Thor Elküldve Augusztus17, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2010 De nekem az olajat is eszi :S Miért irigyelsz :D?? Hófehér azt jelenti hogy nem kap rendesen üzemanyagot vagy mit?? Igen. Szegény a keverék, de ez annyira nem nagy gáz ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus17, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2010 Én nem mernék elindulni Macedoniába kocsival ^_^ Lesz az több is :D autópályán fog enni 8at is :D Nah kiszámoltam a 2604km-re (gumicsalást levontam) összesen 169,5 litert tankoltam. Ez pont 6,5 liter/100km ;) Agyig rakva csomagokkal és azért a tempó megvolt mindenhol, nah meg persze a klíma és volt 40km araszolás amin annyi fogyott, mint előtte a 260km-en :D Nah de így sem szomorkodom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus22, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus22, 2010 52 L = 690 km (sok volt a város, + 1-ben is sokat araszoltam ócska földesúton) 7.5 L átlag ^_^ Nem zár rendesen a termosztátom. Mielőtt ma mentünk volna a Balatonra levettem az onnan jövő csövet, mert csepegett a víz. Szerencsére nem volt kirepedve, csak kicsit laza volt a bilincse. De legalább feltűnt, hogy nem teljesen zár a termosztát, vékonyan csordogált a vizecske. :D Talán jövő héten lesz 1 napom, hogy ráérjek megcsinálni. A másik Wahler ott figyel a polcon. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 52 L = 690 km (sok volt a város, + 1-ben is sokat araszoltam ócska földesúton) 7.5 L átlag ^_^ Nem zár rendesen a termosztátom. Mielőtt ma mentünk volna a Balatonra levettem az onnan jövő csövet, mert csepegett a víz. Szerencsére nem volt kirepedve, csak kicsit laza volt a bilincse. De legalább feltűnt, hogy nem teljesen zár a termosztát, vékonyan csordogált a vizecske. :D Talán jövő héten lesz 1 napom, hogy ráérjek megcsinálni. A másik Wahler ott figyel a polcon. :D Jó az a fogyi :D Mekkora macera kicserélni ezen a mocin? Mennyi idő sacc? Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Ahogy nézegettem milyen nagy munka lenne, én hozzá se kezdenék mert tuti elrontanék vmit :/ De aki csinált már ilyet annak gyerekjáték ^_^ Holnapra ideér a hűtőm azt cserélem ki, ma meg a müszerfal ledek jöttek meg, azokat vhogy szórtabb fényre kellene felcsiszolni és cserélném ki a müszerfalat is :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Ahogy nézegettem milyen nagy munka lenne, én hozzá se kezdenék mert tuti elrontanék vmit :/ De aki csinált már ilyet annak gyerekjáték ^_^ Holnapra ideér a hűtőm azt cserélem ki, ma meg a müszerfal ledek jöttek meg, azokat vhogy szórtabb fényre kellene felcsiszolni és cserélném ki a müszerfalat is :D Ahogy Hening is írta az Astra GYIK-ben: Amennyiben nem rendelkezünk elég tapasztalattal, ne kezdjünk bele, mert komoly károsodást okozhatunk a motorokban a nem megfelelő beállítások esetén. Nah akkor azért van mit csinálni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus23, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus23, 2010 Jó az a fogyi :D Mekkora macera kicserélni ezen a mocin? Mennyi idő sacc? Lehetne kisebb is az étvágya. ^_^ A vezérlést kell levenni a termosztátcseréhez. :D Eszelek is a külső házas megoldáson. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Lehetne kisebb is az étvágya. ^_^ A vezérlést kell levenni a termosztátcseréhez. :D Eszelek is a külső házas megoldáson. :D Mekkora meló lenne megoldani? Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Nem túl nagy, a haver apja esztergályos, csináltatnék vele 2 összeillő karimás csővéget, amiben a termosz szélét kiszedetném és pár csavarral össze lehetne huzatni.Aztán bele tenném a vízcsőbe és kész is. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Nem túl nagy, a haver apja esztergályos, csináltatnék vele 2 összeillő karimás csővéget, amiben a termosz szélét kiszedetném és pár csavarral össze lehetne huzatni.Aztán bele tenném a vízcsőbe és kész is. ^_^ Hmm, akkor tényleg van benne ráció. Nekem is bejött a szervócső upgrade, símán bírta a görög utat is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Ilyenre gondolok, csak aluból. Félbe vágom a vízcsövet és bele vele. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Ilyenre gondolok, csak aluból. Félbe vágom a vízcsövet és bele vele. ^_^ http://pics.coldline.hu/pics/82046-20100827-dklmMr.jpg http://pics.coldline.hu/pics/82045-20100827-h0wIwk.jpg Nem rossz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 No copy. :D Minden jog fenntartva. ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Nekem vmi nem kóser a fogyasztásommal mostanába :S 3liter benzin 25km csak város -> akkor ezek szerint városba 12liter a fogyi ^_^ és nem hajtom az autót, szépen kiméletesen megyek Termosztátomat látom mikor nyit, eléri a 90fokot utána visszaesik a 90és 0közé az kb. 75fok AC most lett cserélve, de ott a pumpánál tömitést nem cseréltem, párologhat az üzemanyag, amúgy semmi baja nem volt a tömitésnek?? Lamdba szonda meg drága lenne lecserélni, és lehet nem is az a rosz Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Nekem vmi nem kóser a fogyasztásommal mostanába :S 3liter benzin 25km csak város -> akkor ezek szerint városba 12liter a fogyi ^_^ és nem hajtom az autót, szépen kiméletesen megyek Termosztátomat látom mikor nyit, eléri a 90fokot utána visszaesik a 90és 0közé az kb. 75fok AC most lett cserélve, de ott a pumpánál tömitést nem cseréltem, párologhat az üzemanyag, amúgy semmi baja nem volt a tömitésnek?? Lamdba szonda meg drága lenne lecserélni, és lehet nem is az a rosz Lambda van 6e-ért gyári. 12l városban nem olyan meglepő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 No copy. :D Minden jog fenntartva. ^_^ :D :D ;) Nekem gyárilag is csak pár perc a termosztárcsere :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Szemetek, persze a drága motorokhoz már megoldották. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Nekem vmi nem kóser a fogyasztásommal mostanába :S 3liter benzin 25km csak város -> akkor ezek szerint városba 12liter a fogyi :D és nem hajtom az autót, szépen kiméletesen megyek Termosztátomat látom mikor nyit, eléri a 90fokot utána visszaesik a 90és 0közé az kb. 75fok AC most lett cserélve, de ott a pumpánál tömitést nem cseréltem, párologhat az üzemanyag, amúgy semmi baja nem volt a tömitésnek?? Lamdba szonda meg drága lenne lecserélni, és lehet nem is az a rosz A fogyiszámolásod, hát hogyis mondjam ^_^ Pontatlan, de irányadónak jó :D Ilyen kis mennyiségeknél torzulhat az adat, nem is kicsit. Gondold el, mennyit számít 1 deci pl. Ami tuti, az a telitanktól telitankig ugyanazon a kúton és kútfejen, mindig ugyanaddig a kattanásig (nekem 3 mindig). (tudom még nincs annyi lovetta hogy teletank, de majd lesz később és ez a lényeg! :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Szemetek, persze a drága motorokhoz már megoldották. ^_^ :D :D Ez már a jövő :D B Veki powaaa... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Lambda van 6e-ért gyári. 12l városban nem olyan meglepő. Párocskám panaszkodott ma, hogy milyen lusta az övé (az enyémhez képest). Nah volt egy kis dolgom, így elvittem az Övét ^_^ Nah ki lett kormolva rendesen, tuti jobb lesz neki, de nekem is gyanús a lambdaszondája, mert hirtelen gáznál torpan egyet és csak utána jön a meglódulás. "Kicsit" megmelegedett a gumi/fék kombó, pedig az utolsó 1km, már levezető hűtés volt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Lambda van 6e-ért gyári. 12l városban nem olyan meglepő. 1.8-as autóval ^_^??? Eddig sokkal kevesebbet evett Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Párocskám panaszkodott ma, hogy milyen lusta az övé (az enyémhez képest). Nah volt egy kis dolgom, így elvittem az Övét ^_^ Nah ki lett kormolva rendesen, tuti jobb lesz neki, de nekem is gyanús a lambdaszondája, mert hirtelen gáznál torpan egyet és csak utána jön a meglódulás. "Kicsit" megmelegedett a gumi/fék kombó, pedig az utolsó 1km, már levezető hűtés volt :D Hirtelen gáznál nekem is torpan egyet. Meg mostanába a kipufogó dobomba áll az olaj, pedig a gyertya őzbarna Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Hirtelen gáznál nekem is torpan egyet. Meg mostanába a kipufogó dobomba áll az olaj, pedig a gyertya őzbarna Füstöl a kocsi? Link to comment Megosztás: More sharing options...
moti Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Igen füstöl, igaz most 15w 40 olajat raktam bele Shelles, de a gyertya meg őzbarna Link to comment Megosztás: More sharing options...
Thor Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 Igen füstöl, igaz most 15w 40 olajat raktam bele Shelles, de a gyertya meg őzbarna Az tudod, hogy ez rosszhír? ^_^ Eszi az olajat. A gyertyákon meg még nem látni annyira. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts