uhuhu Elküldve Május15, 2005 Megoszt Elküldve Május15, 2005 :smt102 még nem hallottam ilyet... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chyga Elküldve Május15, 2005 Megoszt Elküldve Május15, 2005 :lol: ... ezt nem mondod komolan??? A www.opel.hu-n találtam a Corsáknál, mint alapfelszerelés, de gőzöm sincs, hogy mit is jelent. Nem tudsz valami jó kis akciós új Corsát alap kellene max: 2.300.000HUF-ig kp-re. (ja és jó sok extrával :D) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május15, 2005 Megoszt Elküldve Május15, 2005 :lol: ... ezt nem mondod komolan??? A www.opel.hu-n találtam a Corsáknál, mint alapfelszerelés, de gőzöm sincs, hogy mit is jelent. Nem tudsz valami jó kis akciós új Corsát alap kellene max: 2.300.000HUF-ig kp-re. (ja és jó sok extrával :D) ennyié má simán kapsz. ugy is elöttem jársz el mindig, ugorj be segitek :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chyga Elküldve Május15, 2005 Megoszt Elküldve Május15, 2005 :lol: Kösz, kedden délelőtt beugrunk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
csarsz Elküldve Június12, 2005 Megoszt Elküldve Június12, 2005 Hello! Nagy nehezen kialakult a kicsike corsa... Vélemény????? www.csarsz.atw.hu/corsa/1.JPG www.csarsz.atw.hu/corsa/2.JPG www.csarsz.atw.hu/corsa/3.JPG www.csarsz.atw.hu/corsa/4.JPG www.csarsz.atw.hu/corsa/5.JPG www.csarsz.atw.hu/corsa/6.JPG www.csarsz.atw.hu/corsa/7.JPG www.csarsz.atw.hu/corsa/8.JPG www.csarsz.atw.hu/corsa/9.JPG www.csarsz.atw.hu/corsa/10.JPG Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Június19, 2005 Megoszt Elküldve Június19, 2005 Szép lett a kisótód! :smt041 Jó a felni is meg akipöfögő is!Az enyém is pont ilyen kék,csak 5 ajtós.Csak a hátralátás rossz,főleg ha a fejtámlák is fenn vannak! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tonyo Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 hellosztok! Én egy új tag vagyok még itt. Régebben olvastam, hogy valakinek sebváltó gondja van C corsával. Én azt szoktam csinálni, hogy -főleg első indításnál csinálja ezt- rüki, majd utánna 1-esbe rakom és így már jó. tudom ez nem megoldás a problémára , de egyenlőre ennyit tudok, ja és haverom mondta, hogy állítólag a gyár vmi váltókart fémre cserélt a megoldás meg a műanyag lenne. mellesleg, ha valakit érdekel julius 1-én lesz corsa talis szalonnasütés. tali a lurdy parkolóban este 7-8 között. pontosabb infó később , de jelezzetek ,h ki jönne. köszke- tonyo Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Június21, 2005 Megoszt Elküldve Június21, 2005 hellosztok! Én egy új tag vagyok még itt. Régebben olvastam, hogy valakinek sebváltó gondja van C corsával. Én azt szoktam csinálni, hogy -főleg első indításnál csinálja ezt- rüki, majd utánna 1-esbe rakom és így már jó. tudom ez nem megoldás a problémára , de egyenlőre ennyit tudok, ja és haverom mondta, hogy állítólag a gyár vmi váltókart fémre cserélt a megoldás meg a műanyag lenne. műanyag volt gyárilag, ami gány volt és fémre cserélték. ez megoldotta állítólag a váltási problémákat Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Június23, 2005 Megoszt Elküldve Június23, 2005 Az én C Corsam is szokott ilyet csinálni,szerintem ez nem probléma majd bekopik! Emiatt biztos nem bontanám meg a váltót! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június23, 2005 Megoszt Elküldve Június23, 2005 Az én C Corsam is szokott ilyet csinálni,szerintem ez nem probléma majd bekopik! Emiatt biztos nem bontanám meg a váltót! vagy majd jól szétesik a váltórudazatod.... aztán meg jól szopsz, mert lehet vontatni, aztán megint az opel illetve a márkaszerviz lenne a szar..... mert ugye ez igy szokott lenni..... :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június23, 2005 Megoszt Elküldve Június23, 2005 vagy majd jól szétesik a váltórudazatod.... aztán meg jól szopsz, mert lehet vontatni, aztán megint az opel illetve a márkaszerviz lenne a szar..... mert ugye ez igy szokott lenni..... :evil: :smt056 Ne bomoljmán :wink: A kivétel erősítí a szabályt! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Június23, 2005 Megoszt Elküldve Június23, 2005 Akkor + miért nem hivják vissza őket kicserélni azt amüanyag vackot? :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Június23, 2005 Megoszt Elküldve Június23, 2005 Akkor + miért nem hivják vissza őket kicserélni azt amüanyag vackot? :evil: Te személy szerint erről mit tudsz? Hm? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június23, 2005 Megoszt Elküldve Június23, 2005 Akkor + miért nem hivják vissza őket kicserélni azt amüanyag vackot? :evil: gondolom azért, mert nem balesetveszélyes, és ha szétmegy, akkor nem okoz többszázezer forintos hibát... viszont ha rendesen hordod éves szervizre az autót, akkor minden autón megnézik, hofgíy a müanyag van e benne, és kicserélik garanciába. mert 3 éves korig ingyé cserélik, ha megcsináltattad a szervizt...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Június23, 2005 Megoszt Elküldve Június23, 2005 Na mán itten is van mennyire az opel a hibás. :evil: Ugye hogy ugye hogy ugye? Mert olyat mondunk amiről meg sem győződtünk??? Én tanusítom Uhu igazát, kolléganőm gépén megtörtént a csere. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Korzika Elküldve Június23, 2005 Megoszt Elküldve Június23, 2005 Kösz!Most 1.5 éves,és novemberben viszem majd évesre.Most,hogy tudom akkor mondom is nekik,cseréljék ki,főleg ha nem kerül külön pízbe! Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június23, 2005 Megoszt Elküldve Június23, 2005 Kösz!Most 1.5 éves,és novemberben viszem majd évesre.Most,hogy tudom akkor mondom is nekik,cseréljék ki,főleg ha nem kerül külön pízbe! Asztalracsapás! :wink: Ha máshogy nem megy! :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tonyo Elküldve Június23, 2005 Megoszt Elküldve Június23, 2005 a taliról mi a véleményetek? jöttök? jöv hét péntek jul 1. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Június23, 2005 Megoszt Elküldve Június23, 2005 Akkor + miért nem hivják vissza őket kicserélni azt amüanyag vackot? :evil: visszahívták az első szériásokat... 2000- nem tudom meddig. az enyém pl. 2000 es gyártású ezért visszahívták, mert jelentkezett ez a probléma... amikor volt szervízen akkor megkérdeztem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június24, 2005 Megoszt Elküldve Június24, 2005 a taliról mi a véleményetek? jöttök? jöv hét péntek jul 1. Hová? Milyen tali lesz? :shock: :shock: :shock: :shock: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június24, 2005 Megoszt Elküldve Június24, 2005 te oda nem mehetsz. teeeeeee korzanélküli :twisted: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június24, 2005 Megoszt Elküldve Június24, 2005 te oda nem mehetsz. teeeeeee korzanélküli :twisted: Nem is akartam teee korzásastrás :smt019 Csak mint információ érdekelt. :sad5: Jövő 7 végén még nagyban megy a műszakira felkészítés mert 11-én viszem vizsgáztatni az öreglányt :wink: (Corsa nélkül Corsa találkozóra olyan mint Veterán Opel nélkül Veterán Opel találkozóra) :roll: :roll: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június24, 2005 Megoszt Elküldve Június24, 2005 Nem is akartam teee korzásastrás :smt019 Csak mint információ érdekelt. :sad5: Jövő 7 végén még nagyban megy a műszakira felkészítés mert 11-én viszem vizsgáztatni az öreglányt :wink: (Corsa nélkül Corsa találkozóra olyan mint Veterán Opel nélkül Veterán Opel találkozóra) :roll: :roll: :lol: szóval ez most célzás vót? :roll: akkó nem megyek szombaton.... :oops: :roll: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Június24, 2005 Megoszt Elküldve Június24, 2005 szóval ez most célzás vót? :roll: akkó nem megyek szombaton.... :oops: :roll: :lol: Csak vissza böktem :goodman: Olyan egy találkozó Ákos nélkül.mint a Dallas Bobby nélkül :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Június24, 2005 Megoszt Elküldve Június24, 2005 szóval ez most célzás vót? :roll: akkó nem megyek szombaton.... :oops: :roll: :lol: De tessen csak jönni!Van nálam valami, ami érdekelhet! ;) :( :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts