redline Elküldve Január3, 2005 Megoszt Elküldve Január3, 2005 Iggen. De előtte békavesével kell kenegetni a kipuffcsonkot, és 5 hollószemet kell a légszűrőházba rakni a megfelelő varázsigék mormolása mellett... :) le a kókányoló autószerelőkkel! éjjenek a vajákos asszonyok :) :D :D :P Ádám ezen a fasságon röhögök hosszu percek óta, nmindjárt belefulladok a tiramusumba :lol:: :lol: :lol: :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január3, 2005 Megoszt Elküldve Január3, 2005 nmindjárt belefulladok a tiramusumba csunya kövérember leszel ha este sütit eszel! :)))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Január3, 2005 Megoszt Elküldve Január3, 2005 ö izé az még talán ki lett hagyva az eddigiekből, hogy bárhol lehet tömítetlenség, mondjuk ha ennyi fogy akkor annak már komolynak kell lennie... meg lehet még maga a vízpumpa is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Január3, 2005 Megoszt Elküldve Január3, 2005 :) szerencséjük van, hogy nem a computer döglött meg. nálunk meg a használtautós bikázott forditva, és ott computer csere lett ugy 200 E ért :) ha jársz Budapesten, szólj, segitek..... oké köszike! én biztosan kettétörtem volna a gerincét vagy valami hasonló. itt megelégedtem azzal hogy amikor beszétem a szalonvezteővel megemlítettem neki hogy milyen kafa szerelői vannak.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Január3, 2005 Megoszt Elküldve Január3, 2005 asszem az lesz a vége, hogy pestre fogom vinni szerelőhöz. mint a régi szép időben a bx-et :) győrben azt se tudták mi az az lhm.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szizso Elküldve Január3, 2005 Megoszt Elküldve Január3, 2005 az alapján, hogy sötét foltok figyelnek a tartályban a folyadék tetején a hengerfejtömítésre gyanakodnék... ezért mondtam, hogy irány a szervíz. uhuhu, melyik mkereskedésben vagy? ha nem akarsz nevet írni, jó lesz a dealer kódotok... :) persze ha publikus Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január3, 2005 Megoszt Elküldve Január3, 2005 az alapján, hogy sötét foltok figyelnek a tartályban a folyadék tetején a hengerfejtömítésre gyanakodnék... ezért mondtam, hogy irány a szervíz. uhuhu, melyik mkereskedésben vagy? ha nem akarsz nevet írni, jó lesz a dealer kódotok... :) persze ha publikus UN0700 illetve a dévú kód: H28 :))) Opel Danubia a Budaörsi úton Link to comment Megosztás: More sharing options...
szizso Elküldve Január3, 2005 Megoszt Elküldve Január3, 2005 UN0700 illetve a dévú kód: H28 :))) Kálmánbá okés? :) Bár már van úgy fél éve, hogy voltam ott. Gondolom még ottvan. Régen többet jártam a ker.eket, most meg már szinte semmit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január3, 2005 Megoszt Elküldve Január3, 2005 Kálmánbá okés? :) Bár már van úgy fél éve, hogy voltam ott. Gondolom még ottvan. Régen többet jártam a ker.eket, most meg már szinte semmit. :oops: sajnos már kilépett. és te :?: :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szizso Elküldve Január3, 2005 Megoszt Elküldve Január3, 2005 uhuhu, küddtem pü-t Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Január3, 2005 Megoszt Elküldve Január3, 2005 az alapján, hogy sötét foltok figyelnek a tartályban a folyadék tetején a hengerfejtömítésre gyanakodnék... ezért mondtam, hogy irány a szervíz. uhuhu, melyik mkereskedésben vagy? ha nem akarsz nevet írni, jó lesz a dealer kódotok... :) persze ha publikus nem a folyadék tetején hanem a kiegyenlítő falán lerakódva. és nagyon apró, szerintem el is tűnt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január4, 2005 Megoszt Elküldve Január4, 2005 nem a folyadék tetején hanem a kiegyenlítő falán lerakódva. és nagyon apró, szerintem el is tűnt... látod, akkor közösen megjavitottuk :))))))))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január4, 2005 Megoszt Elküldve Január4, 2005 és nagyon apró, szerintem el is tűnt... A hűtőfolyadékkal együtt! :) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január4, 2005 Megoszt Elküldve Január4, 2005 és nagyon apró, szerintem el is tűnt... A hűtőfojadékkal együtt! :) :) csapj a kezedre! hűtőfolyadék Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január4, 2005 Megoszt Elküldve Január4, 2005 Igenis Tanárúr! :oops: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Január4, 2005 Megoszt Elküldve Január4, 2005 telefonos autójavítás: 0690666-666 nincs benne hűtővíz varázsolunk bele 0,5 millió forint +Áfáért :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mancs27 Elküldve Január4, 2005 Megoszt Elküldve Január4, 2005 Szia mindenki! Boldog új évet! Kavics, amit a rázásrol írtál, mit értesz alatta? Nekem is volt, ugy 110-től felfelé. De minden gondom megszünt mikor kicseréltem télire a gumikat!Pedig uj volt mindegyik, ráadásul continentál, mégis szálszakadás lehetett az egyikben. A víz utántöltése szerintem nem normális ilyen gyakran. Nekem még egy decit se kellett utántölteni, pedig már 70.000 ezer kilométer van bent, és ráadásul még csak másfél éves, általában mindig 4000 felett van a fordulatszám mérő. Nem sok jo tapasztalatom van eddig a szalonokrol. Mindig félek elvinni a kocsit hozzájuk. Szerintetek ha ráz a hűtőventilátor, de érezhetően a kormányon is, az azért van, mert 1.2-es motor van bent??? Mert ezt mondták nekem. A hugomnak is van egy corsája, de az 1.0- es. És mivel nála nem rázott, ezért megkérdeztem a szalonban mi az oka nálam. A válasz pedig, erősebb motornál erősebb ventilátor van, ezért érezni. Na most akkor mi van, ha valaki az 1.8 as gsi-t veszi meg????? :?: Egy más: Mennyire normális, ha az olaj beöntő nyíláson erősen fúj a levegő? Ekkora kartelgáza lenne??? Még a legelején olvastam, h sokaknak gondja van a váltoval. Ez most nekem is kijött, elég sokáig birta azért. Tudtok valahol jo, megbízható szervízt? Mert a hugomnak már 3 szor javították a váltóját, de még mindig nem az igazi. Ráadásul mikor szélvédőt cseréltek nálam, valahogy ugy tették be az ujjat, h 140 nél elkezd fügyülni.Ami elhalgat, ha erősen megnyomom a szélvédőt.(azt már hozzá sem teszem, hogy amikor visszadták, akkor vettem észre a ragasztócseppeket a kocsi oldalán, tetején..) Szoval ebben a műhelyben már erősen nem bízom. Köszi! Üdv! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január4, 2005 Megoszt Elküldve Január4, 2005 ...ráz a hűtőventilátor, de érezhetően a kormányon is... :?: :shock: :shock: :?: Azmeghogy? Még ilyet sosem tapasztaltam Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve Január4, 2005 Megoszt Elküldve Január4, 2005 Nekem az 1.4nél nem ráz a venti miatt a kormány. Nem is tudom elképzelni hogy ez normális lehet. Ajánlom a Hűvösvölgyi úti Maxabot vagy a Danubiát. A szélvédővel meg visszamennék balhézni egy kicsit... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Január4, 2005 Megoszt Elküldve Január4, 2005 Danubiát??? Azt meg miért is:)))))???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Január4, 2005 Megoszt Elküldve Január4, 2005 csapj a kezedre! hűtőfolyadék ...nekem is ezt mondta. A gyertyáim miatt... :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január4, 2005 Megoszt Elküldve Január4, 2005 Danubiát??? Azt meg miért is:)))))???? áááááááááá. kutyaütő banda :))))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve Január4, 2005 Megoszt Elküldve Január4, 2005 Danubiát??? Azt meg miért is:)))))???? Szerintem ott nem b*sszák át a fejét.... Habár a szervízvezető elég gyanús... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szizso Elküldve Január4, 2005 Megoszt Elküldve Január4, 2005 nem a folyadék tetején hanem a kiegyenlítő falán lerakódva. és nagyon apró, szerintem el is tűnt... akkor én értettem félre, bocs az még mindig áll, hogy szervízbe vele ha viccőnék: lehet, hogy őrölt bors :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szizso Elküldve Január4, 2005 Megoszt Elküldve Január4, 2005 ...Szerintetek ha ráz a hűtőventilátor, de érezhetően a kormányon is, az azért van, mert 1.2-es motor van bent??? Mert ezt mondták nekem. A hugomnak is van egy corsája, de az 1.0- es. És mivel nála nem rázott, ezért megkérdeztem a szalonban mi az oka nálam. A válasz pedig, erősebb motornál erősebb ventilátor van, ezért érezni... mííívan??? :shock: vidd el egy normális helyre az autót... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts