Korzika Elküldve Október17, 2005 Megoszt Elküldve Október17, 2005 Mancs27 te mit csinálsz azzal az autóval,hogy már 110000 van benne?Talán oktató vagy?Van 1 oktató haverom szintén 1000-es nem twinport Corsával.Már 90000 -nél tart és azonkivül,hogy az ukrán benyától csörög a motor,még semmi baja nem volt a gépnek,pedig amit kap a tanulóktól az nem mindennapi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Október17, 2005 Megoszt Elküldve Október17, 2005 ....hogy az ukrán benyától csörög a motor.... Mennyit fogyaszt egy ezres Corsa ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október17, 2005 Megoszt Elküldve Október17, 2005 Sziasztok! Egy kis segítségre volna szükségem. Barátnőmnek 'C' Corsa-ja van, és imádja a kicsikéjét. Viszont elkapta az optikai tuningláz... Nos a kérdés: a visszapillantókat hogy lehet leberhelni a színrefújáshoz? Egyelőre csak a hátlapot sikerült leszedni, és lövésem sincs, hogy a többit hogy lehet atomjaira szedni? Nos, a segítséget előre is köszi, sziasztok! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mancs27 Elküldve Október17, 2005 Megoszt Elküldve Október17, 2005 Szevasz Corsika! Nem vagyok oktató, egyszerűen csak utazgatok. El sem hinnéd mennyi mindenre jo a diákhitel..:( Föleg mennyi benzinre! :D A haveromnak is van Corsája, de ő inkább felniket, meg napfénytetőt vett. Most én ezen a pénzen inkább elmegyek Angliába, olaszba, Spanyolba meg a többi szép helyre. Most nyáron simán belement június óta 25 ezer km. Az enyém 1.2 -es és eddig csak a váltoval volt a gondom.Én ugy vagyok vele, hogy aminek kereke meg kormánya van azt már vezetnem kell...:D Sziasztok! Egy kis segítségre volna szükségem. Barátnőmnek 'C' Corsa-ja van, és imádja a kicsikéjét. Viszont elkapta az optikai tuningláz... Nos a kérdés: a visszapillantókat hogy lehet leberhelni a színrefújáshoz? Egyelőre csak a hátlapot sikerült leszedni, és lövésem sincs, hogy a többit hogy lehet atomjaira szedni? Nos, a segítséget előre is köszi, sziasztok! Szerintem Sanyi a corsca c-n akkor a legszebb ha csak a külső boritást festitek le, amit le lehet pattintani! Amugy ahoz hogy nagyon szét szedd ugy tudom, hogy csak ugy megy ha törsz is..:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mancs27 Elküldve Október17, 2005 Megoszt Elküldve Október17, 2005 Persze a diákhitel ugye nem ingyen van... Még egy év és kenyér + viz lesz a napi betevőm...:( Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október17, 2005 Megoszt Elküldve Október17, 2005 viszont voltál egy csomó helyen, amit már elvenni tőled nem lehet! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mancs27 Elküldve Október17, 2005 Megoszt Elküldve Október17, 2005 Ez Így van uhuhu! :( És nem is bánom egyáltalán! Remélem még egy darabig kitart a kiskocsi, mert jövőre elvileg Marokkot célzom meg. Egyébként gondoltam arra is, hogy nem lenne e kedve több embernek is? Társaságban mégis csak jobb az utazás! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október17, 2005 Megoszt Elküldve Október17, 2005 nekünk épp most volt egy ilyen, ugyhogy igy, csapatostul tök jó elmenni... minden idő és pénz kérdése :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mancs27 Elküldve Október17, 2005 Megoszt Elküldve Október17, 2005 na ja, idő meg pénz..:( Merre voltatok? Szerveztek még ilyen találkozót? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Október17, 2005 Megoszt Elküldve Október17, 2005 Merre voltatok? Szerveztek még ilyen találkozót? :( :D :D :D :D lap tetején ott a találkozók topik, tessen figyelemmel követni Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mancs27 Elküldve Október17, 2005 Megoszt Elküldve Október17, 2005 Megvan! :(.. Csak nekem mindig a corsa-tigra oldal jött be, mert a kedvencekbe raktam..:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október17, 2005 Megoszt Elküldve Október17, 2005 http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?p=128549#128549 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Október18, 2005 Megoszt Elküldve Október18, 2005 Mennyit fogyaszt egy ezres Corsa ? ACorsát legtöbbet az asszony használja,ugyanis vele jár munkába:ami oda-vissza 36km,meg van kb havi 2 Debrecen+ 1 kis rokonlátogatás és boltba járás.Ezt így együtt nevezhetjük vegyes használatnak és így kb 5-5.3 l /100 km re jön ki a kisédes,ami nagyon szép tőle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
ccorsa Elküldve Október18, 2005 Megoszt Elküldve Október18, 2005 Nekem még nem küldtek értesítőt. Tudom, hogy valamely évjárat és gyártási ciklusba esők kerülnek bele. Írtam a Gombosnak, de csesztek válaszolni... (A kereskedő srácnak és a központi címükre is írtam.) 1.0 2003 év végi Twinport. Z10XEP19CK1627 No megjött a levélke, hogy fukszot kell cserélni a kocsin :-) Biztos olvassák a fórumot. Erre varrjatok gombot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Október18, 2005 Megoszt Elküldve Október18, 2005 :( :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mancs27 Elküldve Október18, 2005 Megoszt Elküldve Október18, 2005 Ugy tünik, akkor lehetsz biztos bent, ha megkérded levélben őket?? De tényleg, mikor kell láncot cseréltetni? vagy azt egy életre adják? ( Mármint amotor életére..:( ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Október19, 2005 Megoszt Elküldve Október19, 2005 egyik szemem sír másik, nevet..... ma volta a szervízben, ahol azt mondták, hogy nem vészes a motor csörgése.... hidegindítás után meg majdnemhogy természetes... viszont a lánccserét nem ajánlják, mert már 78000 kmet futott a gép, hanem ha tovább erősödik akkkor a lánc+görgők aminek csak az anyagköltsége 66.000ft..... hmmmmm...... most megjátszom azt, hogy a következő olajcserénél 5W30 as olaj fog a kocsiba kerülni..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Október19, 2005 Megoszt Elküldve Október19, 2005 szerintem most csináltass egy motormosást, és egy olajcserét. ha az nem, akkor lánc csere. mi már cseréltünk igy láncot más atón, és jó lett..... igaz, hogy a tisztességes lánccsere az azt jelenti, hogy mindent kicserélsz, de annak a munkadija iszonyat, mert darabokra kell szedni a motort. a végösszeg simán 100 felett van. a lánccsere meg a egynegyede. én megpróbálnám csak a lánccserét.... mert az egyszerübb, olcsobb, és ha még mindig nem jó, akkor a lánc maradhat, és a többit kell kicserélni. a munkadija meg nem olyan húzós a csak lánccserének, hogy ne éárje meg megpróbálni Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Október19, 2005 Megoszt Elküldve Október19, 2005 oksa... megpróbáljuk, remélem ez használni fog.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mancs27 Elküldve Október19, 2005 Megoszt Elküldve Október19, 2005 Uhuhu kicsit járatlan vagyok a témában, mi az a motor mosás? Olaj helyett valami tisztitó folyadékkal nyomják át? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október19, 2005 Megoszt Elküldve Október19, 2005 Uhuhu kicsit járatlan vagyok a témában, mi az a motor mosás? Olaj helyett valami tisztitó folyadékkal nyomják át? Olajcsere előtt beleöntesz egy úgynevezett motormosó adalékot a benne lévő olajod mellé(üzemmeleg motornál) és azzal járatod kb. 10-15 percig. Utánna leengeded az olajat és hagyod jól kicsurogni. Ennyi :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gugu Elküldve Október19, 2005 Megoszt Elküldve Október19, 2005 szerintem most csináltass egy motormosást, és egy olajcserét. ha az nem, akkor lánc csere. mi már cseréltünk igy láncot más atón, és jó lett..... igaz, hogy a tisztességes lánccsere az azt jelenti, hogy mindent kicserélsz, de annak a munkadija iszonyat, mert darabokra kell szedni a motort. a végösszeg simán 100 felett van. a lánccsere meg a egynegyede. én megpróbálnám csak a lánccserét.... mert az egyszerübb, olcsobb, és ha még mindig nem jó, akkor a lánc maradhat, és a többit kell kicserélni. a munkadija meg nem olyan húzós a csak lánccserének, hogy ne éárje meg megpróbálni Hát én ezzel egy picit vitatkoznék... főleg ha már 78e van a gépben. SzVSz egy lánc/szíjhajtás alaktrészcseréjekor mindent vagy semmit. kopás/nyúlás stb... nem mindegy hogy 1x vagy 2x kell szétszedni... morbid és hímsoviniszta hasonlattal olyan nincs hogy a csajod agyát cseréled csak ki. Mindent vagy semmit :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Október19, 2005 Megoszt Elküldve Október19, 2005 csak a minden az 100e magasságában áll meg.... megpróbálom a mosó+5W30 combót, remélem bejön... más... ma hazahoztam a kocsit, és beálltam a garázsba... na ekkor ért a meglepetés.... az OFF Pug 306 Kombi ON alig volt hosszabb a corsánál... (max. 20-30 cm) kissé meglepő volt :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mancs27 Elküldve Október19, 2005 Megoszt Elküldve Október19, 2005 Köszi Tomi az infokat! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október19, 2005 Megoszt Elküldve Október19, 2005 Köszi Tomi az infokat! :( Ezt spec én is Uhuhu Mestertől tudom. :roll: :prayer: Uhuhu Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts