Kacsero Elküldve Szeptember17, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2007 mindenkinek problémamentes a orsája, vagy miez a lapítás? :wacko: én most vagyok túl kerékcsapágy cserén (93e km) tovább is bírhatta vóna :S igaz részletfizetéssel jött így is le... és még mindig rakoncátlankodik a futóműben.... Jó kis autók ezek, és nemnagyon van probléma... :lol: :lol: A kisebb gondokat, meg nem írjuk le... :unsure: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember17, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2007 Jó kis autók ezek, és nemnagyon van probléma... :lol: :lol: A kisebb gondokat, meg nem írjuk le... :unsure: Gsi jól érzi magát nálad ? Megbarátkoztál véle ? :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Szeptember17, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2007 Gsi jól érzi magát nálad ? Megbarátkoztál véle ? :lol: Persze, nagyon kírááály... :) De pont most mérgelődtem egy kicsit, mert akartam indulni, de nem sikerült...meghalt az aksim... :lol: Most még megpróbálok töltővel életet lehelni bele, mert sajnos itt kint elég drága az új aksi... :unsure: De ezen kívül, semmi gondom vele, csak a fogyasztásom néha több, mint aminek kéne lenni, de ez nem az autó hibája, hanem a lábamé... :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember17, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2007 ....csak a fogyasztásom néha több, mint aminek kéne lenni, de ez nem az autó hibája, hanem a lábamé... :unsure:.... Azért jó, ha van 1 kis ménes, amit néha meg kell zabolázni :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Szeptember17, 2007 Megoszt Elküldve Szeptember17, 2007 Jó kis autók ezek, és nemnagyon van probléma... :wacko: :lol: A kisebb gondokat, meg nem írjuk le... :unsure: :lol: valami mindig akad Link to comment Megosztás: More sharing options...
soly Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 Sziasztok! Eladó, egy 5 ajtós C Corsahoz kalaptartó. 10.000 ft érdeklödni: 06203722277 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve Október1, 2007 Megoszt Elküldve Október1, 2007 Sziasztok! Eladó, egy 5 ajtós C Corsahoz kalaptartó. 10.000 ft érdeklödni: 06203722277 Helló! Ezt lehet, hogy nem ide, hanem az eladó alkatrészek--->Corsa alkatrészek, topikba kellene írnod... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kisg Elküldve November5, 2007 Megoszt Elküldve November5, 2007 Sziasztok! Én egy G Astra tulaj vagyok, de most készülök venni egy 2003/8 1,2 Njoy Corsát (második autónak). Van valami tanácsotok mit vizsgáljak meg rajta tüzetesen. 26E km van benne ami nem túl sok de leinformálható. köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve November6, 2007 Megoszt Elküldve November6, 2007 főleg azt, hogy nem a sarki fénymásolóban csinálták a szervízkönyvet :( lánccsörgés, váltókulissza, ami szar szokott lenni - ill potenciális hibalehetőség. a többi szerintem nem speciális, mint az összes többi kocsinál érdemes mindent átnézni Link to comment Megosztás: More sharing options...
laikus Elküldve November7, 2007 Megoszt Elküldve November7, 2007 Üdvözlet Mindenkinek! Van egy 1.0-ás C Corsám (ecotech motor). A műszer szerint a főtengely jeladója nem működik rendesen. Hol lehet a jeladót megtalálni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Janis Elküldve November8, 2007 Megoszt Elküldve November8, 2007 halihó! örülök hogy ilyen sokan írtatok eddig erről a kocsiról, tényleg nagyon szép darab... most gondolkodom rajta, hogy ilyen lesz az első autóm kb. 1-2 év múlva (persze ehhez sok mindennek sikerülnie kell, de álmodozni csak szabad :() Link to comment Megosztás: More sharing options...
Janis Elküldve November8, 2007 Megoszt Elküldve November8, 2007 hihihi :( mekkora viccc! találtam egy baromi vicces videót a neten, az Opel TV-reklámok egyik figurája (tudjátok, a C'mon-ok egyike) a főszereplője (jó, tudom a TV-reklámok nem voltak valami viccesek, de ez...:P) nézzétek meg! :cry: http://www.vicclap.hu/link/3162/ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December3, 2007 Megoszt Elküldve December3, 2007 Sajnos ez van! Röviden:Feleségem beteghez indult tetanuszt beadni,és nem tudjuk hogyan mivel egyedül volt, egy haladó kamion hátsó tengelyének ütközött ami megpördítette az úton párszor és végül tetején állva árokba csapódott .Ehhez képest hála a jó istennek bokacsont,csípőcsont töréssel,zúzódásokkal,agyrázkódással megúszta.Jelenleg intenzíven van,magánál van,de a balesetre nem emlékszik. http://images.iwiw.net/0401/user/01/03/90/...0_1196711057903 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Kacsero Elküldve December3, 2007 Megoszt Elküldve December3, 2007 Sajnos ez van! Röviden:Feleségem beteghez indult tetanuszt beadni,és nem tudjuk hogyan mivel egyedül volt, egy haladó kamion hátsó tengelyének ütközött ami megpördítette az úton párszor és végül tetején állva árokba csapódott .Ehhez képest hála a jó istennek bokacsont,csípőcsont töréssel,zúzódásokkal,agyrázkódással megúszta.Jelenleg intenzíven van,magánál van,de a balesetre nem emlékszik. http://images.iwiw.net/0401/user/01/03/90/...0_1196711057903 :) Ez megint szomorú hír! Még az a szerencse, hogy tényleg megúszta ennyivel... ;) A kép láttán, gondolom, a corsa totálkár lett ... :( Jobbulást, és mihamarabbi felépülést a feleségednek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December3, 2007 Megoszt Elküldve December3, 2007 Sajnos ez van! Röviden:Feleségem beteghez indult tetanuszt beadni,és nem tudjuk hogyan mivel egyedül volt, egy haladó kamion hátsó tengelyének ütközött ami megpördítette az úton párszor és végül tetején állva árokba csapódott .Ehhez képest hála a jó istennek bokacsont,csípőcsont töréssel,zúzódásokkal,agyrázkódással megúszta.Jelenleg intenzíven van,magánál van,de a balesetre nem emlékszik. http://images.iwiw.net/0401/user/01/03/90/...0_1196711057903 Baxus, óriási szerencse, hogy ebből az autóból élve jutott ki.Jobbulást neki. Sajnos az autónak már nem tudom ugyanezt kívánni, mert........nagyon össze van törve.De megtette amit meg lehetett... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December4, 2007 Megoszt Elküldve December4, 2007 Igen tényleg masszív kis kocsi volt,mert ahhoz képest amit kapott jól megvédte Bettit.Mindig bekapcsolta a biztonsági övet,mikor elindult,a légzsák is tökéletesen működött meg az övfeszítő is behúzta az ülésbe.A vezetőülés környéke alig deformálódott. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve December4, 2007 Megoszt Elküldve December4, 2007 Úúúúúúúúúhh :( Sajnálom, hogy ez esett meg a pároddal ;) Mielőbbi jobbulást kívánok neki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December4, 2007 Megoszt Elküldve December4, 2007 Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve December4, 2007 Megoszt Elküldve December4, 2007 http://images.iwiw.net/0401/user/01/03/90/...0_1196711057903 Rossz így látni azt a szélvédőmatricát :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December4, 2007 Megoszt Elküldve December4, 2007 Itt van egy pár kép a kocsiról a baleset előtt és utána. Corsa C volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve December4, 2007 Megoszt Elküldve December4, 2007 mielöbbi jobbulást Bettinek...a kis Corsa hősiesen mevédte :( nagyon durva képek ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve December4, 2007 Megoszt Elküldve December4, 2007 Hát ez elég TK. :( Jobbulást kívánok én is Bettinek! Casco van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve December4, 2007 Megoszt Elküldve December4, 2007 Na az pont ami nincs!De megoldjuk,kezdem újra az autók csereberélését. Ez is úgy indult,hogy kispolszkival kezdtem és utána sok-sok csere meg eladás után eddig értem el. Most első körben megpróbálok egy kb 93-94-es körüli F Astrát szerezni (ez előtt a Corsa előtt is az volt)a többit meg majd meglátjuk utána. Csak Betti jönne haza mielőbb a kórházból ,a gyerek meg persze én is nagyon hiányoljuk.Nehéz így.... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ató Elküldve December20, 2007 Megoszt Elküldve December20, 2007 kerékagycsapágy csere 93ezerért? jól áttettek a palánkon:D 24ezer a kerékagyacsapágy 1óra a munkadíj Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ató Elküldve December20, 2007 Megoszt Elküldve December20, 2007 Amugy tök jok ezek a C corsak váltokulissza csere kötelező GMnél már az elején rájöttek, de aki nem panaszkodott annak nem cserélték gariban gyárilag műanyagot tettek bele, a cserealkatrész fém akinek nem lett kicserélve idővel kinszenvedés lesz az egyes, majd a kettes felkészülni 30ezer ruppo opelszerelő 6perc alatt kicseréli amugy csak stabilizátorok szoktak elkezdeni zajongani, de ezek a magyar utak hálistennek hiába kemények a máanyagok, az utak nem kinozzák meg, nem nyekeregnek, mint a barom fogyasztásuk abszolut lábtol függ 10ezrenként olajcserét neki fékekből mindig az utángyártott, ugyanaz mint a gyári, csak nincs rányomva a GM pecsét és olcsobb, feleannyi szoval akinek tetszik, és erre van pénze, ugorjon bele, jo kocsik Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts