Mc-elek Elküldve Augusztus17, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus17, 2010 Az átlag ember ritkán vesz kilós tejfölt. :D az egyik kolegám mindenhez tejfölt eszik.... ^_^ amannyi lóvét elkölt tejfölre abból az F caravan-t gyári állapotra lehetett volna újítani :D ,mert neki az van jó kis x16xel,csak nekem ne legyen :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsika14 Elküldve Augusztus24, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus24, 2010 Hali! Van egyik ismerősnek egy 1.2-es C Corsaja. 236-os tárcsa van rajt és elég gyenge rajt a fék. Nekem van Ate 52-es nyergem ami egy Vectraról való, ehhez a 256-os tárcsa passzol. A baj az , hogy a C Corsa felfogatási pontjai messzebb esnek egymástól így nem lehet a 256-os szettet felszerelni. Kérdés: Melyik típusnak a féknyergét lehetne feltenni? 14-es a télikerék szal max akkora méretig. Köszi: Robi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csabi_dti Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Hali! Van egyik ismerősnek egy 1.2-es C Corsaja. 236-os tárcsa van rajt és elég gyenge rajt a fék. Nekem van Ate 52-es nyergem ami egy Vectraról való, ehhez a 256-os tárcsa passzol. A baj az , hogy a C Corsa felfogatási pontjai messzebb esnek egymástól így nem lehet a 256-os szettet felszerelni. Kérdés: Melyik típusnak a féknyergét lehetne feltenni? 14-es a télikerék szal max akkora méretig. Köszi: Robi Hali! Az enyémen is 240-es hűtött volt gyárilag és helyette raktam szintén hűtött gyári 260-at ,de szinte semmi különbséget nem érzek igaz nagy sebességről ritkán fékezek főleg többször egymás után. Ja ahhoz h felrakd mindent cserélni kell nyereg,kengyel stb. A gsi-n van 280-as de ha jól tudom az már 5 lyukú. Ha sima nem hűtött van rajta és csere előtt áll tudok adni hűtöttet kb 80% tárcsával betéttel és mindennel szinte egy pár új tárcsa áráért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Hali! Az enyémen is 240-es hűtött volt gyárilag és helyette raktam szintén hűtött gyári 260-at ,de szinte semmi különbséget nem érzek igaz nagy sebességről ritkán fékezek főleg többször egymás után. Ja ahhoz h felrakd mindent cserélni kell nyereg,kengyel stb. A gsi-n van 280-as de ha jól tudom az már 5 lyukú. Ha sima nem hűtött van rajta és csere előtt áll tudok adni hűtöttet kb 80% tárcsával betéttel és mindennel szinte egy pár új tárcsa áráért. A gsi nem 5lukas. ^_^ Szerintem bármelyik gastraról át lehet tenni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Csabi_dti Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 A gsi nem 5lukas. ^_^ Szerintem bármelyik gastraról át lehet tenni. Nézetem pár gsi-t és tényleg 4 lyukú :D Valamiért az 5 rémlett. Viszont a g astra fék egy az egyben szerintem nem megy fel a corsára. Faragva meg az impreza fék is felrakható :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Nézetem pár gsi-t és tényleg 4 lyukú :D Valamiért az 5 rémlett. Viszont a g astra fék egy az egyben szerintem nem megy fel a corsára. Faragva meg az impreza fék is felrakható :D D OPC az öt ^_^ Csak mondjuk azért a faragás mértéke nem mindegy :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Nézetem pár gsi-t és tényleg 4 lyukú :D Valamiért az 5 rémlett. Viszont a g astra fék egy az egyben szerintem nem megy fel a corsára. Faragva meg az impreza fék is felrakható :D Akkor nem tudom. ^_^ Ccorsaba annyira még nem ástam bele magam. :D D OPC az öt :D Csak mondjuk azért a faragás mértéke nem mindegy ;) Üdvözöllek a C corsa topikban. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
BoyGeorge Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Sziasztok A kérdés: 2004-es C Corsaba (z10xep) jó a GM 19 40 182 jelölésű váltóolaj? kösz Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsika14 Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 A C Corsanak asszem 100mm a lyuktávolsága a kerékagyon a féknyereg felfogatásnál. A régebbi modelleknél talán 75mm. Csak mind van 100mm-es féknyereg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus25, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus25, 2010 Sziasztok A kérdés: 2004-es C Corsaba (z10xep) jó a GM 19 40 182 jelölésű váltóolaj? kösz jó bele. De miért akarsz cserélni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi 1.6 Elküldve Augusztus26, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2010 A gsi nem 5lukas. ^_^ Szerintem bármelyik gastraról át lehet tenni. A G astra-é szerintem gyenge, a Combohoz képest. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomi 1.6 Elküldve Augusztus26, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus26, 2010 Hali! Van egyik ismerősnek egy 1.2-es C Corsaja. 236-os tárcsa van rajt és elég gyenge rajt a fék. Nekem van Ate 52-es nyergem ami egy Vectraról való, ehhez a 256-os tárcsa passzol. A baj az , hogy a C Corsa felfogatási pontjai messzebb esnek egymástól így nem lehet a 256-os szettet felszerelni. Kérdés: Melyik típusnak a féknyergét lehetne feltenni? 14-es a télikerék szal max akkora méretig. Köszi: Robi Szerintem a Combo-ét kéne megnézni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
BoyGeorge Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 jó bele. De miért akarsz cserélni? ezt is jó alkalmanként kicserélni. hallottam olyat, hogy "life time" a hajtóműolaj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus27, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus27, 2010 ezt is jó alkalmanként kicserélni. hallottam olyat, hogy "life time" a hajtóműolaj. nem szokás manuál váltóba olajat cserélni ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
BoyGeorge Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 nem szokás manuál váltóba olajat cserélni ^_^ egyszer már lett benne cserélve, ugyan mondták, hogy nem kell. a gyári volt benne, összesen 2-3 dl, az 1,6 l helyett... Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyurma85 Elküldve Augusztus29, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus29, 2010 Sziasztok! Szombaton vettem egy fekete 3 ajtós C Corsat! 1.3 CDTI, 2005, 111000km van benne! Kereskedésből vettem, nem tudták megmondani mikor volt szervizelve, de ég benne a szervízlámpa... Egyébként nagyon egyben van a kocsi, újszerű a belseje, meg volt kímélve! A héten viszem, és lecseréltetem az olajat, szűrőket, induljon tiszta lappal... A vezérlést mennyinél célszerű cserélni? Holnap csinálok pár képet róla, lássátok ti is a kis gépet... ^_^ Ja igen: Projektoros lámpám van és észrevettem, hogy az egyik lámpa kékesen világít, míg a másik nem, vajon milyen ízzó lehet benne? Kicserélném a nemkéket :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 A vezérlést ne bántsd, ezen a motoron vezérműlánc van, azt meg csak akkor kell cserélni ha megnyúlt és csattog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
gyurma85 Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 Ismerős mondta, hogy talán láncos lesz a motor... Tök jó, egy gonddal kevesebb ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
nbalee Elküldve Szeptember2, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember2, 2010 Sziasztok! Beléptem a klubba egy 1.2-es Corsa C-vel! Ő az első autóm, nagyon szeretem! 2002 decemberi. Annak ellenére, hogy használt (első tulajtól) még nem volt vele komolyabb gondom. Eddig... Mostanság ebben a rohadt esős időben jelentkezik a dolog: Menet közben egyszer csak elmegy a műszerfal, az összes mutató nullára, semmi visszajelző fény, se index, semmi. Aztán egyszer csak kigyullad a kézifék lámpa, aztán visszaáll minden, a kézifék pedig kialszik. :D Volt, hogy 20km-en keresztül nem tudtam mennyivel megyek, van hogy csak egy pillanat. Kontakthibára gyanakodtam, kimértem minden biztosítékot. Rendben voltak. Egyszer kiégett a bal első és a bal hátsó lámpám, egyszerre!!! Később rájöttem, hogy az esős-párás időhöz köthető a dolog. Csak akkor csinálja! Egyik nap (szintén szakadó eső) a garázs előtt pár méterre ment el a műszerfal. Beálltam, leállítottam a motort. Gondoltam beindítom újra, gyújtáskor csak a bal oldali sárga és a felette levő piros fény égett (nem tudom már pontosan mik azok). A motor beindult, majd leállt. Többszöri próbálkozásra sem indult. Reggel indultam melóba, felhős de nem esős időben, pöccre indult a kocsi! :D Gondolom megszáradt éjjel a garázsban! :D Pénteken viszem szerelőhöz, de előtte gondoltam írok erre a fórumra hátha találkozott már valaki hasonló jelenséggel és megtudom mire számítsak. Köszi előre is a válaszokat... Üdv, Adrián helo! ugyanez a jelenség volt nálam is, leestek a mutatók, kéziféklámpa, stb, 1000 helyen kerestem rá választ, villanyos se tudta... ekkor kezdtem el olvasgatni a neten. olvastam itt korábban, hogy kilazul a műszerfal csatlakozója és kontaktos, meg kell erősíteni és működni fog! szétszedéshez segítség itt: http://kuma.atw.hu/opel/pdf/corsa_c_muszer...gitas_csere.pdf természetesen azóta új ledek is vannak nekem ^_^ üdv B Link to comment Megosztás: More sharing options...
BADrian Elküldve Szeptember3, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember3, 2010 helo! ugyanez a jelenség volt nálam is, leestek a mutatók, kéziféklámpa, stb, 1000 helyen kerestem rá választ, villanyos se tudta... ekkor kezdtem el olvasgatni a neten. olvastam itt korábban, hogy kilazul a műszerfal csatlakozója és kontaktos, meg kell erősíteni és működni fog! szétszedéshez segítség itt: http://kuma.atw.hu/opel/pdf/corsa_c_muszer...gitas_csere.pdf természetesen azóta új ledek is vannak nekem ^_^ üdv B Igen-igen, én is rájöttem hogy a műszerfal kontakthibás! Mióta kiszedte a villanyos szaki és visszarakta, azóta semmi! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Báthory Elküldve Szeptember6, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2010 Sziasztok! Van itt olyan, aki G Astra után használ Corsa C - t? Esetleg mindkettőt? Konkrétan azt szeretném tudni, hogy a gyakorlatban milyen a menetdinamikai különbség az 1.4 16v (Z14XE) meg az 1.2 Twinport Corsa között. És az is érdekelne, milyen a hangszigetelésbeli különbség. Én csak az Astrát próbáltam. Köszi a segítséget! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Colin Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 Érzésre ugyanaz lesz a 2 autó. Hangszigetelésre meg nem figyeltem, szeretem a motor hangját <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
tothlaszloster Elküldve Szeptember11, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2010 Sziasztok ! Van egy Z10XE Opel Corsa C kocsim. Ha meleg a motor akkor alapjáratom kerreg, valamint meleg motor esetén leállításkor. KM állás 93.000 km Szerintetek mi lehet a gond ? Olajat nem tudom mikor cseréltek benne, szerintetek vezérműlánc probléma vagy az az elégtelen olaj előfeszítés a okozza a problémát vagy valami más ? Válaszotokat előre is köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Szeptember11, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember11, 2010 Sziasztok ! Van egy Z10XE Opel Corsa C kocsim. Ha meleg a motor akkor alapjáratom kerreg, valamint meleg motor esetén leállításkor. KM állás 93.000 km Szerintetek mi lehet a gond ? Olajat nem tudom mikor cseréltek benne, szerintetek vezérműlánc probléma vagy az az elégtelen olaj előfeszítés a okozza a problémát vagy valami más ? Válaszotokat előre is köszönöm először is cserélj olajt :GM Dexos2 5W30 rakajál bele Link to comment Megosztás: More sharing options...
tothlaszloster Elküldve Szeptember14, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember14, 2010 Sziasztok Egy kis segítséget kérnék Most cseréltettem le a motorolajat OPEL CORSA C Z10XE 93.000 km. 5L kiszerelésben vettem az olajat. Viszont a nivó pálcán a felső jelzés fölött van 1mm el az olajszint. 5W 30 olajat rakattam bele.... Ha abból indulok ki hogy meleg állapotban még kicsit tágul az olaj, érdemes leengedni belőle, illetve okozhat-e ez bármi problémát ? Válaszotokat előre is köszönöm Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts