warwolf Elküldve December14, 2004 Megoszt Elküldve December14, 2004 Remélem többünkben eloszlott a homály :idea: Megvilágosodtam! :) Mindenesetre érdekes, és elsőre hihetetlenül egyszerű megoldás. Corsatuner: Szintén gratula, nagyon rulez! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve December14, 2004 Megoszt Elküldve December14, 2004 Az AGR-rel mennyi gáz van mi lesz ezzel 10 éves korában? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szizso Elküldve Január1, 2005 Megoszt Elküldve Január1, 2005 B.Ú.É.K.! (ebben a csendes topicban) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Január2, 2005 Megoszt Elküldve Január2, 2005 sziasztok! tud valaki segíteni nekem? az a problémám, hogy a corsám (2000-res C) nekem legalábbis marha kényelmetlen. milyen ülést lehetne beleraki még elfogadható áron? Ajánlották, hogy ültessem le3-4 cm-rel mert kanyarban elég kritikus dolgokat művel. Mi a véleményetek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Január2, 2005 Megoszt Elküldve Január2, 2005 sziasztok! tud valaki segíteni nekem? az a problémám, hogy a corsám (2000-res C) nekem legalábbis marha kényelmetlen. milyen ülést lehetne beleraki még elfogadható áron? Ajánlották, hogy ültessem le3-4 cm-rel mert kanyarban elég kritikus dolgokat művel. Mi a véleményetek? Na várj egy picit: ha leülteted a verdát akkor még kényelmetlenebb lesz :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Január2, 2005 Megoszt Elküldve Január2, 2005 hát ezt én is gondoltam kapásból. de nekem nem teccik amit kanyarban művel. úgy kilen mint egy wagon R+ vagy egy toyota hiace Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Január2, 2005 Megoszt Elküldve Január2, 2005 hát ezt én is gondoltam kapásból. de nekem nem teccik amit kanyarban művel. úgy kilen mint egy wagon R+ vagy egy toyota hiace Nem ismerem a Corsa C-t de ha Te így gondolod akkor gondolom ültetőrugók és komolyabb gátlók is kellenek. Nézz szét a fórumon a különféle futómű és Tuning topicokban és kérdezősködj. Viszont arra készülj fel, hogy jobban észre fogod venni az úthibákat, s ezen szerintem nem segít egy puhább ülés, nomeg értelme sem lenne sok, mivel éppen a kanyarstabilitás a cél, ott pedig téged is tartania kell az ülésnek, mert Te tartod úton a gépet :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Január2, 2005 Megoszt Elküldve Január2, 2005 hát ennél jobban nem tudom mi ráz. niva esetleg..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január2, 2005 Megoszt Elküldve Január2, 2005 Hát bár nincs ilyen kocsim, de szerintem a Corsa-nak a korrekt futóműve van :roll: Persze azt nem tudom, hogy milyen mértékben veszed igénybe, minden kocsinál el lehet érni a lehetőségek határát :) :wink: Sportosabb ülés kapcsán azt kellene eldöntened, hogy igényt tartasz-e a támla állításának lehetőségére, avagy megfelel a fix is ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Január2, 2005 Megoszt Elküldve Január2, 2005 sajanigényt kell tartanom, mert 3 ajtós. na nem fikázom tovább a futóművét, de nagyon nem vagyok vele megelégedve. (mondjuk a vectráé se teccet) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január2, 2005 Megoszt Elküldve Január2, 2005 Nem vette senki fikázásnak szerintem, ez a véleményed, nem kell egyetértenünk :wink: Azért írtam, amit írtam mert ahhoz képest, hogy nem soportautó, de még csak nem is sportos autó - kivéve a GSI-t - kis feszes futóműve van, amely valószínűleg mindennapi használhatóság mellett megenged némi játékot is :) Hopp, nem néztem a képet :) Ha dönthető, akkor az drágább. Egyik klubtársunk regélt valami korrekt kinézetű, de nem tudl drága ülésről, ha lesz bővebb infő, akkor bevésem. Esetleg nézelődhetnél az ebay.de -n. Még valami. Milyen széles gumijaid vannak ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Január2, 2005 Megoszt Elküldve Január2, 2005 175/65 R14 alufelnin Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január2, 2005 Megoszt Elküldve Január2, 2005 175/65 R14 alufelnin Hát ha komolyabb karartulajdonságokat szeretnél, akkor elmenne szélesebb is :wink: A gumi márkája Continental EcoContact ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Január2, 2005 Megoszt Elküldve Január2, 2005 Michlen. nem tudom hogy ez most gyári vagy nem, én így vettem alufelnistül Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Január2, 2005 Megoszt Elküldve Január2, 2005 195/50 R15 + valami zsir gumi elég is lesz... lehet akkor már nem is akarod majd "bántani" a futóművet :) Mondjuk nem tudom, hogy befér-e, illetve az is tény, hogy nagyobb terhet ró a futóműre, viszont kanyarban tuti stabilabb lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január2, 2005 Megoszt Elküldve Január2, 2005 Michlen. nem tudom hogy ez most gyári vagy nem, én így vettem alufelnistül Contit azért kérdeztem, mert Addamsky klubtársunk kocsiján gyárilag az volt és azt mondta róla, hogy nem tapad jól. Szerintem elmenne, 185-ös, vagy 195-ös is. Ja milyen motor van a kocsidban, lóerők száma ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Január2, 2005 Megoszt Elküldve Január2, 2005 1.2 ecotec 16V 75 lóerő.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Január2, 2005 Megoszt Elküldve Január2, 2005 eddig.... 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Január2, 2005 Megoszt Elküldve Január2, 2005 1.2 ecotec 16V 75 lóerő.... Akkor azért megérezné a széles gummát... Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Január2, 2005 Megoszt Elküldve Január2, 2005 eddig.... 8) Egy 1.2 től szép teljesítmény az a 75 paci... Ha szénné tuningolod akkor is csak max magas fordulaton lesz jobb... szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Január2, 2005 Megoszt Elküldve Január2, 2005 magához a motorhoz nem akarok nyúlni, hisz csak 4 éves a gép. kap egy direktszűrőt, meg egy zeus sportdobot. ettől szvsz 1-2 lóerőt nyerek majd csak. tényleg a "sport"gyertyákról mi a véleményetek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szizso Elküldve Január2, 2005 Megoszt Elküldve Január2, 2005 futómű ügyben én mélykék urral értek egyet, szerintem is okés a futóműve, de én lehet elfogult vagyok... nekem is 3 ajtós C-m van amelyik kategóriatársat próbáltam, mind sz_rabb volt szerintem a gyári Astra futóműnél is jobb (volt Astram is, gyári futóművel. viszont az Astra kevésbé volt szélérzékeny) az ülés testalkat kérdése, nekem jó, a "sportosan duzzadtaknak" :) -ismerősöm szerint nem jó ültetésnél nálam számításba jöhetne a teljes Irmscher szett, ami lehet nem sokkal drágább mintha külön-külön veszed meg a dolgokat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január2, 2005 Megoszt Elküldve Január2, 2005 Akkor azért megérezné a széles gummát... Ne feledjük el mi volt a kiindulási alap. Jobban kanyarodna 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Január2, 2005 Megoszt Elküldve Január2, 2005 hát igen én is a sportosan duzzadt kategóriába tartozok (hasra gyúrok) azért nem voltam kiegyezve vele mert előtte a peugeot 306-os is sokkal kényelmesebb volt meg a laguna is tudom hogy nem lehet összehasonlítani őket. más szerintetek milyen a 1.0-ás motor? ismerősömnek va és olyan hangja van mint egy singer varrógépé Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Január2, 2005 Megoszt Elküldve Január2, 2005 na hát ezt figyelembe veszem a következő gumi megválasztásánál (bár ez szvsz lehet hogy 1 év múlva lesz csak) mekkorát kéne rátenni? ha marad a 14-es kerék, vagy azt is cserélni kéne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts