bazs Elküldve Március1, 2005 Megoszt Elküldve Március1, 2005 már nincs gép előtt, de aszongya, kipróbálták, hogy csomagtartó nyitva, érzékelő-gomb lenyomva, majd az kis idő után felenged és nem történt semmi Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március1, 2005 Megoszt Elküldve Március1, 2005 már nincs gép előtt, de aszongya, kipróbálták, hogy csomagtartó nyitva, érzékelő-gomb lenyomva, majd az kis idő után felenged és nem történt semmi 1 perc a várakozás. de ha az elakadásjelző gomb villog reteszelés után, akkor van benne riasztó!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Március1, 2005 Megoszt Elküldve Március1, 2005 mindjárt hazaér, majd megnézi Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március1, 2005 Megoszt Elküldve Március1, 2005 mindjárt hazaér, majd megnézi és ha bezárja és villog de kulcsal kinyitja a csomagtartót, akkor kikapcsolja a csomagtérvédelmet!!! itt az egészben az a lényeg, hogy villog e a kapcsoló! Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Március1, 2005 Megoszt Elküldve Március1, 2005 és ha bezárja és villog de kulcsal kinyitja a csomagtartót, akkor kikapcsolja a csomagtérvédelmet!!! itt az egészben az a lényeg, hogy villog e a kapcsoló! ok megkérdem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Március1, 2005 Megoszt Elküldve Március1, 2005 a kezelési könyv szerint lehet olyan hogy újra kell programozni a távirányítót (már ha erre gondoltok) akkor aszerint kell eljárni... az enyémet meg kétszer kell megnyomni, hogy mindenhol ki legyen nyitva... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Március2, 2005 Megoszt Elküldve Március2, 2005 Nekem is van az omiban gyári riasztó de az nem villag mikor bekapcsolom, és mikor megvettem sehogy sem tudtam szóra bírni, de pár álmatlan éjszaka után rájöttem hogy rossz a riasztó dudája ( mert van neki sajátja a bal első torony mögött és a calikon is ott van gyárilag), csere azóta király. De egy ellenpélda: szomszéd b vectrája pedig villog záráskor, riasztó pedig nincs benne. Még jó hogy ilyen egységes ez a dolog az Opelnél :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március2, 2005 Megoszt Elküldve Március2, 2005 mindjárt hazaér, majd megnézi Jó ez az online support :) :) :) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Március3, 2005 Megoszt Elküldve Március3, 2005 no ma is jó dolog történt velem...... nem elég hogy a suhancok ellopták az antennámat még úgyis tették hogy összetörték az antennatartót..... kiváncsi leszek mennyiből lehet kicserélni. :x Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március3, 2005 Megoszt Elküldve Március3, 2005 no ma is jó dolog történt velem...... nem elég hogy a suhancok ellopták az antennámat még úgyis tették hogy összetörték az antennatartót..... kiváncsi leszek mennyiből lehet kicserélni. :x Sajnálatos, mi kocsinkról is egyszer lelopták az antennát:( Csak nem Subaru-ra ácsingózol mostanában :wink: 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Március4, 2005 Megoszt Elküldve Március4, 2005 deeeeeeeeeeeeeeeeeee lebuktam..... (csak kéne még hozzá zsé) az egy dolog hogy lelopták, az nem érdekel.... de széttörött az antenna tartó műanyag is...... ezért vagyok ici-pici morcos..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tullcsi Elküldve Március4, 2005 Megoszt Elküldve Március4, 2005 sziasztok! várakoztunk apuval elég sokáig, de nem akart megszólalni, és beszéltem az előző tulajdonossal is beszéltem, ő is azt mondta, hogy nincs benne! tegnap beszerelték a kereskedőnél egy riasztót, de gondolhatjátok milyen.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március4, 2005 Megoszt Elküldve Március4, 2005 sziasztok! várakoztunk apuval elég sokáig, de nem akart megszólalni, és beszéltem az előző tulajdonossal is beszéltem, ő is azt mondta, hogy nincs benne! tegnap beszerelték a kereskedőnél egy riasztót, de gondolhatjátok milyen.... Drága! :) S, szörnyű a hangja! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március4, 2005 Megoszt Elküldve Március4, 2005 ....deeeeeeeeeeeeeeeeeee lebuktam..... (csak kéne még hozzá zsé).... Beszéltél már vele ? Az egy csöppet más szint már, de nem is fogsz annyi benzinnel elkaristolni, mint most :wink: Igaz, valamit valamiért :) Amúgy miért akarod eladni a Corsa-t ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tullcsi Elküldve Március4, 2005 Megoszt Elküldve Március4, 2005 a dudára kötötték.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március4, 2005 Megoszt Elküldve Március4, 2005 a dudára kötötték.... Atomkirály! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március4, 2005 Megoszt Elküldve Március4, 2005 Atomkirály! :) Mi ez a nagy "hurrá hangulat" ? :twisted: Kocsi gazdija szerintem nem jókedvében írta, amit írt :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Március4, 2005 Megoszt Elküldve Március4, 2005 Mi ez a nagy "hurrá hangulat" ? :twisted: Kocsi gazdija szerintem nem jókedvében írta, amit írt :roll: Tudom, de feláll a szőr a hátamon(nemtessik), mikor meghallom egy autó dudáját, amit a riasztó indított be. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Március4, 2005 Megoszt Elküldve Március4, 2005 Akkor elérték kívánt hatást! Az enyém meg sem szólal, csak néha villog ha balról vyitom (az nálam az utasoldal) , és a távrecsegtetőt is újra kéne progizni. Azt meg nemtom hogy kell... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Március4, 2005 Megoszt Elküldve Március4, 2005 Beszéltél már vele ? Az egy csöppet más szint már, de nem is fogsz annyi benzinnel elkaristolni, mint most :wink: Igaz, valamit valamiért :) Amúgy miért akarod eladni a Corsa-t ? nem még gondolkozok a témán..... corsát miért akarom eladni? mert bepöccentzem rá egy csöppet..... :smt063 de jövő hétem kapok szervízidőpontot aztá reméljük olcsón megúszom (ezt ígérték) asszem meghagyom. ..... ismerem azt a szintet... a rönyó is kb annyit kajol meg akkora a motorja mint annak...... íme a kezelési utasítás ide vonatkozó része: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március4, 2005 Megoszt Elküldve Március4, 2005 ....corsát miért akarom eladni? mert bepöccentzem rá egy csöppet..... :smt063....Hát reméljük, hogy nem kell sokat gépészkedni a kocsidon :? ....ismerem azt a szintet... a rönyó is kb annyit kajol meg akkora a motorja mint annak.... Aham :) Szerintem nézelőlődj még egy kicsit ott a fogyasztás kapcsán, nehogy mégis kocsi csere és nagy meglepetés legyen a vége :wink: Amúgy melyik Renault boxermotoros + turbó + AWD ? Segíts, mert most valahogy nem ugrik be a tipus neve :wink: :) :) :P :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Március4, 2005 Megoszt Elküldve Március4, 2005 nemnem..... (renault laguna II) de ha nyomom neki annyit kajál mint a legnacy (volt nálunk egy tesztkocsi nemrég ) meg fog maradni a corsa. az adás vételen cirka buknék 200k-t. (meg egy picit megszerettem is azért :) azt igérték hogy olcsó lesz a javítás (nagyon remélem) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Március4, 2005 Megoszt Elküldve Március4, 2005 Akkor elérték kívánt hatást! Az enyém meg sem szólal, csak néha villog ha balról vyitom (az nálam az utasoldal) , és a távrecsegtetőt is újra kéne progizni. Azt meg nemtom hogy kell... ez azért van, mert nincs jó ismerősöd. ajánlok egyet. jó? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Március5, 2005 Megoszt Elküldve Március5, 2005 na ma is szerencsém volt. a rohadt b**i hókotrós meggyötörte a parkoló kocsim jobb ajtaját...... jó dolog erre ébredni..... :smt067 Link to comment Megosztás: More sharing options...
greg Elküldve Március5, 2005 Megoszt Elküldve Március5, 2005 Én biztos kiverném a balhét... FKFV, önkormányzat, rendőrség, ombutsman, meg 10-20 kiéheztetett BKV ellenőr... Egyébként a főkefe biztos tudja hogy ki járt arra. Ez nem megoldás, hogy az átlagember mindent mindig lenyel. Itt jönne az anyázós rész..... :x Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts