Szét kaptam a járművet (kiszedtem a váltót), sajnos kiderült, hogy a nyeles tengely csapágy kotyog (valószínűleg ez adta a hangot felengedett kuplungnál üresben) és úgy tűnik, hogy F15-nek felel meg a váltó. Nem tud valaki egy viszonylag egyszerű módszert a nyeles tengely csapágy kihúzására a váltó szétszerelése nélkül? Megnéztem ennél kifelé jön ki csak nem tudom mivel lehet megfogni. Pedig szét kell kapni. És ha jól emlékszem, elég spéci a csapágy, nem a normál kompakt, hanem csak a görgősor. Link to comment Megosztás: More sharing options...
viktorw Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 Az biztos, hogy kifelé jön mert a ház belső felén csak akkora a furat, mint a tengely. Megrendeltem a csapágyat majd meglátom hogy néz ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 Az biztos, hogy kifelé jön mert a ház belső felén csak akkora a furat, mint a tengely. Megrendeltem a csapágyat majd meglátom hogy néz ki. Szerintem nem olyan egyszerű ez a téma, ha még nem láttál ilyet, érdemes lenne egy jó szakihoz menni, aki nem feltétlen lehúzós. Pl Patyi Lacinak oda lehet vinni szatyorban is a váltót, és garantáltan jól kapod vissza <_< És nem húzza le rólad az utsó bőrt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
viktorw Elküldve Június18, 2009 Megoszt Elküldve Június18, 2009 Szerintem nem olyan egyszerű ez a téma, ha még nem láttál ilyet, érdemes lenne egy jó szakihoz menni, aki nem feltétlen lehúzós. Pl Patyi Lacinak oda lehet vinni szatyorban is a váltót, és garantáltan jól kapod vissza <_< És nem húzza le rólad az utsó bőrt :) Igen megnéztem valóban szét kell húzni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts