Bruni Elküldve Július19, 2012 Megoszt Elküldve Július19, 2012 Nem valami nagy itt a pörgés :S 260-as tácsám van elől, felmegy rá a 14-es lemezfelni? Most 16-os aluk vannak rajta de lassan akarok majd nézni valami téli szettet is... Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Július19, 2012 Megoszt Elküldve Július19, 2012 Képet nem tudsz mutatni a gépről? 16-os alu nagy méretű felni szerintem ekkora gépre. Lehet ott is elveszik a dinamikája. GSi-re érdemes talán , de oda is elég a 15-ös. Tudom vannak mellette érvek, szépen nézki, stb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bruni Elküldve Július20, 2012 Megoszt Elküldve Július20, 2012 Itt a kép: http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=76191#!76191-9 Hát nagy nagy, de ezzel vettem, nagyon jól mutat rajta, osztrák autó volt 2011-ben hozták be. 15 alattit nem tennék rá, ha egyáltalán rámegy, arra meg 195/50 kéne szemben a mostani 195/45-elm komfortban se lennék beljebb sokkal... Képet nem tudsz mutatni a gépről? 16-os alu nagy méretű felni szerintem ekkora gépre. Lehet ott is elveszik a dinamikája. GSi-re érdemes talán , de oda is elég a 15-ös. Tudom vannak mellette érvek, szépen nézki, stb... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Július20, 2012 Megoszt Elküldve Július20, 2012 260-as tácsám van elől, felmegy rá a 14-es lemezfelni? Hát ez jó kérdés... ilyen fékkel még nem volt dolgom, de azt tudom mondani hogy 256-osra (Calibra/Astra/Vectra) még felmegy a 14-es lemezfelni (alu nem mindegyik). Sztem próbálj szerezni egy kereket amit felpróbálhatsz, az a biztos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bruni Elküldve Július20, 2012 Megoszt Elküldve Július20, 2012 Reménykedtem, hogy valaki tud válaszolni, a közelemben sincs véletlenül se egy opel lemezkerék se, illetve a pótkerekem, ami 15-ös... Hát ez jó kérdés... ilyen fékkel még nem volt dolgom, de azt tudom mondani hogy 256-osra (Calibra/Astra/Vectra) még felmegy a 14-es lemezfelni (alu nem mindegyik). Sztem próbálj szerezni egy kereket amit felpróbálhatsz, az a biztos. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Július20, 2012 Megoszt Elküldve Július20, 2012 A Blizt Weekendre menjél el ott lesz a közeledben sok Opel, szerintem biztos találsz olyat akivel tudsz próbálgatni. (Audi :: 90 Quattro 20VT - nagyon komoly, tetsz!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bruni Elküldve Július20, 2012 Megoszt Elküldve Július20, 2012 Hát emiatt nem fogok elmenni de köszi a tippet :) Az 5 henger 20VT Quattro a szerelem, a jáccós, de nagyon megszerettem a kis Opelt is, hétköznapokra tökéletes nekem. A Blizt Weekendre menjél el ott lesz a közeledben sok Opel, szerintem biztos találsz olyat akivel tudsz próbálgatni. (Audi :: 90 Quattro 20VT - nagyon komoly, tetsz!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bruni Elküldve Július25, 2012 Megoszt Elküldve Július25, 2012 Sziasztok! Vettem új váltó és kézifékszoknyát a vashoz, a régi eléggé megfáradt már. Kérdezném, hogy a váltógomb hogy jön le, tekerős, vagy meg kell rántani felfelé? Esetleg ha valaki cserélte már ezeket írhatna pár tippet. Köszi Üdv Bruni Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Július25, 2012 Megoszt Elküldve Július25, 2012 Ha más nem válaszolna, mert én LÁMA vagyok ám:) Asszem ez is csak rá van nyomva mint az Astrámon, ott csináltam. Van amikor nehezen jön le:) A váltógombot tudomásom szerint csak le kell húzni, csavargatva,de nem menetes szóval kell erő is. De a szoknyát nem lehet áthúzni rajta? Astra F-nél egy gyorskötöző tartja ott. Szerintem vedd le a keretett és emeld ki a szoknyát és less alá:) Váltókart is kiemelheted:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Bruni Elküldve Július25, 2012 Megoszt Elküldve Július25, 2012 Amit vettem az gyorskötözős, végső soron ha leszedem a gyárit, akár levágom akkor áthúzható rajta a gomb leszedése nélkül is, sztem ez lesz. Akkor már csak a kézifék a kérdés de majd kitalálom azt is :D Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Július26, 2012 Megoszt Elküldve Július26, 2012 Ha van kedved fotózhatnál közben, szívesen felpakolom ide (mint forumadmin). Itt úgy sincs Gy.I.K rovat még... Link to comment Megosztás: More sharing options...
uzsi Elküldve Július28, 2012 Megoszt Elküldve Július28, 2012 Sziasztok, 2005-ös C corsa hoz szeretnék valahonnan User és Service manualt leszedni, de még nem találtam. Esetleg valaki tudja hol lelhetnék? Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
uzsi Elküldve Július28, 2012 Megoszt Elküldve Július28, 2012 Sziasztok, 2005-ös C corsa hoz szeretnék valahonnan User és Service manualt leszedni, de még nem találtam. Esetleg valaki tudja hol lelhetnék? Köszi Ja, kifelejtettem, egy 1.3 CDTI hez kellene. Link to comment Megosztás: More sharing options...
sgery Elküldve Augusztus1, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2012 Sziasztok, 2005-ös C corsa hoz szeretnék valahonnan User és Service manualt leszedni, de még nem találtam. Esetleg valaki tudja hol lelhetnék? Köszi Az opelclub.hu oldalán fent van valahol az tuti. Sikerült lekapnom a járgányt, amit már vagy 3 hónapja nyüstölök. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
1.6 16v Elküldve Augusztus1, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2012 Az opelclub.hu oldalán fent van valahol az tuti. Sikerült lekapnom a járgányt, amit már vagy 3 hónapja nyüstölök. :) Jól néz ki, bár azok a visszapillantók nem állnak jól neki. Turbó problem megoldódott? Link to comment Megosztás: More sharing options...
sgery Elküldve Augusztus2, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2012 Jól néz ki, bár azok a visszapillantók nem állnak jól neki. Turbó problem megoldódott? Legalább mindent látni ezekből a nagy visszapillantókból. A b vectra tükrei nagyon picik voltak, alig láttad mi van benne... Én minden kocsira transit visszapillantót dobnék, abban minden látszik :D A turbó már jó, az üzemanyag rendszer is, viszont még mindig kormol. Elvileg az egr szelep a hibás (néha az alapjárat is ingazodik a lámpánál). Vagy le lesz rögzítve és kikódolva vagy cseréltetem újra. Melyiket érdemes inkább? Múltkor kikódoltuk de nagyon sok erő veszteség volt ezáltal (vagy25%) ill. picit a fogyasztás is nőtt. Lehet, hogy beragadt a sok piszoktól és nem ugrott vissza zárt állapotra kódolás után. Ezért most lehet vissza lesz tolva, hátha ez volt a gond. De sajnos elég macerás helyen van (motor hátulján alul..) így én nem tudom szétkapni. (b vectrán 1-2perc után hozzáfért az ember) Mit javasoltok? Link to comment Megosztás: More sharing options...
forumadmin Elküldve Augusztus2, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus2, 2012 Ja, kifelejtettem, egy 1.3 CDTI hez kellene. http://www.opel-magazin.hu/letoltesek.html Service manuál-t nem szabad hirdetni az oldalon, erről itt olvashatsz Link to comment Megosztás: More sharing options...
uzsi Elküldve Augusztus3, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2012 ok, köszönöm, innentől odafigyelek. Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsac-s Elküldve Augusztus5, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2012 Megérett az olajcserére a c-s Corsám, szerintetek milyen olajat tegyek bele? Most ép a Q8 ésa GM motorolaj közt vaccillálok. 10W-40 Vagy szerintetek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus5, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2012 Megérett az olajcserére a c-s Corsám, szerintetek milyen olajat tegyek bele? Most ép a Q8 ésa GM motorolaj közt vaccillálok. 10W-40 Vagy szerintetek? a 10w40 felejtsd el :) az fél szintetikus olaj neked full szintetikus kell pl 0w30 vagy 5w30 aminek van dexos2 jóváhagyása én a gyárira bevált (GM 5W30 Dexos2) ezt keresd : http://autoalkatreszbolt.hu/opel-5w-30-dexos2-long-life-5-l Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantec Elküldve Augusztus5, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2012 T Mc.elek! A 0W-30-as GM Dexos 2-t teljesítő motorolaj az milyen? Link to comment Megosztás: More sharing options...
IND242 Elküldve Augusztus5, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2012 Sziasztok! Tud segiteni valaki hogy a húgom C corsajábol hogyan tudom kitörölni az InSp-t? A G Astrás megoldás nem műkszik:) Köszi a választ Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus5, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2012 T Mc.elek! A 0W-30-as GM Dexos 2-t teljesítő motorolaj az milyen? Elnézést kérek Elek nevében is, sajnos nem tudja fejből a táblázatot, az edzője és ő már dolgoznak a hibán. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Augusztus5, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2012 Jól néz ki, bár azok a visszapillantók nem állnak jól neki. Turbó problem megoldódott? A visszapillantó gyári, nagyon jól lehet belőlük látni! ;) Az 1.3 csodamotor nem olyan kaka, de vannak gyerekbetegségei. Télen soha ne hagyd sebességben parkolás közben és 15EKm-ként cserélj olajat, ne hallgass a 30E-es csereperiódusra. A hidegen hajtást pedig már nem kell mondanom talán, turbós autóról beszélünk... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Mc-elek Elküldve Augusztus5, 2012 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2012 T Mc.elek! A 0W-30-as GM Dexos 2-t teljesítő motorolaj az milyen? lehet hogy nincs olyan hogy 0w30 aminek van dexos2-je de azt nem írtam hogy gm olaj ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts