rtomi Elküldve Április10, 2005 Megoszt Elküldve Április10, 2005 üdv! Van egy apró problémám a többi mellett a Corsa-val (2002.05 havi 1.2-es C). A fényszórómagasságállítás motorja elég gyakran nyekereg. Mintha nem lenne végálláskapcsolója vagy mittudoménmi. Ilyenkor átállítom 0 állásból 1-be vagy 2-be, aztán vissza 0-ba és többnyire megáll. Néha úthibákon lépésben áthajtva is hallom hogy beindul aztán megáll. Mi lehet a baja és mit lehetne vele csinálni? Köszi. A fényszóró magasságállító motorja a lámpában van. Sztem valami mást hallasz. Lehet,hogy a relét. :prayer: OPEL Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április10, 2005 Megoszt Elküldve Április10, 2005 nem nem. jól hallja. a motor együtt van a lámpával, és sajnos nagyon sokat cseréltünk, mert a motor beszart. lámpa csere. mert a motort nem lehet se kiiktatni, se kicserélni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április10, 2005 Megoszt Elküldve Április10, 2005 nem nem. jól hallja. a motor együtt van a lámpával, és sajnos nagyon sokat cseréltünk, mert a motor beszart. lámpa csere. mert a motort nem lehet se kiiktatni, se kicserélni. Most komoan mondod,hogy behallani a motortérből azt a sz.rt :shock: :prayer: OPEL Link to comment Megosztás: More sharing options...
uhuhu Elküldve Április10, 2005 Megoszt Elküldve Április10, 2005 Most komoan mondod,hogy behallani a motortérből azt a sz.rt :shock: :prayer: OPEL bazz ezek mán nem kazánlemezbő vannak, mint a tied :shock: minden szar behallatszik.. Történet: Vectra C nél az elején mikó megjelent rengeteg Vectrát vittek vissza azzal hogy a futomü ropog menet közben. A hűtő felső rögzitő gumiját nem zsirozták be a gyárban, és ahogy az mozgott olyan hangot adott az utastérben, mintha a futomü ropogna. egy zsirspré, és 10 mp és máris vihette az elégedett kuncsaft az autóját :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április10, 2005 Megoszt Elküldve Április10, 2005 Azért nem hallom mert az enyémben a fényszórót a csomiba rakott radiátorokkal vagy egyéb súlyokkal lehet állítani. :? Egyébként nálunk az illen gumiizéket valami szappanos genyával rakják bee :shock: :prayer: OPEL Link to comment Megosztás: More sharing options...
gabe Elküldve Április10, 2005 Megoszt Elküldve Április10, 2005 nem nem. jól hallja. a motor együtt van a lámpával, és sajnos nagyon sokat cseréltünk, mert a motor beszart. lámpa csere. mert a motort nem lehet se kiiktatni, se kicserélni. Hát..köszi. Ezek szerint így fogom eladni, mert hogy ezért az egész lámpatestet ki nem cseréltetem az hóttbiztos. Ja, azt nem mondtam, hogy nyilván csak bekapcsolt tompított fényszórónál csinálja ezt, kikapcsolt állapotban nem (ilyenkor a magasságállítás sem működtethető). Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Április10, 2005 Megoszt Elküldve Április10, 2005 Azért nem hallom mert az enyémben a fényszórót a csomiba rakott radiátorokkal vagy egyéb súlyokkal lehet állítani. :? :prayer: OPEL én a mélynyomóval állítom :( na jó van benne magasságállító is :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hemi Elküldve Április10, 2005 Megoszt Elküldve Április10, 2005 Kavics cseréld le az Avatarod:) AZ a szélvédőmatrica nadon vagány! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április10, 2005 Megoszt Elküldve Április10, 2005 Kavics cseréld le az Avatarod:) AZ a szélvédőmatrica nadon vagány! :( :( Éni is ezt írtam neki :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
szizso Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 felkerültek a görgők :( nem firssen mosott a gép;így áll rajta. szerintem nagyon bibáppos :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 mmmmmmmmmm.... :smt041 :thumbleft: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 felkerültek a görgők :( nem firssen mosott a gép;így áll rajta. szerintem nagyon bibáppos :( :supz: :supz: :supz: :prayer: OPEL Link to comment Megosztás: More sharing options...
corsarulez Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Naon szééép! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Dögös felnik, sokat dobnak az amúgy is szép verdán! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Hagalex Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 nah..most, hogy a szekció átjött gratulálni, talán mehetnénk is haza!! :lol: :( :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
bazs Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 :( :( Éni is ezt írtam neki én pedig megerősítek ebben mindenkit! iszonyat jól néz ki! :wink: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 nah..most, hogy a szekció átjött gratulálni, talán mehetnénk is haza!! :D :( :( :lol: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 Kavics cseréld le az Avatarod:) AZ a szélvédőmatrica nadon vagány! holnap csinálok normális fényképet a kocsiról.... :twisted: addig meg egy fóti kép! Link to comment Megosztás: More sharing options...
szizso Elküldve Április11, 2005 Megoszt Elküldve Április11, 2005 THX ---- kicsit furcsa volt mert mikor elindultam a gumistól, az tünt fel, hogy a téli ballonoshoz képest nagyon kemény, viszont ugy kanyarodik vele mint egy elszabadult villamos. aztán beállítottam a keréknyomást, mert a gumis koma mindegyikbe 2.6-ot rakot :shock: na aztán jeszokééé 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
csarsz Elküldve Április14, 2005 Megoszt Elküldve Április14, 2005 Na itt vagyok köztetek,hogy tanuljak...... Opel Corsa C vivaként kezdte,de már nem az.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
semmi közöd Elküldve Május9, 2005 Megoszt Elküldve Május9, 2005 Corsa C GSI-t szerintetek mennyiért lehet Németországból behozni Magyarországra? Aki tud biztos infot, az kérem üzenjen! Előre is köszi! Pacsi az uraknak, puszi a hölgyeknek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
kavics Elküldve Május9, 2005 Megoszt Elküldve Május9, 2005 www.mobile.de + reg. adó+ a többi sallang sajnos rá kellett jönnöm, hogy nem egy akkora ersztés a C gsi mint amilyennek hittem.... szép belülről, jól felszerelt, de több kraftot, jobb gyorsulást vártam tőle.... pölö: Corsa C GSI N.O. ez nagyon olcsó, de általában 2 milka körül szokott kint lenni az ára... ergo nem érdemes behozni, mert itthon 2,3 körül kapsz.. (ez mondjuk 2,5, de régebben volt 2,3 körül is) Corsa C GSI M.O. Link to comment Megosztás: More sharing options...
szantozoli Elküldve Május11, 2005 Megoszt Elküldve Május11, 2005 Hali! Van valakinek 1.2-es 80 lovas C Corsája? Konkrét adatok érdekelnének róla (Nm, súly, esetleg gyorsulás, végsebesség). Összehasonlításként: sokkal jobb a 90 Le-s változat? Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Május11, 2005 Megoszt Elküldve Május11, 2005 Hali! Van valakinek 1.2-es 80 lovas C Corsája? Konkrét adatok érdekelnének róla (Nm, súly, esetleg gyorsulás, végsebesség). Összehasonlításként: sokkal jobb a 90 Le-s változat? 1.4 16V?Sztem jobb.Szem. 8) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Chyga Elküldve Május15, 2005 Megoszt Elküldve Május15, 2005 Sziasztok! Bocsesz valaki világoljon fel legyen olan kedves hogy a Corsa C-nél mit jelent a "Dust package" meg a "Cold weather package"! :roll: Előre is kösz! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts