csigusz1 Elküldve Július14, 2016 Elküldve Július14, 2016 Sziasztok. Azóta az 5-ik fokozatba nincs hajtás egyáltalán. Váltó csere lesz. Sikerült venni bele másikat F13-as váltó,de van-e még valami változás a régi között azt nem tudom. Mit érdemes előtte még kicserélni,szimering esetleg?
pszilaj Elküldve Július14, 2016 Elküldve Július14, 2016 On 2016. 07. 14. at 13:59, csigusz1 írta: Sziasztok. Azóta az 5-ik fokozatba nincs hajtás egyáltalán. Váltó csere lesz. Sikerült venni bele másikat F13-as váltó,de van-e még valami változás a régi között azt nem tudom. Mit érdemes előtte még kicserélni,szimering esetleg? Expand Szerintem a nyelestengely szimeringet, a kulisszánál lévő szimeringet, a főtengelyszimeringet. A féltengelyszimeringet is állapotuktól függően lehet, hogy érdemes.
csigusz1 Elküldve Július14, 2016 Elküldve Július14, 2016 On 2016. 07. 14. at 16:51, pszilaj írta: Szerintem a nyelestengely szimeringet, a kulisszánál lévő szimeringet, a főtengelyszimeringet. A féltengelyszimeringet is állapotuktól függően lehet, hogy érdemes. Expand Rendben,köszönöm az infót.
csigusz1 Elküldve Július16, 2016 Elküldve Július16, 2016 Sziasztok. Mire figyeljek a váltó cserénél,féltengely kihúzható gond nélkül stb,ilyenekre gondolok. Köszönöm.
zotya975 Elküldve Július16, 2016 Elküldve Július16, 2016 On 2016. 07. 16. at 9:56, csigusz1 írta: Sziasztok. Mire figyeljek a váltó cserénél,féltengely kihúzható gond nélkül stb,ilyenekre gondolok. Köszönöm. Expand Kihúzható, olaj folyhat ki és a szimering ha régi és meg van keményedve előfordul hogy sérül és ereszteni fog. Visszadugáskor rendessen kattanjon a helyére.
csigusz1 Elküldve Július16, 2016 Elküldve Július16, 2016 On 2016. 07. 16. at 12:58, zotya975 írta: Kihúzható, olaj folyhat ki és a szimering ha régi és meg van keményedve előfordul hogy sérül és ereszteni fog. Visszadugáskor rendessen kattanjon a helyére. Expand Zégergyűrű vagy valamilyen rögzitése van esetleg vagy határozottan kihúzható?
szabolala Elküldve Július16, 2016 Elküldve Július16, 2016 Sziasztok! Váltóolaj-csere mennyire bonyolult? Megoldható akna nélkül? Hogy tudom leereszteni, hogy tudom feltölteni, mennyi olaj kell bele, milyen olajat ajánlotok? 1993 x17dt, a váltó típusát nem tudom, abban tudtok segíteni hogy az mi lehet? Ilyen kérdések foglalkoztatnak. :D A válaszokat előre is köszönöm!
Pingvin Elküldve Július16, 2016 Elküldve Július16, 2016 Nem bonyolult, én vagy négy évvel ezelőtt, a panelház parkolójában csináltam. Most aknáról csinálom, mert elkezdett könnyezni a tömítés, így azért határozottan komfortosabb. Nincs leeresztő csavar, le kell venni a váltó alsó deklijét. Feltölteni vagy a szint ellenörző csavarnál tudod, vagy a szuszogón keresztül. 1.4-1.6 liter olaj megy bele, Csergőben lehet kapni, gyári odavaló GM olajat 3200 Ft környékén literét. Állítólag a szintjelző csavar alatt kell lennie a mennyiségnek 1 vagy 2 centivel, én anno csavarig töltöttem, nem vert ki egy szimeringet sem. (Azóta csináltam neki heggesztő pálcából pici nivót. ) Az olajdekli minden csavarját óvatosan lazítsd fel, a legmélyebbi pontjait egy picit jobban, tegyél alá egy tepsit, és a végén lazítsd fel a magasabb ponton lévőket, úgy kultúráltabban jön le, mint ha magának talál valahol leejtést. 1
zotya975 Elküldve Július16, 2016 Elküldve Július16, 2016 On 2016. 07. 16. at 13:51, csigusz1 írta: Zégergyűrű vagy valamilyen rögzitése van esetleg vagy határozottan kihúzható? Expand Van zégergyűrű, de ehhez nem férsz hozzá, a váltóban van, és a féltengely kihúzása után ott kell maradni a belső féltengely csuklón egy horonyban. Az a lényeg hogy amikor visszatolod tuti bekattanjon a helyére, mert ha nem, nem tud ugyan kicsúszni a váltóból de olyan kottyanása van hogy kiveri a szimeringet, és elfolyik a váltóolaj. Visszarakáskor kicsit be kell kenni olajjal.
szabolala Elküldve Július16, 2016 Elküldve Július16, 2016 On 2016. 07. 16. at 18:51, Pingvin írta: Nem bonyolult, én vagy négy évvel ezelőtt, a panelház parkolójában csináltam. Most aknáról csinálom, mert elkezdett könnyezni a tömítés, így azért határozottan komfortosabb. Nincs leeresztő csavar, le kell venni a váltó alsó deklijét. Feltölteni vagy a szint ellenörző csavarnál tudod, vagy a szuszogón keresztül. 1.4-1.6 liter olaj megy bele, Csergőben lehet kapni, gyári odavaló GM olajat 3200 Ft környékén literét. Állítólag a szintjelző csavar alatt kell lennie a mennyiségnek 1 vagy 2 centivel, én anno csavarig töltöttem, nem vert ki egy szimeringet sem. (Azóta csináltam neki heggesztő pálcából pici nivót. ) Az olajdekli minden csavarját óvatosan lazítsd fel, a legmélyebbi pontjait egy picit jobban, tegyél alá egy tepsit, és a végén lazítsd fel a magasabb ponton lévőket, úgy kultúráltabban jön le, mint ha magának talál valahol leejtést. Expand Köszi! Ezt találtam amúgy: http://autokotua.com/sebessegvalto/opel/astra.html Eszerint a 93-as isuzuba 1,9 liter megy bele API GL-4, SAE 80W90 ásványi reduktor olajból. Ez szerintetek korrekt infó?
Pingvin Elküldve Július16, 2016 Elküldve Július16, 2016 Ezt nem tudom, nekem C16NZ-m van, abba annak idején kb. 1.4 vagy 1.6 liter ment bele, ma meg még nem tudtam kimenni a garázsba mert egész nap szakadt az eső, így pontosat nem tudok mondani. Végül is mindenképpen kell venni 2 db. 1 literest, ha 1.4 ha 1.9 megy bele. 1
csigusz1 Elküldve Július21, 2016 Elküldve Július21, 2016 On 2016. 07. 16. at 19:01, zotya975 írta: Van zégergyűrű, de ehhez nem férsz hozzá, a váltóban van, és a féltengely kihúzása után ott kell maradni a belső féltengely csuklón egy horonyban. Az a lényeg hogy amikor visszatolod tuti bekattanjon a helyére, mert ha nem, nem tud ugyan kicsúszni a váltóból de olyan kottyanása van hogy kiveri a szimeringet, és elfolyik a váltóolaj. Visszarakáskor kicsit be kell kenni olajjal. Expand Váltó csere megtörtént,viszont nem tudom beállítani a váltót, 5 és hátramenet nincs.
bandika Elküldve Július21, 2016 Elküldve Július21, 2016 On 2016. 07. 21. at 19:14, csigusz1 írta: Váltó csere megtörtént,viszont nem tudom beállítani a váltót, 5 és hátramenet nincs. Expand GYIK ban találsz leírást flottul le van irva a művelet
csigusz1 Elküldve Július21, 2016 Elküldve Július21, 2016 (edited) On 2016. 07. 21. at 19:31, bandika írta: GYIK ban találsz leírást flottul le van irva a művelet Expand Az alapján csináltam és mégse. Pl a váltó rudazatra az a rész amit hosszú crovával rögzitünk az alig megy rá 4-5 mm a váltórúdra. Nem értem miért. Már csináltam úgy állítást a régi váltóval és oké volt,de ennél már min 2 órám ráment és semmi Módosítva Július21, 2016 : csigusz1
zotya975 Elküldve Július22, 2016 Elküldve Július22, 2016 (edited) On 2016. 07. 21. at 19:51, csigusz1 írta: Az alapján csináltam és mégse. Pl a váltó rudazatra az a rész amit hosszú crovával rögzitünk az alig megy rá 4-5 mm a váltórúdra. Nem értem miért. Már csináltam úgy állítást a régi váltóval és oké volt,de ennél már min 2 órám ráment és semmi Expand Pedig annak a résznek annyira rá kell menni a rúdra hogy a végén még ki is látszik belőle 2-3 miliméter. Miért nem megy rá? Rászorul már az elején? Próbáld meg csavarhúzóval szétfeszíteni a két felet amit a csavar összehúz. A váltókulissza jött az új váltóval együtt? Az is astrában volt? Módosítva Július22, 2016 : zotya975
csigusz1 Elküldve Július22, 2016 Elküldve Július22, 2016 (edited) On 2016. 07. 22. at 4:57, zotya975 írta: Pedig annak a résznek annyira rá kell menni a rúdra hogy a végén még ki is látszik belőle 2-3 miliméter. Miért nem megy rá? Rászorul már az elején? Próbáld meg csavarhúzóval szétfeszíteni a két felet amit a csavar összehúz. A váltókulissza jött az új váltóval együtt? Az is astrában volt? Expand Csak a váltó lett cserélve semmi más. A váltó kartól nézve el tud mozdulni a rudazat? Egyszerűen olyan mintha rövid lenne. Módosítva Július22, 2016 : csigusz1
szabolala Elküldve Július26, 2016 Elküldve Július26, 2016 Sziasztok! Visszatérnék a váltóolaj kérdéskörre, itt írta vki a GM olajat, az elvileg akkor ez, ugye? http://www.bardiauto.hu/webshop/olajok-adalekok/meretoil_valtomuolaj/-OPE1940182 Itt viszont azt írja hogy ez 75W-90 és API GL-5ös. Ezen az oldalon szinte kivétel nélkül minden motorra 80W90 API GL 4-et ajánl.: http://autokotua.com/sebessegvalto/opel/astra.html Mit mondotok? 1.7 isuzuba kéne...
Pingvin Elküldve Július26, 2016 Elküldve Július26, 2016 Szia Szabolala ! C16NZ-be GM-et tettem már (tömítés miatt) másodszorra. Nálam teljesen jól érzi magát a váltó vele.
szabolala Elküldve Július29, 2016 Elküldve Július29, 2016 Sziasztok! SOS! A váltókulisszára, amit ugye akkor veszek le, ha szimeringet cserélek a rúdnál, milyen papírtömítés megy? F16 váltóm van, megvettem az unixnál ezt:http://opelcentrum.hu/aruhaz/valto/tomitesek/tomites-5-es-zarofedel-koze-f16-18-20 De ez tuti nem oda való, jóval nagyobb, mint ami kéne. A váltótoronynál a tömítés egyforma minden váltónál? Ez lenne az?https://alkatreszek.hu/gyariszam/755160 Segítsetek légyszi, mert holnap nekiesnék, de az unixban mielőbb meg kell rendelni, hogy ideérjen még ma... Köszi!
Szabadij Elküldve Július29, 2016 Elküldve Július29, 2016 (edited) On 2016. 07. 29. at 8:04, szabolala írta: Sziasztok! SOS! A váltókulisszára, amit ugye akkor veszek le, ha szimeringet cserélek a rúdnál, milyen papírtömítés megy? F16 váltóm van, megvettem az unixnál ezt:http://opelcentrum.hu/aruhaz/valto/tomitesek/tomites-5-es-zarofedel-koze-f16-18-20 De ez tuti nem oda való, jóval nagyobb, mint ami kéne. A váltótoronynál a tömítés egyforma minden váltónál? Ez lenne az?https://alkatreszek.hu/gyariszam/755160 Segítsetek légyszi, mert holnap nekiesnék, de az unixban mielőbb meg kell rendelni, hogy ideérjen még ma... Köszi! Expand Valószínűleg igen. Amit te vettél az a váltó végére való,az ötödik sebesség áttételének a deknije alá.Ha a bal első keréknél benézel,akkor látod is,hogy hova való. Módosítva Július29, 2016 : Szabadij 1
szabolala Elküldve Július29, 2016 Elküldve Július29, 2016 On 2016. 07. 29. at 9:23, Szabadij írta: Valószínűleg igen. Amit te vettél az a váltó végére való,az ötödik sebesség áttételének a deknije alá.Ha a bal első keréknél benézel,akkor látod is,hogy hova való. Expand Köszi! Ezt rendeltem, remélem jó lesz! Közben találtam egy nagyon jó leírást képekkel (sajnos itt a gyikben nincsenek meg a képek):http://opelmuhely.com/leiras-reszletei/90/valtorud__kulissza__szimering_csere
Szabadij Elküldve Augusztus3, 2016 Elküldve Augusztus3, 2016 Üdv! Van valakinek tapasztalata,hogy f astránál mitől függhet,hogy a kuplungpedál benyomása mennyire nehézkes. Előrebocsátom,hogy nincs semmi baj a kuplugommal,de a múltkor egy napig vezettem egy olajkályhás caravan-t és szinte ellenállás nélkül lehetett benyomkodni a pedált,szoknom is kellett egy darabig. Kíváncsiságból felpattintottam a motorháztetőt,de kinézetre semmi különbséget nem láttam az enyémhez képest,esetleg a kuplungszerkezetben lehet valami különbség?Az enyémben határozottan nyomni kell...
zotya975 Elküldve Augusztus3, 2016 Elküldve Augusztus3, 2016 On 2016. 08. 03. at 10:22, Szabadij írta: Üdv! Van valakinek tapasztalata,hogy f astránál mitől függhet,hogy a kuplungpedál benyomása mennyire nehézkes. Előrebocsátom,hogy nincs semmi baj a kuplugommal,de a múltkor egy napig vezettem egy olajkályhás caravan-t és szinte ellenállás nélkül lehetett benyomkodni a pedált,szoknom is kellett egy darabig. Kíváncsiságból felpattintottam a motorháztetőt,de kinézetre semmi különbséget nem láttam az enyémhez képest,esetleg a kuplungszerkezetben lehet valami különbség?Az enyémben határozottan nyomni kell... Expand Régi kuplungot általában nehezebb benyomni, de ha ki van száradva a zsír a bowdentől az is számít. Nekem most már csak attól könnyebb lett hogy másik kinyomó csapágyat szereltem be és ennek kicsit más az a része ami találkozik a lamellákkal.
Pingvin Elküldve Augusztus3, 2016 Elküldve Augusztus3, 2016 Nekem kuplungcsere után nem változott, igaz a bowdent nem piszkáltuk.
Mikulás74 Elküldve Augusztus4, 2016 Elküldve Augusztus4, 2016 Üdv emberek, egy ismerősnek nem megy a km számlálója, cserélt órát, spirált, de állítólag a váltóban van a gond, azt a kihajtó fogaskereket mennyire nehéz cserélni? Köszi
Recommended Posts