mélykék76 Elküldve Február19, 2005 Megoszt Elküldve Február19, 2005 ok. mélykék bocs ha szétoffoltam, ezt a fórumot, de végülis a corsához tartozott. a másik topikot még nem ismertem Csak azért írtam be, mert nem tudom olvasod-e az Astra F-es témaköröket. Az említett témában elég sok tapasztalat, hasznos infó van, tehát nem az offolás/nem offolás miatt említettem :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szizso Elküldve Február20, 2005 Megoszt Elküldve Február20, 2005 ez nem igaz. jó bele a 10w40-is. az igaz hogy jobb bele a 5w40..... kezelési könyv rulz.......... jogos! privát véleményemet írtam, és ez így félreérthető volt! egyébként nekem ez egy dilemma! mit jelent a "jobb"? mi a következménye, ha a jobbat használom, vagy az olcsóbbat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 remélem, nem leszek nagyon off :-) egyik kedves (és nem mellékesen szép :) ) kolléganőm szeretne egy C Corsa-t venni, konkrétan ezt nézte ki: http://www.hasznaltauto.com/hasznaltauto/megnez/47476/ ötleteket kérnék a tulajoktól, hogy mit érdemes nagyon megnézni, mire kell figyelni stb, illetve hova érdemes elvinni az autót megnézetni (budaörsön van, tehát bp király) köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 remélem, nem leszek nagyon off :-) egyik kedves (és nem mellékesen szép :) ) kolléganőm szeretne egy C Corsa-t venni, konkrétan ezt nézte ki: http://www.hasznaltauto.com/hasznaltauto/megnez/47476/ ötleteket kérnék a tulajoktól, hogy mit érdemes nagyon megnézni, mire kell figyelni stb, illetve hova érdemes elvinni az autót megnézetni (budaörsön van, tehát bp király) köszi Ez vadállllllat szííííííínnnnnnnnnnn, nekem nagyon tetszik :) :) :P :lol: Tán Ákost kelle felhívnod, hogy legyen oly kedves és segíteni a kolléganődnek :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 és mivel DaNUBIÁS rendszám kerete van, igy talán utána is tudok nézetni........ 8) Ákos! megteszed? örülnék neki! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 és mivel DaNUBIÁS rendszám kerete van, igy talán utána is tudok nézetni........8) Azért vannak örök értékek ui: néha milyen egyszerű a megoldás ha picit gondolkodik az ember. igaz bazs ? :) :) ui2: aztán ha megveszi a kocsit a kolléganőd, akkor tessék rávenni, hogy lépjen be a klubba :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 ui: néha milyen egyszerű a megoldás ha picit gondolkodik az ember. igaz bazs ? :) :) erősen reméltem, hogy Ákos lesz az első hozzászóló, csak nem mertem rögtön hozzá intézni a kérdést (mellesleg nekem nem tűnt fel, hogy Danubiás) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 felhivtam őket. nincs előélete az autónak: azaz még nem volt törve - azaz ott nem javitották., még nem volt benne 30.000 mert még nem volt szervizen :) lehet hogy érdemes megvenni???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 felhivtam őket. nincs előélete az autónak: azaz még nem volt törve - azaz ott nem javitották., még nem volt benne 30.000 mert még nem volt szervizen :) lehet hogy érdemes megvenni???? köszi ötlet, hogy mire figyeljünk? ennyi km-vel újnak kell lennie, nem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 köszi ötlet, hogy mire figyeljünk? ennyi km-vel újnak kell lennie, nem? ha gondolod vidd el a danubiába átnézetni..... de szerintem sok baja nem lehet ennyi km.rel... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 ha gondolod vidd el a danubiába átnézetni..... de szerintem sok baja nem lehet ennyi km.rel... mennyi ott az átvizsgálás? 4-5 körül, mint a sztrádában volt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 mennyi ott az átvizsgálás? 4-5 körül, mint a sztrádában volt? jaja. megszerezzem a jóember nevét, címét, telefonszámát??? felhivhatod, hogy mért adta el, és meséljen róla..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 jaja. megszerezzem a jóember nevét, címét, telefonszámát??? felhivhatod, hogy mért adta el, és meséljen róla..... kinek a mijét? ja! hogy ez most kereskedésben áll? akkó jó lenne, ha menne ez is... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Én a következőket megnézetném azért: - Első stabrudak / szilentek - Váltó(rudazat) Nekem ezekkel volt gondom 30e-n belül... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Én a következőket megnézetném azért: - Első stabrudak / szilentek - Váltó(rudazat) Nekem ezekkel volt gondom 30e-n belül... 2004 től már a modositott váltorudazatot épyítették bele, igy ennek má nem lesz baja. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 a kolléganőmnek van egy új c corsája. asszem most van benne 10.000km. eddigi hibák: kuplungcsere 5000km-nél ill. néha elmegy a motor ereje? (én nem vágom a témát, de a szerelők se értik elvileg nem mutathibát, az mondjuk 3 hengeres) az már csak idegesítő dolgo hogy a kalaptartója mindig beesik :) szerintem nem rossz vétel. (bár ennyi pénzből én tuti mást vennék) tehát kuplung, váltó. ilyen kis futásteljesítménynél nem mérvadó, de az addigi élteéről sokmindent elárul mennyire vannak kilazulva/kiesve az ajtó tartóelemei Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 kuplungcsere 5000km-nél ez az országban az egyetln korza, amin meghallt a kuplung. SOHA nem cseréltettem kuplungot corsán. pedig volt nem egy ami 200.000 km-en is tulvolt..... amugy lehet hogy azért megy el a motor ereje, mert olyankor csuszik a kuplung... csak pörög, de nem megy. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 SOHA nem cseréltettem kuplungot corsán. pedig volt nem egy ami 200.000 km-en is tulvolt..... amugy lehet hogy azért megy el a motor ereje, mert olyankor csuszik a kuplung... csak pörög, de nem megy. az sajnos összeszerelési hiba volt (elismerték) nem értettem én se hogy nincs kraft a motorban, de az a kuplung után volt..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szizso Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 2004 től már a modositott váltorudazatot épyítették bele, igy ennek má nem lesz baja. ez nem biztos :? az enyém is 2004es, és nem az új volt benne. most már az van :) 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tom Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 ez nem biztos :? az enyém is 2004es, és nem az új volt benne. most már az van :) 8) Lehet hogy nem 2004. jan. 1-én álltak át... :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február21, 2005 Megoszt Elküldve Február21, 2005 Lehet hogy nem 2004. jan. 1-én álltak át... :roll: asszem 2004.03 hótol..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Február22, 2005 Megoszt Elküldve Február22, 2005 asszem 2004.03 hótol..... de ugye itt sem az üzembehelyezés a mérvadó hanem a gyártás dátuma, ami az alvázszámból derül ki :) volt már olyan darab ami több mint 1 évig állt egy kereskedő udvarában Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Március1, 2005 Megoszt Elküldve Március1, 2005 Sziasztok! Pénteken megvettem az autómat, amihez Ákos és Bazs segített hozzá! Most meg is köszönném mindkettőjük segítségét! a szomorú az, hogy a csomagtartóból hiányzik a szőnyeg és riasztóval hirdették, de nincs benne, de kiharcoltam, hogy szereljék be! Ezektől függetlenül nagyon szeretem életem első autóját! És mégegyszer köszi!Tullcsi! szivi :wink: vigyázz rá!!! :wink: biztos nincs benne a riaszto??? az nem ad hangot bekapcsoláskor!!! az reteszeléskor villog az elakadásjelző kapcsolód, és ennyi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Március1, 2005 Megoszt Elküldve Március1, 2005 Sziasztok! Pénteken megvettem az autómat, amihez Ákos és Bazs segített hozzá! Most meg is köszönném mindkettőjük segítségét! a szomorú az, hogy a csomagtartóból hiányzik a szőnyeg és riasztóval hirdették, de nincs benne, de kiharcoltam, hogy szereljék be! Ezektől függetlenül nagyon szeretem életem első autóját! És mégegyszer köszi! Gratula hozzá Sok-sok balesetementes kiloméret és boldog pillanatot kívánok az újdonsült gazdinak :wink: :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts