tgabika76 Elküldve Március24, 2006 Megoszt Elküldve Március24, 2006 Sziasztok. Hol van az a balesetes topic? Társalgó/Balesetek - Tanuljunk belőle Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március25, 2006 Megoszt Elküldve Március25, 2006 ....kedden drága kis corsám kifongott.... :) ;) ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Március25, 2006 Megoszt Elküldve Március25, 2006 (edited) szóval. az autó meg lesz csinálva. a balesetről nem beszélnék majd egyszer egy talin esetleg elmesélem. nagy vonalakban defekt kormánymű elszállt. kocsi in da 4 méteres árok. légzsák nem nyílt .. erröl ennyit és nem többet. képeket se nagyon nyomatnék fel. más. kéne jópár alkatrész (van ami jöhet bontottban is, így ha valaki lát bontóban c corsát vagy van elfekvő alkatrésze az szóljon plíz. Módosítva Március25, 2006 : kavics Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Március26, 2006 Megoszt Elküldve Március26, 2006 szóval. az autó meg lesz csinálva. a balesetről nem beszélnék majd egyszer egy talin esetleg elmesélem. nagy vonalakban defekt kormánymű elszállt. kocsi in da 4 méteres árok. légzsák nem nyílt .. erröl ennyit és nem többet. képeket se nagyon nyomatnék fel. más. kéne jópár alkatrész (van ami jöhet bontottban is, így ha valaki lát bontóban c corsát vagy van elfekvő alkatrésze az szóljon plíz. Elfogod adni.... Annak örülök, hogy neked nem lett komolyabb bajod. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Március26, 2006 Megoszt Elküldve Március26, 2006 annak én is örülök. :) aszongyák mákom volt. szerintem is. a kocsi állapotáról nem nyilatkozok még egyenlőre, majd ha nekiállnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csarsz Elküldve Április2, 2006 Megoszt Elküldve Április2, 2006 Hy All! Érdeklődöm, érdemes utólag beszereltetni corsába az elektromos kormányrásegítőt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
misi Elküldve Április4, 2006 Megoszt Elküldve Április4, 2006 Hy All! Érdeklődöm, érdemes utólag beszereltetni corsába az elektromos kormányrásegítőt? Mér? Nincs benne? Hova tetted? Link to comment Megosztás: More sharing options...
csarsz Elküldve Április5, 2006 Megoszt Elküldve Április5, 2006 Mér? Nincs benne? Hova tetted? Biza nincsen benne :blink: corsa c 2005 1.0 viva B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tonyo Elküldve Április6, 2006 Megoszt Elküldve Április6, 2006 Biza nincsen benne B) corsa c 2005 1.0 viva :D perzse, hogy érdemes, megkönnyíti a vezetés élményét, már amennyire Budapesten lehet ezt élvezni :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomhagen Elküldve Április7, 2006 Megoszt Elküldve Április7, 2006 Szevasztok! A véleményetekre lennék kíváncsi. Szóval az 1.4 Corsa C Sport-om (90Le 78000Km 2001) úgy húz mint a döglött ló. Mi lehet a hiba?? Nem rángat, egyenletesen jár, de mocskos mód lomha...... Minden javaslatot előre is köszönök! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Április7, 2006 Megoszt Elküldve Április7, 2006 Kéziféket próbáltad kiengedni? :blink: Ez csak vicc volt. B) Nem ír ki semmit?Egyáltalán semmikor nem húz?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomhagen Elküldve Április8, 2006 Megoszt Elküldve Április8, 2006 Kéziféket próbáltad kiengedni? :blink: Ez csak vicc volt. B) Nem ír ki semmit?Egyáltalán semmikor nem húz?? 4500-tól érezhető valami (de tényleg csak valami lagymatag), de aki eddíg vezette van köztük egy két nagy opelfan is, mind azt mondja h ez nem normális. pl: 1.4 Polo 75paripa nemhogy legyorsulm mint a nagyon ,de még a vége is jobb. Amit végre mértem eddig legjobbat az óra szerint 170 volt, 5 személyel (átlag 70kg) 140. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április8, 2006 Megoszt Elküldve Április8, 2006 az a baj, hogy elég kevés infot irtál idáig.... nagyon sok dolog okozhat gyengeséget..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tonyo Elküldve Április8, 2006 Megoszt Elküldve Április8, 2006 szevasztok! kérdésem, hogy normális e, hogy egy 2 éves autónak a hátsó lengéscsillapítója zörög-csörög-zötyög? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április9, 2006 Megoszt Elküldve Április9, 2006 ez attól függ... ha ugy volt használva az autó akkor igen. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tonyo Elküldve Április9, 2006 Megoszt Elküldve Április9, 2006 ez attól függ... ha ugy volt használva az autó akkor igen. semmi extra nem volt, csak közlekedtem a budapesti utakon.sztem ezzel sokmindent elárultam :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április9, 2006 Megoszt Elküldve Április9, 2006 sajnos ha budapesti vagy akkor lehet. az én Astra F emen uj gátlókat tettem be hátra, és 30.000 km mulva mindkettő folyt....... ugyhogy sajnos Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomhagen Elküldve Április10, 2006 Megoszt Elküldve Április10, 2006 az a baj, hogy elég kevés infot irtál idáig.... nagyon sok dolog okozhat gyengeséget..... Az az igazság hogy nagyon nem is tudom részletezni a problámet, merthogy igazándiból semmi konkrét hibajelenség nem észlelhető, csak nekem az az érzésem, h. nem húz a kocsi. Aztán az is lehetséges, h. kicsit túlértékel az 1.4 90le motort... (de azért az mégis disznóság h. egy 1.4 polo 75le leöl..) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tonyo Elküldve Április10, 2006 Megoszt Elküldve Április10, 2006 csak nekem az az érzésem, h. nem húz a kocsi. Aztán az is lehetséges, h. kicsit túlértékel az 1.4 90le motort... (de azért az mégis disznóság h. egy 1.4 polo 75le leöl..) nyomni kéne a gázpedált... :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gugu Elküldve Április10, 2006 Megoszt Elküldve Április10, 2006 Az az igazság hogy nagyon nem is tudom részletezni a problámet, merthogy igazándiból semmi konkrét hibajelenség nem észlelhető, csak nekem az az érzésem, h. nem húz a kocsi. Aztán az is lehetséges, h. kicsit túlértékel az 1.4 90le motort... (de azért az mégis disznóság h. egy 1.4 polo 75le leöl..) Humm Teljes obijektiv eredmeny lenne ha evinned lemeretni hogy hany pacid is maradt a teto alatt. De ez az erzesre nem megy azert nem eleg igy. Nekem ilyen 1.4esem volt. ha akarod megyek vele 100m-t es elmondom hogy megy vagy sem.. :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Április11, 2006 Megoszt Elküldve Április11, 2006 Szerintem is jobban kéne mennie. Ne hagyd hogy rábeszéljenek arra, hogy ennyit tud. Lehet hogy el kéne vinni egy lelkiismeretes márkaszervízbe, egy ügyes szaki szerintem gyorsan megmondja, hogy mi lehet a gond. B) A check engine lámpa nem pislákol, amikor meg van hajtva? :blink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomhagen Elküldve Április11, 2006 Megoszt Elküldve Április11, 2006 Semmi hibát nem tapasztaltam eddig. (pontosabban volt kis gond az EGR szeleppel, de megoldódott) Szóval lehet, h a motordiagnosztika lenne a megoldás. Nem tudja valaki h. kb mennyit kóstál egy ilyen móka? Ja hogy el ne felejtsem, hallottatok már a cataclean nevű katalizátortisztító anyagról? Vélemények? (én kicsit szkeptikus vagyok az ilyenekkel kapcsolatban..) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április11, 2006 Megoszt Elküldve Április11, 2006 pontosabban volt kis gond az EGR szeleppel, de megoldódott megoldódott, vagy kicserélted??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tomhagen Elküldve Április11, 2006 Megoszt Elküldve Április11, 2006 megoldódott, vagy kicserélted??? kicseréltem és megcsináltam a csatlakozóját, mert valamelyik ügyeskezű szakszervízesnek sikerült eltörnie, minek okán mindig lecsúszott. (szóval lehet h, nem is kellett volna kicserélni..) az EGR szelep is befolyásolhatja a teljesítményt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április11, 2006 Megoszt Elküldve Április11, 2006 ha rossza vezérlése akkor igen..... tulságosan nyitvavan, akkor szarul gyorsul... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts