zotya975 Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 Azt hol is kell keresni? Nehéz vagy körülményes a cseréje? Volna arról is kép? ...nekem is gyanús a hátramenet kapcsolásánál a váltó... Ott van ahova mutatok, nekem csak egy van , van akinek kettő. Kihúzod a régit, berakod helyére az újat, fél perc. ha nem javul, el kell végezni a váltórudazat beállítást is. kép 1 kép 2 Kicsit szar a felvétel, de a lényeg látszik. Link to comment Megosztás: More sharing options...
brezsó Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 Ott van ahova mutatok, nekem csak egy van , van akinek kettő. Kihúzod a régit, berakod helyére az újat, fél perc. ha nem javul, el kell végezni a váltórudazat beállítást is. kép 1 kép 2 Kicsit szar a felvétel, de a lényeg látszik. Köszi, zotya! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve November28, 2008 Megoszt Elküldve November28, 2008 Köszi, zotya! :lol: :lol: Nincs mit! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
takarp Elküldve December1, 2008 Megoszt Elküldve December1, 2008 Hello! Eléggé lötyög a kar, a motrtérben levő himbák, meg csatlakozás a rudazatban teljesen laza, kotyog, billeg. Honnan lehet javító készletet venni hozzá? Hogy leeht megoldani? Esetleg esztergálni újat? Valaki tudja a pontos méreteket? Előre is köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December2, 2008 Megoszt Elküldve December2, 2008 Hello! Eléggé lötyög a kar, a motrtérben levő himbák, meg csatlakozás a rudazatban teljesen laza, kotyog, billeg. Honnan lehet javító készletet venni hozzá? Hogy leeht megoldani? Esetleg esztergálni újat? Valaki tudja a pontos méreteket? Előre is köszi! Először próbáld meg a stift(eket)t cserélni, erről előbb volt szó, meg ezt. A komplett váltókulissza elég sokba kerül. Váltási nehézség is van, vagy csak zavar, hogy lötyög? Váltóbeállítás volt már? Link to comment Megosztás: More sharing options...
takarp Elküldve December2, 2008 Megoszt Elküldve December2, 2008 Először próbáld meg a stift(eket)t cserélni, erről előbb volt szó, meg ezt. A komplett váltókulissza elég sokba kerül. Váltási nehézség is van, vagy csak zavar, hogy lötyög? Váltóbeállítás volt már? Szépen vált, azzal nincsen gond, csak lötyög, "esztétikai" probléma. Ez kell nekem: váltókar készlet/sebességváltó apróalkatrész: 2500Ft? Beállításon nem volt még. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December2, 2008 Megoszt Elküldve December2, 2008 Szépen vált, azzal nincsen gond, csak lötyög, "esztétikai" probléma. Majd nézelődöm, tehát autós boltban árulnak ilyet? Beállításon nem volt még. A váltókulisszáknál elég sok mozgó alkatrész van ami kophat, de ezt a kettőt szokták cserélni először amit irtam, autósboltokban kaphatók. Ha a kar lötyög és zavar, akkor húzd fel a váltószoknyát hátul, utánna ki lehet akasztani elöl, és nézd meg a gumigyűrű nincs-e nagyon elkopva a rudon. Azt is lehet cserélni. De szerintem amíg nincs váltási nehézséged, nem kéne hozzányúlni. Beállitani is csak akkor szokták, ha vmelyik sebességet nehezen veszi. Ha visszzaolvasol látni fogod, hogy jó pár cartárs mennyit kínlodott a váltóval, szóval amíg csak esztétikailag zavar a lötyögés addíg örülj neki. :lol: A stiftet én 650ft-ért vettem a másik meg ahogy a linken látod 2500. de előszőr cibálld meg, hogy lásd hol kottyan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve December2, 2008 Megoszt Elküldve December2, 2008 A stiftet én 650ft-ért vettem a másik meg ahogy a linken látod 2500. de előszőr cibálld meg, hogy lásd hol kottyan. Én cseréltem őket,2 hónap múlva megint kottyant,de aztán magát a stiftet hézagoltam ki 5-ös alátétekkel,azóta hibátlan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 Én cseréltem őket,2 hónap múlva megint kottyant,de aztán magát a stiftet hézagoltam ki 5-ös alátétekkel,azóta hibátlan. Nekem szerencsére a stiftcsere, és váltóbeállitás meghozta a javulást. Akkor kezdtem el fórumozni, képzeld mit kínlódtam egyedül mire rájöttem. Először hátramenet nem volt, úgy tologattam ki a kocsit a parkolóból. A rükverc helyén az egyes volt ugyanabban a síkban hátul a kettes. Aztán állítottam rajta, akkor meg az 5.-tűnt el. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 Nekem szerencsére a stiftcsere, és váltóbeállitás meghozta a javulást. Akkor kezdtem el fórumozni, képzeld mit kínlódtam egyedül mire rájöttem. Először hátramenet nem volt, úgy tologattam ki a kocsit a parkolóból. A rükverc helyén az egyes volt ugyanabban a síkban hátul a kettes. Aztán állítottam rajta, akkor meg az 5.-tűnt el. :lol: Bűvésznek készülsz? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 Bűvésznek készülsz? :lol: Nem , azt már kinőttem, most tűzoltó leszek, vagy katona. :lol: Igazából annyira el volt kopva a stift hogy el is tört. És ahogy a két fél elmozdult egymáson hol ez-hol az tünt el de mindíg csak a váltókar szélső síkjából. A 2-3-4 mindíg megvolt. Az egyes is, csak a rükverc helyén. Persze erre már csak akkor jöttem rá amikor kivettem.Katt a képért! Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 Nem , azt már kinőttem, most tűzoltó leszek, vagy katona. :lol: Akármelyik is, nem leszel túlfizetve! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 Akármelyik is, nem leszel túlfizetve! :lol: Pedig rámférne, főleg most hogy kocsim lett! Szóval akinek nincs gondja, az vegyen egy 14-éves autót! :lol: Az asszony már be is szólt, hogy mit szerelnék ha új kocsit vettünk volna? Szerencsére ez a veszély nem fenyeget. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 Pedig rámférne, főleg most hogy kocsim lett! Szóval akinek nincs gondja, az vegyen egy 14-éves autót! :lol: Az asszony már be is szólt, hogy mit szerelnék ha új kocsit vettünk volna? Szerencsére ez a veszély nem fenyeget. :P Az enyémet. :P El ne hidd.....nem is engednélek a közelébe. :lol: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve December3, 2008 Megoszt Elküldve December3, 2008 Pedig rámférne, főleg most hogy kocsim lett! Szóval akinek nincs gondja, az vegyen egy 14-éves autót! Az enyém 16 éves (3 éve van nálam) és még sose hagyott cserben. Igaz a TMK-t megkapja! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 Az enyém 16 éves (3 éve van nálam) és még sose hagyott cserben. Igaz a TMK-t megkapja! :P Engem csak egyszer, a vezszíjszakadáskor, igaz ez bosszú lehetett, az én hibám. :) Meg kétszer nem indult, szerencsére itthon, egyszer az AC-pumpa halt meg, meg most a vezetéke szakadt el. TMK-? utoljára a néhai győri textilben hallottam, de akkori is úgy, hogy ja kellett vóna! :lol: Azt addig mentek a szövőgépek amíg szétt nem estek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
epk947 Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 Engem csak egyszer, a vezszíjszakadáskor, igaz ez bosszú lehetett, az én hibám. :) Meg kétszer nem indult, szerencsére itthon, egyszer az AC-pumpa halt meg, meg most a vezetéke szakadt el. TMK-? utoljára a néhai győri textilben hallottam, de akkori is úgy, hogy ja kellett vóna! :lol: Azt addig mentek a szövőgépek amíg szétt nem estek. :lol: Hálistennek van még aki érti amit írogatok idefele.... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve December4, 2008 Megoszt Elküldve December4, 2008 Hálistennek van még aki érti amit írogatok idefele.... :lol: Ja, vmi rémlik még a cumit szopogattam a kiságyban, akkor beszéltek erről a fejem fölött. :lol: Neeeem, tényleg tudom mit jelent. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve December8, 2008 Megoszt Elküldve December8, 2008 F16-os váltó felmegy C14NZ-re? Link to comment Megosztás: More sharing options...
FPepe Elküldve December8, 2008 Megoszt Elküldve December8, 2008 F16-os váltó felmegy C14NZ-re? Sztem csak F13 és F15-ből némelyik, de majd jönnek okosabbak, és megmondják :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December9, 2008 Megoszt Elküldve December9, 2008 F16-os váltó felmegy C14NZ-re? Nem. De még a féltengelye is más. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Johnny82 Elküldve December9, 2008 Megoszt Elküldve December9, 2008 Nem. De még a féltengelye is más. Akkor melyik a legnagyobb váltó amit felrakhatok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December9, 2008 Megoszt Elküldve December9, 2008 Akkor melyik a legnagyobb váltó amit felrakhatok? F13 és F15. Bőven elég is ez rá :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szobikari Elküldve December9, 2008 Megoszt Elküldve December9, 2008 F13 és F15. Bőven elég is ez rá :D Jajaja. de a MIG-29 sem rossz. meg a gripenek... :rolleyes: :) Bocs, Zotya-szindrómában szenvedek... szenvedek??? élvezem minden percét :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
norbikadett Elküldve December9, 2008 Megoszt Elküldve December9, 2008 helló.van egy 1.6i motor 1991-es 140 e km-rel.és hozzá f-16 váltó.mennyit ér ez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts