kavics Elküldve November15, 2005 Megoszt Elküldve November15, 2005 napfénytető utólag? felejtős... nem szigetel rendesen egy idő után, rozsdásodni fog stb.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November15, 2005 Megoszt Elküldve November15, 2005 napfénytető utólag? felejtős... nem szigetel rendesen egy idő után, rozsdásodni fog stb.... Szerintem mondjuk egy Webasto azért nem lehet annyira gagyi :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve November15, 2005 Megoszt Elküldve November15, 2005 én mindenesetre nem tennék a kocsiba utólag tatőablakot... bár ez az én egyéni véleményem :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mancs27 Elküldve November15, 2005 Megoszt Elküldve November15, 2005 Szerintem mondjuk egy Webasto azért nem lehet annyira gagyi Én is erre gondoltam! A wenasto 3 év garanciát is ad... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve November15, 2005 Megoszt Elküldve November15, 2005 Nekem eddig két napfénytetős Opelem volt, mindkettő gyárilag volt azzal szerelve (igaz jócskán 15 évesek voltak már), de mindkettő beázott, nem működött, rozsdásodott. Úgyhogy a magam részéről köszönöm nem kérek a napfénytetőből, a gyáriból sem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November15, 2005 Megoszt Elküldve November15, 2005 Én is erre gondoltam! A wenasto 3 év garanciát is ad... Mondjuk biztos nem is olcsó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mancs27 Elküldve November15, 2005 Megoszt Elküldve November15, 2005 A multkor voltam náluk, és megkérdeztem az árakat. A beszerelés olyan 20 25 ezer körül van. A legolcsobb napfénytető( Buko tipusu) Az 25 ezer, de ami szerintem már igazán jo az sajnos 90 ezer.(ez már hátra is tolható) Persze ezért már minden elektromos, meg tényleg kicsit kifinomultabb és sokkal szebb látvány. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November15, 2005 Megoszt Elküldve November15, 2005 A multkor voltam náluk, és megkérdeztem az árakat. A beszerelés olyan 20 25 ezer körül van. A legolcsobb napfénytető( Buko tipusu) Az 25 ezer, de ami szerintem már igazán jo az sajnos 90 ezer.(ez már hátra is tolható) Persze ezért már minden elektromos, meg tényleg kicsit kifinomultabb és sokkal szebb látvány. Ha annyira szeretnél tetőablakot + van reá lehetőséged, akkor célozd meg a komplexebbet, mert az az igazi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
IZY319 Elküldve November16, 2005 Megoszt Elküldve November16, 2005 Sziasztok! Elkészült a kocsim:))) Tegnapig kint állt a szerviz udvarán (csütörtök óta :? ), tegnap nekiláttak, és ma már hívtak is, hogy kééész! :P Kérdeztem, mennyit kell fizetnem, és azt mondták, semennyit :D Személyesen pedig megkérdeztem, hogy mi volt a probléma. És azt mondták, hogy eltörött a ... (ezt azért pontoztam ki, mert a pasasnak nem igazán lehet érteni a beszédét sajnos), és még annyit hozzátett, hogy nem tudják, mi okozta, ilyennel még nem találkoztak :shock: Amúgy a munkalapra azt írták, hogy tengelykapcsoló tárcsa + szerkezet + csapágy csere. Akkor most mi törött el??? És miért?? Ki tud nekem ebben segíteni? Azóta amúgy nagyon frankón megy minden, ismét nagyon élvezem a vezetést! :D) Köszönök mindenkinek minden véleményt utólag és előre is! :8: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November17, 2005 Megoszt Elküldve November17, 2005 Sziasztok! Elkészült a kocsim:))) Tegnapig kint állt a szerviz udvarán (csütörtök óta :? ), tegnap nekiláttak, és ma már hívtak is, hogy kééész! :P Kérdeztem, mennyit kell fizetnem, és azt mondták, semennyit :D Személyesen pedig megkérdeztem, hogy mi volt a probléma. És azt mondták, hogy eltörött a ... (ezt azért pontoztam ki, mert a pasasnak nem igazán lehet érteni a beszédét sajnos), és még annyit hozzátett, hogy nem tudják, mi okozta, ilyennel még nem találkoztak :shock: Amúgy a munkalapra azt írták, hogy tengelykapcsoló tárcsa + szerkezet + csapágy csere. Akkor most mi törött el??? És miért?? Ki tud nekem ebben segíteni? Azóta amúgy nagyon frankón megy minden, ismét nagyon élvezem a vezetést! :D) Köszönök mindenkinek minden véleményt utólag és előre is! :8: Kinyomószerkezet lamellája, esetleg a kuplungtárcsán a felrodol, vagy v.melyik rugó.Ilyesmi.Lényegtelen. A fontos, hogy műxik! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mancs27 Elküldve November17, 2005 Megoszt Elküldve November17, 2005 Sziasztok! Elkészült a kocsim:))) Tegnapig kint állt a szerviz udvarán (csütörtök óta ), tegnap nekiláttak, és ma már hívtak is, hogy kééész! Kérdeztem, mennyit kell fizetnem, és azt mondták, semennyit Személyesen pedig megkérdeztem, hogy mi volt a probléma. És azt mondták, hogy eltörött a ... (ezt azért pontoztam ki, mert a pasasnak nem igazán lehet érteni a beszédét sajnos), és még annyit hozzátett, hogy nem tudják, mi okozta, ilyennel még nem találkoztak Amúgy a munkalapra azt írták, hogy tengelykapcsoló tárcsa + szerkezet + csapágy csere. Akkor most mi törött el??? És miért?? Ki tud nekem ebben segíteni? Azóta amúgy nagyon frankón megy minden, ismét nagyon élvezem a vezetést! ) Köszönök mindenkinek minden véleményt utólag és előre is! :P Akkor minden simán ment! Csak vezess ovatosan! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
IZY319 Elküldve November17, 2005 Megoszt Elküldve November17, 2005 :8: Link to comment Megosztás: More sharing options...
IZY319 Elküldve November17, 2005 Megoszt Elküldve November17, 2005 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November17, 2005 Megoszt Elküldve November17, 2005 Ha valakinek a hozzászólására szeretnél választ vésni, akkor használd az "idézet" gombot :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
IZY319 Elküldve November18, 2005 Megoszt Elküldve November18, 2005 Ha valakinek a hozzászólására szeretnél választ vésni, akkor használd az "idézet" gombot :wink:Köszi :P Lenne még egy kérdésem: van egy olyan kis lámpa a műszerfalon, ami úgy néz ki, hogy egy autó forma és benne egy szerszám, sárgán világít a bal oldalon, felülről a 4. A Corsám könyve azt írja, hogy ennek el kell aludnia gyújtásadás után pár másodperccel. Ez így is volt eddig, de amióta elhoztam a szervizből, csak akkor alszik el, amikor beindítom a motort (hiába várok a gyújtás után egy csomót). Bementem az Opelbe tegnap, és azt mondták, hogy ez így a normális... De ezt nem értem, mert eddig nem így volt. Segítsetek!!! Ez most valami baj, menjek vissza a szervizbe, vagy járkálhatok így nyugodtan? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November18, 2005 Megoszt Elküldve November18, 2005 Ez most valami baj, menjek vissza a szervizbe, vagy járkálhatok így nyugodtan? Ha a beindítás után elalszik, akkor semmi gond.A gond ott kezdődik, ha menet közben is kivillan, világít.Szerintem.Mert akkor tényleg szösz van. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Leefater Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 Sziasztok! Csatlakozom én is a Corsa C-s táborhoz, lassan egy hete vettem át életem első null kilométeres autóját egy 1.3 CDTI Corsát! Happység van, éljen az Opel! :lol: Üdv: Lee Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 Sziasztok! Csatlakozom én is a Corsa C-s táborhoz, lassan egy hete vettem át életem első null kilométeres autóját egy 1.3 CDTI Corsát! Happység van, éljen az Opel! :lol: Üdv: Lee Grat hozzá, majd erősen várjuk a tapasztalatokat, mert ilyen mocival szerelt Corsa nem igazán fut a Klub berkein belül, és gyakorlatilag nincs róla infónk, hogy mit is tud akár fogyasztásilag, akár menetteljesítményileg. Még1X Grat hozzá! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve November23, 2005 Megoszt Elküldve November23, 2005 grat a kocsihoz és üdv :lol: 1x volt szerncsém vezetni egy 1.3as C corsát, és nagyon szupi volt... városban ideális... Link to comment Megosztás: More sharing options...
baranyai zoltán Elküldve November24, 2005 Megoszt Elküldve November24, 2005 milyen a cdti jo?nekem benzines van 14-es de gondolkodom d-en. Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve November24, 2005 Megoszt Elküldve November24, 2005 milyen a cdti jo?nekem benzines van 14-es de gondolkodom d-en. 1.3CDTI 60LE? ;1.3JTD :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve November24, 2005 Megoszt Elküldve November24, 2005 70 LE. az asztra hábAn meg 90LE. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve November24, 2005 Megoszt Elküldve November24, 2005 Corsába nem teszik bele majd a 90 lótosat??? ...disznóság! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Delpi Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 Sziasztok! Most regisztráltam az oldalra...és gondoltam beköszönök... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve November28, 2005 Megoszt Elküldve November28, 2005 üdv .. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts