Guest Sanci Elküldve Szeptember28, 2008 Elküldve Szeptember28, 2008 Ha-Ha-Ha kb. egy hónapja szakadt el 50guriga volt a kár. Szóval csinálhatom? Igen? Légyszi , légysziii! :lol: ADJ NEKI, ADJ NEKIII!!!!! :D :lol: :lol: :D
epk947 Elküldve Szeptember28, 2008 Elküldve Szeptember28, 2008 Nem károsodik ilyenkor a motor? Este megint megyek az asszony elé, és kipróbálnám persze csak odafele! :lol: Azért tilt a vezérlés, hogy ne károsodjon. Persze ha mindíg tiltásig pörgeted, akkor azért az élettartam nem fog növekedni! :lol: De az igaz, hogy az egynégyesnyóccelepes nagyon bírja a strapát. Meraza kicsinyke teljesítmény nem veszi igénybe a nagyobb teljesítményre méretezett alkatrészeket nagyon. Harmadikban 120-ig (óra szerint!... ami valójában kb. 110) rendszeresen huzattam az enyémet annó. Ma is jó a gép 300 ezerhez nagyon közel... Ha a vezérműszíjat időben cserélteted, akkor a 100-nál nyugodtan visszanyomhatod 3.-ba. Motorfék!!! :lol: Aztán onnan még el is indul.
opel16v Elküldve Szeptember29, 2008 Elküldve Szeptember29, 2008 De ha félsz, hogy elszakad a vezérműszíj akkor inkább hagyd mert abban az esetben kicsit átrendezheti a cuccost a mociban. Ettől nem lehet :lol: Nyugodtan el lehet menni tiltásig, az pont egy olyan határ, aminél még nem károdosik a motor, persze nem huzamosabb idő alattra van ez értve :lol:
szobikari Elküldve Szeptember29, 2008 Elküldve Szeptember29, 2008 Ettől nem lehet :D Nyugodtan el lehet menni tiltásig, az pont egy olyan határ, aminél még nem károdosik a motor, persze nem huzamosabb idő alattra van ez értve :lol: Én még sohasem toltam autót tiltásig... :lol: a Zastrát kb 6.000-ig pörgettem, a kis swiftet sem forgattam tovább 5.500-nál. apum swiftjét is csak 6.800ig :lol: de még nem szabályzott. Valahogy nincs szívem így kínozni a motorokat. Pedig régen rengeteg alkalmam volt rá, persze mindig más kocsijával :D
opel16v Elküldve Szeptember29, 2008 Elküldve Szeptember29, 2008 a Zastrát kb 6.000-ig pörgettem Akkor már csak egy pillanat műve lett volna a leszabályzás :lol:
szobikari Elküldve Szeptember29, 2008 Elküldve Szeptember29, 2008 Akkor már csak egy pillanat műve lett volna a leszabályzás :lol: jó-jó, de elveszíteni a szüzességet és majdnem elveszíteni a szüzességet is ég és föld :lol:
opel16v Elküldve Szeptember29, 2008 Elküldve Szeptember29, 2008 jó-jó, de elveszíteni a szüzességet és majdnem elveszíteni a szüzességet is ég és föld :lol: ha már szexuális asszociációkkal magyarázzuk, akkor jobban illene az elmenni, vagy majdnem elmenni hasonlat ide... :lol:
szobikari Elküldve Szeptember29, 2008 Elküldve Szeptember29, 2008 ha már szexuális asszociációkkal magyarázzuk, akkor jobban illene az elmenni, vagy majdnem elmenni hasonlat ide... :lol: ááá, tudtam, hogy te azonnal ugrasz erre a témára :lol: :lol: :D
zotya975 Elküldve Szeptember29, 2008 Elküldve Szeptember29, 2008 Kösz a sok szurkolást de nem lett leszabályzásig pörgetve este, mert odafele be sem melegedett, visszafele meg az asszonnyal nem mertem hátha letépi a kapaszkodót. :lol: Majd máskor. Egyébként lehet hogy volt már ilyen, multkor 2.esben padló nem tudom hol jártam mert nincs ford.szám mérőm, de elkezdett rángatni. Azt hittem vmi gond van , és félreálltam de aztán ment rendesen. Szóval lehet"elmentem" ha már erről beszélgettek. :lol:
epk947 Elküldve Szeptember29, 2008 Elküldve Szeptember29, 2008 Kösz a sok szurkolást de nem lett leszabályzásig pörgetve este, mert odafele be sem melegedett, visszafele meg az asszonnyal nem mertem hátha letépi a kapaszkodót. :lol: Majd máskor. Egyébként lehet hogy volt már ilyen, multkor 2.esben padló nem tudom hol jártam mert nincs ford.szám mérőm, de elkezdett rángatni. Azt hittem vmi gond van , és félreálltam de aztán ment rendesen. Szóval lehet"elmentem" ha már erről beszélgettek. :lol: Van ilyen! Valaki észre sem veszi és elmegy! :lol:
Guest Sanci Elküldve Október3, 2008 Elküldve Október3, 2008 DTL mocira milyen szériaszámú 6 gangos váltót lehetne feltenni? A harang miatt gondolom más lehet a felfogatása a blokkal.
Tápiószecső Elküldve Október3, 2008 Elküldve Október3, 2008 DTL mocira milyen szériaszámú 6 gangos váltót lehetne feltenni? A harang miatt gondolom más lehet a felfogatása a blokkal. Most is 6-os váltód van. 5 előre 1 hátra. :lol: Szerintem gyakorlatilag amúgy semilyet. Miért szeretnéd?
Tápiószecső Elküldve Október3, 2008 Elküldve Október3, 2008 Csöpög valami az 1.8 alatt. :lol: Bár a csöpögés enyhe kifejezés. 4 napot állt és így ránézésre legalább fél deci lötty jött ki. A lendkerék vonalában pedig elég olajos is a váltóharang. A lötty meg pirosas színű. Ugye más szerint is egyértelműen váltóolaj? Vagy lehet akár szervó is? Szerelő meg nem mondta, és már megvettem minden cuccot a nagyszervízhez. :lol:
Guest Sanci Elküldve Október3, 2008 Elküldve Október3, 2008 Ugyan nem sűrűn járok pályán de 120-130 környékén már 2800-3000 r/min körül forog és ott már szereti a kaját, na most egy kímélő(bb) fokozat nem jönne rosszul.
szobikari Elküldve Október3, 2008 Elküldve Október3, 2008 Ugyan nem sűrűn járok pályán de 120-130 környékén már 2800-3000 r/min körül forog és ott már szereti a kaját, na most egy kímélő(bb) fokozat nem jönne rosszul. Szerintem ha utánaszámolsz, többe kerülne a leves, mint a hús. Tudnál spórolni 1 L gázolajat ( lehet, még annyit sem ), ahhoz pedig, hogy egy ilyen átalakítás / beruházás rentábilis legyen, elég sok ezer km-t kellene megtenni. Szerintem :lol:
Guest Sanci Elküldve Október3, 2008 Elküldve Október3, 2008 Csöpög valami az 1.8 alatt. :lol: Bár a csöpögés enyhe kifejezés. 4 napot állt és így ránézésre legalább fél deci lötty jött ki. A lendkerék vonalában pedig elég olajos is a váltóharang. A lötty meg pirosas színű. Ugye más szerint is egyértelműen váltóolaj? Vagy lehet akár szervó is? Szerelő meg nem mondta, és már megvettem minden cuccot a nagyszervízhez. :lol: Nézd meg azt a váltóolajat nincs-e sok benne -tudod, sík terepen a szintellenőrző csavart ki és megcsurran egyből belőle de lehet csak szimplán szétment a nyelestengely szimering. Az enyémbe sok volt az olaj, kb 2-3 decivel több, leengedtem belőle + picikét megemeltem a kocsi jobb oldalát és azóta semmi, még csak csepp sem vigyorog a harang alján pedig már azt is kezdtük gyanúsítani, hogy a főtengely szimering mehetett szét nem csak a nyelestengelyé.
Tápiószecső Elküldve Október3, 2008 Elküldve Október3, 2008 Ugyan nem sűrűn járok pályán de 120-130 környékén már 2800-3000 r/min körül forog és ott már szereti a kaját, na most egy kímélő(bb) fokozat nem jönne rosszul. Tudd meg milyen váltód van. Egy hosszabb 5diket a legegyszerűbb belerakni. De lehet egy hosszabb váltót, vagy egy hosszabb végáttételt. Ezek néhány 10ezerből megvalósíthatók, de még így is egy nagyságrenddel olcsóbb lenne mint egy 6os, ha egyáltalán az megvalósítható. :lol:
Guest Sanci Elküldve Október3, 2008 Elküldve Október3, 2008 Tudd meg milyen váltód van. Egy hosszabb 5diket a legegyszerűbb belerakni. De lehet egy hosszabb váltót, vagy egy hosszabb végáttételt. Ezek néhány 10ezerből megvalósíthatók, de még így is egy nagyságrenddel olcsóbb lenne mint egy 6os, ha egyáltalán az megvalósítható. :lol: Sajnos nagyon jól tudom milyen és hogy hogyan néz ki belülről, F13. Volt javítva, széthányta az 5.-iket. Na most így ahogy van az áttételezés közúton pont jó (80-90 közt 1700-2000 közt pörög) de ha pályán haladok/nék vele akkor már naftában nem a legjobb mert ott már szereti a 6 környékét, ha hegyes-völgyes akkor meg akár a 8-at is. Na most ha minden igaz akkor unokahugom élettársa németből tudna hozni egyet -talán lehet egy "köszönöm"-ért- és azért kérdeztem, hogy melyik mehetne rá ami megpasszol vele.
Tápiószecső Elküldve Október3, 2008 Elküldve Október3, 2008 Sajnos nagyon jól tudom milyen és hogy hogyan néz ki belülről, F13. Volt javítva, széthányta az 5.-iket. F13-ból ezer féle van. Fokozatáttételek, végáttétel?
Guest Sanci Elküldve Október3, 2008 Elküldve Október3, 2008 Passz, a szerelő srác tudná megmondani, én annyira nem folytam bele.
webshark Elküldve Október3, 2008 Elküldve Október3, 2008 Megvolt az olajcserém a difiműben. Kicsit vacakoltunk, mert a mester nem tudta hogy hol töltse fel. Új tömítés is van alul. Végül a felső műanyag csavaron át kapta meg az 1,7 lityi málnaszörpöt. Ja és most van 166.000 km a kocsimban.
Tápiószecső Elküldve Október3, 2008 Elküldve Október3, 2008 Passz, a szerelő srác tudná megmondani, én annyira nem folytam bele. Oldalt rá van írva a váltóra.
-VEL- Elküldve Október7, 2008 Elküldve Október7, 2008 Sziasztok ! Szemezek egy '97es F Astráva, ami 2000-es 8szelepes, de lehet hogy 16, ez még nem tiszta,de autómata. Nem valami gyakori párosítás. Ettől olyan izgalmas :lol: Tud valaki valami infót erről a tipusról? Jó ez a motor, főleg ha autómatával kapcsolják össze,vagy inkább ne is gondolkozzam rajta? Tudom hogy a jó az relatív és sok mindentől függ, de mi a gyakorlati tapsztalat? Előre is köszi a választ !
hening Elküldve Október7, 2008 Elküldve Október7, 2008 Sziasztok ! Szemezek egy '97es F Astráva, ami 2000-es 8szelepes, de lehet hogy 16, ez még nem tiszta,de autómata. Nem valami gyakori párosítás. Ettől olyan izgalmas :lol: Tud valaki valami infót erről a tipusról? Jó ez a motor, főleg ha autómatával kapcsolják össze,vagy inkább ne is gondolkozzam rajta? Tudom hogy a jó az relatív és sok mindentől függ, de mi a gyakorlati tapsztalat? Előre is köszi a választ ! Ha 8 szelepes tényleg, akkor az a motor (C20NE) szinte agyonverhetetlen. De nem túl valószínű, hogy az van benne. Inkább 16-os (C20XE, vagy XEV) Az autómata váltóról csak annyit nyilatkozom, hogy nekem nem kéne. :lol: :lol:
-VEL- Elküldve Október7, 2008 Elküldve Október7, 2008 Ha 8 szelepes tényleg, akkor az a motor (C20NE) szinte agyonverhetetlen. De nem túl valószínű, hogy az van benne. Inkább 16-os (C20XE, vagy XEV) Az autómata váltóról csak annyit nyilatkozom, hogy nekem nem kéne. :lol: :lol: Miért nem kéne? Rossz tapasztalatod van az Opel automatáról, vagy csak inkább szeretsz váltogatni?
Recommended Posts