szizso Elküldve Január9, 2005 Megoszt Elküldve Január9, 2005 felpróbáltam a felnim ami még fastras korszakomból figyel dobozban, hogy felszereljem C Corsamra nem jó. :) :) :D 6,5Jx14 ET45 Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve Január10, 2005 Megoszt Elküldve Január10, 2005 Sziasztok, Miért van az, hogy egy kombi Ford Focust enyhe emelkedőn a "kemény" 1.2-es C Corsámmal megettem, megaláztam, letoltam lepusztítottam az útról (kb.: 150-160 km/h) ?!?!?!?!?! Üdv. Valszeg azért mert a Focus kombit adják 80 LE-s motorral is, meg kb 250 kg-val nehezebb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bandez Elküldve Január10, 2005 Megoszt Elküldve Január10, 2005 Ahoy, Biztos ez a "gyengébbecske" Focus-motor volt a dolog mögött Addamsky (nem vagyok otthon a Fordoknál), de egy kicsit kidomborítottam a mellkasomat, mert nem igazából kóstolgattam senkit sem még a kis géppel és jól esett, hogy lám egy kategóriával feljebb lévő autó is csak-csak megfogható, sőt ! Nem győzök áradozni a kocsiról. Régen az első kocsim is egy öreg Ascona volt, azt nagyon szerettem, nem bántam meg, hogy egy kis francia-autós kitérővel ismét Opelbe vágtam bele, mint új autóba. Nem könnyű új autót választani, nem lehet csak úgy ukk-mukk eldönteni de egészen mostanáig nem bántam meg a Corsát, s remélem nem is fogom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január10, 2005 Megoszt Elküldve Január10, 2005 felpróbáltam a felnim ami még fastras korszakomból figyel dobozban, hogy felszereljem C Corsamra nem jó. :) :) :D 6,5Jx14 ET45 Kép, ár? Link to comment Megosztás: More sharing options...
szizso Elküldve Január10, 2005 Megoszt Elküldve Január10, 2005 ez egy régebbi tipusú BBS, ahogy dr. mélykék76 írta. :) eredeti színe is fehér volt, kicsit gyöngyház beütéssel, és amikor vettem már akkor is hibátlan állapotba volt, nem volt össznyomva sehol, csak apró karcok voltak rajta. miután ezeket megcsináltattam, új már hofehér szinterezést kapott, és a közepén lévő embléma fel lett polírozva. F Astramon fent volt rövid ideig, és nagyon jól nézett ki szerintem, ezért jött a felújítás közbe autócsere, és kiderült, hogy Corsara széles kissé... a közepén lévő zárokupak, mint a képen is látszik, nincs még lekrómozva, mert az most következett volna kép: http://corsaline.tar.hu/1.jpg ha én csináltatom meg a krómozást, akkor 60e... és ahhoz, hogy másikat vegyek tuti el kell adnom. szerintem fehér vagy sötét autókon mutat jól Link to comment Megosztás: More sharing options...
szizso Elküldve Január10, 2005 Megoszt Elküldve Január10, 2005 bamm_g itt volt egy hozzászólás ami eltünt :scratch: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január10, 2005 Megoszt Elküldve Január10, 2005 Köszi, sajnos nekem a beige színhez nem passzolna. Átfesteni meg kár lenne így nagyon jól néz ki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január10, 2005 Megoszt Elküldve Január10, 2005 bamm_g itt volt egy hozzászólás ami eltünt :scratch: Hozzászólás nem vészel, max átalakul :wink: Párat átpakoltam ide, mert már nem ide illő volt : ]http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=67...tart=90 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szizso Elküldve Január10, 2005 Megoszt Elküldve Január10, 2005 Hozzászólás nem vészel, max átalakul :wink: Párat átpakoltam ide, mert már nem ide illő volt : ]http://www.opelforum.hu/viewtopic.php?t=67...tart=90 akkor én is átmásolom oda, a fenti hosszab megnyilvánulásomat :) és ha esetleg rakció van folytatás ott olyan vagyok mint egy önkéntes modi :) juj Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 kár hogy nem jó corsára.... sokat szemeztem vele........ szép darab! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 felpróbáltam a felnim ami még fastras korszakomból figyel dobozban, hogy felszereljem C Corsamra nem jó. :) :) :D 6,5Jx14 ET45 Háát ezt nem vágom. nekem 6,5x15 ET 39 van, az ugyanoloyan széles... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 Corsa C kezelési könyvet senki nem akar be szkennelni:)? Mondjuk utána eljuttani.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
szizso Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 Háát ezt nem vágom. nekem 6,5x15 ET 39 van, az ugyanoloyan széles... 6,5 széles, ET 45-el ahogy csökken az ETszám, úgy kerül egyre inkább kifelé kerül a felni érthetőbben csökken az ET szélesedik a nyomtáv. az ET nem számolható, és szélesség arányában van megadva, legalábbis az alapján amit találtam róla. nálam a gond, hogy mikor felszereltem, a felni belső pereme 2-2,5 centire került a hátsó gátlótól. és ez felemelt állapotba volt nyomtávszélesítőt, nem szeretnék felrakni Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 Corsa C kezelési könyvet senki nem akar be szkennelni:)? Mondjuk utána eljuttani.... hááááát ha szépen megkértek...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 milyen ET számú felni jó akkor c corsára? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 Szizso: Akkor már értem. Kavics: 6,5 szélesből az ET39 jó. Keskenyebből valszeg a nagyobb ET is jó, viszont a gyári (49) fölé nem érdemes menni, mert ahhoz már a gyárinál is keskenyebb felni kéne. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bandez Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 Please Help ! Nem tudja valaki hogy lehet lekapcsolni a sípolást, ha bennt marad a kulcs és kinyitod az ajtót ? Persze azon kívűl, hogy kiveszem a kulcsot,no meg nem forrasztásos módszerre gondolok... Engem egy kicsit zavar. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 Please Help ! Nem tudja valaki hogy lehet lekapcsolni a sípolást, ha bennt marad a kulcs és kinyitod az ajtót ? Persze azon kívűl, hogy kiveszem a kulcsot,no meg nem forrasztásos módszerre gondolok... Engem egy kicsit zavar. Lekapcsolod a lámpát?! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bandez Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 Nem a lámpacsipogásra gondolok, hanem simán a slusszkulcs benntmaradására utaló folyamatos sípolásra... Néha megőrít. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 Ezt már passzolom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 Azt maradandó beavatkozás nélkül nem lehet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 Suzuki feeling :evil: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Senátor-Admirális Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 Omega rulez ! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 Nem a lámpacsipogásra gondolok, hanem simán a slusszkulcs benntmaradására utaló folyamatos sípolásra... Néha megőrít. olyankor dugjad bele az ujjadat a fülecskédbe, és ugy nem fogod hallani :))))))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január11, 2005 Megoszt Elküldve Január11, 2005 Sok bölcs tanács, figyelj rájuk :!: :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts