FPepe Elküldve December10, 2008 Megoszt Elküldve December10, 2008 Én csak az F10-es jelzést találtam meg, a többi jelzés merre van? Valahol a bal oldali deknijén szokott lenni, a bal első kerék mögött benézve lehet megtalálni, már ha sikerül, elég halványan szokott gravírozva lenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December10, 2008 Megoszt Elküldve December10, 2008 Ennyi erővel ráhúzhattad volna egy mérlegre. :) :rolleyes: :) :) Az semmi! Én olyan erős vagyok, hogy beleállok a lavórba, oszt fölemelem magam! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve December10, 2008 Megoszt Elküldve December10, 2008 Az semmi! Én olyan erős vagyok, hogy beleállok a lavórba, oszt fölemelem magam! :) Te már megint begombáztál? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve December10, 2008 Megoszt Elküldve December10, 2008 Biztos nyomógombát evett. :rolleyes: :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December10, 2008 Megoszt Elküldve December10, 2008 Az semmi! Én olyan erős vagyok, hogy beleállok a lavórba, oszt fölemelem magam! :) Nálatok is lejár a lavór alja? :rolleyes: Majd ha félkézzel töröd a kekszet, akkor menőzz! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve December10, 2008 Megoszt Elküldve December10, 2008 Magic mushroom(Varázs gomba)--->Itt vette tuti! Otthon is lehet termeszteni. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December10, 2008 Megoszt Elküldve December10, 2008 Magic mushroom(Varázs gomba)--->Itt vette tuti! Otthon is lehet termeszteni. :) Lehet hogy ez az, csak mivel nem tudok ánglisul, előfordul hogy rosszul használtam. :rolleyes: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
gergolabs Elküldve December10, 2008 Megoszt Elküldve December10, 2008 Lehet hogy ez az, csak mivel nem tudok ánglisul, előfordul hogy rosszul használtam. :rolleyes: :) Nézd meg a Félelem és rettegés Las Vegasban-t, abból mindent megtudsz! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December10, 2008 Megoszt Elküldve December10, 2008 Nézd meg a Félelem és rettegés Las Vegasban-t, abból mindent megtudsz! :) Las Vegasban? Á, nem fog menni, félek a repüléstől. Túl sok Airport filmet néztem. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve December11, 2008 Megoszt Elküldve December11, 2008 Akkor már tudod, hogy milyen jól el lehet "szállni" egy bal 110-ben jobb 140-nel? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve December11, 2008 Megoszt Elküldve December11, 2008 Nem tudjátok véletlenül, hogy hány Kg egy F18-as váltó (mondjuk leengedett olajjal :) )? Mert a Corsa F10-esét én fél kézzel fel tudtam emelni, de az F18-at két kézzel is alíg bírtam vonszolni :rolleyes: 35-40. +-5, de inkább +. Jut eszembe van otthon egy F13 váltóm, amit meg lehetne mérni. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December11, 2008 Megoszt Elküldve December11, 2008 35-40. +-5, de inkább +. Jut eszembe van otthon egy F13 váltóm, amit meg lehetne mérni. :rolleyes: Na és hány kiló lett? 42.5 maradhat? :) Vagy vegyük ki az ötödiket? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve December11, 2008 Megoszt Elküldve December11, 2008 Az F15CR váltó mit takar??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve December11, 2008 Megoszt Elküldve December11, 2008 Az F13 javított verziója, valamivel erősebb ugyanakkor a CR az a rövid áttételt fogalmazza meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve December11, 2008 Megoszt Elküldve December11, 2008 Az F13 javított verziója, valamivel erősebb ugyanakkor a CR az a rövid áttételt fogalmazza meg. Akkor nem kő ilyen váltó. Engem pont a hosszú áttétel érdekel. Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve December11, 2008 Megoszt Elküldve December11, 2008 Na és hány kiló lett? 42.5 maradhat? :rolleyes: Vagy vegyük ki az ötödiket? Nem mértem még. Talán idén lesz még időm rá, de nem biztos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tápiószecső Elküldve December11, 2008 Megoszt Elküldve December11, 2008 Akkor nem kő ilyen váltó. Engem pont a hosszú áttétel érdekel. Köszi F13W-sből annyi van mint égen a csillag. Fogj ki egy olyat, amin 3.74-es vég van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December11, 2008 Megoszt Elküldve December11, 2008 Akkor nem kő ilyen váltó. Engem pont a hosszú áttétel érdekel. Köszi F15WR van 4.19-es véggel, 1.6-os B Vectrákban fordult elő. Ilyet majd lehet én is keresek a mostani helyett, ha túl sokba kerülne felújítani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
norbikadett Elküldve December11, 2008 Megoszt Elküldve December11, 2008 Féltengelynek ugyanolyannak kell lennie... ha nem, akkor nem F16 az a váltó :rolleyes: Nyelestengelyben meg az a különbség lehet, hogy más kuplungtárcsa kellhet hozzá. Vannak a kisebb motorokra való váltók, ezek kevesebb nyomatékra vannak tervezve... F10-F13-F15 És vannak a nagyobb nyomatékú váltók, pl a F16-F20 (persze ennél több típus is van). Féltengely belső csuklóban is ez a kétféle variáns van. Áttételekben és végáttételben ezernyi variáns létezik egy-egy típuson belül is. A váltó konkrét típusazonosítójában ezek is benne vannak, pl: F13W4.18 (W=hosszabbik, 4.18=végáttételezés aránya). köszi az infót!bocsi h.ilyen későn de nem voltam netközelben.köszi mégegyszer! Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December11, 2008 Megoszt Elküldve December11, 2008 F15WR van 4.19-es véggel, 1.6-os B Vectrákban fordult elő. Ilyet majd lehet én is keresek a mostani helyett, ha túl sokba kerülne felújítani. 4.18 vég :rolleyes: De nem érdemes F15-ben keresgélni... jóval ritkább. Ahogy Tsz mondja, F13W váltót kell keresni, abból van annyi mint a szemét, és olcsó :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve December12, 2008 Megoszt Elküldve December12, 2008 F13W-sből annyi van mint égen a csillag. Fogj ki egy olyat, amin 3.74-es vég van. Oksa, akkor keresgélek olyat. Kb mennyi lehet a végsebessége egy ilyen váltónak? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve December12, 2008 Megoszt Elküldve December12, 2008 Mé? Reptetni akarod? :rolleyes: :) :) Ha bírja a moci olyan 180-190. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December12, 2008 Megoszt Elküldve December12, 2008 Mé? Reptetni akarod? :rolleyes: :) :) Ha bírja a moci olyan 180-190. Ja-ja általában ugyanolyan gyorsan megy a váltó mint a kocsi. Ha lehagyja az azért gáz! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve December12, 2008 Megoszt Elküldve December12, 2008 De volt már rá példa! :) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve December12, 2008 Megoszt Elküldve December12, 2008 Ja-ja általában ugyanolyan gyorsan megy a váltó mint a kocsi. Ha lehagyja az azért gáz! :) Jézusom :) Apropó, van F14-es váltó? Mit kóstál ez kompletten? :rolleyes: De ne kérdezzetek semmit, csak az árát mondjátok, mert ha kérdeztek, nem fogok tudni válaszolni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts