mélykék76 Elküldve Január19, 2005 Megoszt Elküldve Január19, 2005 Szia Mancs27 ! Váltórudazat kapcsán itt nézelődj kicsit : http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=35...r=asc&start=120 Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január19, 2005 Megoszt Elküldve Január19, 2005 Hellosztok! A multkor elvittem szervizbe a kocsit a váltó miatt. 1-2 es nem veszi be.Típushiba ugy tudom. A kocsim másfél éves. A szervízben közölték, hogy a váltót nem javítják garanciában, mert csak 1 év a teljes garancia és utánna még 1 év a fő alkatrészekre. Igaz ez??? Tényleg lehetséges ez??? :?: Mert szerintem ez egy eleve olyan hiba, ami rossz alkatrész használata miatt alakult ki.minden ismerősömnél akinek corsa c-je van, kijött ez a hiba pár hónap múlva! Új kocsinál!!! Számomra furcsa, hogy nem garanciában csinálják meg.Hísz ezért talán más kocsinál visszahívást is tettek volna. Ugy tudom valami műanyagott kellett kicserélni fémre , és minden probléma megoldódik.Kicsit csalodtam az Opelban, pedig a Corsa nagyon tetszik.... Bár lehet, hogy csak a szalonnal van a baj.... :?: :) Üdv biztos a szalonnal van a baj. ugyannis a váltórudazat cserét az opel 3 évig dijmentesen cseréli, mert gyártási hibásak a rudazatok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve Január19, 2005 Megoszt Elküldve Január19, 2005 Mancs27! Menj másik szervízbe, nekem szó nélkül kicserélték gariba. Link to comment Megosztás: More sharing options...
nemfe Elküldve Január19, 2005 Megoszt Elküldve Január19, 2005 Sziasztok ! Segítséget szeretnék kérni gyári cd-s rádió programozásához. 2002-es corsa, használtan lett vásárolva. Nics leírás a rádióhoz és nem bírunk vele. :oops: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsa C GSi Elküldve Január19, 2005 Megoszt Elküldve Január19, 2005 Melyik típus? Ha gondolod emilben vagy pü-ben keress meg, nekem is gyári cd-s rádió van benne. üdv tfg Link to comment Megosztás: More sharing options...
nemfe Elküldve Január20, 2005 Megoszt Elküldve Január20, 2005 Melyik típus? Ha gondolod emilben vagy pü-ben keress meg, nekem is gyári cd-s rádió van benne. Köszi. Mail ment. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsa C GSi Elküldve Január21, 2005 Megoszt Elküldve Január21, 2005 Köszi. Mail ment. Megkaptam, ma válaszolok rá. Nekem is cdr2005 van, előkaparom a könyvét, aztán nekiülök gépelni. üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Február9, 2005 Megoszt Elküldve Február9, 2005 Dark verádja :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február14, 2005 Megoszt Elküldve Február14, 2005 kavicssssssss ! Lenne hozzád 2 kérdésem. Ha Tigrincset akartál, akkor miért nem kerestél egy másik, ha amelyiket kinéztél magadnak az eladták ? Miért pont piros Corsa-t választottál ? Elmondanád ? :) ui: hoppsz ez már 3 :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Február14, 2005 Megoszt Elküldve Február14, 2005 mert nem találtam másik tigrincset. olyat nem ami nem volt széthajtva/vagy nem volt ifjabb korában megtöve (bár ez is gyanús volt) a cali, gsi astra szintén ezért esett ki a piksziből, mert nem akartam egy sz*rrá hajtott gépet venni. a corsa úgy csak jöt. megláttam, kipróbáltam és megtetszett. ez az első kocsim. meghát a fenntartási költségekre is gondolnom kellett amikor választottam (na ez a másik indok amiért nemlett cali/gsi astra, majd ha negy leszek :D :lol: :lol: :twisted: ) a győri opel kereskedésben volt beszámított kocsi. jó állapotban van, bár azért körbe kicsit karcos volt (látszik hogy használták) mondjam azt hogy szerelem volt első látásra :?: megtetszett gondolkoztam rajta aztán megvettem. több mint 3 hónapot keresgélem, és egy külön könyvet megérne milyen roncsokat próbáltak rámsózni :) és a piros nem női szín Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Február14, 2005 Megoszt Elküldve Február14, 2005 lehet hogy úgy tűnik elégedetlen vagyok vele (a kolléganőmnek már az agyára megye neki 1.0ás corsája van) amikor szoktam néha fikázni. magyarázatként szolgáljon az hoggy elötte laguna II-t hajtottam (családi verda) és hát eléggé magasra helyezte a mércét..... de a rugózásával a mai napig nem bírtam megbarátkozni (a cd olvasó meg pláne :) ) a másik téma ami zavar hogy nagyon nyöszörögnek a műanyagok benne zötyögős úton.... a harmadik hogy a 14 éves dízel fiattal hamaríabb felgyorsulok pl 50-re mint ezzel (lehet hogy bennem van a hiba :D ) pár héten belül meg begurulok vele a műhelybe aztán nagyszervízt csináluk rajta :lol: bocs csak kicsit rámjött a szófosás..... a végén a topic címe panaszláda lesz :lol: amúgy szeretem ám a kocsit :lol: (főleg mióta van hangja :twisted: )és nem vagyok maximalista :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február14, 2005 Megoszt Elküldve Február14, 2005 ....és a piros nem női szín.... Én ilyesmit egy szóval sem írtam :) Tán valaki más már szóvátette ? :wink: lehet hogy úgy tűnik elégedetlen vagyok vele (a kolléganőmnek már az agyára megye neki 1.0ás corsája van) amikor szoktam néha fikázni. magyarázatként szolgáljon az hoggy elötte laguna II-t hajtottam (családi verda) és hát eléggé magasra helyezte a mércét.....Kicsit más kategória a Renault, nem szép dolog összevetni a kettőt egymással. ....a harmadik hogy a 14 éves dízel fiattal hamaríabb felgyorsulok pl 50-re mint ezzel (lehet hogy bennem van a hiba :D.... Háááááát.... Te mondtad :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Február14, 2005 Megoszt Elküldve Február14, 2005 Háááááát.... Te mondtad na persze ha beindul :D akkor elgázosítom a fél környéket... de megy mint a rakéta utána. egy valaki mondta hogy a piros női szín de mondjuk egy 10-es iq szinttel rendelkező embertől mást nem is vártam. a másik meg a szőke cicababa" csak egyketeess? bezzeg az audink" :) aztán felvilágosítottam a dolgok mibenlétéről a drágát :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsa C GSi Elküldve Február16, 2005 Megoszt Elküldve Február16, 2005 Tudnak ám ezek az egykettesek normálisan is haladni. Azon múlik, hogy hogy van használva. A csajom nem forgatja, nem eszik, nem is megy, el van lustulva. A másikat én hajtottam, +2liter, viszont szépen szalad. Viszont 6 alatt nem nagyon váltottam el soha... Meg kell tanítani járni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szizso Elküldve Február16, 2005 Megoszt Elküldve Február16, 2005 1et értek. a 6ezret "állandósítva" soknak tartom, de nem szabad hagyni, hogy ellustuljon! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Február17, 2005 Megoszt Elküldve Február17, 2005 no akkor nekiállok küldeni a cuucot. én mindig hidegen 3000 melegen 4000 fele szoktam kapcsolgatni..... ráadásul eléggé el lehet lustulva. az előző tulaj túl volt már 6. xen ilyenkor télen mennyit kell várni hogy rendesen bemelegedjen a motor (ne csak a víz) mert hideg motorral inkább kullogok, de nem akarom szétküldeni ma este azért kimutatta oroszlánfogait :) egy elég necces előzésben és ráadásul magas fordulaton is jó hangja van :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsa C GSi Elküldve Február17, 2005 Megoszt Elküldve Február17, 2005 Készülj fel a plusz 1-2 literre! Még azt is észrevettük, hogy 98-as benyából kb 1 literrel kevesebbet kér. :shock: Hidegen 2500, melegen viszont 5-6000 ahol el szoktam váltani. Az enyémben(céges)90.000 van, semmi baja. 15önként gyári olajjal csere. Ha a víz bemelegedett, szép fokozatosan szoktam egyre feljebb tenni a fordulatot. de szerintem miután a víz meleg pár perc alatt az olaj is megmelegszik. üdv tfg Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Február18, 2005 Megoszt Elküldve Február18, 2005 ok. kiprószilom következő alkalommal akkor a 98-ast. egyet tudok mindig megérzi ha mol benzint tankolok bele...... a shellt jobban szereti :) igaz nekem most lesz meg a 10.000km az előző olajcsere óta, de annak már 1,5 éve (még az előző tulajnál) úgyhogy asszem nekilátok... milyen olaj van a tietekben? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szizso Elküldve Február18, 2005 Megoszt Elküldve Február18, 2005 enyémbe most gyári van ja, és 5W-30 Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Február19, 2005 Megoszt Elküldve Február19, 2005 hmm az enyébe utoljára 60e kmnél cseréltek gyári 10w40. viszont most elég jutányosan tudok hozzájutni a valvolinehoz. mi a véleményetek a valvoilnéről? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Február19, 2005 Megoszt Elküldve Február19, 2005 ....mi a véleményetek a valvoilnéről?.... Ezt nézegetted már :arrow: http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=565&start=0 ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Corsa C GSi Elküldve Február19, 2005 Megoszt Elküldve Február19, 2005 ok. kiprószilom következő alkalommal akkor a 98-ast. egyet tudok mindig megérzi ha mol benzint tankolok bele...... a shellt jobban szereti :) igaz nekem most lesz meg a 10.000km az előző olajcsere óta, de annak már 1,5 éve (még az előző tulajnál) úgyhogy asszem nekilátok... milyen olaj van a tietekben? Gyári 5W-40 Link to comment Megosztás: More sharing options...
szizso Elküldve Február19, 2005 Megoszt Elküldve Február19, 2005 kavics, Z-s motornak kell a full szin!!!! minél előbb cseréld és 5W-30 vagy 5W-40re! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Február19, 2005 Megoszt Elküldve Február19, 2005 ok. mélykék bocs ha szétoffoltam, ezt a fórumot, de végülis a corsához tartozott. a másik topikot még nem ismertem Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Február19, 2005 Megoszt Elküldve Február19, 2005 kavics, Z-s motornak kell a full szin!!!! minél előbb cseréld és 5W-30 vagy 5W-40re! ez nem igaz. jó bele a 10w40-is. az igaz hogy jobb bele a 5w40..... kezelési könyv rulz.......... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts