Guest Elküldve Április27, 2004 Megoszt Elküldve Április27, 2004 Van egy problémám!!! Az autómataváltóm folyamatosam hibát jelez ha bármilyen sebességbe is kapcsolom. Néha a hiba megszűnik rendszerteleműl! Eddig 2 szer kiolvasták a computer-t de mind a kéttszer más hibát határoztak meg. Elösszőr az elektromos jeladó nem adott jelet, majd másodszor (másik helyen) a nyomásszabályzó szelepre jelzet rövidzárlatott. Az egyes számú hiba javítva lett. De a kettes számú hibánál nem tudták meghatározni melyik szelep a zárlatos.SEGÍTSETEK, hogy ki és hol tudna segíteni!!!!!!!!!! ELŐRE IS KÖSZI! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április29, 2004 Megoszt Elküldve Április29, 2004 Helló! Ha ez az az autó amire gondolok, akkor én mondtam ezt a hibát. És már akkor is mondtam, hogy egy "hozzáértő" autómataváltószerelő szagember tud segíteni a problémád megoldásában. Ha nagyon nem találsz ilyet, irj emilt nekem, és megkeresem az autómataváltós ismerősöm telefonszámát..... Üdv: Ákos akos@opelklub.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts