Atommanó Elküldve Október15, 2004 Megoszt Elküldve Október15, 2004 Egyéb csevegés, vagy chat topicba tudjátok folytatni, biztos úgyis érdekel olyanokat, akik nem járnak erre... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsa C GSi Elküldve Október28, 2004 Megoszt Elküldve Október28, 2004 Szizso! Megkaptál minden infot, vagy kezdjünk egy topicot a témának :?: üdv tfg Link to comment Megosztás: More sharing options...
szizso Elküldve Október31, 2004 Megoszt Elküldve Október31, 2004 Szizso! Megkaptál minden infot, vagy kezdjünk egy topicot a témának :?: üdv tfg Hello Olvastam amit írtál, még gondolkodom a dolgon. Az a helyzet, hogy most nem megyek annyit, és olyan sokfelé, hogy annyira égető lenne a dolog. Mit olvasok az "aláírásodban"? Mi a helyzet a géppel????????????? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsa C GSi Elküldve November1, 2004 Megoszt Elküldve November1, 2004 Hello Olvastam amit írtál, még gondolkodom a dolgon. Az a helyzet, hogy most nem megyek annyit, és olyan sokfelé, hogy annyira égető lenne a dolog. Mit olvasok az "aláírásodban"? Mi a helyzet a géppel????????????? Szia! Elgörbült a jobb oldala. :) Elgépészkedtem, elcsúszott, oszlop... Már csinálják, ha minden igaz, évedzáróra kész, és el tudok menni... üdv tfg Link to comment Megosztás: More sharing options...
szizso Elküldve November1, 2004 Megoszt Elküldve November1, 2004 Szia! Elgörbült a jobb oldala. :) Elgépészkedtem, elcsúszott, oszlop... Már csinálják, ha minden igaz, évedzáróra kész, és el tudok menni... üdv tfg :) Remélem szépen megjavítják! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsa C GSi Elküldve November2, 2004 Megoszt Elküldve November2, 2004 Remélem szépen megjavítják! Hát igen, remélem jól sikerül... léptem, két hétig nem vagyok minden jót! üdv tfg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November4, 2004 Megoszt Elküldve November4, 2004 Szegény kocsi.... Na meg a gazdija... :) Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
szizso Elküldve November17, 2004 Megoszt Elküldve November17, 2004 Hát igen, remélem jól sikerül... léptem, két hétig nem vagyok minden jót! üdv tfg rendben vam a gép tfg? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsa C GSi Elküldve November18, 2004 Megoszt Elküldve November18, 2004 Még nincs, +szívtuk az alkatrészekkel :) , kb jövő hét eleje, ha minden ok. Már igenycsak várom... Köszi az érdeklődést! üdv tfg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November19, 2004 Megoszt Elküldve November19, 2004 Hát gondolom a Te esetedben a bontó még igencsak nem járható út... :roll: Már várjuk, hogy elkészüljön... Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsa C GSi Elküldve November19, 2004 Megoszt Elküldve November19, 2004 Hát gondolom a Te esetedben a bontó még igencsak nem járható út... :roll: Már várjuk, hogy elkészüljön... Üdv.: Atommanó Valóban nem, meg nem is ésszerű, mivel cascós a verda. Tegnap végeztek a darabolás-hegesztéssel :twisted: , ma utazik a festőhöz.Elméletileg összejön az évadzáróra. Téged nem láttalak a névsorban, azért jössz? üdv tfg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve November19, 2004 Megoszt Elküldve November19, 2004 Pedig rajta van, csak "álnéven"... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November19, 2004 Megoszt Elküldve November19, 2004 Mint Virágh Antal szereplek... :roll: Még a feltételezés is sértő, hogy ne lennék ott... :) :) Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsa C GSi Elküldve November19, 2004 Megoszt Elküldve November19, 2004 Mint Virágh Antal szereplek... :roll: Még a feltételezés is sértő, hogy ne lennék ott... :) :) Üdv.: Atommanó Húúúú,most szégyellem magam Virágh úr... :oops: :oops: :oops: Bocsánatodértesedezem:prayer: :prayer: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November19, 2004 Megoszt Elküldve November19, 2004 Na jó! Most utoljára még megbocsájtok... :) Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November19, 2004 Megoszt Elküldve November19, 2004 Ezt esetleg valaki? Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsa C GSi Elküldve November19, 2004 Megoszt Elküldve November19, 2004 Ezt esetleg valaki? Üdv.: Atommanó A csajomnak lehet rárepülök a szárnyra. :smt051 Már fél éve nézegetjük őket, de nem találunk olyat a maximálisan megfelelne neki. 5let? Ilyet hol tudnék szerezni? http://www.hasznaltauto.hu/kepek2.auto?com...&hirkod=5675041 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November19, 2004 Megoszt Elküldve November19, 2004 Ha a szárnyra gondolsz, akkor sajna ne tom... de őszintén nem is tetszik... :roll: A hátsó lökös+2 kipuff már inkább... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsa C GSi Elküldve November19, 2004 Megoszt Elküldve November19, 2004 Ha a szárnyra gondolsz, akkor sajna ne tom... de őszintén nem is tetszik... :roll: A hátsó lökös+2 kipuff már inkább... :wink: Üdv.: Atommanó Nem egyforma az izlésetek. Szerintem sem a legjobb, viszont nem nagyon találni jobbat c corsara. Kicsit rallys... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szizso Elküldve November21, 2004 Megoszt Elküldve November21, 2004 A csajomnak lehet rárepülök a szárnyra. :smt051 Már fél éve nézegetjük őket, de nem találunk olyat a maximálisan megfelelne neki. 5let? Ezekszerint az egész család Corsas. :) :) Én nem vagyok az a spoilerezősszárnyasszoknyás fajta, de; a C Corsara Irmscher szárny szerintem jól néz ki. Tudom, kicsit drága. De legaláb nem fütyül, ha mész... stb, Ha kell rakok fel képet. sz:zs Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsa C GSi Elküldve November22, 2004 Megoszt Elküldve November22, 2004 Ezekszerint az egész család Corsas. :) :) Én nem vagyok az a spoilerezősszárnyasszoknyás fajta, de; a C Corsara Irmscher szárny szerintem jól néz ki. Tudom, kicsit drága. De legaláb nem fütyül, ha mész... stb, Ha kell rakok fel képet. sz:zs Hát ja. Viszont most nem ugrik be az Irmscher szárny. Ha tudsz, linkelj be 1 képet. Köszi Én sem szeretem a sok spoilert, próbáltam rábeszélni az Eco, vagy GSi szárnyra, de kicsi a drágámnak:) üdv tfg Link to comment Megosztás: More sharing options...
szizso Elküldve November22, 2004 Megoszt Elküldve November22, 2004 Hát ja. Viszont most nem ugrik be az Irmscher szárny. Ha tudsz, linkelj be 1 képet. Köszi Én sem szeretem a sok spoilert, próbáltam rábeszélni az Eco, vagy GSi szárnyra, de kicsi a drágámnak:) üdv tfg Nemtudom miért a tár.hu nem enged képet feltölteni. Addig is: http://www.irmscher.de/com/ downloads - ba Corsa C katalógus pdf formátumba. ebben a prosiban, ami az ezüst színű autón van. Remélem, ez elég nagynak találtatik. :) :) Ha nem sikerül megnézni, felrakom a képet, ha megy a tár.hu- Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November22, 2004 Megoszt Elküldve November22, 2004 ....Nemtudom miért a tár.hu nem enged képet feltölteni.... Hasznald inkabb az uw-t :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsa C GSi Elküldve November23, 2004 Megoszt Elküldve November23, 2004 Köszi a fotót, és a csajom azt mondta rá,hogy "nem rossz" :) Ez tényleg nem semmi, ilyet még nem nagyon mondott egyik szárnyra sem. Viszont az ára se semmi. Így jártam.... üdv tfg Link to comment Megosztás: More sharing options...
szizso Elküldve November23, 2004 Megoszt Elküldve November23, 2004 nekem is bejött, mikor előbe láttam, pedig én igazán antiszárnyas vagyok. :) GSire nem jó, mert asszem nem azonos a rögzítése a gyári GSi szányal Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts