Petrusz Elküldve Február8, 2006 Megoszt Elküldve Február8, 2006 Hali! Nekem CDR2005-ös rádijó kéne, ha van ilyen, akkor jelezzétek! Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Petrusz Elküldve Február8, 2006 Megoszt Elküldve Február8, 2006 De ha esetleg CD30-as lenne az mégjobb lenne... :) Felhívtam egy embert, aki 30-ért árulta neten. Említettem Neki, hogy az én kocsim tavalyi, erre máris többet kért volna érte. Hát az ilyen embereket utálom! Link to comment Megosztás: More sharing options...
fatyo Elküldve Február8, 2006 Megoszt Elküldve Február8, 2006 Hali! Nekem CDR2005-ös rádijó kéne, ha van ilyen, akkor jelezzétek! Köszi! Szia! nekem van egy eladó VDO CDR2005 gyári cd-rádióm,kód+könyv-vel. Ára:40000.-Ft Telefon:06702451403 Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február8, 2006 Megoszt Elküldve Február8, 2006 GYEREKEK. EZ NEM A KERES KINÁL... lécciiiiiiiii Link to comment Megosztás: More sharing options...
tonyo Elküldve Február8, 2006 Megoszt Elküldve Február8, 2006 szijasztok! na itt is már régen voltam. Gratula a fórumhoz nagyon jó lett ezzel az új designnal. Ne haragudjatok, hogy rögtön az első belépésemnél már kérdezgetek,dehát végülis ezért van a fórum,nem?:) Na a gondjaim. 1. tudna vki segíteni hol kapok tanksapkát C-re? ügyes voltam és elvesztettem. Tudom ,h van a szakszervíz,de azé ti is tudjátok.... millióim nincsenek.:D 2. vmiért a fordulatmérő elromlott és most 500at mutat alapjáratként. Ez így nem jó,mert régebben 800-900 volt. Mi lehet a gond.? köszi előre is a segítséget. szevasztok Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Február8, 2006 Megoszt Elküldve Február8, 2006 szijasztok! na itt is már régen voltam. Gratula a fórumhoz nagyon jó lett ezzel az új designnal. Ne haragudjatok, hogy rögtön az első belépésemnél már kérdezgetek,dehát végülis ezért van a fórum,nem?:) Na a gondjaim. 1. tudna vki segíteni hol kapok tanksapkát C-re? ügyes voltam és elvesztettem. Tudom ,h van a szakszervíz,de azé ti is tudjátok.... millióim nincsenek.:D 2. vmiért a fordulatmérő elromlott és most 500at mutat alapjáratként. Ez így nem jó,mert régebben 800-900 volt. Mi lehet a gond.? köszi előre is a segítséget. szevasztok Nem zárható tanksapkát talán tudok szerválni de nem 100% Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február8, 2006 Megoszt Elküldve Február8, 2006 Nem zárható tanksapkát talán tudok szerválni de nem 100% Tanksapka esetbében én kellemesen csalódtam, nem zárhatót valami 1000 párszáz forintért vettem 3 éve Opel márkakereskedésben. De egy telefont szerintem megér a Csergő irányába, elérhetőség az oldal alján. :) Fordulatmérő érdekes, minden más tartományban is kb. a felét, 2/3át mutatja az eddigi értékeknek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tonyo Elküldve Február8, 2006 Megoszt Elküldve Február8, 2006 Tanksapka esetbében én kellemesen csalódtam, nem zárhatót valami 1000 párszáz forintért vettem 3 éve Opel márkakereskedésben. De egy telefont szerintem megér a Csergő irányába, elérhetőség az oldal alján. ;) Fordulatmérő érdekes, minden más tartományban is kb. a felét, 2/3át mutatja az eddigi értékeknek? hellosztok! köszi a gyors választ. A tanksapkát illetően nem igazán tudom milyen kéne. Annyit tudok, hogy kattanós :) ez az én elnevezésemben.:D Nem záras, mert van maga a tankfedél, ami központilag lezáródik. Az a párezres dolog megéri, köszi Tom felhívom őket. Hát a fordulatnál csak az alapjárat xar, amúgy okés. De mondjuk ez már kb fél éve van, amióta felrakták a kipuffot, de Ők azt mondták, h nem ezzel rontották el. Ja és volt közben egy OPEL szervízben is, amikor az ékszíjat cserélték ki, mert szériahibás volt. Ők azt mondták, h huzassam ki. Ez megtörtént, de semmi. Uh nem vágom. :S Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február8, 2006 Megoszt Elküldve Február8, 2006 hellosztok! köszi a gyors választ. A tanksapkát illetően nem igazán tudom milyen kéne. Annyit tudok, hogy kattanós :D ez az én elnevezésemben.;) Nem záras, mert van maga a tankfedél, ami központilag lezáródik. Az a párezres dolog megéri, köszi Tom felhívom őket. Hát a fordulatnál csak az alapjárat xar, amúgy okés. De mondjuk ez már kb fél éve van, amióta felrakták a kipuffot, de Ők azt mondták, h nem ezzel rontották el. Ja és volt közben egy OPEL szervízben is, amikor az ékszíjat cserélték ki, mert szériahibás volt. Ők azt mondták, h huzassam ki. Ez megtörtént, de semmi. Uh nem vágom. :S Na majd akkor nagy tudorok megmondjék, hogy mi a gond az alapjárattal, én atz sem tudom hogy ebben van-e még alapjárati moci... :) A sárga motorkontrol lámpa nem pislog ilyenkor? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tonyo Elküldve Február8, 2006 Megoszt Elküldve Február8, 2006 Na majd akkor nagy tudorok megmondjék, hogy mi a gond az alapjárattal, én atz sem tudom hogy ebben van-e még alapjárati moci... :) A sárga motorkontrol lámpa nem pislog ilyenkor? nem ég semmi lámpa, illetve semmi olyan ,ami nem oda illik.:D Azért köszi, majd lesz vmi. Amugy most szombaton(febr. 10) reggel 10h-kor lesz corsa tali a lurdy ház hátsó parkolójában. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 2. vmiért a fordulatmérő elromlott és most 500at mutat alapjáratként. Ez így nem jó,mert régebben 800-900 volt.:) :D ez dolgozó lány jó szöveg ;) ;) alacsony az alapjáratod. pucold meg a folytószelepházat. tanksapkát csak alkatrészesnél kapsz. www.csergoe.hu amikor az ékszíjat cserélték ki, mert szériahibás volt ? ? ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Petrusz Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 Hali! Végre találtam olyan rádiót amit kerestem. Nevezetesen CD30-ast. Azért köszi az eddigi segítséget mindenkinek! Kérdés: mi a tapasztalat, 1.3cdti motor halkabb lesz az első olajcsere után? Vagy így télen ne is reménykedjek, hogy halkabb lesz? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 1. tudna vki segíteni hol kapok tanksapkát C-re? ügyes voltam és elvesztettem. Tudom ,h van a szakszervíz,de azé ti is tudjátok.... millióim nincsenek.:) mégis mennyi lehet? gondolom ezt is zárja a központi meg hasonlók 2. vmiért a fordulatmérő elromlott és most 500at mutat alapjáratként. Ez így nem jó,mert régebben 800-900 volt. Mi lehet a gond.? biztos, hogy a műszer romlott el? :D begurulsz egy Tech2-vel felszerelt szervizbe és kb 3-5K huf-ért kivillogtatják nehogy legyen vmi a tiétek már ilyen űrtechnikás holdjáró, tárol, rögzít mindent... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Február9, 2006 Megoszt Elküldve Február9, 2006 ha nem világít a lámpa nincsen hibakód. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csarsz Elküldve Február15, 2006 Megoszt Elküldve Február15, 2006 Hello All! Abban kérem segítségeteket, elektromos ablakot akarok beszerelni corsámba, de Szeretném a kapcsolokat ugy megoldani mint a gyári. Igenám, csak hol lehet olyan kapaszkodót beszerezni, nem aranyárban(kárpittal 1üt van csak 50 kilóért darabja). Ha tudtok, akkor segítsetek lécci. Voltam:Stewe Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Február15, 2006 Megoszt Elküldve Február15, 2006 Hello All! Abban kérem segítségeteket, elektromos ablakot akarok beszerelni corsámba, de Szeretném a kapcsolokat ugy megoldani mint a gyári. Igenám, csak hol lehet olyan kapaszkodót beszerezni, nem aranyárban(kárpittal 1üt van csak 50 kilóért darabja). Ha tudtok, akkor segítsetek lécci. Voltam:Stewe TIPP Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gugu Elküldve Február16, 2006 Megoszt Elküldve Február16, 2006 Hello All! Abban kérem segítségeteket, elektromos ablakot akarok beszerelni corsámba, de Szeretném a kapcsolokat ugy megoldani mint a gyári. Igenám, csak hol lehet olyan kapaszkodót beszerezni, nem aranyárban(kárpittal 1üt van csak 50 kilóért darabja). Ha tudtok, akkor segítsetek lécci. Voltam:Stewe ebayen szoktam latni kapcsolot meg minden egyéb ilyesmit fillérekért. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Sziasztok!A köv. lenne a kérdésem kis ezres Twinport Corsámban gyengéllem a motort és mivel most újat nem tudok venni egy motorcsere ötlött fel bennem,az opelbonto.hu-n már láttam is 1.2 -es 80 lovas motort 100 ezerért .Csinált már valaki hasonlót?Tapasztalatok,buktatók esetleg ismerősök????Meg aztán az utána(előtte) a motort is el kellene passzolni belőle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Február21, 2006 Megoszt Elküldve Február21, 2006 Sziasztok!A köv. lenne a kérdésem kis ezres Twinport Corsámban gyengéllem a motort és mivel most újat nem tudok venni egy motorcsere ötlött fel bennem,az opelbonto.hu-n már láttam is 1.2 -es 80 lovas motort 100 ezerért .Csinált már valaki hasonlót?Tapasztalatok,buktatók esetleg ismerősök????Meg aztán az utána(előtte) a motort is el kellene passzolni belőle. az még jófajta 75 lovas ecotech. ilyen van az enyémben is... én meg ezt szoktam kevesellni, bár azért megy szépen. főleg a fogyija jó ha hosszútávon használom marhára nem látom értelmét mert 60? ról 75 re nem egy nagy lépés a befektetett pénzért. mondjuk egy 1.4es vagy 1.8as motort több értelme lenne belehekkelni, bár ahhoz szervó csere minimum kell, meg a váltó (?) is. szerintem nem éri meg 1.2es re cserélni. a papírozásról, műszakiról eladhatóságról nem is beszélve ha csere akkor már 1.8at :blink: jó az a 3 hengeres 1.0 csak ne csörögne úgy mint egy varrógép :rolleyes: (most jut eszembe.. 100 ropi lánccsere, és 100 ropiért komplett motor van LOL) ebből való, tehát a motor nem sérült. mondjuk rabló bagázs nekem a küszöb szpoilerrre mondtak 20 ropit pro stück :S kivi vagyok a bal tükörre mennyit mondanak ..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február22, 2006 Megoszt Elküldve Február22, 2006 Igen mostmár látom,hogy amikor vettem jobb lett volna rászánni többet és megvenni az1.2 -est(bár mikor én vettem kb 400 ezer volt a különbség azért is maradt az ezres). Én úgy gondoltam ,hogy az előtte levő 1.4 -es Astrám is 60 lovas volt és azzal meg voltam elégedve(persze nem gyorsulni vagy sodródni használtam)és ezért gondoltam,hogy a Corsában is elég lesz a 60 paci ,azzal nem számoltam,hogy kevésbé nyomatékos,bár ha sokat forog húz azért ez is :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gugu Elküldve Február22, 2006 Megoszt Elküldve Február22, 2006 Sziasztok!A köv. lenne a kérdésem kis ezres Twinport Corsámban gyengéllem a motort és mivel most újat nem tudok venni egy motorcsere ötlött fel bennem,az opelbonto.hu-n már láttam is 1.2 -es 80 lovas motort 100 ezerért .Csinált már valaki hasonlót?Tapasztalatok,buktatók esetleg ismerősök????Meg aztán az utána(előtte) a motort is el kellene passzolni belőle. Azt az 1.2est is romma kell porgetni hogy legyen ott 80 paci. Ha már motort cserélsz akkor 1.4 legalább ott már a nyomaték is kezd előjönni. De azért az 1.8 az igazi a Corsába... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Február23, 2006 Megoszt Elküldve Február23, 2006 Azt az 1.2est is romma kell porgetni hogy legyen ott 80 paci. Ha már motort cserélsz akkor 1.4 legalább ott már a nyomaték is kezd előjönni. De azért az 1.8 az igazi a Corsába... :rolleyes: meg szerintem 1.4 , 1.8 nál értelme is van a motortuningnak.... bár ahogy néztem a dbilas cuccok az 1.2-esre is 20 le emelkedést ígérnek 1000euróból. namost nem mindegy hogy 75+20 vagy 90+20 vagy 120+20 :blink: ;) :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
voszi Elküldve Február23, 2006 Megoszt Elküldve Február23, 2006 a legolcsóbban akkor úszod meg, ha eladod az ezrest és veszel egy 1,4-est vagy egy GSI-t. persze így is sokba lesz, de még mindig jóval olcsóbb és egyszerűbb, mint a motorcserés ügylet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február23, 2006 Megoszt Elküldve Február23, 2006 jóbeszélsz csávó!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Február23, 2006 Megoszt Elküldve Február23, 2006 a legolcsóbban akkor úszod meg, ha eladod az ezrest és veszel egy 1,4-est vagy egy GSI-t. persze így is sokba lesz, de még mindig jóval olcsóbb és egyszerűbb, mint a motorcserés ügylet. pontosan... az ilyen motorcserés autót utána nem nagyon lehet értékesíteni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts