kavics Elküldve Március5, 2005 Elküldve Március5, 2005 fizetnek mindent. nekem ennyi elég. azért volt egykis ku**aanyázás optimalizáltam egy csöppöt 8)
bazs Elküldve Március5, 2005 Elküldve Március5, 2005 ez már itt nem is lényeges 8) bocs, de kicsit nagy volt a kép, így linkre módosítottam Pista majd optimalizálja, ha lesz rá ideje
kavics Elküldve Március17, 2005 Elküldve Március17, 2005 van a c corsában pollenszűrő? mert azt mondták a szervízben hogy van és kicserélik. na abban bizots vagyok hogy kiszámlázzák, de azt nem tudom hogy van-e egyáltalán benne
szizso Elküldve Március17, 2005 Elküldve Március17, 2005 van a c corsában pollenszűrő? mert azt mondták a szervízben hogy van és kicserélik. na abban bizots vagyok hogy kiszámlázzák, de azt nem tudom hogy van-e egyáltalán benne van
uhuhu Elküldve Március18, 2005 Elküldve Március18, 2005 van a c corsában pollenszűrő? mert azt mondták a szervízben hogy van és kicserélik. na abban bizots vagyok hogy kiszámlázzák, de azt nem tudom hogy van-e egyáltalán benne van. és ráadásul kétfajta. egy olcsobb és egy drágább. és ezt a beépitett fütőmotor határozza meg, hogy melyik való bele. asszem...
kavics Elküldve Március18, 2005 Elküldve Március18, 2005 kész a kocsi. szebb lett mint újkorában. mostmár csak a másik oldalát kellene polírozni mert marhán látszik a különbség. amúgy nem hengerfejes nem szállt el a tömítés sem (bár a másik szerelő ezt mondta) hanem kicseréltek valami tömítést. na kiváncsi leszek rá 8)
rtomi Elküldve Március20, 2005 Elküldve Március20, 2005 van a c corsában pollenszűrő? mert azt mondták a szervízben hogy van és kicserélik. na abban bizots vagyok hogy kiszámlázzák, de azt nem tudom hogy van-e egyáltalán benne A fűtőegység oldalánál kell lennie sztem. :shock: HasonLÓ a levegőszűrőhöz. :prayer: OPEL
csipi99 Elküldve Március20, 2005 Elküldve Március20, 2005 Sziasztok! Tegnap este vettem észre, hogy a tompított fényszóróm nem ég. A helyzetjelző és a reflektor jó. Lehet, hogy a biztosíték ment ki? Meg tudja valaki mondani, hogy hányas számú biztosíték tartozik a tompítotthoz? Corsa C 1.7 DTI-ről van szó.
Atommanó Elküldve Március20, 2005 Elküldve Március20, 2005 Ha leveszed a biztosítéktáblát ott pontosan rajta van a rajz szerint... :wink: Üdv.: Atommanó
uhuhu Elküldve Március20, 2005 Elküldve Március20, 2005 Sziasztok! Tegnap este vettem észre, hogy a tompított fényszóróm nem ég. A helyzetjelző és a reflektor jó. Lehet, hogy a biztosíték ment ki? Meg tudja valaki mondani, hogy hányas számú biztosíték tartozik a tompítotthoz? Corsa C 1.7 DTI-ről van szó. cseréld ki az izzót. igy kezd.....
csipi99 Elküldve Március20, 2005 Elküldve Március20, 2005 Atommanó: levettem, de az a baj, hogy ott csak számok vannak. Abból nem tudom kitalálni, melyik a tompítotté.
csipi99 Elküldve Március20, 2005 Elküldve Március20, 2005 cseréld ki az izzót. igy kezd..... Bocs, azt elfelejtettem írni, hogy egyszerre ment el mind a kettő. Néztem az izzószálat, nekem úgy tűnik, hogy nincs kiégve.
uhuhu Elküldve Március20, 2005 Elküldve Március20, 2005 Bocs, azt elfelejtettem írni, hogy egyszerre ment el mind a kettő. Néztem az izzószálat, nekem úgy tűnik, hogy nincs kiégve. ha az egyik kiég, akkor a másik egy adag nagyobbfeszültséget kap, és az is kiég. mindenképp probálj bele egy másik izzot, és ha ugy se müködik akkor kell elindulni a hibakeresés felé....
csipi99 Elküldve Március20, 2005 Elküldve Március20, 2005 ha az egyik kiég, akkor a másik egy adag nagyobbfeszültséget kap, és az is kiég. mindenképp probálj bele egy másik izzot, és ha ugy se müködik akkor kell elindulni a hibakeresés felé.... Kösz szépen, elmegyek izzót venni, aztán jelentkezem.
uhuhu Elküldve Március20, 2005 Elküldve Március20, 2005 Kösz szépen, elmegyek izzót venni, aztán jelentkezem. mé? nincs izzókészleted :?: olyan nemszabad.....
Atommanó Elküldve Március20, 2005 Elküldve Március20, 2005 Nekem sem volt, amíg Mélykék barátomtól nem kaptam egyett... :oops: Pedig jó az ha kéznél van.. :wink: Üdv.: Atommanó
uhuhu Elküldve Március20, 2005 Elküldve Március20, 2005 Atommanó: levettem, de az a baj, hogy ott csak számok vannak. Abból nem tudom kitalálni, melyik a tompítotté. ez azért van, hogy ne nyuljon bele a nemhozzáértő :wink:
csipi99 Elküldve Március20, 2005 Elküldve Március20, 2005 mé? nincs izzókészleted :?: olyan nemszabad..... Köszönöm szépen a segítséget, valóban mindkét izzó kiégett. És vettem izzókészletet is :D
uhuhu Elküldve Március20, 2005 Elküldve Március20, 2005 Köszönöm szépen a segítséget, valóban mindkét izzó kiégett. És vettem izzókészletet is :Dna meg kéne még egy elsősegélydoboz, meg egy elakadásjelző háromszög is... :shock:
csipi99 Elküldve Március20, 2005 Elküldve Március20, 2005 na meg kéne még egy elsősegélydoboz, meg egy elakadásjelző háromszög is... :shock: szerencsére az van.
rtomi Elküldve Március20, 2005 Elküldve Március20, 2005 Oszt kukásmellény van-e már?? :shock: :prayer: OPEL
uhuhu Elküldve Március20, 2005 Elküldve Március20, 2005 Oszt kukásmellény van-e már?? :shock: :prayer: OPEL nekem van már az asztrában, de az csak kűfödön kell.........
rtomi Elküldve Március20, 2005 Elküldve Március20, 2005 nekem van már az asztrában, de az csak kűfödön kell......... Nálunk itt van a külföld a másik utcába.(Slovakia) :D :smt028 :prayer: OPEL
kori Elküldve Március21, 2005 Elküldve Március21, 2005 Ausztriában csakmájustól lesz kötelező. A szabályozás úgy szól, hogy ahányan kiszállnak a bajba jutott kocsiból,annyi emberen kell lennie ilyen mellénynek. Egy ötszemélyes autó tulajdonosa vegyen tehát öt védőeszközt, biztos ami biztos. Európában jelenleg Olaszországban, Portugáliában és Spanyolországban kötelező tartozék a mellény, amelyet nem a csomagtartóban, hanem az utastérben kell tartani, hogy rögtön elérhető legyen, ha ki kell szállni a kocsiból. Magyarországon egyenlőre nincs szó a mellény kötelezővé tételéről, ennek ellenére a biztonság miatt nem érdemes vele várni. Forrás: A2 2005/4 szám
greg Elküldve Március21, 2005 Elküldve Március21, 2005 Csak ne a kalaptaróra tegyétek, kanyargom!!! :smt018
Recommended Posts