Mancs27 Elküldve Október19, 2005 Megoszt Elküldve Október19, 2005 Csak van valami amit nem tud Uhuhu!!! :wink: Egy csomó kérdés megválaszolatlan lenne ha nem lenne....Szőrnyű!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október20, 2005 Megoszt Elküldve Október20, 2005 Csak van valami amit nem tud Uhuhu!!! :wink: van... például képtelen vagyok bekötni az erősitőmet.... , meg a mélyládámat, meg bekábelezni az autót.... meg ilyenek. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október20, 2005 Megoszt Elküldve Október20, 2005 van... például képtelen vagyok bekötni az erősitőmet.... , meg a mélyládámat, meg bekábelezni az autót.... meg ilyenek. :( Nincs elég tudor itt a "cégnél"? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október20, 2005 Megoszt Elküldve Október20, 2005 Nincs elég tudor itt a "cégnél"? :D ááááááá. mindig az ember saját autója a legutolsó. ade Opeltomi mester segit nekem szombaton :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október20, 2005 Megoszt Elküldve Október20, 2005 ááááááá. mindig az ember saját autója a legutolsó. ade Opeltomi mester segit nekem szombaton :D Gepárdnál is dübörög már a csomitartó, mert: APA KOCSIT HAJT :!: :( :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Október20, 2005 Megoszt Elküldve Október20, 2005 van... például képtelen vagyok bekötni az erősitőmet.... , meg a mélyládámat, meg bekábelezni az autót.... meg ilyenek. :P hozd le Győrbe .... beszélek ismerősömmel és profin beköti Neked :wink: kérek rá ajánlatot ha leírod mi kell pontosan... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október21, 2005 Megoszt Elküldve Október21, 2005 hozd le Győrbe .... beszélek ismerősömmel és profin beköti Neked :wink: kérek rá ajánlatot ha leírod mi kell pontosan... ugy néz ki, hogy Opeltomi megsajnált engem, és segit bekötni a hétbégén... ha mégse megy, akkor szólok! Köszi :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Október21, 2005 Megoszt Elküldve Október21, 2005 oksa :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Október22, 2005 Megoszt Elküldve Október22, 2005 nächste frage..... A középső kijelzőmből kiégett két led... szedett már szét vki ilyesmit? hogyan érdemes nekiállni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október22, 2005 Megoszt Elküldve Október22, 2005 izzó van enne. 2 db. zöldfoglalatos, ami az asztrák müszerfalába is van... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lauda Elküldve Október30, 2005 Megoszt Elküldve Október30, 2005 Sziasztok! Azóta megoldódott a kézifék probléma. A dob szabályozva (kb. fél mm, vagy még annyi se), az új betétek meg hozzászabályozva. Mit mondjak, tökéletes lett! Fog mint a bivaly, a fékpadi mérés üzemi féknél 3%, kéziféknél 0% eltérést mutatott. :P Szeretném kérni a véleményeteket még egy dologban. Néztem a géphez olajat: Mobil1 Protection Formula 0W/40 Mobil1 Synt S 5W/40 A kető közül melyiket ajánlanátok? Egyáltalán érdemes-e ilyen drága olajat önteni bele? Nem is igazán az ára a fontos, lényeg a motor védelme! Jelenleg gyári Opel 5W/30-as olaj van benne, ez mennyire gázos? Motorkód: Y17DT Köszi! Lauda Link to comment Megosztás: More sharing options...
zsaxax Elküldve Október30, 2005 Megoszt Elküldve Október30, 2005 Sziasztok! Érdeklődnék, mert most nem tudom elvinni az autómat szervízbe - ünnepek után, szerdán csak. A méreg meg esz folyamatosan... 2,5 éves a Corsám (C1.0), mindössze 23000 km van benne, és alig tudok kapcsolni 1,2-t és hátramenetet, a motor nehezem pörög föl, mélyebben szól, 3.-tól mintha minden rendben lenne. Ma például piros lámpa után indultam 3-ba, egyszerűen nem vette az 1-2-öt sem. Mi lehet? kuplungtárcsa? vagy a váltóban mi szállhatott el? És persze a lényeg, mennyibe fog ez kerülni nekem? Azért erre nem számítottam, hol a német megbízhatóság? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október30, 2005 Megoszt Elküldve Október30, 2005 Sziasztok! Érdeklődnék, mert most nem tudom elvinni az autómat szervízbe - ünnepek után, szerdán csak. A méreg meg esz folyamatosan... 2,5 éves a Corsám (C1.0), mindössze 23000 km van benne, és alig tudok kapcsolni 1,2-t és hátramenetet, a motor nehezem pörög föl, mélyebben szól, 3.-tól mintha minden rendben lenne. Ma például piros lámpa után indultam 3-ba, egyszerűen nem vette az 1-2-öt sem. Mi lehet? kuplungtárcsa? vagy a váltóban mi szállhatott el? És persze a lényeg, mennyibe fog ez kerülni nekem? Azért erre nem számítottam, hol a német megbízhatóság?, Nem lehet, hogy az a műa. kütyü szállt el a váltórudazatban, mint már sok embörkének itt a fórumon?Mert szvsz az lesz a hiba forrása.Ha a kuplungod szállt volna el, a 3.-kat sem venné be.Szerintem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Október30, 2005 Megoszt Elküldve Október30, 2005 nem szerintem az az első generáció gyerekbetegség volt szerintem... csak kinőtte már... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Október30, 2005 Megoszt Elküldve Október30, 2005 nem szerintem az az első generáció gyerekbetegség volt szerintem... csak kinőtte már... Kollégám tavaly vette.1.0 neki már kicserélték, még a nyáron. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Október30, 2005 Megoszt Elküldve Október30, 2005 akkor nem képesek tanulni a hibákból.. én kis optimista... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Október30, 2005 Megoszt Elküldve Október30, 2005 Én is most (3hete) cseréltettem ki azt a müanyag dolgot a váltóban.Nekem az 1 -est vette be néha nehezen.Mivel még nem volt 2 éves gariban cserélték. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hezo Elküldve November2, 2005 Megoszt Elküldve November2, 2005 3 éves koráig tuti cserés (csak meg kell találni a megfelelő szervízt) Néhány oldallal előbb leírt tortúrám részleteit megosztottam az Opel Mo. vevőszolgálatával. Köszönik szépen, majd "figyelembe veszik" a szervízek értékelésénél.... Nem találtam meg, volt-e már szó róla: A szervíz-intervallum kijelzőt (INSP) computer nélkül ki lehet nullázni? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mancs27 Elküldve November2, 2005 Megoszt Elküldve November2, 2005 3 éves koráig tuti cserés (csak meg kell találni a megfelelő szervízt) Néhány oldallal előbb leírt tortúrám részleteit megosztottam az Opel Mo. vevőszolgálatával. Köszönik szépen, majd "figyelembe veszik" a szervízek értékelésénél.... Nem találtam meg, volt-e már szó róla: A szervíz-intervallum kijelzőt (INSP) computer nélkül ki lehet nullázni?Hello! Persze, ki lehet, csak akkor a garancia is oda..:P Link to comment Megosztás: More sharing options...
hezo Elküldve November3, 2005 Megoszt Elküldve November3, 2005 Köszi. Tehát hogyan? (sajnos már túl van a 3 éves korán) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November3, 2005 Megoszt Elküldve November3, 2005 Sziasztok. nincs vkinek beszkennelve C Corsa kezelési útmutatója? Mert egy havernek kellene. Köszi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve November3, 2005 Megoszt Elküldve November3, 2005 konkrétan melyik része érdekelne? nincsen meg beszkennelve, de ha tudom melyik kell azt be tudom szkennelni.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
ivannorbi Elküldve November3, 2005 Megoszt Elküldve November3, 2005 konkrétan melyik része érdekelne? nincsen meg beszkennelve, de ha tudom melyik kell azt be tudom szkennelni.... Gondolom kezdheted az 1. oldallal és a végén befejezheted. :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mancs27 Elküldve November3, 2005 Megoszt Elküldve November3, 2005 Köszi. Tehát hogyan? (sajnos már túl van a 3 éves korán) Ha jol emlékszem, akkor ráadod a gyujtást, benyomod a pöcköt a kilométerszámlálon, majd nyomva tartod és leveszed a gyujtást, és kicsit még nyomva tartod... Valami ilyesmi.. Ha nem müködik, akkor ezek kombinációja.:P Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve November3, 2005 Megoszt Elküldve November3, 2005 Köszi Ivannorbi. Jól látod a problémát. Igen az egész kellene. De ha nincs meg senkinek sem beszkennelve, akkor keresek egyet mohácson és beszkennelem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts