corsa-svabhegy Elküldve Május3, 2004 Megoszt Elküldve Május3, 2004 Üdv!!! A segítségeteket kérném. A C corsámban gyári CD van és az lenne a kérdésem, hogy hogyan tudnám kierőszakolni a helyéről. Előre is köszönöm szépen. Sokat segítene ha írnátok vmi ötletet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve Május3, 2004 Megoszt Elküldve Május3, 2004 Hello! Igaz én még sosem próbáltam, de ha jól emlékszem van az elején 4 kicsi imbusz csavar. Ott próbálkoznék. Ha mégsem akkor hívj föl egy szervízt, ők biztos tudják... Üdv: A Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve Május6, 2004 Megoszt Elküldve Május6, 2004 Tud valaki C Corsa első lökős alatti gumicsíkot olcsón esetleg bontottan? Hálám örökké üldözné... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Elküldve Május13, 2004 Megoszt Elküldve Május13, 2004 bvht Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve Május13, 2004 Megoszt Elküldve Május13, 2004 Ez vajon mi :?: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Május15, 2004 Megoszt Elküldve Május15, 2004 Ez vajon mi :?:ű ezt én csináltam, itt jöttem rá, hogy hogy lehetett névtelenül rosszalkodni a forumon.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsac12 Elküldve Június28, 2004 Megoszt Elküldve Június28, 2004 Üdv, Egy ügyeskezü driver nyomot hagyott az automon, es ezt szeretnem ugy helyrehozatni, hogy nyoma ne legyen. Sérült a hátsó kerékív és a hátsó ajtó, benyomódott a lemez és sérült a fényezés is. Az autom egy metálfekete Corsa C. Valaki említette az M3 Sztráda Opel kereskedést. Bizhatok bennük, vagy vigyem máshova? Gondolom csak márkakereskedés jöhet szóba, nem szeretném ha ugrana a 12 éves garancia. Előre is köszönöm a segítséget. A. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Június28, 2004 Megoszt Elküldve Június28, 2004 Üdv, Egy ügyeskezü driver nyomot hagyott az automon, es ezt szeretnem ugy helyrehozatni, hogy nyoma ne legyen. Sérült a hátsó kerékív és a hátsó ajtó, benyomódott a lemez és sérült a fényezés is. Az autom egy metálfekete Corsa C. Valaki említette az M3 Sztráda Opel kereskedést. Bizhatok bennük, vagy vigyem máshova? Gondolom csak márkakereskedés jöhet szóba, nem szeretném ha ugrana a 12 éves garancia. Előre is köszönöm a segítséget. A. A szrtáda olyanszempontból jó hely, hogy gyorsan és szépen dolgoznak a garanciád sem vész el. De már nem dolgozom ott :) igy segíteni má nem tudok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ludmilla Elküldve Július10, 2004 Megoszt Elküldve Július10, 2004 Sziasztok Most sikerült egy ujabb opelt a gyüjteményembe szerezni, ami egy 1.2 corsa. Tudna nekme valaki segiteni abban, hogy az elsö 3-4000 km-nél mire kell odafigyelni stb stb, meg soha sem volt 0km es auto es kisse tanacstalan vagyok:) Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve Július11, 2004 Megoszt Elküldve Július11, 2004 Sziasztok Most sikerült egy ujabb opelt a gyüjteményembe szerezni, ami egy 1.2 corsa. Tudna nekme valaki segiteni abban, hogy az elsö 3-4000 km-nél mire kell odafigyelni stb stb, meg soha sem volt 0km es auto es kisse tanacstalan vagyok:) Köszi Hello! Az előző oldalon (2) leírtam tapasztalataimat az autóról... Csak annyit tudok hozzátenni hogy a gumiszoknyára tényleg nagyon vigyázz, vagy szedesd le, akkor ha kell vissza lehet rakni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ludmilla Elküldve Július12, 2004 Megoszt Elküldve Július12, 2004 Sziasztok, nos igazábol nem erre gondoltam hanem müszakilag..... mert a külsö amortizácio ugy is tuti. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve Július14, 2004 Megoszt Elküldve Július14, 2004 Műszakilag semmi külömbség nincs, annyi hogy az első 5000 km-en ne nagyon pörgesd a motort, bár elvileg ezek bejáratott motorok, azért biztos ami biztos... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember21, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2004 bwahahaaa :) :D :D nézzétek meg a videot Link to comment Megosztás: More sharing options...
ScatMan Elküldve Szeptember21, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2004 bwahahaaa :D :D :D nézzétek meg a videot :smt043 a vége a legkomolyabb... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve Szeptember21, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2004 Király.... Annyit még erről hogy a bemutatón a kereskedőket azzal nyaggatták a riporterek hogy milyen dolog az hogy csak 1.4 lesz raktáron, 1.8-at cak rendelésre hoznak... Szvsz abban az országban ahol az Astrából is az 1.2 - 1.4 fogy a legjobban nem is kell túl nagy készlet 1.8 tigrából.... :? Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Szeptember21, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2004 Annyit még erről hogy a bemutatón a kereskedőket azzal nyaggatták a riporterek hogy milyen dolog az hogy csak 1.4 lesz raktáron, 1.8-at cak rendelésre hoznak... Szvsz abban az országban ahol az Astrából is az 1.2 - 1.4 fogy a legjobban nem is kell túl nagy készlet 1.8 tigrából.... :? imho 1,8at nemsokat fognak eladni :? amik bekerülnek azok valszeg németo.-ból jönnek be használtan kivancsi vagyok pl arra, hogy a Corsa C gsi-ből mennyit adtak el itthon nullkm-el?? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve Szeptember21, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2004 Én 1-et láttam, egy kb75 éves öregúr döcögött vele 40-nel a Szépvölgyin lefelé... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember27, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2004 Ádám neked tényleg tetszik ez a hátsó lámpa ? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve Szeptember27, 2004 Megoszt Elküldve Szeptember27, 2004 Így elsőre igen. De lehet hogy ha meglátom élőben akkor már nem fog... Már csak ilyen vagyok... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve Október3, 2004 Megoszt Elküldve Október3, 2004 Szizso! Bizony 1.4! :) Hát a tiéd? Kövi talira hozd ki! Meg magadat is! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
szizso Elküldve Október6, 2004 Megoszt Elküldve Október6, 2004 Szizso! Bizony 1.4! :D Hát a tiéd? Kövi talira hozd ki! Meg magadat is! :D Az enyém 1.2, és 3 ajtós. Féltem az 1.4 től, mert sokat fogyaszt. Megyek napi 80km-t, és ott az számít. :D És konstrukcióra is szimpatikusabb volt, mert láncos. Tudom, az 1.4 jól lép, meglehet vele lepni egy két nagyobbat. Van benn egy 1.8 GSi, na az mókás. :) Én már "Astras koromban" mind igérgettem, hogy kimegyek talira, most nem igérgetem, ha úgy alakul kimegyek. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve Október7, 2004 Megoszt Elküldve Október7, 2004 Hmm én a lánc miatt (is) választottam az 1.4-et... GSI-t eddig 1 et láttam itthon, azt egy kb 75 éves tatter vezette... Ha ráérsz péntek esténként akkor kijöhetnél egyszer a Lurdyhoz, mi az esetek 90% ában ott vagyunk, meg vannak külön rendezett minitalik is... Fogyasztás: Hát azt sajnos el kell ismernem... Ha nagyon nyomom neki (általában :) ) akkor megeszik 8-8 1/2-et... De mivel az cégszámlára megy annyira nem okoz gondot. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szizso Elküldve Október8, 2004 Megoszt Elküldve Október8, 2004 a "péntek esténként" jól hangzik... ez aztjelenti, hogy nem csak akkor vagytok kint, amikor itt szerveződik valamelyik topicban? gyakrabban ott vagytok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve Október9, 2004 Megoszt Elküldve Október9, 2004 Ööö... Szóval péntekenként Racsing van, olyankor vagy a Lurdynál 9 kor talizunk, vagy máshol. Ha érdekel majd írj és akkor lebeszélünk valami fix helyet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsa C GSi Elküldve Október11, 2004 Megoszt Elküldve Október11, 2004 szevasztok! "GSI-t eddig 1 et láttam itthon, azt egy kb 75 éves tatter vezette..." akkor én vagyok a második. (vagy üregapám lenyúlta a garázsból:)Áprilisban vettem át fekete, új, isten... üdv tfg Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts