Corsa C GSi Elküldve Október11, 2004 Megoszt Elküldve Október11, 2004 öregapám! bocs Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október11, 2004 Megoszt Elküldve Október11, 2004 ....Áprilisban vettem át fekete, új, isten.... Helló ! Képeid vannak a kocsidról ? Biztos sokan szívesen megszemlélnék :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsa C GSi Elküldve Október11, 2004 Megoszt Elküldve Október11, 2004 "Képeid vannak a kocsidról ? Biztos sokan szívesen megszemlélnék" Holnap csinálok, aztán majd elmondjátok, hogy tudom betenni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve Október11, 2004 Megoszt Elküldve Október11, 2004 Én megnézném szívesen személyesen is, de látom messze laksz.... :) Köv talira hozd ki! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október11, 2004 Megoszt Elküldve Október11, 2004 Na Ádám látom gyűjtögeted az ellenfeleket magadnak... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve Október11, 2004 Megoszt Elküldve Október11, 2004 Persze. Az a +35 LE meg se kottyan... Demajdhaegyszer rámszakadabank! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Október11, 2004 Megoszt Elküldve Október11, 2004 Képeket:)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsa C GSi Elküldve Október12, 2004 Megoszt Elküldve Október12, 2004 Jó reggelt! Csináltam egy pár fagyos fényképet a verdáról, de lövésem sincs, hogy tudnám feltölteni... Egyébként a nyáron kapott egy kis okosítást Dimitrilov Bilas apánktól, így most 160 lovas... De még nincs kész... Ha tudtok, lécci segítsetek a képekkel kapcs. ahoy tfg Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október12, 2004 Megoszt Elküldve Október12, 2004 Corsa C GSI fórumlakó autója: 600X800nál kisebb, és nincs fél mega!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október12, 2004 Megoszt Elküldve Október12, 2004 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsa C GSi Elküldve Október12, 2004 Megoszt Elküldve Október12, 2004 Nahát itt a verda UHUHU hathatós közreműködésével, amit ezúton is köszönök! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október12, 2004 Megoszt Elküldve Október12, 2004 ....Csináltam egy pár fagyos fényképet a verdáról....Nagyon korrekt a kocsid 8) Köszi, hogy kattogtattál :) Egyébként a nyáron kapott egy kis okosítást Dimitrilov Bilas apánktól, így most 160 lovas... De még nincs kész.... Egy elvi szintű kérdés : hogy megy ? :D Milyen finomságok kerültek bele és mit tervezel még ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsa C GSi Elküldve Október12, 2004 Megoszt Elküldve Október12, 2004 Tényleg nagyon szeretm. Eddig is Opelokkal jártam, úgyhogy egyértelmű volt a választás... A képek nem a legjobbak, mert iszonyatos hideg volt reggel. Majd ha szép tiszta lesz, csinálok még... Augusztus elején voltam kint vele Frankfurt mellett, kapott új vezérműtengelyeket, új szívótorkot, légszűrőrendszert, meg fékpadon chip tuningot, a foriszámot elengedték 7félig. Mérés alapján 160 ló, nagyon lehet érezni a hatását, mindössze annyi bajom van vele, hogy az 5. végén már elgyengül, nem forog le teljesen. Kap majd egy komplett kipufogórendszert, utána ismét motorvezérlés hangolás. Olyan 175 ló körül kellene majd tudnia. Ha kevés, belenyúlunk a hengerfejbe... Majd remélem el tudok jutni valami találkozóra, ahol személyesen is tudunk beszélni... ahoy tfg Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október12, 2004 Megoszt Elküldve Október12, 2004 ....Augusztus elején voltam kint vele Frankfurt mellett, kapott új vezérműtengelyeket, új szívótorkot, légszűrőrendszert, meg fékpadon chip tuningot, a foriszámot elengedték 7félig. Mérés alapján 160 ló, nagyon lehet érezni a hatását, mindössze annyi bajom van vele, hogy az 5. végén már elgyengül, nem forog le teljesen. Kap majd egy komplett kipufogórendszert, utána ismét motorvezérlés hangolás. Olyan 175 ló körül kellene majd tudnia. Ha kevés, belenyúlunk a hengerfejbe....:):D:D:D ....Majd remélem el tudok jutni valami találkozóra, ahol személyesen is tudunk beszélni.... Évadzáró talira esetleg ellátogathatnál, ha ráérsz :D Szerintem egyre többen szeretnék élőben is látni a kocsidat :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsa C GSi Elküldve Október12, 2004 Megoszt Elküldve Október12, 2004 Szerintem benne vagyok! Eddig úgyis agyaltam a klubtagságon, de szerintem már nem sokáig. Tudsz valami bővebbet az évadzáróról? A klub oldalán még semmit sem találtam... Monjud van még idő bőven... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október12, 2004 Megoszt Elküldve Október12, 2004 ....Tudsz valami bővebbet az évadzáróról? A klub oldalán még semmit sem találtam.... Részletek pontosítása még folyamatban van, de hamarosan lesznek kézzelfogható információk és akkor felkerülnek az ennek szentelt helyekre. Nehogy elkerülje a figyelmedet, majd neked külön szólok :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsa C GSi Elküldve Október12, 2004 Megoszt Elküldve Október12, 2004 Jól van, ezt +beszéltük.. köszi tfg Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október12, 2004 Megoszt Elküldve Október12, 2004 Augusztus elején voltam kint vele Frankfurt mellett, kapott új vezérműtengelyeket, új szívótorkot, légszűrőrendszert, meg fékpadon chip tuningot, a foriszámot elengedték 7félig. Mérés alapján 160 ló, nagyon lehet érezni a hatását, mindössze annyi bajom van vele, hogy az 5. végén már elgyengül, nem forog le teljesen. Kap majd egy komplett kipufogórendszert, utána ismét motorvezérlés hangolás. Olyan 175 ló körül kellene majd tudnia. Ha kevés, belenyúlunk a hengerfejbe... woo azannya :smt045 :smt045 :smt045 Milyen nehéz igy a kocsi?? Ugy tudom ezek a C Corsák már ilyen F asztma sulyban vannak, nem? Mekkora nyomaték van ehhez? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsa C GSi Elküldve Október12, 2004 Megoszt Elküldve Október12, 2004 Hogy milyen nehéz, azt nem tudom pontosan, olyan 1100 kg körül. A gyár csak az alapfelszereltséghez tartozó súlyt adja meg... A nyomaték meg 175 nm lett, ez csak minimálisan tér el a gyári értéktől. ahoy tfg Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október12, 2004 Megoszt Elküldve Október12, 2004 és ha nem vagyok pofátlan....ez a kis beavatkozás mennyibe került? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsa C GSi Elküldve Október12, 2004 Megoszt Elküldve Október12, 2004 Egyáltalán nem titok, a DBilasnál fizettem kb 2000 Eurót, plusz az utazás. Tettünk még egy olajhűtőt termosztáttal a verdára, az olyan 90 körül állt meg. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október12, 2004 Megoszt Elküldve Október12, 2004 Gratula szép a verda! Kiváncsi vagyok hogy megy egy ilyen kis szörnyeteg, úgyhogy tényleg ott a helyed valamelyik talin... :wink: A tejüvegeket hol rakták be... :) :D :D Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október12, 2004 Megoszt Elküldve Október12, 2004 Gratula szép a verda! Kiváncsi vagyok hogy megy egy ilyen kis szörnyeteg, úgyhogy tényleg ott a helyed valamelyik talin... :wink: bwahahahaaa Anti :twisted: :twisted: :twisted: arra vártam, hogy mikor ugrasz rá a témára :) de ha odaver a korzával akkor sztem betolod az asztrát az árokba?? :badgrin: :badgrin: :badgrin: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Október12, 2004 Megoszt Elküldve Október12, 2004 Dehogy tolom! Nem szabad elfelejteni hogy az én kis gépcsodám már lassan 13 éve taposva van... Megnézem én ezeket az új autókat 13 év ilyen igénybevétel után... :wink: De attól még nagyon tetszik ez a kis Corsa, és kiváncsi is lehetek neeem???? :) :D :D Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október12, 2004 Megoszt Elküldve Október12, 2004 Dehogy tolom!ha mégis meggondolod magad szólj hová tolod :D Nem szabad elfelejteni hogy az én kis gépcsodám már lassan 13 éve taposva van... Megnézem én ezeket az új autókat 13 év ilyen igénybevétel után... :wink: De attól még nagyon tetszik ez a kis Corsa, és kiváncsi is lehetek neeem???? :) :D :D nekem is nagyon tetszik és kíváncsi vagyok melyikőtöké megy jobban Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts