Gyurci Elküldve Február28, 2005 Megoszt Elküldve Február28, 2005 Köszi szépen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Zorro_16V Elküldve Március1, 2005 Megoszt Elküldve Március1, 2005 Nekem meleg motornál klíma nélkül 0.9 szokott lenni. Mert neked gázkazánod van, nem pedig benzintemetőd ! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március1, 2005 Megoszt Elküldve Március1, 2005 :) :) :) Mindjárt jön Senátor-Admirális és megmindja a frankót hogy az autóban meg szeszkazán ül :oops: vége az offnak :!: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Senátor-Admirális Elküldve Március1, 2005 Megoszt Elküldve Március1, 2005 Igen , Ezt akartam mondani... De te vodkával olcsobban jönnél ki.... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március2, 2005 Megoszt Elküldve Március2, 2005 Igen , Ezt akartam mondani... De te vodkával olcsobban jönnél ki.... :) Gödörböl a lyuk! :supz: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Március2, 2005 Megoszt Elküldve Március2, 2005 na ne offoljunk itten, kéremszépen! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Március2, 2005 Megoszt Elküldve Március2, 2005 Kérek engedélyt meghunyászkodni. :smt089 :prayer: :prayer: OPEL Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gyurci Elküldve Március4, 2005 Megoszt Elküldve Március4, 2005 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gyurci Elküldve Március4, 2005 Megoszt Elküldve Március4, 2005 Ez a computer méri azt is hogy hány km-t tudok még menni ugye?Ahhoz a tankba kell valami külön érzékelő,vagy másfajta üzemanyagszint-jelző kell bele?Van egy másik szintjelzőm,(ha az kéne bele)de nem tudom,hogy az méri-e.Ezért szeretnélek megkérdezni bennetek,hogy mi kell bele.Ha másik szintjelző akkor légyszi írjátok le kb hogy néz ki.Köszi szépen!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március4, 2005 Megoszt Elküldve Március4, 2005 Ez a computer méri azt is hogy hány km-t tudok még menni ugye?Ahhoz a tankba kell valami külön érzékelő,vagy másfajta üzemanyagszint-jelző kell bele?Van egy másik szintjelzőm,(ha az kéne bele)de nem tudom,hogy az méri-e.Ezért szeretnélek megkérdezni bennetek,hogy mi kell bele.Ha másik szintjelző akkor légyszi írjátok le kb hogy néz ki.Köszi szépen!!! Igen, a BC méri a még megtehető távolságot, de ehhez nem kell semmiféle másik szintjelző, az egészet a tankban levő üzemanyag mennyiségéből és a motorvezérlő computer adataiból számolja ki. Viszont szerintem nem szentírás amit mutat, én még nem mertem úgy kihasználni a benyát, hogy a BC tényleg csak pár kilómétert mutasson megtehető távnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gyurci Elküldve Március4, 2005 Megoszt Elküldve Március4, 2005 Nálam nem mutat semmit.Ez miért van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március4, 2005 Megoszt Elküldve Március4, 2005 A BoardComp többi funkciója jó? Nem egy F betű van kiírva amikor a megtehető távot akarod megnézni? Az üzemanyagszintjelző (a műszerfalon) amúgy működik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Március4, 2005 Megoszt Elküldve Március4, 2005 Viszont szerintem nem szentírás amit mutat, én még nem mertem úgy kihasználni a benyát, hogy a BC tényleg csak pár kilómétert mutasson megtehető távnak. én rendszeresen kihasználom a lehetőségeket a rekordom eddig a villogó 0-val megtett 5 km :-) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március4, 2005 Megoszt Elküldve Március4, 2005 én rendszeresen kihasználom a lehetőségeket a rekordom eddig a villogó 0-val megtett 5 km :-) A benzinkút körül körbe-körbe, vagy tarcsi kannával a csomagtartóban? De neked gyári a BC-d, nem? Én utólag raktam be, és a múltkor 228km-t mutatott, amikor kigyulladt a pici sárga lámpa az órában, én meg bef.stam és félreálltam tankolni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gyurci Elküldve Március4, 2005 Megoszt Elküldve Március4, 2005 Igen egy F betű van kiírva.Minden más működik rajt.A mutatós szintjelzőm is működik rendesen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Március4, 2005 Megoszt Elküldve Március4, 2005 A benzinkút körül körbe-körbe, vagy tarcsi kannával a csomagtartóban? De neked gyári a BC-d, nem? Én utólag raktam be, és a múltkor 228km-t mutatott, amikor kigyulladt a pici sárga lámpa az órában, én meg bef.stam és félreálltam tankolni... nekem gyári kanna nincs, benzinkút meg mindenhol van 8) általában 10-15-nél szoktam tankolni, kétezerér 8) inkább a zsebemben legyen pénz, mint az autóban benzin :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gyurci Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 Sziasztok!A Szomszédomnak 91'-es Vectrája van.C20NE.Bele akartuk rakni a BC-t összehasonlítás képpen.A kapcsolójának megvan a csatlakozója,de a sárga nagy csatlakozó sehol.Ilyen lehetséges???De akkor miért van bent a kapcsolóé???Vagy máshova van eldugva???Szerintetek??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Astroid Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 Keresheted egy pár helyen:ha nincs az óra mögött , akkor -A Computer mellett -a kesztyűtartó mögött -a magnó mögött mind a háromra volt már példa. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március8, 2005 Megoszt Elküldve Március8, 2005 Sziasztok!A Szomszédomnak 91'-es Vectrája van.C20NE.Bele akartuk rakni a BC-t összehasonlítás képpen.A kapcsolójának megvan a csatlakozója,de a sárga nagy csatlakozó sehol.Ilyen lehetséges???De akkor miért van bent a kapcsolóé???Vagy máshova van eldugva???Szerintetek??? Ha a kapcsoló be van vezetékelve, akkor tutira benne van a BC sárga csatija is, csak keresni kell. Nekem is szét kellett dönteni a fél műszerfalat hozzá... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gyurci Elküldve Március11, 2005 Megoszt Elküldve Március11, 2005 Elvittem a kocsit szervizbe,hogy beállítsák a BC-t.Most már méri,hogy mennyit mehetek még,de szerintem igen rossz programot tettek bele(talán valami kis Corsáét)mert a városi fogyasztásom 5 liter.Meg olyan átlagsebességeket mér amennyivel nem is mentem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március12, 2005 Megoszt Elküldve Március12, 2005 Elvittem a kocsit szervizbe,hogy beállítsák a BC-t.Most már méri,hogy mennyit mehetek még,de szerintem igen rossz programot tettek bele(talán valami kis Corsáét)mert a városi fogyasztásom 5 liter.Meg olyan átlagsebességeket mér amennyivel nem is mentem. Nekem van egy jó hosszú listám (vagy 3 oldal) tele ilyen BC-hez való kódokkal, ebből valahogy ki lehetne bogarászni hogy melyik kód is kell neked, mert ez függ motortípustól, váltófajtától meg ezer más dologtól. Ha érdekel írjál PÜ-t, aztán kitalálunk egy módot hogy hogyan jut el hozzád. Link to comment Megosztás: More sharing options...
calibra30 Elküldve Szeptember18, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2005 ;) Gabika megint össze-vissza irokatsz te ehhez nem is értesz :lol: :lol: :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember18, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2005 ;) Gabika megint össze-vissza irokatsz te ehhez nem is értesz :lol: :lol: :( Wazze némá! Még ott a tojáshéj a seggén, akkora újonc, de már ossza mindenkinek! :D Szeva Tomi! :hello2: Link to comment Megosztás: More sharing options...
calibra30 Elküldve Szeptember18, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2005 sziiia :lol:/ ha te mindenkinek számitasz ,akkor osztalak ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember18, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember18, 2005 Érteszistehozzá... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts