uhuhu Elküldve Szeptember26, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2005 a corzánál csak a géjesiii tárcsás hátul. a dizel nem. de szerintem minden korzának szar a kézifékje.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember26, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2005 azért tekintsünk el az extrém viszonyoktól :( behuzott kézifék és társai.. :D :D amugy az uj fékpofának meg a használt fékdobnak kell többszáz km ahoz hogy bekopjon, és legyen rendes fékhatás. viszont ez már egy épületes hozzászólás :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lauda Elküldve Szeptember26, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2005 tedd sebességbe.... a fékdob nem kopott, megégett??? Én nem nagyon használom a kéziféket, inkább sebességbe rakom. Viszont nemsokára oktatókocsi lesz, és ott muszáj használni, kell a gyakorlatokhoz, a forgalomban. Gondoltam én is a fékdobra. Válla nincs, talán egy kis szabályzással fel lehetne frissíteni a felületet. Nem tudom segítene-e....... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember26, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2005 rosszlány okos vagyok :( meg szép és ügyes de mi a szerénységedért szeretünk 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember26, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2005 a felszabályzás tiltott dolog. ugyanis a falvastagsága elvékonyodik, és a hő hatására elvetemedik. én ezt megszivtam egyszer az asztrán. felszabályzás után egy nagyot fékeztem, és ugy ütött, hogy nem lehetett megmaradni azautóban. majd jött a csere-bere.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Szeptember26, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2005 Én nem nagyon használom a kéziféket, inkább sebességbe rakom. Viszont nemsokára oktatókocsi lesz, és ott muszáj használni, kell a gyakorlatokhoz, a forgalomban. Gondoltam én is a fékdobra. Válla nincs, talán egy kis szabályzással fel lehetne frissíteni a felületet. Nem tudom segítene-e....... :( Segíthet. Viszont akkor ismételten új fékpofát kéne belerakni, és ha lehet, akkor célgéppel beillesztetni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Szeptember26, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2005 Én anno az MZ-men bosch kővel szabályoztam fel az elsőt (TS250/1)... :oops: Át is ment a műszakin!!!! :( Na így ne! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lauda Elküldve Szeptember26, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2005 Szinte új pofák voltak hátul, viszont a felülete üveges volt, szerintem megégett picit. Ezért is lettek kicserélve. Ha csak épp a felülete van egy kicsit megkapatva, az is gondot okozhat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Szeptember26, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2005 Szinte új pofák voltak hátul, viszont a felülete üveges volt, szerintem megégett picit. Ezért is lettek kicserélve. Ha csak épp a felülete van egy kicsit megkapatva, az is gondot okozhat? Az okozhat gondot, ha a fékpofa nem fekszik fel teljes felületén a fékdobba. Azok a pontok, amelyikek hozzáérnek, azok meg fognak égni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember26, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2005 Szinte új pofák voltak hátul, viszont a felülete üveges volt, szerintem megégett picit. Ezért is lettek kicserélve. Ha csak épp a felülete van egy kicsit megkapatva, az is gondot okozhat? Lehet,hogy nagyon rá van állítva és ezért fog picit és megég :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lauda Elküldve Szeptember26, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2005 Az okozhat gondot, ha a fékpofa nem fekszik fel teljes felületén a fékdobba. Azok a pontok, amelyikek hozzáérnek, azok meg fognak égni. Lehet pont ez a baja. Hiába az új fékpofa, ha a dobnak meg el van szabva a felülete.... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember26, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2005 ezért szoktak a nagyok dobot és pofát együtt cserélni. igy nem hibázik az ember, és nem dolgozik kétszer, és olcsobb mint amennyibe neked most lesz.... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lauda Elküldve Szeptember26, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2005 Lehet,hogy nagyon rá van állítva és ezért fog picit és megég :roll: Azt nem tudom mitől éghetett el, ez is okozhatta. Mikor nálam lett rajt állítva, már akkor is ilyenek voltak a pofák, csak gondoltuk egy próbát megér. Mit gondoltok, érdemes a dobot egy kicsit "megpörgetni"? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lauda Elküldve Szeptember26, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2005 ezért szoktak a nagyok dobot és pofát együtt cserélni. igy nem hibázik az ember, és nem dolgozik kétszer, és olcsobb mint amennyibe neked most lesz.... :roll: Én amúgy még nem hallottam, hogy valaki a pofákkal együtt új dobokat vett volna. Még az Opel szervizben is szabályoztatják ilyen esetben. A szerelés egyébként nem kerül pénzembe. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember26, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2005 amugy a hátsó fék önállitó. nem kell állitani, mert ha ráállitasz, akkor befog. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember26, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2005 Én amúgy még nem hallottam, hogy valaki a pofákkal együtt új dobokat vett volna. Még az Opel szervizben is szabályoztatják ilyen esetben. A szerelés egyébként nem kerül pénzembe. :( opel szervizben nnem hiszem hog szabályoztatják. az opel nem támogatja a felszabályzást. csere. mi igy csináljuk. ugyanis rendeltetésszerü használatnál általában 150-180.000 km-t elmegy egy hátsó fék. utána a dob is csere. azaz együtt a kettőt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember26, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2005 amugy leirtam mért: a falvastagsága olyan kicsi lesz, hogy a hő hatására el fog vetemedni. mondjuk ez függ attól is, hogy mennyit szednek le belőle. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Blitz Elküldve Szeptember26, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2005 Általában 1 mm átmérő növekedés a megengedett kopás-szabályzás határ Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lauda Elküldve Szeptember26, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2005 amugy a hátsó fék önállitó. nem kell állitani, mert ha ráállitasz, akkor befog. Tudom mire gondolsz, de valahogy mégsem kóser az az automata. Ahol jelenleg dolgozom, ott is van 4 G-s Astra, Corsa Combo, mindegyiknek a legvégén fog valamit a kézifékje, akkor viszont fog, mint az állat. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lauda Elküldve Szeptember26, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember26, 2005 opel szervizben nnem hiszem hog szabályoztatják. az opel nem támogatja a felszabályzást. csere. mi igy csináljuk. ugyanis rendeltetésszerü használatnál általában 150-180.000 km-t elmegy egy hátsó fék. utána a dob is csere. azaz együtt a kettőt. Én már hallottam, hogy szabályoztak, de ezzel nem a szervizeket akartam sározni, lehet fusi munka volt, vagy valami ismerős autója, nem tudom pontosan. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Szeptember27, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2005 na hogy tiszta vizet öntsünk a pohárba: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember27, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2005 Tudom mire gondolsz, de valahogy mégsem kóser az az automata. Én mikor szerkesztettem a hátsó fékem, az egyik oldalra sajnos új autómatát kellett vennem, mert a régi olymértékben be volt penészedve, hogy megmozdítani nem tudtam.Valamint egy rögzítő "alátét" is hibádzott róla, valszeg szakember rakta össze korábban.A másik oldalra pedig egy erőteljes csavarlazítós áztatás, és utána zsírzás megtette a hatását, mert azóta is pöpecül műxik a hátulja. :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lauda Elküldve Szeptember27, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2005 na hogy tiszta vizet öntsünk a pohárba: Köszi az infót! :( Talán megoldódik a gondom. Elvittem ma a dobokat és a "régi" pofákat egy szakihoz. Kicsit megkapatja a dobokat, az 1mm szerintem bőven belefér. A pofákat felbetétezi, ha jól emlékszem 5.5mm-es betétekkel, s azokat szabályozza majd a dobhoz. Pár dolgot már csinált nekem, mindíg profin dolgozott, remélem ez most sem lesz másképp. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Lauda Elküldve Szeptember27, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2005 Én mikor szerkesztettem a hátsó fékem, az egyik oldalra sajnos új autómatát kellett vennem, mert a régi olymértékben be volt penészedve, hogy megmozdítani nem tudtam.Valamint egy rögzítő "alátét" is hibádzott róla, valszeg szakember rakta össze korábban.A másik oldalra pedig egy erőteljes csavarlazítós áztatás, és utána zsírzás megtette a hatását, mert azóta is pöpecül műxik a hátulja. :roll: Nálam ezek rendben vannak, legalábbis nincsenek berohadva. :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Szeptember27, 2005 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2005 De nem is 16 éves a járgányod! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts