Artid Elküldve Január27, 2006 Megoszt Elküldve Január27, 2006 Első körből fogsz egy mérőszalagot, és megméred.De amúgy ki lehet cserélni, nem lesz káros következmény. Hali, Lemértem, majd kicserélem! Köszi az infót! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Petrusz Elküldve Január27, 2006 Megoszt Elküldve Január27, 2006 Sziasztok! Még mindig keresek gyári, ezüst színű cd-s rádiót megvételre 2005-ös Corsa c-hez! Ha tudtok bontót, boltot, stb...ahol occsóért hozzájutok jelezzétek légyszi! Valamint még mindig az első olajcserén vergődöm, hogy cseréljem le most 3000-nél, vagy ráérek 10000-nél??? 2 szerelőt kérdeztem a témában egyik azt mondta, hogy ráérek a másik azt, hogy illik lecserélni...mitévő legyek? Nem az anyagi oldallal van gondom, hiszen 3 liter olaj még nem a világ vége. Csak hogy melyik jobb a motornak...Help, hilfe, segííítség! Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Január27, 2006 Megoszt Elküldve Január27, 2006 Sziasztok! Valamint még mindig az első olajcserén vergődöm, hogy cseréljem le most 3000-nél, vagy ráérek 10000-nél??? 2 szerelőt kérdeztem a témában egyik azt mondta, hogy ráérek a másik azt, hogy illik lecserélni...mitévő legyek? Nem az anyagi oldallal van gondom, hiszen 3 liter olaj még nem a világ vége. Csak hogy melyik jobb a motornak...Help, hilfe, segííítség! Köszi! Mivel az autód bjáratás alatt van, ezért a motor "összekopásából" adódan lehetnek, belekerülhetnek az olajba olyan szennyeződések, apró fémbakfüttyök, amik koptathatják a motor, összekopásban lévő fémfelületeit. Ezért a "bejáratós olajat" célszerű 3000km-nél lecserélni.Szóval ne tessék várni 10e.-ig.Ez a szabály. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Január27, 2006 Megoszt Elküldve Január27, 2006 a corsa ablaktörlői asszimetrikusak, tehát valószínű, hogy egyik hosszabb mint a másik :) mondjuk az enyémből kilátni, és a kasztnit meg nem ablaktörlővel tisztítom :D:DD Link to comment Megosztás: More sharing options...
csarsz Elküldve Január29, 2006 Megoszt Elküldve Január29, 2006 Villamosrajz és kezelési könyv http://www.corsacsarsz.fw.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
hezo Elküldve Január31, 2006 Megoszt Elküldve Január31, 2006 Tetőcsomagtartót és tetőboxot szeretnék venni a Corsára. Szerintetek mi a jobb döntés: használt gyári, vagy gagyi nagyáruházi? Azonkívül, hogy leverődik, mi használódhat ezeken el? Mit nézzek meg egy használton? Milyen hosszú tetőbox szerelhető fel a Corsára? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mancs27 Elküldve Január31, 2006 Megoszt Elküldve Január31, 2006 Tetőcsomagtartót és tetőboxot szeretnék venni a Corsára. Szerintetek mi a jobb döntés: használt gyári, vagy gagyi nagyáruházi? Azonkívül, hogy leverődik, mi használódhat ezeken el? Mit nézzek meg egy használton? Milyen hosszú tetőbox szerelhető fel a Corsára? Hali Szerintem gyárit vegyél. Nekem az van. semmi idegeskedés nincs vele, kulcsal zárható, fél perc alatt felteszem - leveszem. Biztosan tart! Ami elég fontos ha nagy dobozokat teszel rá! Németben láttam egy Volvon, utközben kiszakadt a tetőcsomagtartoja a sínből . Majdnem tömegkarambolt okozott vele(Siboxal). Igaz elötte előzött meg 150-el . Csak arra nem gondolt, hogy a szél ellenállása 150-nél már nem piskota! Gyári előnye még pluszban, hogy egyrész jobban néz ki , másrészt nem hallassz süvítő, cincogo hangokat a csavaroktol amik a gagyin vannak. Meg a kocsid fényezését sem teszed tönkre ha kicsit bénábban teszed fel vagy le . Link to comment Megosztás: More sharing options...
Petrusz Elküldve Február1, 2006 Megoszt Elküldve Február1, 2006 Üdv! Egy újabb kérdésem lenne! Az olajcserét általában meg lehet várni, vagy ott kell hagyni a kocsit? Vagy ez teljes mértékben szervízfüggő? A kövesdánról van valakinek jó/rossz tapasztalata? Köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Február1, 2006 Megoszt Elküldve Február1, 2006 Üdv! Egy újabb kérdésem lenne! Az olajcserét általában meg lehet várni, vagy ott kell hagyni a kocsit? Vagy ez teljes mértékben szervízfüggő? A kövesdánról van valakinek jó/rossz tapasztalata? Köszi! Ugyan nem járok márkaszervízbe, de egy jó szerelőnek az olajcsere csak alig több idő, mint amíg te megiszol egy kávét. Persze ha nagyon forró a kávé, akkor lehet a szerelő előbb végez :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
misi Elküldve Február1, 2006 Megoszt Elküldve Február1, 2006 Ugyan nem járok márkaszervízbe, de egy jó szerelőnek az olajcsere csak alig több idő, mint amíg te megiszol egy kávét. Persze ha nagyon forró a kávé, akkor lehet a szerelő előbb végez :D Az igazán jó szerelö meg vár vagy tizpercig,had csepegjen csak az az olaj ki.Söt a fötengelyt is megforgatja,stb szvsz az a lényeg minél jobban kijöjjön a régi olaj nem kell azt elsietni,persze olajszüröt is illik cserélni. Villamosrajz és kezelési könyv http://www.corsacsarsz.fw.hu Mért nem tudom letölteni?????!!!!!!! Pedig jó lenne... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
csarsz Elküldve Február1, 2006 Megoszt Elküldve Február1, 2006 Mért nem tudom letölteni?????!!!!!!! Pedig jó lenne... :) Nemtudom így eldönteni.... böngésző,oprendszer,letöltésvezérlő? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balazs70 Elküldve Február2, 2006 Megoszt Elküldve Február2, 2006 Mért nem tudom letölteni?????!!!!!!! Pedig jó lenne... :) Nekem lejött, úgyhogy működik! :D Köszi szépen! Link to comment Megosztás: More sharing options...
misi Elküldve Február2, 2006 Megoszt Elküldve Február2, 2006 Nemtudom így eldönteni.... böngésző,oprendszer,letöltésvezérlő? És lön villágosság,ma rendesen lejött. Nemtom mi volt tegnap. köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csarsz Elküldve Február2, 2006 Megoszt Elküldve Február2, 2006 És lön villágosság,ma rendesen lejött. Nemtom mi volt tegnap. köszi. csarsz örül :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február3, 2006 Megoszt Elküldve Február3, 2006 És lön villágosság,ma rendesen lejött. Nemtom mi volt tegnap. köszi. biztos front volt :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hezo Elküldve Február3, 2006 Megoszt Elküldve Február3, 2006 Menyit ér egy használt, gyári cd-s rádió? Persze ha egyáltalán hozzá lehet jutni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
csarsz Elküldve Február3, 2006 Megoszt Elküldve Február3, 2006 Menyit ér egy használt, gyári cd-s rádió? Persze ha egyáltalán hozzá lehet jutni. Kb 15 ropit :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
misi Elküldve Február3, 2006 Megoszt Elküldve Február3, 2006 csarsz örül :D Én is . Javitási kézikönyv nincs valakinek letölthetö? Tudom telhetetlen vagyok. :) Sajnálnák érte pénzt adni,ha igy is le lehetne tölteni. Tudom:fukar vagyok,de a pénz a legkevesesebb ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Február3, 2006 Megoszt Elküldve Február3, 2006 Menyit ér egy használt, gyári cd-s rádió? Persze ha egyáltalán hozzá lehet jutni. Keresed vagy eladnád??? Én vennék vagy cserélném a CAR 400-amat CD-s-re. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hezo Elküldve Február6, 2006 Megoszt Elküldve Február6, 2006 Keresed vagy eladnád??? Én vennék vagy cserélném a CAR 400-amat CD-s-re. Én is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gugu Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Sziasztok! Még mindig keresek gyári, ezüst színű cd-s rádiót megvételre 2005-ös Corsa c-hez! Ha tudtok bontót, boltot, stb...ahol occsóért hozzájutok jelezzétek légyszi! Valamint még mindig az első olajcserén vergődöm, hogy cseréljem le most 3000-nél, vagy ráérek 10000-nél??? 2 szerelőt kérdeztem a témában egyik azt mondta, hogy ráérek a másik azt, hogy illik lecserélni...mitévő legyek? Nem az anyagi oldallal van gondom, hiszen 3 liter olaj még nem a világ vége. Csak hogy melyik jobb a motornak...Help, hilfe, segííítség! Köszi! Én meg még mindíg árulok egy gyári C corsához való CDs rádiót... Hali Szerintem gyárit vegyél. Nekem az van. semmi idegeskedés nincs vele, kulcsal zárható, fél perc alatt felteszem - leveszem. Biztosan tart! Ami elég fontos ha nagy dobozokat teszel rá! Németben láttam egy Volvon, utközben kiszakadt a tetőcsomagtartoja a sínből . Majdnem tömegkarambolt okozott vele(Siboxal). Igaz elötte előzött meg 150-el . Csak arra nem gondolt, hogy a szél ellenállása 150-nél már nem piskota! Gyári előnye még pluszban, hogy egyrész jobban néz ki , másrészt nem hallassz süvítő, cincogo hangokat a csavaroktol amik a gagyin vannak. Meg a kocsid fényezését sem teszed tönkre ha kicsit bénábban teszed fel vagy le . Hümm nekem az Altera (vagy hogy írják) sin a Thule boxal még 180 körül is tartott... fogyasztást ne kérdezzetek.. igaz ez csak egy előzésnél volt. :) Szóval egy Kamei vagy Thule boxal kezdj. a tecsós meg madaras boxokat feljetsd el... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Balazs70 Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 Én meg még mindíg árulok egy gyári C corsához való CDs rádiót... CD30-at? Mert a 2005-ös modell évhez, a régebbiek nem lesznek jók. (Másként kezeli a kijelzőt, más a csatlakozó stb.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gugu Elküldve Február7, 2006 Megoszt Elküldve Február7, 2006 CD30-at? Mert a 2005-ös modell évhez, a régebbiek nem lesznek jók. (Másként kezeli a kijelzőt, más a csatlakozó stb.) Upsz.. akkor bocs. ez 2003as... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hezo Elküldve Február8, 2006 Megoszt Elküldve Február8, 2006 CD30-at? Mert a 2005-ös modell évhez, a régebbiek nem lesznek jók. (Másként kezeli a kijelzőt, más a csatlakozó stb.) Az én Corsám 2002-es Comfort, baráti áron engem érdekelne a Cd-s rádió, privátban beszéljük meg. Most kaptam meg a csom. tartómat. Használt, gyári, Opel, kulcsos, gyakorlatilag új állapotban. Tud valaki segíteni, hogy kell felszerelni? Addig jutottam, hogy a kulccsal kinyitottam a fedelet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hezo Elküldve Február8, 2006 Megoszt Elküldve Február8, 2006 Az én Corsám 2002-es Comfort, baráti áron engem érdekelne a Cd-s rádió, privátban beszéljük meg. Most kaptam meg a csom. tartómat. Használt, gyári, Opel, kulcsos, gyakorlatilag új állapotban. Tud valaki segíteni, hogy kell felszerelni? Addig jutottam, hogy a kulccsal kinyitottam a fedelet. Az Astra G-re és a Corsa C-re ugyanaz a csomtartó való? (Erre Astra G van írva, de elvileg Corsa C-n használták.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts