Delpi Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 Énis ... még mindig fenn vagyok CS-n.... Gusztit(GUGU) személyesen ismered? Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 aham :lol: megsasolom akkor a verdádat... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 [glow=red:1dd3361399]Srácok hess innen valamelyik chat topikba!!!! Azt a paszta...!!![/glow:1dd3361399] Link to comment Megosztás: More sharing options...
Artid Elküldve November29, 2005 Megoszt Elküldve November29, 2005 Hello, Keresgélek a neten Corsa C-hez kezelési útmutató! Tud valaki segíteni? Üdv.: Artid 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tonyo2 Elküldve November29, 2005 Megoszt Elküldve November29, 2005 Sziasztok. Kiment a Corsámban a levegőmennyiségmérő (legalábbis a szervízben ezt mondták). Lehet hogy lesz lehetőségem szerezni egyet egy Corsa B ből. Szerintetek belemegy? Egy 1.2 2001-es autóról van szó. A B corsa 199..végi Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November29, 2005 Megoszt Elküldve November29, 2005 Sziasztok. Kiment a Corsámban a levegőmennyiségmérő (legalábbis a szervízben ezt mondták). Lehet hogy lesz lehetőségem szerezni egyet egy Corsa B ből. Szerintetek belemegy? Egy 1.2 2001-es autóról van szó. A B corsa 199..végi Sasold meg a mostani és "leendő" levegőmennyiségmérődön a számokat :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November29, 2005 Megoszt Elküldve November29, 2005 Még valami. Ha nem újat veszel, akkor előfordulhat, hogy ugyanúgy rossz lesz, mint amelyik most van a kocsidban. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Artid Elküldve November30, 2005 Megoszt Elküldve November30, 2005 Hali, Holnap veszem át az új Corsám. A bejáratással kapcsolatban tudnátok valamit mondani? Kb hány km a bejáratás? Mennyire kell vele óvatoskodni? Stb.... Üdv.: Artid :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November30, 2005 Megoszt Elküldve November30, 2005 Hali, Holnap veszem át az új Corsám. A bejáratással kapcsolatban tudnátok valamit mondani? Kb hány km a bejáratás? Mennyire kell vele óvatoskodni? Stb.... Üdv.: Artid :?: Azért az első párezer km alatt ne nyüstöld, és sokat kapcsolgasd a váltót, szal úgy finoman.Utána már szépen lassan lehet terhelni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Artid Elküldve November30, 2005 Megoszt Elküldve November30, 2005 Hali, Köszike az infót. Mennyi kb az a pár 1000 km? Mert hallottam már változatokat 1000-3000-ig! Üdv.: Artid Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve November30, 2005 Megoszt Elküldve November30, 2005 Szia Artid! :wink: Én a 2000 km-re szavazok,bár attól is függhet milyen motorja van a gépnek.Én már olyat is hallottam,hogy ezeket a mostani gépeket nemigen kell már úgy járatni mint régen a zsigákat skodrikat ,menni kell velük "ésszel " és kész.Egyébként mi ujság van TATATBÁNYÁN? :lol: (lásd:tartózkodási hely.) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Artid Elküldve November30, 2005 Megoszt Elküldve November30, 2005 Hali Corsika, Köszi az infót, minden OK itt Tbányán. Szürke az ég, csípős a szél, mint ahogy az télen lenni szokott. Már nagyon várom a kicsikét, szinte előre beleszerettem. Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tonyo2 Elküldve November30, 2005 Megoszt Elküldve November30, 2005 Sasold meg a mostani és "leendő" levegőmennyiségmérődön a számokat :wink: És egyeznie kell a számoknak? Vagy csak pár karakternek? Van egyáltalán rajta szám. Amúgy nem hiszem hogy egy levegőmennyiségmérőnek 40.000kmnél ki kell mennie, valamelyik kocsiban szinte sosem kell cserélni, ergo lehet hogy egy használt is megteszi. Egy új ára elég borsos:44.000Ft, és egy kis műanyag vacak az egész. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November30, 2005 Megoszt Elküldve November30, 2005 a Corsa B hez közel 100.000 ft a Corsa C hez meg 40-50.000 ft elméletileg nem felcserélhető a kettő..... nekem a multkor 35 ért hozták egy autóhoz... ennyiért ha kell neked is tudok hozatni... uj, de számla nélkül ennyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve November30, 2005 Megoszt Elküldve November30, 2005 közvéleménykutatás: kinek mennyit zabál a kocsija? mert nekem most 9 literre jött ki... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November30, 2005 Megoszt Elküldve November30, 2005 az enyim olyan 8 körül. amikor utoljára mértem akkor 7,8 vót, de akkor még meleg volt.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tonyo2 Elküldve November30, 2005 Megoszt Elküldve November30, 2005 a Corsa B hez közel 100.000 ft a Corsa C hez meg 40-50.000 ft elméletileg nem felcserélhető a kettő..... nekem a multkor 35 ért hozták egy autóhoz... ennyiért ha kell neked is tudok hozatni... uj, de számla nélkül ennyi. Igen, az utángyártott 36.000Ft a Csergő kft-nél. Azért köszi szépen a felajánlást. 100.000Ft azért a kis vacakért? Nem semmi. Én még ennek a harmadát is sajnálom rá. Nekem a Corsa 6-7 között eszik vegyes használattal, normálisan vezetve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve November30, 2005 Megoszt Elküldve November30, 2005 akkor asszem megint csak az jött ki hogy nem vagyok normális.... mostmár rá kéne gyúrja a fogyira :lol: amúgy eddig mindig elvolt 7,8-8,5 között, csak most marha keveset megyek vele és rövidtávon.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December1, 2005 Megoszt Elküldve December1, 2005 akkor asszem megint csak az jött ki hogy nem vagyok normális.... mostmár rá kéne gyúrja a fogyira :lol: amúgy eddig mindig elvolt 7,8-8,5 között, csak most marha keveset megyek vele és rövidtávon.... hát akkor ennyi a magyarázat ... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gugu Elküldve December1, 2005 Megoszt Elküldve December1, 2005 Tobb dolog is: (Bocs nincs magyar bill ezert ekezet nelkul lesz minden) Fogyasztas: 1.4es c corsam nyaron 7-7.5 kozott evett. telen picit tobbet mint 8 vegyesben. Orszaguton ez ugy modosult hogy 6.8 illetve 8 de a 8l siboxszal. (ja es ez nem alap 1.4es verzio volt :-))))) ) :wink: Bejaratas: En 2000 Km-ig nem hajtottam max 3500-4000es fordulat (ritkan) es padlogaz talan sosem volt. Utanna elvittem olajcserere, amikor szemre telejesen tiszta olajat engedtek le. plusz a gyari ajanlas ellenere 15eKm utan olajat csereltem mindig (szvsz erdemes) A motor nem eszik olajat hibatlanul ketyek 83ekm utan is, tokeletes a kompresszio stb stb stb. mint ha uj lenne. Az a legtomegmero kis muanyag vacek ilyen k sokba kerul???? :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Artid Elküldve December2, 2005 Megoszt Elküldve December2, 2005 Hello, Köszike az infót a bejáratáshoz. Igyexem betartani, bár sok mindenre kecserget a kicsike. A véleményeteket kérném, hogy a téli napokra érdemes-e ponyvát venni a kicsikére? Üdv.: Artid Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve December2, 2005 Megoszt Elküldve December2, 2005 kecserget ?? ez mi??? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Artid Elküldve December2, 2005 Megoszt Elküldve December2, 2005 Kecsegtet akart lenni. :lol: :colors: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mancs27 Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 a téli napokra érdemes-e ponyvát venni a kicsikére? Szerintem a ponyva többet árt mint használ! Rárakod a kocsira, amit ha a szél , vagy bármi más mozgatja,akkor az végig dörzsöli a festést. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve December5, 2005 Megoszt Elküldve December5, 2005 Szerintem a ponyva többet árt mint használ! Rárakod a kocsira, amit ha a szél , vagy bármi más mozgatja,akkor az végig dörzsöli a festést. Megfelelően rögzítve nem fog mozogni.Szerintem.Én is ponyvázom az udvarban a GSI-t, és gumipókkal feszítem rá a ponyvát.Nincs mozgás. De a jégkaparó és más egyéb erőszakos megoldás sem jobb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts