mélykék76 Elküldve Január4, 2005 Megoszt Elküldve Január4, 2005 ha viccőnék: lehet, hogy őrölt bors :) :) :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mancs27 Elküldve Január4, 2005 Megoszt Elküldve Január4, 2005 Hello! Köszi a tippet! Valamikor el is ugrok a Danubiába..:) Amugy egy chiptuning már elveszi a garanciát? Mert gondolkodom rajt.. Üdv Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január4, 2005 Megoszt Elküldve Január4, 2005 Amugy egy chiptuning már elveszi a garanciát? Mert gondolkodom rajt.. Üdv el bizony......... kár tönkretenni az autót vele. 75 Le helyett 80 LE lesz, és idő elött megfárad szegény. vegyél inkább erősebb autót 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
szizso Elküldve Január4, 2005 Megoszt Elküldve Január4, 2005 .... Habár a szervízvezető elég gyanús... :) ÁHHÁÁ :D majd figyelünk rá :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január4, 2005 Megoszt Elküldve Január4, 2005 ÁHHÁÁ :P majd figyelünk rá :) mé, ki ott a szervizvezető :?: :?: :?: :D én csak egy halandó munkafelvevő vagyok ott. az az utolsó elötti ember arrafelé 8) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január4, 2005 Megoszt Elküldve Január4, 2005 ....el bizony.... Ne mááánnnnnnnnnnnnnnnnnnn Lexmaul vagy Dbilas esetén is ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január4, 2005 Megoszt Elküldve Január4, 2005 Ne mááánnnnnnnnnnnnnnnnnnn Lexmaul vagy Dbilas esetén is ? mé az gyári, és márkaszerviz által beszerelt extra :?: hát nem! az egy kókler tunyingcég által megbuherált kompjuter! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szizso Elküldve Január4, 2005 Megoszt Elküldve Január4, 2005 nem biztos, hogy a legjobb helyre írom... nem tudja valaki hol lehet jó minőségű krómfestéket kapni? műanyagot, ha egyszer már le volt, nem lehet újra krómoztatni :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mancs27 Elküldve Január4, 2005 Megoszt Elküldve Január4, 2005 Hát igen, Az lenne az igazi! :) Csak sajnos erre még kicsit várnom kell :D Pár évig még nem álmodhatok másikrol.... Ha nem chip tuningal, mivel lehetne pár lóerőt gyűjteni? Mert erre eredetileg 13 colos kerekek voltak, most télen viszont 14 colos kerekek vannak, és már ezen is érzem, h valamivel lassabban gyorsul. Csakhogy most viszont sokkal jobban tudom irányítani, és a gumi sem fordul ki ha kicsit sietnék kanyarokban..:) Nekem elég stabilnak tűnik a corsa, bár más kocsit nem vezettem sportosan csak a jó öreg Ladát! De azt lehetett ütni vágni, az mindenhol elment.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Január4, 2005 Megoszt Elküldve Január4, 2005 akkor én értettem félre, bocs az még mindig áll, hogy szervízbe vele ha viccőnék: lehet, hogy őrölt bors :) természetesen elviszem. engem is izgat a dolog. feltöltötem, aztá meglássuk mit mond rá a kocsi Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január4, 2005 Megoszt Elküldve Január4, 2005 hát nem! az egy kókler tunyingcég által megbuherált kompjuter! Jaaaa ne is mond, egyik bénább, mint a másik. Nagyon gyengén muzsikálnak :) :) :D De akkor ném írja a Lexmaul magyarországi forgalmazója ezt az oldalán : "Az elektronikus egység beszerelésével az autó a gyári garanciát nem veszíti el. A motort nem károsítja. A motor káros anyag kibocsátása nem változik, megfelel az előírt gázemiszios értékeknek." ? http://www.incontrol.hu/araink.html Bár ez dieselhez van és nem kell sokat bontogatni, asszem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szizso Elküldve Január4, 2005 Megoszt Elküldve Január4, 2005 link áthelyez :arrow: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január4, 2005 Megoszt Elküldve Január4, 2005 Jaaaa ne is mond, egyik bénább, mint a másik. Nagyon gyengén muzsikálnak :) :) :D De akkor ném írja a Lexmaul magyarországi forgalmazója ezt az oldalán : "Az elektronikus egység beszerelésével az autó a gyári garanciát nem veszíti el. A motort nem károsítja. A motor káros anyag kibocsátása nem változik, megfelel az előírt gázemiszios értékeknek." ? http://www.incontrol.hu/araink.html Bár ez dieselhez van és nem kell sokat bontogatni, asszem. hát azért irja, mert másképp nem tudná eladni a termékét. a szervizkönyv a következőt irja: a garancia minden külső beavatkozásnál, amit nem márkaszervizben szerelnek be, változtatnak meg, elveszik. ez nem pontos fogalmazás, emlékezetből irtam. elő kéne venni egy szervizkönyvet..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Január4, 2005 Megoszt Elküldve Január4, 2005 ez kircsi! akkor ha beteszek egy neonszettet, vagy egy új magnót elvesztem a garit? (elvileg persze) bár ez engem nem érint...... 110000FT chiptuning? hát elviszem inkább máshova majd ha teljesítményre vágyok.... bár nem hiszem hogy sokmindent lehetne kihozni még belőle..... Ja megjött a zeus sportdobom... holnapután felszerelés... aztán reszkessetek.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Január4, 2005 Megoszt Elküldve Január4, 2005 hát azért irja, mert másképp nem tudná eladni a termékét. a szervizkönyv a következőt irja: a garancia minden külső beavatkozásnál, amit nem márkaszervizben szerelnek be, változtatnak meg, elveszik. ez nem pontos fogalmazás, emlékezetből irtam. elő kéne venni egy szervizkönyvet..... Akkor ha valaki nálatok rakat be ilyen jellegű terméket, akkor megmarad a gari ? Vagy nem szerelitek be ? Mert akkor bezárult a kör :) Marad Mancs27 autója 75 Le. Tényleg az Iline cuccok között nincs valami teljesítménynövelő kütyű ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Január4, 2005 Megoszt Elküldve Január4, 2005 ...Szerintetek ha ráz a hűtőventilátor, de érezhetően a kormányon is, az azért van, mert 1.2-es motor van bent??? Mert ezt mondták nekem. A hugomnak is van egy corsája, de az 1.0- es. És mivel nála nem rázott, ezért megkérdeztem a szalonban mi az oka nálam. A válasz pedig, erősebb motornál erősebb ventilátor van, ezért érezni..., Ne bazz már, akkor a 2000-s gsi-ket hogy vezetik? Vagy adnak mellé egy-egy Fekete Lacit? Szerintem vidd el normális szervízbe. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Senátor-Admirális Elküldve Január5, 2005 Megoszt Elküldve Január5, 2005 Ez igen nemsámli....... :) Ebbe a szervízbe ha beviszed verdát, hogy forr a hűtőviz akkor felfujatják a kerekeket ?????? Na ilyen szervizekről kell listát csinálni..... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Január5, 2005 Megoszt Elküldve Január5, 2005 Mellettem nem ül semmilyen Fekete Laci, szóval jó tudni hogy ilyen erős vagyok... :) :) Szerintem azt a szervízt kerüld el jó messzire, ide a nevével, és írjuk fel a fekete listára... :wink: Üdv.: Atommanó Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve Január5, 2005 Megoszt Elküldve Január5, 2005 ez kircsi! akkor ha beteszek egy neonszettet, vagy egy új magnót elvesztem a garit? (elvileg persze) Nem, csak főelem vagy mirák cseréjénél veszted el a garit. Pölö ha kipuffot cserélsz (meg rádiót stb) megmarad. Ez azért van mert a gyárban így tervezték / rakták össze az autót és a kókánytuning Bt. munkájáért nem vállalnak felelősséget. Szvsz ez normális. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január5, 2005 Megoszt Elküldve Január5, 2005 Nem, csak főelem vagy mirák cseréjénél veszted el a garit. Pölö ha kipuffot cserélsz (meg rádiót stb) megmarad. Ez azért van mert a gyárban így tervezték / rakták össze az autót és a kókánytuning Bt. munkájáért nem vállalnak felelősséget. Szvsz ez normális. na ez tévedés: lényeges: olvasd el a szervizkönyv garanciára vonatkozó oldalait!!!! igen, elveszited a sportkipufogonál, és a magnócserénél is! de nem az autó egészéről, hanem csak az érintett részről. merthogy az opel nem vállal garit arra ha a magnócserénél 2 vezeték összeér, és károsodik a vezérlőegységed. vagy a nem odavaló sportdob miatti motokárosodás...... de ha az ékszijfeszitőd beszarik, akkor az garanciális, még akkor is ha a magnót beszerelték. akkor nem veszted el a gari, ha márkaszervizben szerelik be!!! és ugye a márkaszervizben cska az odavaló alkatrészt szerelik be...... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve Január5, 2005 Megoszt Elküldve Január5, 2005 Akkó nem értem. Én direkt bementem a helyi kereskedésbe, megkérdeztem hogy elszáll-e a gari, ők (igazgató + szervízvezető) megbeszélték, és ez lett az eredmény. :scratch: Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január5, 2005 Megoszt Elküldve Január5, 2005 olvasd el lécci a szervizkönyvedet! sőt ha van scennered, akkor be is szkennerelhetnéd....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve Január5, 2005 Megoszt Elküldve Január5, 2005 Sajnos csak nyomtatóba integrált van és nem szívesen tépném szét a szervízkönyvet :) , de ha eljutok az autómig megnézem / bemásolom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Január5, 2005 Megoszt Elküldve Január5, 2005 akkó bemásolom. 5.) Megszünik a jótállás, ha: -a kötelező szervizek valamelyikét nem végeztette el, -a meghibásodást a rendeltetéstől eltérő használat, ütközés, átalakitás, utólagos beépítés okozta( amennyiben és arra a részre szünik meg a jótállás, amennyiben a rendeltetéstől eltérő használat, ütközéss, baleset a meghibásodással okozati összefüggésben van), -a gépkocsival versenyen vettek részt .......... stb............... 58. oldal. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Addamsky Elküldve Január5, 2005 Megoszt Elküldve Január5, 2005 Okés akkó megyek anyázni... :x Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts