uhuhu Elküldve Január5, 2005 Megoszt Elküldve Január5, 2005 Okés akkó megyek anyázni... :x látod, te is rossz szervizbe jársz :)))))))))) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve Január5, 2005 Megoszt Elküldve Január5, 2005 Ebbe a szervízbe csak kérdezősködni mentem... De ezek szerint ezt sem kellett volna. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Január5, 2005 Megoszt Elküldve Január5, 2005 na akkor most már minden világos.... köszi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január5, 2005 Megoszt Elküldve Január5, 2005 oké. ez is tiszta és jól van így. azért kérdeztem ilyen hülyeségnek tűnő dolgot, mert van aki attól fél hogy kipufogócserével elvszti a garit (mondjuk az toyota) na akkó ujra: persze hogy elveszti a garit: mert a cserélt kipufogo miatt a gázaáramlás nagyobb, a katalizátor nem dolgozik rendesen, a lambdaszonda hülyeség adatot küld a comuternek, és a gyors gázáramlás miatt szelepégése lesz a motornak. magyarul a motor, kipufogorendszer, katalizátor, lambdaszondák garija ugrik. de ez a hivatalos oldala a dolgoknak........ 8) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bandez Elküldve Január7, 2005 Megoszt Elküldve Január7, 2005 Sziasztok, Lenne egy problémám, mint új Corsa tulajdonos: Szeretnék a tavasszal alufelnit rakni a kocsira. Első nekifutásra 195/45 R 16-os kombinációra gondoltam, de többen próbálnak lebeszélni róla, mivel szerintük nem bírná a széria 1.2-es futóműve, így a 195/50 R 15 lenne a megfelelő választás... Ismertek valakit, aki 16-ossal gyűri fel az aszfaltot, hogy mik a tapasztalati ? (Nem is igazán a komfort miatt aggódok, hanem a futómű élettertama illetve a kárpitelemek "elindolása-zörgése" miatt) Thanks for all... Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Január7, 2005 Megoszt Elküldve Január7, 2005 Sziasztok, Lenne egy problémám, mint új Corsa tulajdonos: Szeretnék a tavasszal alufelnit rakni a kocsira. Első nekifutásra 195/45 R 16-os kombinációra gondoltam, de többen próbálnak lebeszélni róla, mivel szerintük nem bírná a széria 1.2-es futóműve, így a 195/50 R 15 lenne a megfelelő választás... Ismertek valakit, aki 16-ossal gyűri fel az aszfaltot, hogy mik a tapasztalati ? (Nem is igazán a komfort miatt aggódok, hanem a futómű élettertama illetve a kárpitelemek "elindolása-zörgése" miatt) Thanks for all... Akkor semmiképp ne legyen nagyobb 195/50 R15-nél, de még az is eléggé meg fogja terhelni a futómvet. Ha tényleg vigyázni akarsz rá akkor 185/60 R14 ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve Január7, 2005 Megoszt Elküldve Január7, 2005 Nekem 195/55 R15 van, semmi probléma nincs vele, tudom ajánlani. Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Január7, 2005 Megoszt Elküldve Január7, 2005 Nekem 195/55 R15 van, semmi probléma nincs vele, tudom ajánlani. Állítólag széria Astra F-hez is 195/50 R15 az a max ami még azért nem nyírja szét a futóművet, Corsa B gondolom még kevesebb, a Corsa C-t mondjuk nem tom :roll: Addamsky: neked mióta van fenn ?? Fogyasztás ? Egyenesfutás milyen ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve Január7, 2005 Megoszt Elküldve Január7, 2005 Múlt nyár elején került fel, a fogy max +1 deci. Persze kicsit jobban kell fogni a kormányt a hazai kiváló utakon, de sima úton tökéletes. Neked ugye C Corsád van? Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Január7, 2005 Megoszt Elküldve Január7, 2005 Neked ugye C Corsád van? Ezek szerint nem olyan feltűnő az aláírásom, lehet rakok helyette fényképet :) Astra F 1.4 16V - én is tervezgetek alufelnit, de csak jövő nyárra lesz belőle valóság szerintem. Pont az ilyen szuper utak miatt egyre jobban hajlok a 185/60 R14 felé, persze a 195/50 R15 lenne az igazi. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve Január7, 2005 Megoszt Elküldve Január7, 2005 Ehhh... Na ezt benéztem... F re nem biztos hogy fölmegy a 195/55, itt mindenki 195/50 15 öt használ. Esteleg az Astra F topikban mondhatnak még erre vmit... Link to comment Megosztás: More sharing options...
knight Elküldve Január7, 2005 Megoszt Elküldve Január7, 2005 Ehhh... Na ezt benéztem... F re nem biztos hogy fölmegy a 195/55, itt mindenki 195/50 15 öt használ. Esteleg az Astra F topikban mondhatnak még erre vmit... Az ő véleményüket már tudom :) /55-öt nem is akartam volna, a szélesség 'hatásaira' voltam kíváncsi Corsa esetén. Mellesleg mivel nekem sedan ezért hátul már lehet, hogy amúgy is gondok lennének a 195 széles gummával, szal nagyon valószínű a 185/60 R14, de egyelőre marad 175/70 R13 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január7, 2005 Megoszt Elküldve Január7, 2005 Mellesleg mivel nekem sedan ezért hátul már lehet, hogy amúgy is gondok lennének a 195 széles gummával, szal nagyon valószínű a 185/60 R14, de egyelőre marad 175/70 R13 :) Testvér :!: Nekem is 1.4 16v sedan És nyáron 185/60R14-el nyomulok, bizony jobban kell fogni kanyarban, mint a 175/65R14-et. Az avatarom és a kluboldalon levő én autóm képek a nyári gumival ábrázolják a gépet. Nem mintha sokat ki lehetne venni a képből. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bandez Elküldve Január9, 2005 Megoszt Elküldve Január9, 2005 Sziasztok, Miért van az, hogy egy kombi Ford Focust enyhe emelkedőn a "kemény" 1.2-es C Corsámmal megettem, megaláztam, letoltam lepusztítottam az útról (kb.: 150-160 km/h) ?!?!?!?!?! (Pedig a gyerek is nyomta a jobb szélsőt...) Megy-megy-megy mint a golyó, szereti a fordulatot ! IMÁDOM... (Nem azért, de egy-két francőzis kocsi után nem ülnék vissza, Peugeot-, Citroen-ba. Tudok mihez hasonlítani, volt egy-kettő a családban) Üdv. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január9, 2005 Megoszt Elküldve Január9, 2005 Sziasztok(Nem azért, de egy-két francőzis kocsi után nem ülnék vissza, Peugeot-, Citroen-ba. Tudok mihez hasonlítani, volt egy-kettő a családban) Üdv. Ezt a mondatot csak én nem értem, vagy más sem? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bandez Elküldve Január9, 2005 Megoszt Elküldve Január9, 2005 Bocsesz Gepard, lehet, hogy tényleg egy kicsit zavaros a hozzászólásom vége. Csak arról szerettem volna írni, hogy egy két francia autó után végre megtaláltam azt a kocsit, ami tényleg passzol és szeretem. Volt Renault Clióm, Citroen Xsaram, és Peugeot 406-ot hajtanak szüleim. Tehát van mihez hasonlítanom a Corsát, mert ezekkel a franciákkal is megtettem néhány ezer kilómétert. Persze nem szeretném megbántani azokat, akik a franciára esküsznek, de nekem nem jöttek be. Az apró problémáik miatt már nem szerettem velük menni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Január9, 2005 Megoszt Elküldve Január9, 2005 Bandez arra gondolt hogy nem ülne pözsóba vagy citromba mert már vannak emlékei amik nem szépek :) ugye? :roll: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bandez Elküldve Január9, 2005 Megoszt Elküldve Január9, 2005 Tudnék francia "betegségekről" mesélni BŐVEN: Hatszor állt meg a Xsara-m. (pl. sötét pusztás éjszakában). Három szervíz "végigküzdött" vele, de nem tudták elérni, hogy 30-40 km után ne álljon meg, "se kép-se hang" szindrómával. Nem indult be, csak nem és megint megáll és megint nem megy, vezérlő-elektronika csere, kábelköteg csere stb. de nem segített rajta. Sikerült eladnom egy embernek, akinek így is megfelelt, mondván, majd ő kinyomozza mi a baj... Hál' Istennek ! Ezenkívül minden zörög letörik, hidegen nem működik, sejtelmes hangok a benzinszívattyúból stb... Azt mondják a "nagyok" hogy a francia autó kényelmes. No igen, muszáj kényelmesre hangolni, mert ha olyan "feszes" futóműve lenne mint mondjuk a Corsámnak szétesne az egész belseje, a tetőkárpit meg az öledbe hullana... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január9, 2005 Megoszt Elküldve Január9, 2005 Így már érthető, sajnos ezzel én is így vagyok, nem fikázni akarom a francia gépeket, de a Taxin, kívűl még keveset láttam ami tetszene. A vezetési élmény pedig tényleg siralmas. A 206-osnak a váltója volt ami az idegeimre ment, csak derékszögű vonalzó mentén lehetett váltani, pedig már lett volna ideje bekopni, kb 70-80 ezer km alatt. Céges kocsi volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
aztec Elküldve Január9, 2005 Megoszt Elküldve Január9, 2005 ne fikázzuk már a french carz plz. Nem olyan gázosak, minket últkor 100 környékén bazárt magába egy 307es, leállt és megmondta hány secünk van mig kijön a yard :) még szerencs, hogy nem vót nagy forgalom és trükkösen félre tudtunk vonulni :roll: nekem ugyan soha nem kellene 2 citroen szervíz mellett lakom... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gergö Elküldve Január9, 2005 Megoszt Elküldve Január9, 2005 Üdv mindenkinek!2003 aug óta vagyok egy 1.0-ás C Corsa boldog tulaja.Bennem is felmerült a felnikérdés,látom nem vagyok egyedül.Mit gondoltok,a 185/60R 14 nem lesz nagyon megterhelő a gépnek?A RONAL R39-re vagyok rákattanva. Link to comment Megosztás: More sharing options...
LeO Elküldve Január9, 2005 Megoszt Elküldve Január9, 2005 ne fikázzuk már a french carz plz. Nem olyan gázosak, minket últkor 100 környékén bazárt magába egy 307es, leállt és megmondta hány secünk van mig kijön a yard :) még szerencs, hogy nem vót nagy forgalom és trükkösen félre tudtunk vonulni :roll: nekem ugyan soha nem kellene 2 citroen szervíz mellett lakom... Ezzel mit is szerettél volna mondani ? :) Vagy csak én vagyok helikopter, hogy nem értem ? :smt003 Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január9, 2005 Megoszt Elküldve Január9, 2005 Ezzel mit is szerettél volna mondani ? :) Vagy csak én vagyok helikopter, hogy nem értem ? :smt003 Repüljünk együtt :) :D :D :P Gergő némi kerettörténetet is megejthetnél, mert ez így soványka :wink: De utánna itt, kéretik hanyagolni a további elemzést, ott van a "Konkurrens márkák...." témakör. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január9, 2005 Megoszt Elküldve Január9, 2005 Üdv mindenkinek!2003 aug óta vagyok egy 1.0-ás C Corsa boldog tulaja.Bennem is felmerült a felnikérdés,látom nem vagyok egyedül.Mit gondoltok,a 185/60R 14 nem lesz nagyon megterhelő a gépnek?A RONAL R39-re vagyok rákattanva. Gyárilag milyen adatokkal bíró gumik vannak rajta ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január9, 2005 Megoszt Elküldve Január9, 2005 Repüljünk együtt :) :D :D :P Gergő némi kerettörténetet is megejthetnél, mert ez így soványka :wink: De utánna itt, kéretik hanyagolni a további elemzést, ott van a "Konkurrens márkák...." témakör. :smt038 :smt038 :smt038 Amúgy meg nem az egyénről tettünk említést aki fr autót birtokol, hanem magáról a gépről.. A kettő meg nem ugyanaz. Szerintem.. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts